28 thoughts on “Päivän kuva: Aapinen

  1. Hyvä huomio!!! Samoin kävi koronauutisoinnin kanssa 02/2022 kun Ukrainan sota alkoi. Koronavouhotus loppui saman tien ja alkoi Natovouhotus. Ilmeisesti koronavouhotuksella pehmennettiin ja hypnotisoitiin kansalaiset valmiiksi Nato vouhotukselle ja hyväksymään Natoon liittymisen (vaikka eihän sen kannatusta edes tiedetä). Kohta voi alkaa ihan hyvin oikeen perusteellinen sotavouhotus, että nyt pitää sotia.

   1. Meiän koulussa leivottiin pieniä aakkoskeksejä. Aina kun tiesi montako tiettyä aakkosta joku vaikea sana sisältää sai hakea. Tullut yhtään, alkoi vituttamaan, haistattelin mädättäjälle paskat ja lähdin kauppaan hakemaan jaffaa ja mummelilta uskovaispastilleja. menin kotia rukoilemaan raamatun ääreen että tuo pitkoliisa joutuu auto-onnettomuuteen. Niinpä se joutu, olin niin onnellinen että vein mädän omenan hautuumaalle lukien mustaa kirjaa, näin minusta tuli Saatananpalvoja. Tämmösen tarinan alun kirjoitin suomenkielentunnilla ja sain homopapukaijan merkin reissuvihkoon.

  1. Hetkisen herkkua ovat sitruunat, hän on niin vihainen kokoajan. V niin kuin valkoinen, vai onko näin? Ei de witin kohdalla, hänelle V on niin kuin venäjä. Joko bakhmut on sortunut?

   1. Meidän perhe söi eilen paistettua lohta ja perunamuussia. Lohta maustettiin tietenkin sitruunalla. Vaimo teki erinomaista ruokaa!

    V on tietenkin vuohineuvos! Taas M on matu ja K on kurditerroristi!
    E taas on esinahaton natsipresidentti!
    Olisiko A kenties antifa-aku?!!

    Muista aku! BAKHMUT IST ESINAHATONFREI!

   2. Hei aku! W niin kuin Wagner! https://t.me/DonbassDevushka/51002

    Myönnä pois, että Bakhmutin lihamylly on klassikko ja tulee jäämään historian kirjoihin maailman parhaiden supersotilaiden suorittamana täydellisenä valenatsien tuhoamisoperaationa! Tämä on jo nyt saanut suvakit ja naton homot täydellisen raivon valtaan!

    Wagnerit tekevät myös hyviä asioita Afrikassa!

 1. Suomalaisessa koulukirjassa oli jätetty yhteyttämisestä hiilidioksidi kokonaan pois. Ötököiden syömistä myös tarjotaan niissä tulevaisuuden tienä. Aapiskirja taatusti uudistetaan myös nyt: A=Aporagender, B=Biseksuaali, C=Cis, D=Demigirl, E=Epicene, F=Femme, G=Genderfluid jne.

  1. I=illegal j=jewerly k=KKK l=left
   M=magazine
   N=npc
   O=ozone
   P=pussy
   Q= queer
   R= radical
   S=sister
   T=trans
   U=urban
   V=vulva
   W=woman
   X=xenophobia
   Y=yes woman!
   Z=zygote

  2. Sekä opetetaan, että robotit synnyttävät, ei ole naarasta eikä urosta. Taloustaidossa opetetaan, että raha tulee seinästä tai Kelasta. Näin meillä tänään. Historiaa ei ole muuten kuin koskus oli toksiset vslkoiset tyypit vallassa. Ei enää, mutta pitää loukkaantua kaikesta, valkoinen on myrkyn väri.

 2. Yks parhaimpia mitä olen koskaan todistanut on kun yks suvakkifeministinauta rupes ulisee kun luin hänen lapselle kirjaa ja opeteltiin tavaamaan, niin ämmä lahos ihan totaalisesti ja alkoin määkimään, että ei noin saa opettaa lasta lukemaan. Ja just niin elämäänsä kyllästynyt vieraissa juokseva huora kuin vain voi olla, ja tottakia ex-ukko maksaa.

  1. Melkein kaikki suomalaiset valkoiset lehmät ovat juuri samanlaisia huoria. Siksi kukaan ei välitä suomalaisesta valkoisesta huorasta.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*