Marco de Wit 28 maaliskuun, 2023
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Rothschildien ja muiden juutalaisoligarkkien kätyri, Ranskan presidentti Macronin hallitus on nostamassa eläkeikää. Tästä ovat seuranneet massiiviset mielenosoitukset, joista valtamedia on tietysti hiiren hiljaa.

 

Mielenosoitukset ovat selvästi hyvin spontaanisia. Sen näkee myös tästä videosta, jossa polpo joutuu vahingossa mielenosoittajien ympäröimäksi. Polpo vastaa hyökkäämällä mielenosoittajien kimppuun. Jos mielenosoittajat olisivat organisoituneita, niin polposta ei jäisi kuin märkä läntti. Kukaan ei kuitenkaan tee juuri mitään, vaan ovat rauhallisesti hakattavana.

 

 

 

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

16 thoughts on “Päivän video: Polpo

 1. Tämmöisiä pamputusvideoita on nähty Venäjältä vuosien mittaan, ja Suomen media ollut aivan sekasin mielenosoitusten väkivaltaisesta estämisestä.
  Nyt on täysi mediahiljaisuus asiasta kun sama tapahtuu Ranskassa.

  1. Mikä hiljaisuus? Joka päivä on suuret otsikot Ranskan mielenosoituksista niin ylen uutisissa kuin muissakin lehdissä. Laittomassalehdessä nyt vasta oli juttu ja sekin faktojen osalta metsässä. Onko de wit jäänyt lehdet lukematta ja uutiset katsomatta? Jos on niin en ihmettele, jos olet uutispimennossa mutta se on oma valintasi.

   1. Unohtuiko Israel? Siellä on täysi hulina päällä?
    Suomi on Pohjois-Korean ohella ainoa maa, jossa ei osoiteta mieltä. Putinistiksi leimautumisen pelko rajoittaa protestit taskussa puristuvaan nyrkkiin.

 2. Kun joku heittäis tms. syyhypulveria noitten kyttien niskaan, niin niillä tulis vähän kiire repiä kamppeita pois. Happo olis jo ehkä liian rajua.

  1. Biologinen ase: vehnäjauho.
   –    Sitä kun pöläyttää poliisien päälle ja naureskelee, että oireet tulevat sitten kahden viikon päästä.

 3. Miettikääpäs asiaa tältä kantilta… Jos nykyisen sukupolven olsi tarkoitus olla työelämässä 70:een (niinkuin eläkevakuutusyhtiöt antavat ymmärtää ja Ruotsissa kehoitetaaan oleman 80 vuotiaiksi) niin siinä samalla tuhotaan omilla työpaikoilla nuorten mahdollisuus työelämään ja sitäkautta omaan varallisuuteen. Eli, jos joku nuori ei pääsekkään työelämään vaan joutuu odottamaan 40:ksi tai 45:ksi ennenkuin saa työpaikan, niin ei siinä paljoa ehdi tienata. Itse tienasin pääosan varallisuudestani alle 30:enä. Minä ainakin hyppäsin pois oravanpyörästä heti kun mahdollista. Ja sen seurauksen tilalleni on otettu kaksi työntekijää. Eli, kaksi henkilöä pääsi työnsarkaan kiinni ja veroja maksamaan.

  Ja kun tiedetään että nykynuorilla pitäisi olla jo opiskeluaikana työelämässä olevan elintaso, niin kuka enää tekee lapsia jos viikkobudjetti on alle 1000e? Itse sairaseläkeläisenä se on 1050e/kk nettona, ja ihmiet ihmettelevät miten minä pärjään. Mutta kyllä sitä pärjää kun ei heittele rahaa maailman tuuliin. Ja pitää kirjaa siitä mitä ostaa.

  Suurin syy inflaatiolle on se että ihmiset ovat leväperäisiä ostoksissaan. Maksetaan korotettujakin hintoja. Ei Saksassa… Kun Saksa otti eurot käyttöön DM:n rinnalle niin banaanien hinta korotettiin D-markoista euroiksi, eli käytännössä kaksinkertaistettiin. Saksalaiset lakkasivat ostamasta banaaneja ja siksi niitä kärrättiin rekkalasteittain kaatopaikoille. Lopputulemana oli että reilun kahden kuukauden jälkeen hinta putosi aiemmalle tasolle.

  Kuka siis maksaa puhelimesta yli 100e???? Ja vielä kerskuu sillä että ”Maksoin tästä 700e”.

  1. >   Mak­soin täs­tä 700e

   Hin­ta on laa­dun tae.
   –    Kers­kuu­han se mies­kin it­se­ään ra­ha­kuk­ka­rol­la nai­sen edes­sä.
   –    Ky­se ei kui­ten­kaan ole hin­nas­ta vaan so­si­aa­li­ses­ta mat­ki­mi­ses­ta, ido­leis­ta. Jo­ta­ku­ta hen­ki­löä mat­ki­vat ne, jot­ka ha­lu­avat tul­la hä­nen kal­tai­sek­seen. Nyt so­si­aa­li­sen mat­ki­mi­sen koh­teet muut­tu­vat toi­nen toi­sen­sa jäl­keen vir­tu­aa­li­ses­ti tuo­te­tuik­si, ei­kä kan­sa huo­maa mi­tään, et­tä hei­tä vie­dään, et­tä jo­ku kui­ten­kin on siel­lä kei­noä­lyn ta­ka­na pai­ne­le­mas­sa nap­pe­ja..

 4. Helppohan tuolla olisi ****** montakin poliisia, mutta ei kukaan halua linnaan. Tuo on tuollaista tönimistä vain; puuhastelua. Asiat ovat vielä Ranskassa hyvin. Katsotaan parin vuoden päästä. Ja sitten parin vuoden päästä. Ja sitten…

 5. Pääasia että valkoisia! Valkoisten on kuoltava! Toivottavasti valkoiset ymmärtää tappaa toisensa, hävettää olla valkoinen. Valkoisella saa tehdä mitä haluaa, miksi eivät edes ampuneet, haluan nähdä valkoista verta!

   1. Sorretaan. Homot voi hyväksyä, mutten haittamaahanmuuttoa, kukapa haittaa haluaisi ja juutalaiset voin hyväksyä, mutten niissäkään haittaa. Maassa maan tavalla. Jos menet naapuriin kutsusta etkä käyttäydy se on pois meno. Jokaisella on oikeus elää, mutta ei miten ja missä huvittaa. Feminismi oli oikein kunnes meni yli. Kaikki sumnattuna; Pitää saada olla valkoinen ja vieläpä mies, joutumatta haitan ja eriarvon kohteeksi!

  1. Eräs Aku-ankka uskoo ainakin lujemmin mitä hartain munkki Jumalan sanaan. Mediapooli on uusi Jumala. Aamen!

  2. Uskon ainakin jonkun verran, YLE ehkä paras, mutta yleensä ei tiedä kovin hyvin varsinkaan pitkällä tähtäimellä, riippuu vähän mikä kausi menossa ja onko niin sanottua helppoa tietää tai siksihän sanotaankin ennustukseksi eli säätä ainakin ja alkua enemmän.

  3. Marco uskoo ainakin, nimetessään Ranskan mellakoinnin syyksi valtamedian väitteen eläkeiän nostosta.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*