39 thoughts on “Päivän kuva: Uraaniammuksia

 1. SDP:llä on ylei­nen käy­tän­tö kier­rät­tää kun­nan ja val­ti­on avus­tuk­sia puo­lu­een käyt­töön työ­vä­enyh­dis­tys­ten kaut­ta.
  –    Rän­sis­ty­neis­sä­kin yh­dis­tyk­sen omis­ta­mas­sa kiin­teis­tös­sä on täyt­tä vuok­raa mak­sa­via «yleis»hyö­dyl­li­siä jär­jes­tö­jä.
  –    Vaa­li­vuo­si­na vuok­ra­lai­sek­si tu­le­via yh­dis­tyk­siä jo­pa pe­rus­te­taan al­ku­vuo­des­ta var­ta vas­ten vaa­li­ra­hoi­tus­ta var­ten.
  –    Avus­tus­ra­hat mak­sa­te­taan yh­dis­tyk­sel­le ko­ko vuo­dek­si ker­ral­la ja yh­dis­tys mak­saa työ­vä­enyh­dis­tyk­sel­le ko­ko vuo­den vuok­ran he­ti saa­tu­aan [val­ti­on] ra­hat. Täl­lä ta­val­la pul­jaus ei näy ti­lin­pää­tök­ses­sä.
  –    Luon­nol­li­ses­ti­kin yh­dis­tyk­sen toi­min­nan­joh­ta­jak­si va­li­taan kun­nan­hal­li­tuk­sen pu­heen­joh­ta­jan lap­sen­lap­si.

  Jos siis nä­et kirp­pu­to­rin pyö­rit­tä­vän toi­min­taan­sa rän­sis­ty­nees­sä ra­ken­nuk­ses­sa, se ei vält­tä­mät­tä joh­du sii­tä, et­tä vuok­ra on hal­pa,
  –    vaan sii­tä et­tä toi­min­taa käy­te­tään ra­han­pe­suun.

 2. Sak­san val­ta­kun­nan­kans­le­rin Olaf Sc­holz’in ja USA:n pro­xy-hal­lit­si­ja pre­si­dent­ti Joe Bi­den’in kah­den­kes­ki­ses­sä neu­vot­te­lus­sa kos­kien NordSt­re­amia pää­dyt­tiin yh­teis­työ­hön, jon­ka mu­kaan Sak­san ja USA:n tie­dus­te­lu­pal­ve­lut val­mis­te­le­vat uu­den yh­tei­sen pei­te­ta­ri­nan Sak­san leh­dis­töä var­ten tar­koi­tuk­se­na häi­vyt­tää me­di­as­ta, et­tä Bi­den on mää­rän­nyt put­kien tu­ho­ami­sen.
  –    Sey­mour Hersh: THE CO­VER-UP
  –    https://archive.today/LdmOk

  1. EI TORAKOILLE!

   Epäi­le­mät­tä EU pyr­kii sa­laa­maan to­ra­koi­den käy­tön elin­tar­vik­keis­sa, tie­don pal­jas­ta­jia tul­laan ran­kai­se­maan.
   –   Eh­kä ai­noa ka­na­va to­rak­ka­ruo­kien löy­tä­mi­sek­si tu­le­vat ole­maan nuo Un­ka­rin ja Ita­li­an va­roi­tus­teks­tit pak­kauk­sis­sa.

   BOIKOTTI TORAKKARUUALLE

   Tiet­ty­jen ruo­ka­val­mis­tei­den boi­ko­toi­mi­nen ei tu­le ole­maan riit­tä­vä vas­ta­toi­mi to­ra­koi­ta vas­taan.
   –   Mei­dän pi­tää lait­taa boi­kot­tiin jo­kai­nen val­mis­ta­ja kaik­ki­ne tuot­tei­neen, jo­ka läh­tee EU:n suo­jas­sa sa­laa syöt­tä­mään to­ra­koi­ta ku­lut­ta­jil­le.
   –   Jos pak­kauk­sis­sa on sel­keä va­roi­tus to­ra­kois­ta, niin mi­tä sit­ten? On­ko tuot­teen ku­lut­ta­mi­nen sen jäl­keen jo­kai­sen yk­si­tyi­nen asia; voi­han nii­tä to­ra­koi­ta pyy­dys­tää myös omis­ta nur­kis­ta ei­kä nii­den syö­mis­tä oi­kein voi mi­ten­kään es­tää.

   1. Torakat ovat terveellisiä, proteiinipitoisia, öljyssä paistettuja kuin sipsejä. Älä mene liian kauas turhassa inhossa, ei tarkoita että söisit ilmaston tai vihreiden vuoksi. Hiiriäkin saa nopeaa kun lyö viljasäkin ja lisääntyy, ei kun nylkemään ja uuniin pippurin ja suolan kera.

 3. Miksi Putin on tuon näköinen. Ja liikuteltava Marco-nukke. Mar de con tykkää Antifasta. Anarco-Marco. Marco ei ymmärrä ääri-juutalaisten tekemisistä!!

 4. Maailma vihaa amerikkalaisia ja brittiläisiä satanistirikollisia. Heidät murskataan vielä ilman armoa, tietysti laillisin keinoin.

 5. Amerikkalaiset ja britit yrittivät ensin räjäyttää likaista pommia Ukrainassa, mutta jäätyään kiinni he perääntyivät operaatiosta. Nyt he ovat kuitenkin päättäneet tarkoituksella saastuttaa Ukrainan ja valehtelevat jälleen silmät päästään, että köyhdytetty uraani ei aiheuta merkittäviä terveyshaittoja ja säteilyä. Amerikkalaisen ja brittiläisen suusta ei tule koskaan mitään muuta kuin jatkuvia valheita ja näin on ollut koko historian.

 6. Saa nähdä mitä Nato nyt tykkää kun Venäjä ilmoitti myös käyttävänsä uraaniammuksia, jos Natokin niitä käyttää. Yhtäkkiä niistä saattaakin alkaa löytyä ongelmia. ..

  1. Marco voisi kertoa, että miten konkurssikypsille maille käy joka kerta kun alkavat ottaa IMF:ltä riistolainoja.

   1. Tuo on vielä pikkujuttu, jos alat ottamaan IMF:n lainoja. Tulee ulkomaalainen troikka, joka alkaa lainan vastineeksi pistämään maata lihoiksi pikkupenneistä, sekä saat tehdä koko ajan lisää myönnytyksiä pankkiiritroikalle.

 7. Satanistiset totaalisen pahuuden amerikkalaiset ja brittiläiset eläimet tullaan muistamaan. He ovat aina olleet Saatanan pahuuden joukkoja.

 8. Ottaakohan tuo käsinukke lainkaan huomioon sitä että euroopan pohjavesivarat ovat rajalliset ja virtaukset yhteiset? Tschernobylin onnettomuudessa meinasi sula ydin pilata pohjavedet Ranskaa myöten. Eli, jos se alkaa amuskelemaan tuola noita uraani-ammuksia niin sen lisäksi että se saastuttaa omat pohjavetensä, se saastuttaa Saksankin pohjaveedet. Ja saa kaupanpäälisiksi Venäläist uraania.

  …ellei tämä ole sitten tarkoitus ja zelenski on jo suunnitellut muuttavansa sinne Sveitsin Villalleen.

  1. Poltetun maan taktiikka kun helsingin anttifantit poltti kerättyjä SML:n ja persujen vaali-ilmoituksia vallatulle talolla joka syttyi palamaan samalla, voi voi vitun tulitikkupenskat!

 9. Rikollisten ja sairaiden amerikkalaisten ja brittiläisten taktiikat ovat aina olleet jotain hyvin, hyvin kuvottavia, mihin eivät edes venäläiset pysty. Jopa venäläisiä oksettaa amerikkalaisten ja brittiläisten rikollisten sairaat taktiikat.

 10. Äkkiä sitä ydinvoimaa Suomeen, lisää ydinvoimaloita, kaasuakaan ole. Lisää töitä kun uraani halkeaa. Meillä se ei ole riskejä vailla. Miinat pitkin rajaa. Rypälepommeja. Tankkeja rajalle. Offia, tulee kesä ja sääsket rintamalle, hyttysverkkoja kuten ulkomailla vetelässä, ettei levahda tautiloiset. Jäykkäkouristusrokotteet kaikille joilla ei voimassa. Nyt Aimo juma***ta veistelemään sitä kaarnavenettä.

 11. Nyt kun ennakkoääniä voi jo käydä antamassa pitänee taas muistuttaa ehdokkaiden puoluekannoista:

  Sanna Marin, WEF
  Timo Harakka, WEF
  Tytti Tuppurainen, WEF
  Ville Skinnari, WEF

  Annika Saarikko, WEF
  Mika Lintilä, ALKO

  Alexander Stubb, WEF
  Ben Zyskowicz, SIO/MOS
  Jyrki Katainen, WEF
  Petteri Orpo, WEF
  Sauli Niinistö, WEF

  Maria Ohisalo, WEF
  Pekka Haavisto, WEF

  Laura Huhtasaari, SIO/MOS
  Matti Putkonen, CIA

  HUOM; lista ei ole valmis ja toivon että sitä vielä täydennetään ainakin lisäämällä loppujen WEFfiläisten nimet siihen.

  1. Ukrainan uusi uusnatsi valtiovarainministeri mulipää natsi on myös WEF-kasvatti. Kuinka sattuikaan, sama puolue kuin megavelallinen- QAnnikalla. Mitä siitä, KANSA MAKSAA! Musta silmä vain puuttuu.

 12. Ovatko kaikki maailmanvaltojen johtajat M1-lähetteen arvoisia?

  Mikä suojelee heitä? DIPLOMAATTINEN KOSKEMATTOMUUS.

  Siksikö elämme nyt saatanallisia aikoja?

   1. Eikös se Ben Zyklovitsin tönijä ollutkin entinen kokoonusnuori? Sanotaan, että poliitikon PAHIN VIHOLLINEN on oma puoluetoveri. Kokoomusnuorethan vaativat kaikkien huumeiden käytön laillistamista. Siinä tuli sitten esimakua Kuinka voi käydä. Ben ei varmaan lie kovin ihastunut nykynuorten linjauksiin.

 13. Jos na­toa käy­te­tään pom­mit­ta­maan en­ti­sen Uk­rai­nan alue asu­mis­kel­vot­to­mak­si, Ve­nä­jän rat­kai­suk­si jää suo­ja­vyö­hyk­keen luo­mi­nen so­ti­laal­li­sin toi­min:
  –   Pom­mit­taa köyh­dy­te­tyl­lä uraa­nil­la Puo­la, Liet­tua, Lat­via, Vi­ro, Suo­mi ja Poh­jois-Nor­ja asu­mis­kel­vot­to­mak­si.

 14. Venäjää liki YHTÄ tärkeää on TUHOTA kaikki, mikä sen YMPÄRILLÄ on, sillä sota on MURHAAJA GLOBALISTEILLE mitä parhain TEKOSYY saastuttaa ympäristö. Kun RUOKAA ei ole, silloin NÄLKÄINEN ihminen suostuu mihin tahansa. Varsinkin korkeassa ELINTASOSSA rypeneet KERMAPERSEET!!!

 15. Israelin valtio ja eliittijuutalainen Rothchildien suku nauravat partaansa kun Suomen kansa on kohta jo kansanmurhattu ilman vastarintaa. Suomalaiset oikein haluavat joutua kosher-teurastukseen ja kansanmurhattavaksi!

 16. Ymmärtäisin kaikki pakotteet ja vihan Venäjää kohtaan, jos samanlaista olisi myös USA:ta kohtaan.
  Onko USA:n kansalaisten omaisuus takavarikoitu ulkomailla, urheilijoilta estetty ammatinharjoittaminen, Bud oluet hävitetty kaupoista, USA:n presidenteistä pidätysmääräykset jne jne?
  USA kuitenkin hyökkäillyt joka presidentin aikana jonnekin ja pommitellut siellä täällä miljoonia ihmisiä kuoliaaksi.
  Guantanamo ”vankileiri” jonka Obama lupasi sulkea toimii edelleen, jopa 13-vuotiaita siellä kidutettavana. Tuomittu ja todettu laittomaksi ja silti vain jatkaa.
  Ja USA on nyt siis olevinaan maailman paras ja turvallisin valtio, vain siksi että Venäjä sotii Ukrainassa.

 17. Missähän vaiheessa Venäjällä tulee raja täyteen ja alkaa räjäyttelemään Yhdysvaltojen ja Iso-Britannian, sekä heidän liittolaisten autotehtaita, energiakohteita, kaasu -ja öljyputkia jne? Venäjä, Yhdysvallat ja Iso-Britanniahan ovat keskenään nyt sodassa, kuten myös Suomi, mutta Venäjä on tähän mennessä pidättäytynyt operaatioista.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*