Marco de Wit 27 maaliskuun, 2023
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

 

Juutalaisoligarkkien liitto fasistien ja natsien kanssa on ihan avointa, koska molemmat vihaavat Venäjää. Kyse on siis viholliseni vihollinen on ystäväni -strategiasta.

 

On täysin ymmärrettävää, että suvakit ja juutalaiset tukevat Azov-natseja, koska nämä taistelevat juutalaisoligarkit Venäjällä vallasta syrjäyttänyttä Putinia vastaan. Totta kai suvakit ja juutalaiset ovat tyytyväisiä, kun natsit, fasistit ja kansallismieliset toimivat heidän sijaistaistelijoinaan Venäjää vastaan. Tämän takia Sanna Marin on kiitollinen jopa Ukrainan puolesta taistelleelle Azov-natsille.

 

Sanna Marin kunnioittaa natsia! Sinimustat, persut, natsit, jihadistit, Soros ja Marin liitossa Venäjää vastaan?

 

 

On kuitenkin mahdotonta ymmärtää miksi persut, Sinimustat ja Azov-natsit haluavat uhrata ukrainalaiset suvakkien ja juutalaisoligarkkien sijaistaistelijoiksi ja tykinruuaksi. Siinä ei ole mitään järkeä. Ainoa selitys on, että läntiset tiedustelupalvelut ovat soluttaneet Azov-natsien, persujen ja Sinimustien organisaatiot myyrillään.

 

Ovatko Ukrainan natsit oikeita natseja? Euroopan natsit Mossadin frontteja?

 

 

Laiton Lehti on yrittänyt selittää persujen ja Sinimustien jäsenille, että heidät on huijattu tukemaan juutalaisoligarkkeja. Laiton Lehti yritti kysyä Sinimustien puheenjohtajalta Tuukka Kurulta, että mitä järkeä on toimia juutalaisoligarkkien ja suvakkien sijaissotijoina. Ihan oikeasti Laiton Lehti haluaisi kuulla mikä on Sinimustien logiikka. Ei tullut vastausta. Kukaan ei osaa selittää persujen ja sinimustien ajatuksenjuoksua, koska siinä ei ole mitään muuta järkeä kuin sohvasoturin sotahulluus tai Supon käsky.

 

Myyrien valtakunta: Osa XV: Tuukka Kuru ja Partisaani vihdoin luopumassa liitostaan juutalaisoligarkkien kanssa?

 

 

Siis jokaisen sinimustan ja yleensäkin nationalistin on pakko ymmärtää, että ENSIN pitää yrittää saada valta omassa maassa. Muuten joutuu valtavaan kiitollisuudenvelkaan ja yleensäkin täysin riippuvaiseksi lännen avusta ja ehdoista. On täysin älytöntä kuvitella, että suvakit ja juutalaisoligarkit antaisivat yli 100 miljardia Ukrainalle ilman, että vaativat ja saavat vastineeksi Ukrainan suvakoitumista ja juutalaisoligarkkien vallan vahvistumista.

 

Totta kai Ukrainan kansallismielisten olisi ensin pitänyt heittää juutalaisoligarkit **********, ottaa valta omassa maassaan ja tehdä siitä rikas ja voimakas kansallismielinen valtio. Tämän jälkeen Ukraina olisi sitten voinut auttaa muita Euroopan valtioita tulemaan konservatiivisiksi ja itsenäisiksi. Vasta tämän jälkeen olisi kannattanut yrittää itsenäisten valtioiden liittouman kanssa yrittää hajoittaa Venäjää ja saada Krimiä ja Donbassia takaisin, jos siihen olisi tullut realistinen tilaisuus. Liittoutumalla EU:n, USA:n, Naton ja niitä johtavien juutalaisoligarkkien ja suvakkien kanssa Venäjän ja Kiinan voimakasta liittoumaa vastaan vain voimistaa suvakkien valtaa sekä Ukrainassa että länsimaissa.

 

 

Alla lisää todisteita. Mietipä. Mitä järkeä kansallismielisten on liittoutua lännen ja sitä johtavien juutalaisoligarkkien kanssa, kun nämä nimenomaan haluavat tuhota kansallismieliset ja varsinkin heidän lapsensa! Länsi nimenomaan haluaa feminismiä kannustamalla murhata lapsesi abortilla, aivopestä lapsesi suvakismiin valtamedialla ja koululla, myrkyttää myrkkypiikeillä, kidnapata sossun avustuksella avioeron tai huostaanoton yhteydessä ja leikellä ympärileikkauksella tai transuilulla.

 

Missään nimessä et saa itse kasvattaa lastasi tai hänet otetaan välittömästi huostaan. Tämän ovat nyt myös monet Ukrainan pakolaiset kokeneet. Erityisen helposti lapsi tietysti otetaan huostaan Saksassa. Siellä riittää, jos kasvatat lapsesi väärään ideologiaan. Ihan tavallisia konservatiiviperheitäkin on joutunut sossun hampaisiin, mutta helpoimmin huostaanotetaan tietysti natsien ja fasistien lapset.

 

IHAN OIKEESTI SINIMUSTAT. Ettekö te sohvasoturit tajua kenen kanssa olette liittoutuneet? Uhraatte valkoisen rodun ja omat lapsenne älyttömän sotakiimanne takia!

 

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

33 thoughts on “Sinimustat ihmeissään: Ukrainasta tulleita Azov-natsien lapsia otettu huostaan Saksassa!

 1. Niin juuri, Ossin Ukrainamyönteisyyttä ei tule hyväksyä. Sinimustat eivät pane persettä, vaikka Marco karttasota-kiimoissaan sekoittaa Azoviin, joka on taas Marinille ihan sama, kunhan saa julkkis olla. Ja etsii miestä. Tosi miestä. Persut eivät tue kuin puolustusta Suomessa. Sairas Marco työntää toisten suuhun läppäänsä, eikä omaansa Tiihosta joka perusti oman Venäjästä vapaan liiton.

  1. Onko Sanna Tinderissä? Markus sinkoilee ympäri maailmaa älykkäiden ihmisten seuraan tyrkyttäen itseään. Markus tykkää Intian Byllywoodin naisista.

   ”Iloa, valoa ja Olavia” kuten Mika Lintilä runoili. Tuo käy Sannalle hyvin vaalisloganiksi.

 2. Hölmöt eivät tiedä, että Saksassa opettajia ja virkamiehiä koulutetaan tunnistamaan natsit jopa hiustyyleistä ja monet saksalaisetkin ovat joutuneet viranomaisten kynsiin, jos heillä on ollut esimerkiksi perinteinen hiustyyli. Saksalaiset opettajat ja poliisit alkavat oikeasti kuulustelemaan poliittisesta suuntautumisestasi jne., jos sinulla on pelkästään perinteinen hiustyyli! Tietenkin sitten natsitervehdykset, symbolit, numerot, Holohoaxin kieltämiset jne. ovat kaikki myös kiellettyjä.

  1. Pitää olla rastat rasismia vastaan. Eikö ne juutalaiskiehkurat olis cooleja. Li tietäis. Ja Leo Järvinen.

  1. Lopeta se sössys, mikä ihme teit vaivaa, ilmotan poliiseille. Te hyökkäätte kimppuun juutalais nato salahulluja! Mikä teit vaivaa, mikä teil on hätänä? Te olette m1 tapauksia, kyllä. Hoitakaa itsenne kuntoo ja peace and love, bye bye by to way. Back to brain the bormal site. Marco, you little shit machine gun, get adult and make something for your brain. Love pop never stop!!!!!!!!!! You can’t trust people, we win the war. Fucking ass monkey Russian whith hate. You dissers go home. Never ever come back this area. Jesus help or mental care. Byyyyeeeeee, see when you are healthy❤️

  2. Trumpilla on isot wallit. Biden syöksyy kuin teräsmies auttamaan kun jotain tapahtuu eli antamaan kaikki verorahat ja biljoonan velkarahat. Saa kuolla että suurin osa idilisoi.

 3. Noin käy kun liittoutuu suvakkien kanssa.

  Suvakit varastavat lapset! Lapsivarkaus perustellaan sitten jollain suvakkimaisella lakipykälällä. Lapselle oma äiti on tärkein henkilö, kun lapsi on pieni.

  Suvakit fanittavat lapsien varastelua!

 4. Yksi väite jonka olen kuullut on se että 2016 vuoden USAn presidentinvaalien ”väärän” lopputuloksen jälkeen tätä venäjäpsykoosia on ruvettu rakentamaan median puolelta ”sivistyneen läntisen arvoyhteisön maissa” joka on näkynyt täällä suomessakin massiivisena Trumpin mustamaalaamiskampanjana ja myös siinä että media rupesi levittämään salaliittoteoriaa siitä miten Putin/venäläiset vehkeilivät Trumpin valtaan jenkeissä. Jännää miten TÄMÄ salaliittoteoria on ”totta” ja nämä samat tahot jotka sitä levittävät ovat sitä mieltä että vuoden 2020 USAn pressavaaleissa mitään vehkeilyä halutun tulokseen saavuttamiseksi ei ole voinut tapahtua ja kaikki mahdolliset väitteet mistään vaalivilpistä ovat täysin perusteettomia…

  Joka tapauksessa varsinkin jenkeissä ja täällä suomessa tuota venäjäpsykoosia on sen jälkeen rakenneltu muun muassa kehittelemällä termi ”putinisti” jota on sitten käytetty esim. kansallismielisten tahojen mustamaalaamiseen ja NATO ja SuPo ovatkin yrittiväneet monta vuotta toistaa miten putinisteja on joka puolella, Putin hallitsee kaikkea joka puolella maailmaa (vaikka Venäjän talous on aivan minimaalisen kokoinen) jne. Voi hyvin olla, että Suojelupoliisi joutui jopa luomaan putinistin puolueen (VKK), jotta pystyisi väittämään sellaisen olevan olemassa. Venäjän ”hyökkäyssodan” alettua yllättäen valtamedia, kaikki ”kansan”edustajat ja koko ”sivistynyt” länsi onkin nyt toistamassa tätä lähes vuosikymmen sitten kirjoitetun näytelmän sanoja ja kunnon ihmiset etsivät nyt kuunatsien sijasta kuuryssiä joka paikasta.

  Itse en voi enää kuin ihmetellä miten helposti media pystyy aivopesemään suurimman osan ihmisistä puhutaampa sitten ilmasto-, korona- tai venäjäpsykoosista tai vaikka feminismin ja transpelleilyn puolustamisesta ja normalisoinnista. Sitä mistä suomalaisten poikkeuksellisen korkea usko mediaan sitten kumpuaa en tiedä, kenties se on yksi osa-alue suomalaisten authoriteettiuskovaisuudesta tai sitten se on asia jota pitäisi joskus tutkia ja miettiä erikseen. Joka tapauksessa monen normaalin ihmisen maailmankuva perustuu iltapaskojen otsikoihin juttujen sisällöllä tai vaihtoehtomedioiden ”salaliittoteorioilla” ei ole väliä. Huolestuttavaa on kuitenkin se että myös ”kansan”edustajat joko näyttävät uskovan näitä samoja otsikoita tai sitten ovat kaikki lahjottu ulkomaisten tahojen puolelta kertomaan näitä samoja USAn demokraattipuolueen satuja kansalle. Mikäli jenkkien perseennuoleminen on jotenkin järkevää ja hyödyllistä niin ehkä ei kannattaisi nuolla vain toista pakaraa ja tehdä myös sieltä parhaan kaverin puolelta vahvasti kahtiajakautuneen kansan toista puolta lähtökohtaisesti viholliseksi itselleen.

  Yksi teoria johon olen halunnut uskoa on se että joka asialla olisi karkeasti sanottuna 30% kannattajia ja vastustajia ja sitten on se jäljelle jäänyt 40% jolla ei ole omaa mielipidettä tai ajatustoimintaa ja tästä johtuen menee aina sen äänekkäämmin esillä olevan kannan puolelle. Mikäli tämä teoria pitää paikkaansa ja katsomme miten feminismin, maahanmuuton, ilmastohysterian, trans- ja homopakotuksen, koronan ja nyt venäjän/NATOn kanssa on käynyt pitää vain kysyä ovatko kansallismieliset, konservatiivisten arvojen kannattajat ja muut muuten tolkuissaan olevat ihmiset vain kaikissa asioissa hiljaa ja ANTAVAT KAIKEN MENNÄ PÄIN HELVETTIÄ vastustamatta mitään millään tavalla? No, joka tapauksessa usko ihmiskuntaan on itselläni mennyt jo lähes täysin ja pelkästään se että tavalliset ihmiset vieläkin ajattelevat että ”kyllä ne kansanedustajat tietävät jotain sellaista jota me tavalliset pulliaiset emme ymmärrä” ja tällä uskottelevat itselleen vaikka sen että kyllä Suomi on nyt tekemässä oikean ratkaisun NATOn suhteen ei kyllä anna uskoa siitä että asiat olisivat menossa parempaan suuntaan…

   1. Mitä erinomaista tuossa oli, eihän se mikään vakavastiotettava analyysi ollut. Kirjoittaja viljeli samoja teorioita kuin mistä syytti muita, jotka ovat hänen kanssaan erimieltä. Vastasikin de wit itsellensä?

     1. Mitä aikuismaista teidän kommenteissa on? Ei mitään. de witin jutut eivät kestä lähempää tarkastelua. Hänen geenitulkintansa ovat aivan huuhaata vailla mitään tieteellistä pohjaa ja hänen tulkintansa evoluutiopsykologiasta on väännetty kummallisen mutkalle ja sillä tölvitään suomalaisia. Hänen ja duttonin evoluutiopsykologia on horoskooppitasoa.

  1. Aivan fantastinen kertomus. Toisin kuin Stubbilla. Orpo on jäänyt ihan orvoksi, kasvaa kukkaa siellä taustalla. Hjallis sentään ymmärsi kun Orpo oli miestä vastaan, että turhaa olla kun ei saa mitään aikaan, parempaakin tekemistä. Ei anneta pienpuolueen puhua.

 5. Eikö se Marco ymmärrä, että Venäjää vastaan taistelee juutalaiset ja Ukrainaa vastaan taistelee juutalaiset.

 6. Hollannissa neekerit myy ruohoa, toinen vahtii poliiseja toisella puolen tietä kun toinen myy, näin eivät pääse yllättämään, kun Mane osti. Heti neekerit tyrkyttämässä kun tsippailet kadulla. Miksi Marco ei ole kiinnostunut puoli geeneistänsä, onko Marco-myyrä, tämä selviää ensi jaksossa Maikkarilla hyvän sään aikana. Marco Maikkarille myyrä-ohjelmaan, jää heti kiinni, ei voi, voi voi.

 7. Tottakai kuolleiden juutalaisten natsien lapset menevät ex-natsi Saksaan. Käänteishistoriaa opettaa aivopesten tuo maksamme velkoja-maa, joka hyysää kympillä, koska menneisyys, joka ei koske kuten ei länsimaissa sukupolvea ”hyysäävä sukupolvi”. Niistä tehdään homoja, jotka nuolee Mengelin sijasta Menkelin historian persettä. Voi Josef kun tietäisit, ainiin itsekin olit juutalainen, jasaf, lisäämässä juutalaislapsia tulevaisuuteen, myyrä.

 8. Miks toi kierosilmä tossa videossa teppaa koko ajan jalalta jalalle? Onko sillä joku hermovika?

  Mutta asiaan… Suomalaisia on niin helppo pitää pimennossa ja tyhmänä että siksi valtaosa kansasta luulee tietävänsä asiat paremmin ja siksi asiat ovat nykyisellä tolalla. Eräs ulkomaalainen ystäväni kysyi kerran:”Miksi teillä Suomessa on niin monta puoluetta vaikka ne kaikki ajavat samaa agendaa?”. Nii-in, olemmeko liian lähellä tarkastelupistettä?

  1. Nii-in ja jos joku alkaa olemaan yksilönä jotain, niin potkut. Mutta kyllä lammaskansa sietää ja luulee tietävänsä kun oikein valehdellaan. Miten joku voi uskoa viher ja vassu henkilöitä, ministereitä kun aina hymy perseestä tulee.

 9. Tottakai Marco olisi kannattanut odotella ikuisuuteen, niin Venäjä olisi jo nyt Suomen vallannut ja menossa eteenpäin. Älä käytä ehkäisyä, tee se syntymän jälkeen, kyllä Marco tietää.parempi liian myöhään sitten etelästä käsin ja vaikeasti.

 10. Pidäkkeetön russofobia näyttäisi tekevän monesta sekoilevan kuumakallen ja lopulta surkean natohuoran. Ryhmässä tyhmyys tiivistyy.

 11. Ei täällä kukaan ketään sijaista. Puolustaa hyväntahtoisilla hölmöillä Suomea, kätevää, eikö. Pääsee eroon monista turhistakin. Mitä hyödyttömämpi, sitä pahempaan rooliin rintamalle.

 12. Vähän kuin huumehommassa arvojärjestys, johtaja, diileri, muuli. Ylemmästä suojasta tykin ruokiin käy arvojärjestys tää. Juutalaiset johtaa, Nato ym. sopimus-/ Venäjän vihollismaat diilaa aseet, tyhmät muulit ja sotahullut harvat, Ukrainalaisten lisäksi.

  1. Aaltola uhosi ydinaseilla ei ole mitään väliä. EI OLE AALTOLALLE MITÄÄN VÄLIÄ. Perkeleillä on omat bunkkerit ja siilot Helsingin alla sekä myös sukellusveneasemat. Pääsevät karkuun, kun USA tulee hakemaan.

 13. Pistää vituttaan kun poliisit Britannian persereiäsä ählämimulaattijoukkoineen saa heitellä kiviä ja kananmunia poliisiinkin ja poliisi lähtee pois, Amerikasta vois tässä asiassa ottaa mallia ja vastata kunnolla, loppuu se apinointi. Takaisin hiekkaan.

 14. On Euroopan maita missä mädätys on jo niin pitkällä että vaatisi vallankumouksen tai sodan potkaistakseen tämä sateenkaari-ideologia huitsin kuuseen.
  Olen sen verran uskonnollinen että koska mädätys on ehkäpä pisimmällä juuri Saksassa niin juuri siellä tapahtuisi jotain.
  Deutschland Erwachen – on aika jälleen taistella mädättäjiä vastaan.

  1. Espanja se vasta on feministin paratiisi. Riittää naisen ilmoitus, että mies x on mussuttanut jotain naiselle. Poliisi vie miehen putkaan. 100 000 miestä on vankilassa pelkällä naisen ilmoituksella ilman todistajia.

   Olisiko sharialaki parempi? Islamissa miehen ja naisen valta-asetelmat ovat päinvastoin kuin lännen feminismissä.

 15. LAPSET on syytä pitää KOTIMAASSA, sillä SUOMALAISLASTEN viemisestä RUOTSIIN oli TALVISODAN ja JATKOSODAN aikana enemmän HAITTAA kuin HYÖTYÄ! Suomalaislapsia KIUSATTIIN ruotsalaisissa kouluissa ja kaikki SIJOITUSPERHEET eivät KOHDELLEET suomalaislapsia HYVIN! SOTA on KUOLEMAA tuova, mutta OIKEISTA vanhemmistaan VIERAANTUNEET lapset kokivat vain HELVETIN myöhemmin, joka oli MOLEMMINPUOLISTA eli varsinkin ÄIDIT eivät voineet käsittää sitä, ettei lapsi HYVÄKSYNYT häntä ÄIDIKSEEN vaan ruotsalainen ”äiti” oli se OIKEA! Jopa osa lapsista PALASI takaisin ruotsalaisten vanhempiensa luokse syystä ettei sopeutuminen ONNISTUNUT mitenkään kaikkien MUIDEN HARMIEN lisäksi mitä HÄVITTY sota toi tullessaan SOTAKORVAUKSINEEN päivineen! Se oli eri asia kun LAPISTA siirrettiin suomalaisia lapsia RUOTSIN puolelle ilmamn muodollisuuksia TURVAAN Lapin sodan kuumimpina hetkinä saksalaisia vastaan. LÄNNEN HULLUINHUONE pilaa LAPSET eikä edes sekään ole enää MAHDOTONTA, että joutuvat PEDAREIDEN KYNSIIN, sillä LGBTQ+ ja ”rapiat” päälle on PYHÄ ASIA!!!

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*