Marco de Wit 28 maaliskuun, 2023
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Suomen politiikka on täynnä myyriä. Tämä on helppo päätellä jo siitä, että Suomi on Pietarin porteilla. Totta kai sekä itäiset että läntiset tiedustelupalvelut pyrkivät manipuloimaan sekä vasemmisto- että oikeistopuolueita vasikoilla ja myyrillä.

 

Miten tunnistat vasikat ja myyrät? TOP 10 tuntomerkkiä!

 

 

Viime aikoina läntiset tiedustelupalvelut ovat kuitenkin päässeet niskan päälle ja puoleita on natotettu vinhaa vauhtia. Vasemmistoliitto natotettiin Li Anderssonin toimesta ja persut puolestaan Matti ”CIA” Putkosen ja natoagentti Jussi Bergroth-Halla-ahon äänestyskoneilla. Kaiken kukkuraksi sotahulluiksi muuttuneet persut ajavat nykyään myös Vihreää siirtymää, koska niin kuulemma vahingoitetaan fossiilisia raaka-aineita myyvää Venäjää.

 

Persut entistä voimakkaammin vaatimassa vihreää siirtymää! (Jussi Bergroth Naton ja Ukrainan agentti?)

 

 

CIA:n ja Mossadin dominoima Supo tietysti arvasi, että persujen natottaminen ja siihen liittyvä hallituskelpoiseksi suvakoiminen voisi johtaa persujen rakoiluun ja jopa hajoamiseen. Niinpä sitten Supo auttoi luomaan kaksi varaventtiiliä eli kannusti Ano Turtaisen ja James Hirvisaaren perustamaan VKK:n ja Tuukka Kurun perustamaan Sinimustat. Molempien tarkoituksena on ollut sabotoida oma puolueensa ja estää varteenotettavan vaihtoehdon syntyminen persuille.

 

Turtiainen tuhosi oman puolueensa jo hyvissä ajoin ennen eduskuntavaaleja. Kaiken kukkuraksi Turtiainen ei suostunut edes ilmestymään pienpuolueiden suureen Ylen vaalitenttiin! Puolueen puheenjohtaja ei halua edustaa omaa puoluettaan. Mietipä sitä.

 

Myyrien valtakunnan aikajana: Onko VKK-puoluekin persujen ja keskustan johtama valeoppositio?

 

 

Sitten Kuru tuhosi oman puolueensa juuri ennen eduskuntavaaleja. Kuru ihan avoimesti ilmoitti kannattavansa vihreää siirtymää/tyranniaa ja bensan hinnan roimaa korottamista.

 

Sinimustat ilmoittavat olevansa vasemmistolaisia ja linkolalaisia: Sitaatit!

 

 

Molempien sabotaasioperaatioiden takana on myös häärännyt James Hirvisaari, joka on viimeiset 10 vuotta yhdessä mm. parivaljakko Panu Huuhtasen ja Juha Korhosen kanssa estänyt persuja uhkaavan Suuren vaaliliiton syntymisen Muutos-, Reformi- ja VKK-sabotaaseilla.

 

Myyrien valtakunta. Osa 8: James Hirvisaaren kootut selitykset

 

 

Tuhotessaan omat puolueensa ja poliittiset liikkeensä nämä sabotöörit ovat mahdollisesti saaneet polpolta immuniteetin lukuisille talous- ja muille sotkuilleen.

 

Nähtävästi Supolle tämä ei ole kuitenkaan riittänyt, vaan lisäksi näitä sabotöörejä on mahdollisesti myös painostettu tuhoamaan kaikki Natovastainen katutoiminta. Sabotöörit tekivät parhaansa tuhotakseen sekä SE- että SKE-puolueet, joilla oli Suomen ylivoimaisesti aktiivisin katutoiminta.

 

Turtiainen, Hirvisaari ja Kuru sitten vielä jatkoivat katusabotaasia kieltäytymällä tukemasta edes Convoy-mielenosoitusta. Sen sijaan he yrittivät parhaansa mukaan tuhota Convoyta jopa liittoutumalla persujen ja polpon kanssa.

 

Miksi Ano Turtiainen liittoutui Jari Taposen ja polpon kanssa Convoy-vapauskulkuetta vastaan?

 

 

Convoy-mielenosoitus tuhottiin siis ulkoapäin kolmikon johdolla ja sisältäpäin persujen ja tuolloisten VKK-aktiivien, Huuhtasen ja Korhosen johdolla. Persujen varapuheenjohtaja Peltokangas ilmestyi H-hetkellä murtamaan Convoy-mielenosoittajien muuria samalla, kun kokeneet mielenosoittajat Huuhtanen ja Korhonen eivät tehneet yhtään mitään muurin luomiseksi, vaan päinvastoin levittivät tappiomielialaa ja peruuttivat askel askeleelta kirjaimellisesti kilometrin.

 

Miksi persujen vpj. Mauri Peltokangas ja VKK:n Panu Huuhtanen auttoivat polpoa murtamaan Convoy-muurin?

 

 

Monet kansallismieliset ovat kuitenkin niin itsepäisiä ja naiveja, etteivät millään halua epäillä näitä puoluejohtajia ja aktivisteja. Hehän ovat niin lepposia ja aktiivisia!

 

Niinpä sitten Laiton Lehti on yrittänyt muistuttaa näille naivisteille yhdestä tehokkaasta litmustestistä: Erdogan-mielenosoituksesta. Eikö ole ihmeellistä, että monet kansallismieliset Natovastaiset aktivistit, jotka ovat vuosien ajan liukuhihnalla järjestelleet mielenosoituksia eivät nyt yhtäkkiä suostukaan järjestämään Erdoganin ja Naton vastaista nukkemielenosoitusta? Siis vaikka sillä tavalla voisi puolustaa sananvapautta ja estää Suomen Natojäsenyyden!

 

Eikö ole myös ihmeellistä, ettei yksikään ns. kansallis- ja vapausmielinen puolue ole suostunut järjestämään diktatoorista Erdogania kritisoivaa islamisti- ja Natokriittistä nukkemielenosoitusta? Ei vaikka sitä ollaan jo pyydetty ja odoteltu kuukausia.

 

Mitä arvoa on ”vapauspuolueilla”, jotka eivät suostu puolustamaan edes sananvapautta?

 

Miten järjestää STOP ERDOGAN -mielenosoitus Turkin suurlähetystön eteen? Anter Yasa aktivoituu?

 

 

Eivät ole Erdoganin vastaista mielenosoitusta järjestäneet myöskään monet vasemmistolaiset aktivistit. Tämä jos mikä kertoo Natoagenttien soluttautuneen myös Vasemmistoliittoon. Sinänsä tämä ei ole ihme, koska Natohan on ihan virallisestikin liittoutunut kulttuurimarxistien ja suvakkien kanssa promoten jopa transuja.

 

Niinpä ollaan nähty sellainen erikoinen ilmiö, että Sanna Marin, Feministipuolue, persut ja Sinimustat ovat kaikki islamisteja ja natseja hyysäävän juutalaisoligarkkien johtaman Ukrainan ja Naton puolella.

 

Sanna Marin kunnioittaa natsia! Sinimustat, persut, natsit, jihadistit, Soros ja Marin liitossa Venäjää vastaan?

 

 

Loppujen lopuksi ainoat, jotka ovat suostuneet järjestämään Erdoganin ja Naton vastaisia näkyviä nukkemielenosoituksia ovat olleet nahkansa puolesta pelkäävät kurdit.

 

Kurdit pelastivat Suomen Naton kynsistä? Kritisoivat Turkkia kansallismielisten (=Natomyyrien) tutistessa!

 

 

Nyt eduskuntavaalit ovat ovella, joten luulisi jokaisen Natovastaisen aktivistin ja puolueen VIHDOIN järjestävän Erdogania, islamisaatiota ja Natoa kritisoivan mielenosoituksen. VKK, Vapauden Liitto, Kristallipuolue ja Sinimustat eivät tähän kuitenkaan suostu, vaikka väittävät olevansa sekä Natovastaisia että sananvapauden puolella. Myöskään yksikään näiden puolueiden ehdokas ei ole suostunut Erdoganin vastaista nukkemielenosoitusta järjestämään osana vaalikampanjaa, vaikka sitä on heiltä rukoiltu kuukausien ajan.

 

Suomea ollaan ajamassa sotaan ja jopa pistämässä ydinaseiden taistelukentäksi, mutta puolueen nimissä Erdoganin ja Naton vastaista täsmämielenosoitusta ei kuulemma voi järjestää. Mietipä sitä!

 

Tosin ei tarvitse kovasti miettiä, koska kuvio on ihan selvä. Naton tiedustelupalveluiden hallitseman presidentti Niinistön johtaman Supon johdolla Suomi yritetään väkisin viedä Natoon. Siis jopa kieltämällä Erdoganin kritisointi! Kyllä ihan totta. Katso vaikka tätä.

 

 

Kuvassa linkki juttuun

 

 

Mietipä. On kuulemma rikollinen kunnianloukkaus kritisoida Turkin presidenttiä. Takavarikoivat jopa hänestä tehdyn nuken!

 

Hesari saa kutsua ja kuvata Trumpia siaksi, mutta auta armias, jos kritisoit islamisteja tukevaa diktatoorista Erdogania! Sehän on kunnianloukkaus!

 

 

Kuvassa linkki juttuun ja videoon

 

 

 

Supo on taatusti antanut kaikille vasikoilleen ja myyrilleen tiukan kiellon järjestää Erdoganin vastaisia mielenosoituksia. Ehkä juuri tämän takia mielenosoituksia ennen niin aktiivisesti järjestelleet puolueet ja aktiivit eivät suostu järjestämään mielenosoituksia edes juuri nyt ennen eduskuntavaaleja! Eivät edes taistelupari Huuhtanen ja Korhonen, jotka yleensä yrittävät aina ängetä säätämään kaikkia mahdollisia mielenosoituksia. Yhtäkkiä ei kiinnosta tehdä nukkevideota tai edes vaaliliiton nimissä järjestää nukkemielenosoitusta, vaikka ovat eduskuntavaaliehdokkaita ja vaikka Laiton Lehti on epäillyt heitä supoilevasta passiivisuudesta jo kuukausien ajan.

 

 

Jos tämä kaikki ei saa sinua epäilemään Suomen olevan myyrien valtakunta, niin mikä sitten riittäisi epäilyksesi heräämiseen?

 

Toivotaan, että tavalliset rehelliset vapausmielisten puolueiden rivijäsenet painostaisivat puolueidensa ja vaaliliiton johtoa ja aktiiveja järjestämään Erdokan- ja Nato-vastaisen mielenosoituksen juuri ennen vaaleja eli ensi lauantaina. Vielä ehtisi!!

 

Itse asiassa mielenosoitus voisi olla hyvinkin radikaali. Suuri osa äänistähän on jo annettu ennakkoäänestyksen aikana. Jos mielenosoitus onnistuisi, niin se voisi jopa moninkertaistaa äänisaaliin. Jotain on nimittäin tehtävä. Suurin toivo eli Vapauden Liiton puheenjohtaja Ossi Tiihonen on täysin pimitetty valtamediassa.  Niinpä nyt on käytettävä viimeinen valttikortti!

 

Järjestämällä Erdoganin ja Naton vastaisen mielenosoituksen puolue ja vaaliliitto voisi saada valtavasti julkisuutta. Lisäksi näin voitaisiin oikeasti auttaa Suomea välttämään joutuminen suurvaltojen sotakentäksi ja jopa ydinaseiden taistelukentäksi!

 

Mielenosoituksen ei tarvitsisi edes olla suuri, koska kyseessä olisi tietysti protestimielenosoitus, jonne ei edes tarvita paljon ihmisiä. Kaikki myös ymmärtävät, että näin lyhyellä varoitusajalla moni ei ehdi ja vielä useampi ei polpon pelossa edes uskalla tulla mielenosoitukseen. Satakin mielenosoittajaa riittäisi hyvin varsinkin, jos mielenosoitus järjestettäisiin Narinkkatorilla tai jossain vaalikujalla. Tähän riittäisi pelkästään osa Helsingin ja Uudenmaan ehdokkaista tiimeineen!

 

On hyvin tärkeää, että Erdoganin ja Naton vastaisen mielenosoituksen järjestäisi nimenomaan virallinen puolue juuri ennen vaaleja oman puheenjohtajansa johdolla, koska ensinnäkin poliisin olisi vaikeampi rajoittaa vaalitilaisuutta ja toiseksi Turkki voisi helpommin käyttää sitä syynä Natohakemuksen torppaamiseen.

 

Nyt olisi Tiihosella tuhannen taalan paikka päästä eduskuntaan. Ja vaikka ei pääsisikään, niin tekisi suuren palveluksen Suomen kansalle vaikeuttamalla ja jopa estämällä Natojäsenyyden.

 

Nyt jos koskaan on mahdollisuus pelastaa Suomi Natottavien globalistien kynsistä!!!

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

39 thoughts on “Myyrien valtakunta. Osa XIX: Polpo takavarikoi kurdien Erdogan-nuken! Vapauspuolueet hiljaa, koska täynnä Nato-myyriä?

 1. Huhujen mukaan esim huume ja steroidikaupassa on mukana paljon vasikoita, saavat itse myydä suht rauhassa ja vasikoivat porukkaa muualta. Tämä siis vain huhua ja huhuthan ei voi koskaan pitää paikkansa.

 2. Mielenosoituksesta pitää ilmoittaa poliisille? Eikö voi pitää miekkaribileet vaikka omassa metsässä. Loput hoidellaan kuvankäsittelyllä. Taitava tyyppi järjestää somemiekkarin ja editoi taustat ja yleisön virtuaalisesti. Studiomiekkari siis. Saa hyvää tavaraa someen.

  1. Nimenomaan. Erdoganin vastaisia operaatioita voi tehdä hyvin monella tavalla. Kannattaa käyttää kaikkia. Tulisi myös hyvä vaalivideo!!

   Eli puolueen ja sen vaaliehdokkaiden kannattaa tehdä nukkevideoita sekä privaatisti että julkisesti! Näin saadaan julkisuutta, ääniä ja torpotaan Natojäsenyys. Tämän takia yksikään puolue ei niin tee.

   1. Hyvää vaalikampanjaa niillä saisi, mutta Nato-jäsenyyttä ei voi torpata, jos kaikki on yhtä kiellettyä kun Turkissa. Suomen härskiys osaa aina yllättää, mutta hallinnon kannalta tilanne on tietysti shakkimatti.

    1. Ongelma on, että 99% suomalaisista ei ymmärtäisi ollenkaan, miksi jotain Erdoğania vastaan osoitetaan mieltä. Eivätkä ymmärtäisi sitäkään, miksi natoa pitää vastustaa. Ehkä puolet oli natoa vastaan pari vuotta sitten, mutta eiköhän ylen aivopesu ole jo tehnyt tehtävänsä ja porukka luulee, että tässä vaiheessa vain nato ja jenkkilä, eli maapallon hyvä poliisisetä, voivat enää estää pommeja lentämästä idästä. Kansan sivistäminen niillä vaalilehdillä olisi pitänyt aloittaa jo puoli vuotta sitten.

     Edes naton vastustajista suurin osa tuskin pitää Erdoğania syyllisenä mihinkään, ja puun takaa tuleva nuken polttaminen tai hirttäminen luultavasti karkottaa enemmän äänestäjiä kuin mitä se tuo. Joku Ossi Tiihonen on jo valmiiksi epäilyttävän veltto, kuiva molottaja-insinööristereotyyppi, ja siihen kun lisää jonkun viiripäisen Erdoğan-nuken kurittamisen niin lopputulos ei ole sellaista mitä suomalaiset äänestävät.

     1. Toki aivopesu on syvällä, mutta onneksi Uudellamaalla ei tarvittaisi kuin noin kaksi prosenttia äänistä. Ne saa vain aktivoimalla ihmiset äänestämään. Se puolestaan onnistuu vain julkisuudella. Hyssyttelyllä käy kuten aikanaan itsenäisyyspuolueelle. Sillä oli argumentit kunnossa, hyvä puheenjohtaja ja erittäin asiallinen sivistynyt käytös, mutta kymmenien vuosien aikana juuri yksikään suomalainen ei koko puoluetta edes huomannut!

     2. Juuri näin.

      Erdogan-nukketouhuilla ei saa kuin vahinkoa aikaan. Oleellista olisi nimenomaan saada nujerrettua valtamedian ylivalta.

      Niin kauan kun globalistit saavat pyörittää omaa propagandasirkustaan, ei suuren massan heräämisestä ole toiveitakaan.

 3. Vapaamuurarien Tiihonen pääsee eduskuntaan, sinne kaikki petturi pääsee. Talmud Kuru pääsee.

  Ei sinne isänmaallisia pääse, VKK jää rannalle.

 4. Onhan nämä Tillanen ja Huuhtanen porukoineen ollut jo pariinkin kertaan Turkin suurlähetystöllä järjestämässä Erdoganin vastaisia miekkareita, mutta polpo kirjaimellisesti lopettaa ne, takavarikoi kriittiset julisteet, ottaa kiinni ihmisiä ja tutkii onko maahan viskastu kirja koraani. Sama kohtalo on ollut myös kurdeilla jo aiemmin. Polpo ja Suomen valtio ei salli minkäänlaista Erdoganin kritisointia julkisesti lähetystöllä niin kauan kun Turkki ei ole ratifioinu!

  1. Joku kommentoija jo tuossa aiemmin jo sanoikin, että voi niitä nukkemiekkareita muuallakin järjestää. Pääasia, että tulee näyttävät video, jossa Erdogan-nukkea kritisoidaan kunnolla ja myös englanniksi. On siis tärkeää:

   1. Nukke
   2. Englanniksi Twitteriin
   3. Osana vaalikampanjaa
   4. Osana puolueen vaalikampanjaa
   5. Mieluummin puolueen yms. puheenjohtajan toimesta
   6. Mieluummin joka päivä vaalikujalla vaalitapahtumissa

   1. Turkkihan on vaan tyytyväinen kun viranomaiset käy uudestaan ja uudestaan Erdogania vastustavien kimppuun. Tottakai ne vaalitorilla tai missä tahansa julkisella paikalla tekee saman.

    1. Vaalitorilla estäminen huomattavasti vaikampaa, koska silloin poliisi tekisi selvän rikoksen. Jos kuitenkin tekevät, niin samalla saa upean videon, jota voi levittää twitterissä tehokkaasti.

     Kannattaa JOKA PÄIVÄ kritisoida Erdogania vaalitorilla. Jos tosiaan poliisi yrittäisi estää, niin joka päivä tulisi enemmän ihmisiä seuraamaan vaalitilaisuutta sekä fyysisesti että netissä. Tulisi nopeasti kansainväliseksi uutiseksi.

     Ei tämä niin vaikeaa voi olla. Aktivistit taatusti tietävät kaiken tämän, mutta eivät vain suostu järjestämään kunnon protesteja.

     Turtiainen kieltäytyy järjestämästä mitään Erdoganin vastaisia miekkareita. Pelkään, että taitaa Tiihonen olla samaa maata.

     1. Turkki ja Natokiihkoilijat ainakin hurraa sitä kovempaa mitä enemmän lakia rikotaan. Se ei tee kuin Naton vastustajille selvemmäks asioita.

  2. Huuhtanenhan ei ole missään vaiheessa mitään Erdogania ja Natoa haastavaa miekkaria ollut järjestämässä, jossa oikeasti pilkataan Erdogania oikein kunnolla.

  1. Unohtu tuosta lauseesta sana nukke eli NUKKEMIELENOSOITUS, jota artikkelissa kyllä muuten koko ajan korostetaan. Tärkeintä on nimenomaan käyttää nukkea, koska se jostain syystä triggeröi Erdogania. Nukkea kannattaa käyttää myös, koska eihän se voi mitenkään olla laitonta eli sen takavarikoimalla polpo vain paljastaa korruptionsa. Samalla saadaan dramaattista toimintaa englanninkieliselle videolle. Aina kannattaa konkretisoida protestia rekvisiitalla mahdollisimman paljon.

   Kannattaa nukke yhdistää siihen, miten Erdogan on tukenut Isis-islamisteja, koska siten kritiikki osuu vielä kovemmin. Erdogan nukke voisi johtaa isis-nukkeja tai sitten ainakin pitäisi Isis-lippua. Lisäksi Suomessa ei vielä saa tuomiota Isiksen kritisoimisesta vaikka toki ne yrittää sellaista minulle järjestää.

   Yhtä tärkeää on myös ,että kritiikki tulee osana vaalikampanjaa viralliselta puolueelta ja mieluiten sen puheenjohtajalta, jotta mielenosoitusta ei voi leimata marginaaliseksi muutaman kylähullun sekoiluksi. Lisäksi on TIETYSTI myös tärkeää, että tehdään englanniksi pieni videopätkä, jota sitten voi levittää ympäri maailmaa, että Erdoganille naureskellaan.

   Äärimmäisen tärkeää on myös levitys. Idiotismia levittää pitkää videota Tokentubessa, jota kukaan ei käytä. Video pitää tiivistää noin minuutin pituiseksi ja laittaa varsinkin TWITTERIIN, jossa se leviää helposti kulovalkean tavoin.

   On siis tärkeää muistaa:

   1. Nukke
   2. Englanniksi oma videopätkä Youtubeen ja TWITTERIIN. Mieluiten lyhennettynä. Twitteristä ei taatusti poisteta nukkemiekkarivideoita.
   3. Osana vaalikampanjaa
   4. Osana puolueen vaalikampanjaa
   5. Mieluummin puolueen yms. puheenjohtajan toimesta
   6. Mieluummin vaalikujalla vaalitapahtumassa
   7. Mieluiten pitää myös JOKA PÄIVÄ Erdoganin vastaisia puheita vaalikujalla.

   BTW, hieman ihmetyttää, että mitä Tillanen tekee VKK:ssa, jos sen puheenjohtaja ei kerran suostu järjestämään Erdoganin vastaista nukkemiekkaria, vastustaa vaaliliittoa, convoyta ja yleensäkin kaikkea katutoimintaa. Eikös Tillasen pitänyt nimenomaan vastustaa sionisteja, jota natotus nimenomaan on. Miksi Tillanen on nyt supo-Turtiaisen marionetti?

    1. Kaikenlaisia kuvia ja videoita netistä löytyy, mutta olisi hyvin tärkeää, että kriitikkona toimii PUOLUE ja mieluiten puoluejohtaja ja mieluiten vaalitilaisuudessa. Paavolan olisi ehdottomasti pitänyt lähteä vaaliehdokkaaksi, niin hänen kritiikillään olisi vaikutusta.

 5. Itselläni on suuria vaikeuksia ymmärtää mm. sitä mikä saa keskustan kannattajat vieläkin äänestämään keskustaa sen jälkeen kun kyseisen puolueen siunauksella mennyt paskalaki pakotti maaseudulla asuvat ihmiset (eli puolueen kannattajakunnan) laittamaan tonteilleen jopa 10.000€:n arvoiset täysin turhan jätevedensuodatusjärjestelmät ja suomalainen maatalous on jo käytännössä tapettu viime hallitusten toimesta jossa keskusta on aina ollut mukana sitä tuhoamassa. Vaikka osa vähän heränneemmistä keskustan kannattavista onkin siirtynyt perussuomalaisten äänestäjiksi en vain voi ymmärtää niitä joilta ”omat” ovat vieneet mahdollisuuden jopa elinkeinon harjoittamiseen ja palkitsevat sen jatkamalla raiskaajansa äänestämistä?

  Mikä tuo puolueuskollisuus on yhtä vahva muidenkin puolueiden kannattajilla mahtaakohan joku yli 60v aatemaailmaltaan käytännössä täysin kommunistinen mies joka on ollut ikänsä tehdastyöläisenä ja kannattanut vasemmistoliittoa vieläkin äänestää vassareita? Luulisi kyseisellä herralla olevan vaikeuksia löytää mitään yhteistä puolueen nykyisen intersektionaalisen feminismiin, ”tehdään enemmän töitä jotta tulevilla maahanmuuttajilla olisi parempi olla” vaalikamppanjoihin ja samppanjasosialismiin nojautuvan linjan ja omien aatteidensa ja tottumusten välillä varsinkin kun puolueen nykyjohdon silmissä duunaritason kantasuomalainen mies on alinta saastaa mitä maa päällään kantaa?

  On myös mielenkiintoista miten vasemmistoliiton lisäksi toinen sotavastainen rauhanpuolustajapuolue vihreät ovat nyt olleet suu vaahdossa ostamassa suomeen hävittäjiä ja viemässä suomea NATOon ja sotaan. Vihreistä puheen ollen onkohan kukaan puolueen kannattajista koskaan miettinyt miten valikoivaa heidän kannattamansa puolueen ”vihreys” on? Nord Stream kaasuputken räjäytys ja siitä seurannut valtava metaanipäästö ohitettiin kuin mitään ei olisi tapahtunut, mikä kai tarkoittaa, että tällaisia sabotaaseja voidaan tehdä jatkossakin, kun oikea osapuoli on oikealla asialla. Kairon ilmastokokouksessa Kiova nosti esiin – propagandatarkoituksessa tietenkin – Ukrainan sodan mittavat hiilidioksidipäästöt, mutta sekään ei tunnu kiinnostavan näitä maailmanparantajia. Päin vastoin, päästöjä halutaan LISÄÄ eli jatkaa ja laajentaa sotaa. Ai niin, kaikki tuohan tapahtui suomen rajojen ulkopuolella joten sillä ei ole väliä mutta samaan aikaan suomen rajojen sisäpuolella asuvien, varsinkin asutuskeskusten ulkopuolella asuvien köyhempien ihmisten, on kirjaimellisesti oltava valmiit vaikka tappamaan itsensä ilmaston nimissä jotta kaupungissa asuva kivihiilellä lämmitetyssä kerrostalossa asuva maailman ääristä tänne tuotuja hedelmiä syövä ihminen joka nyt vain tarvitsee vuosittain uuden älypuhelimen ja kaikkea muuta kiina krääsää (joka myös pitää tänne jostain tuoda) voi elää ”moraalisesti oikein”.

  Palataksemme vielä Ukraina/NATO psykoosiin, paljonkohan rahaa ihmiset, jotka huutavat ”pysy Ukrainan tukena”, ovat todellisuudessa antaneet Ukrainalle? Kongressin jäsenten vuosipalkka Amerikassa on 174 000 dollaria. Kuinka paljon kukaan heistä on antanut siitä Ukrainalle? Entä meidän eduskunnasta jossa Zelensky kävi kerjäämässä? Väliäkö tuolla kyllä se että laitan ukrainan lipun värit facebook profiilikuvan päälle auttaa ja tämä toimenpide tulee olemaan se sama avun määrä jonka suomi tulee samaan mikäli itänaapuri päättää tulla kylään.

  1. >   paskalaki pakotti maaseudulla asuvat ihmiset
   >   (eli puolueen kannattajakunnan) laittamaan
   >   tonteilleen jopa 10.000€:n arvoiset täysin
   >   turhan jätevedensuodatusjärjestelmät

   Po­li­tii­kas­sa on ky­se vain sii­tä kuin­ka tul­la no­pe­as­ti rik­kaak­si.

   Nyt on me­neil­lään EU:n pas­ka­la­ki ener­gi­an­sääs­tön ni­mis­sä.
   –    Lop­pu­pe­lis­sä se tar­koit­taa, et­tä poh­joi­ses­ta (kyl­mät maat) lä­he­te­tään ra­haa ete­lään (läm­pi­mät maat).
   –    Ym­pä­ris­tön suo­je­luk­si naa­mi­oi­tu EU-ve­ro.
   –    Kun la­ki on saa­tu lä­pi ale­taan neu­vot­te­lut lah­juk­sis­ta, et­tä min­kä fir­man tuot­teet vain hy­väk­sy­tään lail­li­ses­ti suo­ri­te­tun ta­lo­re­mon­tin tar­vik­keik­si.

 6. Nyt suvakit ovat hyvin raivoissaan, koska he joutuvat fanittamaan komeaa ja älykästä Erdogania. Tämän lisäksi suvakit ovat nöyrtyneet ja nyt heidän pitää alkaa vihaamaan lempimatujansa, eli kurdeja, jotka ovat paljastuneet terroristeiksi!

  Nyt suvakit tarvitsevat kriisiapua!

  1. En minä ainakaan faníta erdogania, sinähän se sitä fanitat. Ja mitä pahaa kurdit ovat sinulle tehneet, ei mitään. de witin juttu oli ihan turha, tuo juna meni jo ja Suomesta tulee NATOn täysivaltainen jäsen ja minulla on heti turvallisempi olo. Vihdoinkin Suomi on katkaissut kaikki kahleensa venäjään ja olemme siinä länsiyhteisössä mihin olemme aina kuuluneet. äkäslampola kysyi, miksi keskusta? No siksi, että se on keskustassa, en innostu enkä kannata ääripäitä ja keskusta on ollut se puolue, joka on rakentanut yhdessä demarien kanssa nykyisenkaltaisen hyvinvointivaltion. Lukekaa sosiaalipolitiikan historiaa niin ymmärrette asian. de witin kirjoitelma oli äärioikeistolaisten puolueiden kuolinkorinan kuvaus ja epätoivoinen yritys vielä saada jotakin henkeä vaalitaisteluun. Mutta miten nuo puolueet vaihdittaisivat vaalitaisteluaan, eihän niillä ole mitään sanottavaa tai ratkaisuja.

   1. Vasemmistodemari eli kuten aiemmin sanoin, anarkisti-feministi aku 313. Et todellakaan ole keskellä. Ketä joku v…n kähmijä arto kiinnostaa tai koko islamturkki, mutta miksi haluat tukea haittamaahanmuuttoa, remonttireksakaan ei, oli mtv3 vieraana sanoen: Haittamaahanmuutto pitää lopettaa.

   2. Mitä vikaa on muka komeassa ja älykkäässä Erdoganissa? Dekurdifikaatio on käynnissä ja se edistää terrorismin vähentymistä myös täällä meidän pohjolassa!

    Erdoganin lisäksi parhaita presidenttejä on mm. Ugandan presidentti ja tietenkin Euroopan pitkäaikaisin presidentti, eli Lukasenko!

    Lihaksikas ja komea Lukasenko on myös erittäin taitava jääkiekkoilija ja halkojen hakkaaja! Lukasenko on myös siittänyt paljon jälkeläisiä! Tähän ei suvakit kykene!

    Lopeta vihaaminen ja liity meidän hyvien puolelle. Meillä on aina hauskaa!

   3. Aku, totta kai kaltaisellasi pelkurimaisella luuserimiehellä tulee turvallisempi olo, kun sinun ei ikään kuin tarvitse koskaan lähteä sotimaan ja kulmakunnan pahis suojelee sinua.

 7. Mullahan on kaksi Natzi lippua. Voisi olla kova tempaus mennä pitämään niitä pystyssä SDP.n vaaliteltalle. SDP on kumminkin nyt avoimesti Natzeja kannattava puolue.

  Ei vaan viitsisi omaa naamaa lähteä polttamaan sinne. Pitäis olla vähintään koko naaman peittävä ”maski”. Polpohan ei voi sitä estää yleisellä paikalla koska siitä on oikeuden päätös.

  Juon vain olutta sohvalla ja katson riimiltä kun muut tekevät. Viimevuonna kävin ”joka” miekkarissa ja nyt tein niitä ilmaisia vaalimainoksia Youtubeen valtapuolueille. Kaikkeen ei pysty.
  Liput voin lainata jos joku uskoltaa lähteä toteuttamaan. Yhteystiedon voin antaa pyydettäessä.

 8. Unkari kyllä vaatii Ruotsilta nyt kunnioitusta sen päättäjiä kohtaan, mutta Suomelta ei vaatinut mitään. Unkarin delegaatio tuli oikein henkilökohtasesti käymään myös Suomessa vain sanoakseen etteivät vaadi mitään!

 9. Supon salaisena suunnitelmana on ollut terrorisoida ja eri tavoin hajottaa ryhmät sisältä päin, sekä saada ryhmät riitelemään myös toistensa kanssa. Supon salaisena ajatuksena on ollut myös jakaa ns. vasemmisto ja ns. oikeisto länsimieliseen vasemmistoon ja länsimieliseen oikeistoon, sekä demonisoida kaikkia muita putinisteiksi. Olet putinisti jos kannatat Suomen itsenäisyyttä, omavaraisuutta, sananvapautta, puolueettomuutta jne. Supo, sekä muut tiedustelupalvelut pakottavat ihmiset polarisaatioon, jossa voivat olla Supon, lännen tiedustelupalveluiden, lännen pankkiirien, sekä Israelin puolella tai heitä vastaan.

  Nämä ovat Poliisin sisäisiä ja salaisia taktiikoita, mutta en voi paljastaa enempää, ettei lähde paljastu.

 10. Ehkäpä Naton liittouma on saanut mm. Sinimustat ja muut myös monenlaiseen likaiseen juttuun, kuten avioliiton ulkopuolisiin suhteisiin, alaikäisiin lapsiin, huume -ja muihin rikoksiin. Lisäksi moni on alkanut Naton kätyriksi, kun Ukrainan natsi -ja mafiatytöt ovat äärimmäisen häikäilemättömiä, mutta hyvännäköisiä. Naton kätyrinä saavat naisia ja immuniteetin erilaisilta rikoksilta.

 11. Ruotsissa vasemmistopuoluekin vastustaa Natoa eikä ole muutenkaan ihan samanlainen eliitin huora kuin Suomen vastaava.

  1. Mutta kun HS sisältää valtiolle vaarallista ja haitallista tietoa. Tämmöinen varoitus tulee jos yrittää kirjautua HS.fi sivulle Venäjältä. Sinimusta ei kannata NATO jäsenyyttä mutta on valmis sotimaan Ukrainan puolesta viimeiseen suomalaiseen, niin en ymmärrä hesarin logiikkaa? Eikö vihollisen vihollinen pitänyt olla se jonka kanssa liittoudutaan? Onko Venäjä hesarin vihollinen? Vai onko pelkkä NATO jäsenyys se ongelma miksi sinimustat ei voi olla hesarin liittolainen?
   Avoimen fasisti rasistinen on myös pääministeripuolue SDP ja sitä taas hesari ei pidä vihollisena.
   Onko HS jotenkin skitsofreninen media?

   1. Älä väitä tässä lehdessä SDP:tä fasistiseksi, sillä se ei ole Marcon teemojen mukaista.

    Sitä paitsi fasisti on Marcon mukaan sama asia kuin natsi.

    Marco väittää myös että natsi on sama asia kuin kansallissosialisti.

    Mitään eroahan näillä ei ole, kunhan nyt vaan on eri nimiä.

    Marcon mukaan natsit eivät siis ole kansallissosialismiin soluttautuneita sionisteja. Marco on varmasti oikeassa. Hän tietää.

 12. Poliittinen poliisi ja maanpetoksellinen huume -ja pedo-armeija yrittävät nyt kaikin keinoin estää valtaa vaihtumasta ja estää Naton vastustuksen mobilisoimalla kaikki mahdolliset agentit ja vasikat, sekä samaan aikaan rummuttamalla Natoa ja Ukrainan voittoa valtamediassa. Natottajille ja Natolle on äärimmäisen tärkeää, että Nato-huumaa saadaan ylläpidettyä keinolla millä hyvänsä kunnes Suomi ja Ruotsi olisivat Natossa, sekä vaalit ovat ohi.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*