5 thoughts on “Suvakkiprogressio -sarjakuva

 1. Sarjakuvasta puuttuu loppu:
  2 poliisia kuulustelee
  vessan ulkopuolella odottavaa isää,
  koska vessassa tytön kanssa olevan miehen
  ilmoituksen mukaan tytön isä on pelottava.

 2. Olette ylivoimaisesti transuina rikollistilastoissa keskimääräistä ylempänä. – Kyllä, mutta ette saa puhua siitä yleisesti, eikö niin?

 3. Siitä puuttuu kyllä vieläkin: ”Sitten poliisit vievät putkaan ja hakkaavat pervon väkivaltaisen isän joka yritti tunkeutua tyttöjen vessaan, jossa äitiksi itsensä ilmoittama nainen oli opastamassa tyttöänsä miten tamppooni tulee asettaa kuin mulk…”

 4. …lopultahan siinä kävi että tyttö tuli raskaaksi ja mies murhattiin pedofiilinä. Tyttö ja vauva jäi lopulta transulle, koska äidin katsottiin olevan kykenemätön hoitamaan ilman miestä ja transulla joka sattumalta haki sijaisäidinpaikkaa, taas oli kummatkin ominaisuudet ja viehtymys hoitaa vauvasta teini-ikäisiin.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*