Marco de Wit 30 maaliskuun, 2023
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Laiton Lehti on kertonut miten Ukrainan rintama on romahtamassa sen ydinkohdasta Siversk-Bakhmut-Avdiivka rintamalla.

 

Natottajat ja varastomies elävät unelmaansa: Kiistävät Venäjän etenemisen, vaikka Azom-tehdaskin vallattu!

 

 

Venäläiset ovat jo saartaneet sekä Bakhmutin että Avdiikan operatiivisesti eli näitä kaupunkeja on yhä vaikeampi huoltaa kunnolla. Tästä huolimatta ukrainalaiset eivät ole vetäytyneet, vaan lähettäneet sinne koko ajan lisää sotilaita. Niinpä sekä Bakhmutista että Avdiivkasta on tullut lihamyllyjä, joissa Ukraina on menettänyt kymmeniä tuhansia sotilaitaan.

 

 

Tuplamotti: Ukrainan rintama romahtamassa sekä Bakhmutissa että Avdiivkassa!

 

 

On siis vain ajan kysymys milloin Bakhmut ja Avdiivka kaatuvat, ELLEI Ukraina pelasta näitä kaupunkeja vastahyökkäyksellä. Tätä länsimedia onkin koko ajan lupaillut. Ukrainan vastahyökkäykset ovat kuitenkin menneet myttyyn.

 

 

 

Toisaalta on vaikea uskoa, että Ukrainan armeija ei pystysi etenemään edes muutamaa kilometriä. Ukrainalla on nimittäin erittäin suuri armeija. Tämä johtuu kolmesta asiasta:

 

1. Ukrainan väestö alunperin 44 miljoonaa

Ukraina on ollut yksi Euroopan ja maailman suurimmista valtioista sekä pinta-alaltaan että väestöltään. Tämän vuoksi Nato on tehnyt kaikkensa natottaakseen Ukrainan. Venäjä puolestaan tekee kaikkensa tehdäkseen Ukrainasta joko puolueettoman tai osan Venäjää.

 

2. Ukrainalla totaalinen mobilisaatio

Ukraina on vuoden aikana tehnyt jo peräti kymmenen mobilisaatiota eli on erittäin raasti pakottanut nuoret miehet armeijaan ja rintamalle. Suurten tappioiden takia värväysikää on vähitellen nostettu ja nyt jopa 50-vuotiaat miehet joutuvat rintamalle! Usein värvääjät kiereskelevät kaupungilla ja kylmästi vaan kidnappaavat miehiä kaduilta. Tästä on valtavasti videomateriaalia.

 

Näin Ukraina on käytännössä luonut miljoona-armeijan, joskin sotilaiden laatu on kovin heikko. Suurin osa armeijasta koostuukin territoriaalisista eli alueellisista joukoista, jotka ovat hyökkäyskyvyttömiä. Monet ovat myös liikuntakyvyttömiä, koska koittapa marssittaa täysissä varusteissa olevia viisikymppisiä miehiä. Noin puolet vammautuu parissa päivässä eli vielä nopeammin kuin nuoret naiset. Tosin tämä ei Ukrainaa johtavia juutalaisoligarkkeja haittaa, koska alueellisia joukkoja lähetetäänkin rintamalle vain tykinruuaksi.

 

3. Länsiapu

Ukrainan armeija on tuhottu jo pari kertaa eli viime talvena ja kesänä. Tällä ei kuitenkaan ollut ratkaisevaa merkitystä, koska Ukraina vain mobilisoi uudestaan miehiä JA länsi sitten aseisti ne. Eikä siinä kaikki. Länsi on lisääntyvässä määrin alkanut myös kouluttaa ukrainalaisia sotilaita. Näin Ukrainalla on territoriaalisten joukkojensa lisäksi myös erittäin hyvin varustettuja ja lännessä koulutettuja taistelujoukkoja.

 

Lisäksi Ukrainassa on luultavasti jo kymmeniä tuhansia Natomaiden sotilaita. Luonnollisesti ne ovat virallisesti palkkasotilaita, mutta käytännössä täysiä Natosotilaita ja Natopataljoonia. Tämä näkyy myös Bakhmutissa, jossa kaupungin keskustaa puolustaa nimenomaan vierasjoukot.

 

Tässä kartassa vierastaistelijoiden liput näkyvät hyvin. Monet näistä koostuvat Venäjältä ja Valko-Venäjältä loikanneista ja lännessä hampaisiin asti varustetuista sotilaista, jotka eivät taatusti halua jäädä vangiksi. Ennemmin ampuvat kuulan kalloonsa kuin jäävät FSB:n tai Lukasenkon käsiin. Tämän takia Ukrainalaiset käyttävät näitä vierastaistelijoita selustansa turvaamiseen vetäytymisen aikana.

 

Vierasjoukkojen sijainnista voikin jälleen päätellä, että seuraavaksi ukrainalaiset tulevat vetääntymään Bakhmutin keskustasta Länsi-Bakhmutiin, jota suojelee rautatie ja jossa on paljon linnoitetummat asemat.

 

 

 

 

Jos Ukrainalla on niin suuri armeija, niin miksei suurhyökkäys sitten ole jo alkanut tai mikseivät ole ainakin jo pelastaneet Bakhmutia ja Avdiivkaa??

 

Yksinkertaista. Maa-armeija ei nykyaikana riitä mihinkään. Ukrainalta puuttuu kolme äärimmäisen tärkeää asiaa:

 

1. Tykistö

Nykyaikana tykistö on kaiken a ja o. Ainoastaan tykistön avulla voit tehokkaasti puolustaa ja hyökätä. Fakta nyt vaan on, että Venäjällä on moninkertaisesti enemmän tykkejä ja raketteja kuin mitä Ukrainalla.

Länsi tietysti koko ajan lahjoittaa paljon tykistöä Ukrainalle, mutta ensinnäkin ne alkavat loppua ja toiseksi Venäjän erittäin tarkka tykistö ampuu ne ilmaan! Lännen sotateollisuutta ei ole mobilisoitu, joten Ukraina tulee vastaisuudessakin olemaan alakynnessä tykistön osalta.

 

2. Ammukset

Tykistöllä ei ole mitään virkaa, jos ei ole ammuksia. Niissä Venäjällä on moninkertainen ylivoima. Useilla rintamilla jopa 10 kertainen ylivoima! Tämän Venäjän ammusylivoiman on myös Naton Euroopan joukkojen komentaja todennut. Eikä siinä kaikki. Lisäksi hän vielä ilmoitti, ettei lännellä ole kertakaikkiaan kapasiteettia tuottaa riittävästi ammuksia Ukrainalle.

 

Scott Ritter onkin usein sanonut, että Ukraina tulee häviämään viimeistään syksyllä jo siitäkin syystä, että sen tykinammukset loppuvat. Myös Ukrainan juutalaispresidentti Zelensky on useampaan otteeseen viitannut ammusten loppumiseen, joskin Suomen media on asiasta ollut kovin hiljaa näin ennen vaaleja. Yhdessä Iltalehden jutussa asia ohimennen mainittiin.

 

Kuvassa linkki Iltalehden juttuun

 

 

3. Ilmavoimat

Nykyaikana on ihan turha yrittää hyökätä ilman ilmatukea. Fakta vaan nyt on, että Ukrainan ilmavoimat ovat hyvin heikot. Ne pystyvät juuri ja juuri puolustamaan joitain tärkeitä alueita, mutta eivät taatusti pysty hyökkäämään tai edes tukemaan hyökkäyksiä.

 

Tämän takia Ukraina ja sitä tukevat sionistit ovat tehneet kaikkensa saadakseen länsimaita antamaan taisteluhävittäjiä. Tähän USA ei ole Venäjän koston pelossa kuitenkaan suostunut. Tälläkin tavalla USA on sinetöinyt Ukrainan kohtalon.

 

 

USA hylkäämässä Ukrainan

USA:n ideana on vain ollut käyttää Ukrainaa sijaistaistelijana kahdesta syystä: Kostaa Venäjälle Shia-puolikuun tukeminen (Rothschildit) sekä napata itselleen Euroopan energiamarkkinat (Rockefellerit). USA on ja saavuttanut nämä kaksi päämääräänsä ja siksi ovat jo käytännössä aloittaneet perääntymisen sekä Ukrainasta että Syyriasta varsinkin kun Venäjä ja Kiina uhkaavat muuten purkaa petrodollarijärjestelmän.

 

 

Valtakartta. Osa III: U$rael perääntymässä Syyriasta häntä kinttujen välissä?

 

 

On siis hyvin tärkeää muistaa, että suurvalloilla on aina oma pelinsä. Ne välillä taistelevat geografisista ja taloudellisista etupiireistään raja-alueilla ja sijaisjoukoilla, mutta EIVÄT IKINÄ lähde suoraan taistelemaan toisiaan vastaan. Päinvastoin. Ne kyllä esittävät vihaavansa toisiaan, jotta valtaeliitti voisi kriisien varjolla pönkittää valtaansa ja luoda poliisivaltion.

 

Suurvallat eivät pätkääkään välitä varsinkaan etupiiriensä eli raja-alueiden ihmisistä, vaikka persut ja sinimustat harhoissaan kuvittelevat USA:n taistelevan viimeiseen mieheen Nato-Suomen puolesta. Tosiasiassa Suomi on vain USA:n ja Israelin sijaistaistelija. Palkinnoksi Suomi sitten vielä raiskataan kulttuurisesti ja taloudellisesti, jotta romahdusaltista läntistä kasinotaloutta voitaisiin pitää pystyssä vielä hiukan pidempään.

 

 

Ukrainan suurhyökkäys

Ukraina ei siis todellakaan kunnon suurhyökkäykseen pysty ilman täyttä USA:n tukea. Toisaalta Ukrainalla ei näytä olevan muuta vaihtoehtoa, koska tykinammukset ovat loppumassa. Ehkäpä Ukraina aikoo siis pelata upporikasta ja rutiköyhää. Eli tekee viimeisen epätoivoisen hyökkäyksen kaikilla voimillaan toivoen Venäjän rintaman romahtavan.

 

Tosin juuri sitä Ukrainan suurhyökkäystä Venäjä tietysti kovasti toivoo. Venäjä nimenomaan haluaa Ukrainan hyökkäävän ja tuhoavan armeijansa ytimen, jotta sitten Venäjä voisi tehdä oman suurhyökkäyksensä ja valloittaa koko Ukrainan!

 

Venäjän suurhyökkäys

Venäjällä on siis valtava etu. Sillä ei ole kiirettä. Kiinan tuella sen talous kasvaa jälleen ja sotateollisuus toimii täydellä teholla samalla, kun armeijaa ollaan kasvattamassa 1,5 miljoonaan sotilaaseen.

 

Lisäksi Venäjä on nyt saartamassa ja kaatamassa Ukrainan kolmea tärkeintä linnakekaupunkia eli Siverskiä, Bakhmutia ja Avdiivkaa. Jos siihen päälle saavat vielä kaadettua pohjoisessa Kupianskin ja Limanin sekä etelässä Marinkan ja Vuhledarin linnoituskaupungit, niin sitten Ukrainan rintama olisi käytännössä niin purettu, että salamasotamaiset suurhyökkäykset pitkin aroja olisivat vihdoin mahdollisia.

 

Näyttääkin siltä, että Venäjä etenee erittäin metodisesti: Toisaalta koko ajan kasvattaa ja voimistaa omia joukkojaan samalla, kun lähes KOORDINOIDUSTI murtaa Ukrainan tärkeimmät linnakekaupungit. Jos Ukraina tosiaan uskaltaisi hyökätä ja Venäjä pystyisi hyökkäyksen torjumaan, niin tämän jälkeen olisi TIE AUKI!

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

20 thoughts on “Hirttoköysi kiristyy Bakhmutin ja Avdiivkan ympärillä! Missä viipyy Ukrainan lupaama vastahyökkäys?

 1. >   lännellä ole kertakaikkiaan kapasiteettia
  >   tuottaa riittävästi ammuksia Ukrainalle

  Putin:
  –    Vladimir Putin: Venäjän sotilaallinen tuotantokyky ylittää lännen moninkertaisesti
  –    esimerkiksi Yhdysvalloissa, tuotetaan käytettävissämme olevien lähteiden mukaan noin 14 – 15 tuhatta tämän kaliiperin ammusta kuukausittain. Ukrainan asevoimat käyttävät armeijamme laskelmien mukaan jopa 5 tuhatta kranaattia päivässä
  –    Ja kun nämä miljoonat konfliktin yllyttäjät toimittavat suunnitelmiensa mukaisesti Ukrainaan näitä ammuksia, Venäjän teollisuus tuottaa samassa ajassa itse kolme kertaa enemmän ammuksia. Jopa yli kolme kertaa.

 2. >   [Venäjän] sotateollisuus toimii täydellä teholla >   samalla, kun armeijaa ollaan kasvattamassa

  Putin:
  –    Vladimir Putin: Venäjän sotilaallinen tuotantokyky ylittää lännen moninkertaisesti
  –    Jokaisella maalla on omat suunnitelmansa sekä asevoimien että kansantalouden, infrastruktuurin, koulutuksen, terveydenhuollon ja niin edelleen kehittämiseksi. Me tarvitsemme sitä joka tapauksessa. Mutta joissakin Nato-maissa tämä on pohdinnan arvoinen asia. Mutta se on tietenkin heidän valintansa.

  Saksan Porschella ajeleva valtiovarainministeri, Finance Minister, Christian Lindner maansa ministereille:
  –    Germany to massively increase military aid to Ukraine – Spiegel
  –    https://archive.vn/wip/GyW9b
  –    Löytäkää säästökohteita!
  –    … pyysi parlamentin jäseniä löytämään käyttämättömät rahat muilta osastoilta, sosiaalitoimesta, terveydenhuollosta, …, mukaan lukien Covid-19-pandemian hoitamiseen tarvittavat varat

 3. Itse arvelisin, että Venäjä ei ole kiinnostunut ottamaan Eurooppa haltuunsa,
  –    mutta Turkki sitäkin enemmän.
  –    Uuteen Ottomaanien valtakuntaan tulisi kuulumaan käytännössä koko Eurooppa + Putinin ja Kiinan tuki ratkaisulle, jossa jätetään Venäjän ympärille suojavyöhyke.
  –    Turkki on yli kymmenen vuoden ajan soluttanut ottomaaneille uskollisia mafiosoja Eurooppaan.
  –    Siitä oli [10] vuosia sitten puhetta julkisuudessa mutta sitten keskustelu vaimeni.

  Tätä «ottomaani-teoriaa» tukee myös se, että viimeisen parin tuhannen vuoden aikana islamilaisuus on säännöllisin väliajoin levinnyt aina pidemmälle Eurooppaan.
  –    Nyt on taas edessä islamilaisen Euroopan kausi. Se tulee kestämään satoja vuosia.

  Sota päättyy siihen, kun länneltä loppuvat rahat
  –    hyperinflaatiossa;
  –    kun yksikään palkkasotilas ei hyväksy dollaria palkkansa maksuksi.

  1. Kiina taistelee Venäjän rinnalla kunnes valtaa koko paskan ja Kiinaa ottaa tärkeimmät alueet ex-Venäjän ja Ukraina saa omansa mitä on Puolan ryöstessä vanhat alueet, loppu hyvin kaikki hyvin. Kiina saa lisää kuten Tsingiskaanin aikaan, Venäjä vain on entistä pienempi federaatiosta tasavallaksi tuleva, joka tekee yhteistyötä lännen ja Kiinan kanssa.

 4. https://pt-media.org/2023/03/29/venaja-alkaa-pikkuhiljaa-luovuttamaan-bakhmutissa/
  Alkaa Paavon sotapsykoosit olemaan jo luokkaa M1-lähete”Kiireellinen” . Aika väkinäistä pakerrusta tuntuvat Kakolan Ruunan (https://twitter.com/Ptmediaorg/status/1623361500260737025?cxt=HHwWgoCx0d-rq4ctAAAA)kommentoijatkin kirjoittavan vaan vakio espanjatar joka kirjoittaa täydellisellä Suomen kielellä tuntuu loistavan poissaolollaan tai sitten on vain vaihtanut nikkiä identiteettivarkaus syytteen pelossa.

  Jos tiedätte missä Paavo piileskelee niin hakekaa hänelle apua. Psykoosin kaltaiset lievät oireet eivät ole harvinaisia
  Sen sijaan paheneviin, usein toistuviin ja arkea haittaaviin psykoottistyyppisiin oireisiin kannattaa hakea apua. Ennuste on sitä parempi, mitä varhaisemmassa vaiheessa henkilö tulee hoidon piiriin. Psykoosia hoidetaan tavallisesti lääkityksellä.

  1. No onpa ihan erilainen juttu kuin LL:llä, miten voikin kaksi lehteä nähdä asiat näin eri lailla? Jopa YLE tunnusti alkuviikon uutisissa Bakhmutin ehkä menetettävän. Saas nähdä miten käy. PT:llä on näköjään vähemmän kommentoijia kuin LL:llä. Porukka kai säikähti, kun PT:n kommentointi meni kolmannen osapuolen haltuun ja PT aikoi antaa IP:t poliisin pyytäessä, siis ilman oikeuden määräystä. ihan kuin PT olisi nykyään poliisin ansa kommentoijille.

 5. Missä juutalaisten masinoima lihamylly pyörii, siellä Suomenkin pojat ja tytöt innoissaan hyörii. Ja ne haaveilevat siitä, että saadaan samanlainen meillekin.

 6. Useampi miljoona ukrainalaisia elintasopakolaista on myös poistunut Ukrainasta elämään helppoa elämää länsimaihin. Kohta miljoona ukrainalaista miestä on lisäksi kuollut tai haavoittunut vakavasti.

 7. Tehkäähän Laiton Lehti juttua siitä miten monien Ukrainaan lähteneiden suomalaisten Naton palkkasotilaiden epäillään pyörittävän nyt huumekauppaa ja monet ovat sekaantuneet ukrainalaisiin lapsiin, juuri kuten tekivät Afganistanissa, Irakissa ja Syyriassa.

  Suomalaiset ovat siis vielä olleet kiistämättä miehittämässä Afganistania, Syyriaa ja Irakia.

  Ainoastaan Laiton Lehti on kirjoittanut siitä miten suomalaiset maanpetturi-sotilaat ovat sekaantuneet huumekauppaan ja pedofiliaan. Heitä tullaan varmasti kiristämään tällä materiaalilla myös jatkossa. ”Ai, ai, ai, mitä olet tehnyt. Ja kaikki on videoilla. Olepas nyt kiltisti ja tee minulle palvelus.”.

  1. Eipä vittuilla akulle turhaan;

   https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/34d78a2f-e0cc-481a-8296-5693359bcd86

   Aku, ei hetkinenkään niin kova ole;

   https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/12045433-048a-47ec-b4d1-8bfe2bd71150

   Tykinruoka on alimman ”oikeus”, vangeille toki oikein, wagnereille eli vankila seoille! Varsinkin sioille! Kuten polttomurhamies ylemmässä linkissä;

   https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/df606b9c-2fa8-4547-8c2e-9d0a5b380eaa

   https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/370ef7da-8281-4317-a061-596fa404aa8c

   Salamyrkyttävät kun syntyy riita;

   https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/eb08878d-69d2-4bdc-9e8f-b3a50bf011d2

   1. Tiedätkö aku, miksi Marco pitää minua pilkkanaan ja huvittavana idioottina, hän siis ei ymmärrä eri vaihteluita ajattelussa ja mielialassa. Joskus hyvää, joskus vituttaa, joskus villi, seko, muttei ikinä kenellekään vaarallinen tai muuta, ja netin suojissa tekee mieli revittää…ja niin edelleen, mutta Marco kait pitää kuin tyhmänä, yksinkertaisena. Onko Marco näin?

 8. SUOMI on SEURAAVA ja RAPPARI SALE ja SOTA SANNA ovat MYYNEET suomalaiset LIHOIKSI ja edellinen ”VOIMAKAKSIKKO” ovat vielä MURHANHIMOISEMPIA kuin UKRAINAN KANSANMURHAAJA pelle, joka kutsuttiin ukrainalaisten KUOLEMAN JUHLIIN!!! SOTA SANNA on PSYKOPAATTI!!! TAPATTAA kaikki suomalaiset väh. 65-vuoteen asti! Ukrainasa kansainväliset IHMISELINTEN diilaajat hankkivat LASTEN elimiä ja osaa 2/9-vuotiaita lapsia kasvatetaan sika -oloissa PEDOFIILIEN käyttöön. ”KAUNIS MAAILMA!!!” Mikään EI ole mahdotonta kun on LÄNNEN SATANISMISTA kyse!!!

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*