16 thoughts on “Päivän kuva: Kirjastossa tapahtuu

 1. Koska Suomen nyt vain on toistettava Ruotsin ja jenkkien virheet kaikessa ”suvaitsevaisuuteen” liittyvässä kysyn tämän jo hieman ennakoiden; sitten kun tämä transuhulluus on Suomessa samassa pisteessä löytyykö maastamme konservatiivisia tahoja vastustamaan sitä? Vai onko tilanne tässäkin asiassa yhtä toivoton kuin sen suhteen että maastamme löytyisi kansallismielinen oppositiopuolue joka voisi muodostua varteenotettavaksi vaihtoehdoksi globalistihallituksellemme?

  1. Mistä arvasit? Minä olen pitänyt satutuokioita kirjastossa, olen lukenut lapsille Topeliuksenkatu Suomen kansan satuja, Antti Puuhaarasta ja väkevä Matista. Mita se hetkinen lukee lapsille? Putinin ja kadyrovin koottuja teoksia ja puheita, miten he julistavat sodan Suomelle, vaikka Suomi ei uhkaa heitä millään tavalla.

 2. Pari vielä niin olisi Raamatun ”Seitsenpäinen hirviö”. Jolla siis portto ratsastaa.

  Kuka muuten huomasi Me kansan kirjoituksen Lin Biao:sta? Se oli muuten hyvä kirjoitus mutta siinä ei kerrottu millä keinoin se rapautti vanhat instituutiot, joilla Kiina pysyi pystyssä. Siinä annetti ymmärtää mutta ei kuitenkaan kerrottu.

 3. Amerikkalaiset, britit, yksi nimetön ryhmä ja ”älykkäiksi” kutsutut tulevat murhaamaan oikean Suomen valkoisen kansan avointen rajojen ja satanistisen teknologiansa avulla. Oikea Suomen valkoinen kansa tullaan murhaamaan heidän toimestaan, eikä siitä jää mitään jäljelle. ”Älykkäiksi” kutsutut ovat kaikki sairaita ja huonot geenit omaavia viallisia ihmisiä, jotka ovat erikoistuneet mädättämään ja tuhoamaan omaa kansaansa.

 4. As a black person I actually agree with him…if the goal is equality, then why mention the differentiated races so often? These education systems really like contradicting themselves.

  https://m.youtube.com/watch?v=z8M5rQJegIk

  Mustana olen itse asiassa samaa mieltä hänen kanssaan… jos tavoitteena on tasa-arvo, miksi sitten mainita erirotuiset rodut niin usein? Nämä koulutusjärjestelmät todella haluavat olla ristiriidassa keskenään.

 5. Meidät opetettiin olemaan eri sukupuolisia…vasemmisto-transu-opettaja sanoi ja etten kertoisi vanhemmille…tiktok opetti olemaan cool eli trendikäs transu, nyt olen mielisairas…haluan takaisin syntymä kehoni…surullista.;

  https://m.youtube.com/watch?v=KvZmb__XA4w

  https://i.ytimg.com/vi/9sV2zeE4X08/hq720.jpg?sqp=-oaymwEcCK4FEIIDSEXyq4qpAw4IARUAAIhCGAFwAcABBg==&rs=AOn4CLDQFI8Mo5cSl1x5Jk8LUhkvwvorrQ

  https://m.youtube.com/watch?v=1G6obEj2Olc

  https://m.youtube.com/watch?v=KvZmb__XA4w

  https://m.youtube.com/watch?v=F4_8E4vTDlw

 6. Marco kuvittelee, nyt se juo, se on tommoinen, ei. Hän voi juoda ja samat ajatukset. Ei hän ole juonut kuin olosuhteiden takia jotka ovat alkaneet lapsuuden vanhemmasta ja suvusta joka…sitä ja tätä…yritä sitten elää, olla edes hengissä mieluiten. Marcoko pitää tätä huvittavana tai ihmistä tietyssä asemassa hyvittavana, tuo jos mikä on niin törkeää, jos…

 7. TUNNUSTAN, että ITSE olisin PELÄNNYT lapsena moista HIRVIÖTÄ. Turha lapsille on tuollaista näyttää, sillä TUONLAISIA näkee sitten HELVETISSÄ!!! TässäKIN ajattelen lähinnä ITSEÄNI! ROOMAN VATIKAANISSA irstaillaan HOMO juhlissa ja SANAKIN muokataan niin PIELEEN, että PÄIN PERSETTÄ menee!!!

 8. Tämä on juuri ”älykkäiksi” kutsuttujen mädättäjien ideologiaa, kuten myös ateismi, feminismi, monikulttuurisuus ja kaikki muu mätä. Kaikki mätä ja pahuus on aina lähtenyt ”älykkäiksi” kutsutuista.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*