Marco de Wit 29 maaliskuun, 2023
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Haluaisivatkohan Helsingin poliisit marssia poliisipuvuissaan tämänkin pride-marssin kärjessä? Poliiseillehan on tärkeää puolustaa sekä Isisksen että pervojen marsseja ja ”kunniaa”. Toisaalta onhan siinä tietty logiikka: Molemmat ovat poliisihallituksen suojeluksessa ja molemmat kannattavat pedofiliaa.

 

 

 

 

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

17 thoughts on “Päivän kuva: Polpopervot

  1. pedofiilit on syystäkin alinta kastia,jos flirttailee paskiaisten kanssa on itse paskiainen. totuuspuolue ry.ltä puuttuu vielä tuhat kannatusilmoitusta,käykää kannattamassa jos paskaveli rikollisuus jurpii.

 1. Pedofilia yhdistää valkoisen väestön viholliset kautta linjan. Ja ei, se ei todellakaan ole sattumaa.

 2. Dididi dididi dididi dididi interseksual Batman! Interseksuaali tunnus O. Yleisellä paikalla virtsaaminen on kielletty ja roskittanu vielä!

 3. Toivottavasti Satu Lampi pääsee eduskuntaan oikeutta jakamaan.
  Remontti-Reiska on hyvä matu-asiassa ja EU:n energiatehokkuus pakkoremontti-asiassa. 1,5 milj. kotia pitäisi rempata 2030 mennessä energiaa kuluttamattomaksi eli 2017 aloitettava kallis remontti.

 4. Suvakit ovat nyt muutamia päiviä ennen vaaleja keksineet että sinimustat pitäisi lakkauttaa, koska se ajaa lakimuutoksia eikä jaa heidän kanssa samaa arvopohjaa.

 5. Eikös homomyönteinen Måns Enqvist ole jo osallistunut p-ylivaltaan(pride)?

  Eikö poliisi tiedä, että apinarutto leviää holtittomasti näissä paraateissa?

  1. Hetkinen se matkustelee sanoilla apinarutto ( ikivanha asia), esinahoilla (vielä vanhempi asia), denatsifikaatio (menneen talven lumia), dekurdisaatio ( Oskari olematon, nolla katu nolla), super wagner ( kuolleet kaikki), hetkinen ( unholaan vaipunut). Sinun pitäisi uudistua. Ja niin sitten vielä suvakismi (tyhjääkin tyhjempi ajatusvääristymä). Herää nyt jo, Suomi on NATOn jäsen ja se on hyvääkin parempi asia. Pöydän päässä,istuu surullinen mies, ja jonka lohi on palanut uunissa.

   1. Rauhoitu aku! Olet katkeroitunut bidenisti, jolle denazifikaatio on ollut selvä murtumispiste. Maailma muuttuu aku ja kaikki on sen jälkeen paremmin.

    Sinulle suosittelen suljettuja eheytyshoitoja ja lopputarkastuksen jälkeen voit liittyä meihin hyviin ihmisiin. Elämä voittaa!

    Myös star warsissa hyvä voitti pahan ja darth vader+kuolemanpallo tuhottiin. Nyt sama tehdään esinahattomalle natsipresidentille ja hänen valenatseille!

 6. Tuosta EI voi mennä OHI kuin polkaisemalla VIIMEISILLÄÄN olevaa EMÄNTÄÄNSÄ! Tiedän! MAUTONTA, mutta täytyyhän tässä jotenkin pysyä NYKYSIVISTYKSEN perässä!

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*