Marco de Wit 29 maaliskuun, 2023
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Monet eivät ymmärrä kuinka heikoissa kantimissa läntinen parasiittinen kasinotalous onkaan. Siis vaikka useampi suuri pankki on jo romahtanut tai romahduksen partaalla. Onneksi Peter Schiff yrittää alla olevassa videossa asiaa selittää.

 

 

1. Vähimmäisvarantopankkijärjestelmä eli rahakone

Länsimaiden pankkijärjestelmä perustuu paperi- ja digirahan luomiseen tyhjästä USA:n keskuspankin, FED:in johdolla. Rothschildit olivat perustamassa FED:iä ja ovat saaneet siitä yhä tiukemman otteen. Viime vuosikymmeninä lähes kaikki FED:in johtajat ovat olleet juutalaisia ennen kuin Trump antoi potkut juutalaiselle Yellenille.

Koko pankkijärjestelmä perustuu kuitenkin edelleen juutalaisten pankkiirien pitkälle luomaan vähimmäisvarantopankkijärjestelmään, jonka romahdusta yritetään ehkäistä seuraavilla keinoilla:

 

2. Sotakoneella ylläpidetään petrodollarijärjestelmää

Miksi kukaan käyttäisi paperi- ja digidollareita? Yksinkertaista: U$rael eli USA, Israel ja Saudit pakottavat sotakoneellaan muut maailman maat käyttämään tyhjästä luotuja paperi- ja digidollareita maailmankaupassa ja varsinkin öljykaupassa. Jos et niitä käytä, niin sinut tuhotaan Irakin ja Libyan tavoin.

Näin USA pystyy luomaan keinotekoisen kysynnän arvottomille paperin palasilleen ja lisätä niitä eksponentiaalisesti samalla rahoittaen USA/Naton ja Israelin sotakonetta ja talouskartelleja.

 

3. Suojelurahalla tuetaan USA:n velkaantumista

Moni maa lainaa ulkomaankaupasta saamansa dollarit USA:n valtiolle, jotta se ei kaataisi niiden valtaeliittiä armeijallaan ja tiedustelupalveluillaan ja toisaalta ei laittaisi korkeita tulleja tai muita kaupan esteitä. Kyse on siis suojelurahan maksamisesta USA:lle.

Varsinkin Kiina siis maksaa suojelurahaa USA:n poliitikoille, jotka sitten voivat lahjoa äänestäjänsä erilaisilla tukiaisilla.

 

4. Käskyhinnoilla heikennetään USA:n kilpailijoita

Viime vuosina USA on valtansa huumassa alkanut myös säätelemään maailmankaupan hintoja eli yrittää saada myös öljylle maksimihintaa mm. kieltämällä länsimaisia vakuutusyhtiöitä vakuuttamasta Venäjän öljykuljetuksia. Näin keinotekoisesti rajoitetaan Venäjän tuloja ja nostetaan sen kustannuksia, jotta sen talous romahtaisi.

Toisaalta tämä USA:n kyky manipuloida öljyn hintaa on pelästyttänyt varsinkin Lähi-Idän öljyntuottajamaat.

 

5. Pakotteilla kielletään käyttämästä kansainvälistä maksujärjestelmää

USA johtaa SWIFT-maksujärjestelmää. Jos et suostu käymään kauppaa paperidollareilla, lainaamaan voittojasi USA:n valtiolle ja alistumaan USA:n määräämiin hintoihin, niin USA keksii jonkun tekosyyn syyttää sinua jostain (epädemokraattisuudesta, antisemitismista, homofobiasta, jne. jne.) ja pakotteilla estää sinua siirtämästä rahojasi eli käymään maailmankauppaa!

 

 

Luonnollisesti yhä useampi maa on pelästynyt USA:n ylivaltaa ja ovat BRICS-maiden johdolla alkaneet luomaan vaihtoehtoista reservivaluuttaa ja maksujärjestelmää! Hyvin tärkeä rooli tässä on Venäjällä, Kiinalla ja Intialla, jotka ovat kaikki kyllästyneitä USA nimiseen hirviömäiseen parasiittiin!

 

Venäjä ja Kiina ovat myös saamassa U$realia hajoitettua eli Saudit eivät enää halua olla tiiviissä liitossa öljyn hintasääntelyä vaativien USA:n, Israelin ja Naton kanssa, vaan haluavat liittyä BRICS:iin ja tukevat uuden reservivaluutan syntyä.

 

Valtakartta. Osa III: U$rael perääntymässä Syyriasta häntä kinttujen välissä?

 

 

Videoon on mahdollista saada suomenkielinen tekstitys.

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

17 thoughts on “Valtakartta. Osa V. Peter Schiff: USA:lla on parasiittinen talous, josta Venäjä ja Kiina irtaantumassa!

 1. Peter Schiff: En pystynyt sanomaan kuinka pitkään siinä menee, tiesin vain mihin tämä tulee päättymään.

 2. Länsi on täydellisten idioottien ja vammaisten johtama, kun taas idässä on myös viisaita ja älykkäitä. On pelkkää harhaa, että läntisten yhteiskuntien johdossa olisi jotain älykkäitä ihmisiä. Tämä on pelkkää valheellista roskaa.

 3. Kiina ei Venäjää kumartaen hyväksy, vaikka ovatkin mongoleina lähellä, Tsing Tsong Tsunginkaan, aikansa hilpeä ryssien rapettaja…kun Venäjä luhistuu tulee Kiina-Eurooppa jälleen rakennus ja taivaallinen tasajako, Kiina-Eu. Loppu hyvin kaikki hyvin, hyvää yötä, Saatanallisia unia, oman mulk…kuv…ainiin ei saa, tulee foppa ja sakottaa.

 4. BKT. Kiinalla Usaa 30% vähemmän.
  Japanilla ja Saksallakin enemmän kuin Intialla.
  Britannialla, Ranskalla, Kanadalla, Italialla, Iranilla ja Brasilialla on enemmän kuin Venäjällä.
  Ei ne sun pikku mellakat, jotka joka paikassa on, romahduta taloutta. Etelä-Korea ja Australiakin ohittanut Venäjän.

 5. Budjetista menee järjettömät rahat aseisiin, valtavat maa-alueet ja infrastruktuurit pitäisi ylläpitää. Kansa näkee nälkää, aina nähnyt. Herran loiset, ja harvat rikkaat törsännyt Moskovassa, eläten super-länsimaista elämää. Muistan kun aikoinaan Venäjän katulapsille oli keräyksiä. Pahimmat kaatopaikalla asuivat ja lapset yksin viemäreissä että lämpöä.

 6. Monipuolisuus on aina ollut Amerikan hyve. Kyllä meilläkin pitää kun on pakko rako ja ihanaa kun vihertää, vihersiirtymä.

 7. Ruplan piti kaatua, mutta näin ei käynytkään ja nyt suvakit ovat hyvin raivoissaan kun dollarista tulee vessapaperia!

  1. Minun dollariin on hyvin käypää valuuttaa, omistan niitä paljon. Rupla on samanlaista valuuttaa kuin ulkomailla valmistettu pyyhkimispaperi. Minä suvakkina olen hyvin innoissani, että venäjä romahtaa ja hetkinen romahtaa myös ja putoaa tuolilta siellä pöydän päässä.

 8. Amerikkalaiset ja britit eivät ole koskaan osanneet tehdä itse mitään omaa, tervettä ja kaunista, vaan heidän elinehto on aina koko historiansa ollut loisia muista ja muiden työstä. Tämä on vain samaa tuhansien vuosien jatkumoa. Orjat ovat aina tehneet heidän kaikki työt ja tuoneet heidän lihavan elintason. He ovat sairaita, rikollisia, epärehellisiä, laiskoja ja sadistisia orja -ja huumekauppiaiden, terroristien ja varkaiden jälkeläisiä. Aivan samaan tapaan myöhemmin Australia, Amerikka jne. ovat raiskaajien, pedofiilien, murhaajien, varkaiden ja ryöstäjien perustamia maita.

 9. Onneksi 2/3-osaa maailman kaupasta käydään BRICS-maiden kanssa ja niiden välityksellä. No, sitä kauppaa ei käydä dollaareilla jolloin amerikkalaiset aina väheksyy sen arvoa. Mutta kuintekin ne ovat kovasti koittamassa lopettaa sitä. Eikä ole outoa?

  On hyvä että meillä on BRICS-vaihtoehto NATO-EU:n ja NATO-USA:n lisäksi.

  1. Todellisuudessa amerikkalaiset ja britit ovat aina olleet kyvyttömiä, laiskoja ja epärehellisiä orja -ja huumekauppiaiden, terroristien ja varkaiden jälkeläisiä. Avoimessa kilpailussa ja oikeassa sodassa heistä ei ole koskaan ollut yhtään mihinkään.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*