Marco de Wit 30 maaliskuun, 2023
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Suvakit ovat nostaneet transut lähes pyhimysten asemaan. Tämän takia monet kirjastot ja muut paikat ovat sallineet transujen järjestävän esityksiä, joissa puhuvat tai jopa tanssivat lapsille seksuaalisesti.

 

Nyt USA:n armeija on päästänyt Trumpin erottamat transut takaisin. Niinpä USA:n armeija järjestää nykyään sotilastukikohdissaan transujen satutuokioita ja seksualisoivia tanssiesityksiä pikkulapsille.

 

 

 

 

Tämä transujen pyhimykseksi nostaminen on myös johtanut siihen, että transuja ei usein varota samalla tavalla kuin esim. jotain heteromiestä, joka haluaisi tanssia lapsille seksuaalisväritteisiä tansseja. Tai miestä, joka haluaisi ”vaihtaa” sukupuolta ottamalla massiivisen cocktailin erilaisia lääkkeitä, kemikaaleja ja hormooneja. Ai niin…

 

Ensin siis jotkut lääkärit pumppaavat jotkut miehet täyteen monenlaisia myös mieleen vaikuttavia transukemikaaleja. Tämän jälkeen joku suvakoitunut poliisilaitos sitten antaa joillekin transuille laajan aseenkanto-oikeuden. Lopuksi sitten opettajat ja muut viranomaiset kutsuvat heidät ”opettamaan” lapsille ”suvaitsevaisuutta”. Oli vain ajan kysymys milloin joku sekaisin oleva transu alkaa massamurhaamaan.

 

 

 

 

Tämä onkin johtanut mielenkiintoiseen tilanteeseen. Konservatiivithan ovat perinteisesti kannattaneet laajaa aseenkanto-oikeutta, kun taas suvakit ovat vaatineet aseiden kieltämistä. Nyt on kuitenkin käynyt niin, että konservatiivien mielestä joidenkin transujen aseenkanto-oikeutta pitää rajoittaa, koska heillä on todistettavasti ollut vakavia mielenterveysongelmia.

 

 

 

 

Suvakit ovat tästä sitten raivostuneet ja vaativat transuille täysin vapaata aseenkanto-oikeutta. Suvakkien mukaan joidenkin transujen mielenterveysongelmat ovat vain olleet seurausta konservatiivien harjoittamasta vainosta eikä suinkaan siitä, että näissä transuissa olisi oikeasti jotain vialla. Jos jollain pitää olla täysin vapaa aseenkanto-oikeus, niin juuri transuilla!

 

Ai et usko, että suvakit voisivat olla noin hulluja. No, katsoppas tämä erittäin kuuluisan ja vaikutusvaltaisen liberaalin video.

 

 

 

Poliisilaitokset ovat tietysti kaikkien suvakkien ja transujen puolella varsinkin suuremmissa kaupungeissa. Viime aikoina onkin yhä usemmin käynyt, että joku sekaisin oleva transu on alkanut tekemään myös jotain ihan väkivaltaista. Pari päivää sitten yksi transu alkoi taas massamurhaamaan ihmisiä.

 

Jos joku konservatiivinen heteromies olisi niin tehnyt, niin valtamedia olisi pitänyt asiasta kovaa ääntä viikoja. Massamurhaavasta transusta ei valtamedia kuitenkaan juuri halua puhua.

 

 

 

 

 

 

 

 

Lähde:

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

20 thoughts on “Konservatiivit vastustavat ja liberaalit kannattavat ”mielenterveyshaasteisille” transuille vapaata aseenkantoa!

 1. Niinhän tuo on mennyt, että transuista on tehty uhreja, jopa siitä ampujasta.
  kolme tapettua 9-vuotiasta ei edes kiinnosta yhtään.
  Toimittaja kysyi Bideniltä oliko isku kristittyjä vastaan? Biden naureskeli, en tiedä ei varmaankaan.
  Kun mikä tahansa isku on ollut LBGT++ porukkaa, muslimeita tai muita vähemmistöjä kohtaan, niin on heti tiedetty että motiivi on ”viharikos”.
  Vasemmistolainen maailma on mielisairas, ja tuokin ampuja oli niiden mielisairaiden opetusten tulos.

 2. Niinhän toi tullee menemään, että ensin mielenterveysongelmaiset transut saa vapaan aseenkanto-oikeuden ja lopulta kaikilta terveiltä se otetaan pois.

 3. Kaikilta amerikkalaisilta, kaikilta brittiläisiltä, kaikilta kanadalaisista, kaikilta australialaisilta ja kaikilta uusi-seelantilaisilta tullaan lopulta ottamaan aseet pois, juuri kuten he ovat koko ajan pyrkineet riisumaan vihollisiaan aseista tuhotakseen heidät. Tämä on täysin oikein.

  1. Tiedätkö mikä on oikein, et osaa edes äänestää, te ja Marcot ja murkot ootte ihan perseestä, sanon, en väitä. Niin sano tuo ku kävi tuuttu Arska kun me vähän kumottiin ja äänestettiin, lähti mulkku sitten, onneksi toinen mulkku toi olutta, en minä noita jaksa. Ei ne osaa maksusta äänestää tiiäkkö? No tiiäthän sinä, mihin se Marco on menny kun ei kuulu koppakenkien molotusta!

 4. Puolue nimeltä punaiset khmerit, SDP.

  Miko Bergbom | 149 | Pirkanmaa
  @BergbomMiko

  Jokainen ymmärtää, että Marin käyttää termiä ”sinimusta”, koska haluaa viitata sillä fasistiseen liikkeeseen.

  Sen sijaan Marinin rohkeus seistä paskapuheensa takana loppuu siihen paikkaan, kun häneltä sitä suorassa lähetyksessä kysytään.

  Orpolta pyysi anteeksi, Purralta ei.

  Marinin matkan ”hyötyä” ei anneta julki ja hintaa höpötyksineen.

  https://pbs.twimg.com/media/FscUlAhWwAAhXj2?format=jpg&name=medium
  On se tyhymä ämmä! Ei muutaku rauta-ärrälle töihin, myyjähän tuo noitahuora muutenkin on ja niin omahyvänen paskiainen, hyi vittu!!

  1. >   Orpolta pyysi anteeksi, Purralta ei.

   Naiset keskenään on pahin ja väkivaltaisin yhtälö, kun geenit kilpailevat toistensa kanssa.
   –    Miehet ratkaisevat tilanteen muodostamalla yhteiskunnan.

 5. Marco pitää minua pilkkanaan ja huvittavana idioottina, hän siis ei ymmärrä eri vaihteluita ajattelussa ja mielialassa. Joskus hyvää, joskus vituttaa, joskus villi, seko, muttei ikinä kenellekään vaarallinen tai muuta, ja netin suojissa tekee mieli revittää…ja niin edelleen, mutta Marco kait pitää kuin tyhmänä, yksinkertaisena. Onko Marco näin?

 6. Marco ei ymmärrä, hän on näkyvä henkilö, hän ei ymmärrä että ja vaikka ihminen olisi tällainen, muttei haittana eikä kännissäkään sekoilisi, hän pitää kuin olisi kuten itse on, tiettynä henkilönä.

 7. Siis nytkö sinä Marco sitten kannatat aseenkanto-oikeuden rajoittamista? Koska porukalla josta et tykkää saisi olla aseet samalta pohjalta kuin porukalla josta tykkäät?

 8. JOKAINEN totalitärismi PYRKII ja OTTAA luvalliset aseet pois kuten esim. KIINASSA saa KOVAN RANGAISTUKSEN leikkiaseestakin (siis LASTEN leikkikalusta)! DEMOKRAATTI-KOMMUNISTIT pyrkivät ja ovat AINA pyrkineet ottamaan KUNNON KANSALAISTEN LUVALLISET aseet pois. 1970-luvulla amerikkalaisista RUOKAKAUPOISTA saattoi ostaa APUMA-ASEEN eikä tuolloin ollut mitään erityistä MURHA BUUMIA. YHDYSVALLAT on OMA MAAILMANSA, jota EI eurooppalaisen tarvitsekaan ymmärtää.

  ASEET jäävät RIKOLLISILLE, jotka ovat LUVATTOMIA ja LAITTOMIA, mutta MITÄ sitten? Ase EI tapa, mutta IHMINEN tappaa ITSE, vaikka VEITSELLÄ, jolla tehdään USA;ssa enemmän henkirikoksia kuin ampuma-aseella. MIELENTERVEYSONGELMAISET on HEIVÄTTU olemaan yksin ilman PSYYKKISIÄ hoitomahdollisuuksia, joka on YHTEISKUNNAN oman laiminlyönnin ja VÄLINPITÄMÄTTÄMYYDEN vika. Lisäksi RAPPIO LÄNSI käyttää HYVÄKSI sairaita ihmisiä omissa POLIITTISISSA tarkoitusperissään. Jota voidaan pitää RIKOKSENA IHMISYYTTÄ vastaan ja verrata jopa KIDUTTAMISEEN.

  NYKYMAAILMA on sairas ja sen osoittaa YKSIN jo PIIKKI MURHAT ettei MILLÄÄN ole ENÄÄ VÄLIÄ! Demokraattien säätämä laki ASEETTOMISTA VYÖHYKKEISTÄ on johtanut siihen, että murhaajat voivat kävellä kuin HOLLITUPAAN ja suolata kaikki, jotka osuvat tielle. Kukaan koulussa EI voi MITÄÄN kun koulun alueella EI edes vartijoilla ole millä puolustaa itseään. RIKKAAT DEMOKRAATTI kersat käyvät kalliita yksityiskouluja, joissa on liki ARMEIJA aseistautuneita vartijoita! Yleisissä kouluiussa EI näin ole! Kristilliseen kouluun SEKOPÄÄ meni siksi, ettei siellä ollut MITÄÄN vartiointia! Lisäksi SYVÄVALTIO, FBI ja CIA TAHALLAAN järjestävät kouluampumisia ja muita näyttäviä VERILÖYLYJÄ siksi, että DEMOKRAATTI-KOMMUNISTIT pääsevät MIELIAIHEESEENSA eli LAILLISTEN PERUSTUSLAISSSA säädettyjen ampuma-aseiden KIMPPUUN niiden KIELTÄMISEKSI pois KUNNON KANSALAISILTA!

  Yhdysvalloissa on vielä kaventunut mahdollisuus PUOLUSTAA itseään TOISIN kuin SUOMESSA, jossa RIKOLLINEN on ”uhri” ja UHRI on ”rikollinen”!!! Yhdysvaltain aselakeja on TIUKENNETTU niin kireäksi, etteivät edes ”RIVI-PASIFISTIT” sitä ymmärrä ennen kun ovat ROTESTIKSI yrittäneet ostaa pyssyn kuin tikkunekun!

  Rikoksen välinen on ELOTON oli se mikä hyvänsä. TAPPAVAKSI aseeksi se muuttuu VASTA ihmise4n KÄDESSÄ. Ensimmäinen MURHA tehtiin KIVELLÄ kun KAIN tappoi AABELIN! KOMMUNISTI DIKTATUUREISSA oli ja ON helppo hakea ”KANSANVIHOLLINEN” kuolemanleirille tai NISKALAUKAUKSELLE kun tällä EI ole AMPUMA-ASETTÄ, jolla voi ”lausua ERIÄVÄN mielipiteen” asiasta! ASEET pois USA:sta ja Ukrainaan PIRUSTI LISÄÄÄÄÄ…………..

 9. Marco laillistaa minulle vittuilun, joka johtaa Marcon minun pitämisen huvittavana? Marco, pidätkö täällä keskustelevia yhtä arvoisina ihmisinä kuin muita? Elämältään ei poliittisesti ym.?

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*