Marco de Wit 30 maaliskuun, 2023
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Kannattaa muistaa, että valtakunnansyyttäjän ja poliisihallituksen mukaan transnaiset ovat naisia eivätkä miehiä, vaikka jotkut ilkeät konservatiivit ja feministit muuta väittävätkin. Niinpä joidenkin transujen mukaan on ihan ymmärrettävää, että jotkut transnaiset haluavat tappaa ”oikeaa” naiseuttaan korostavat TERF-feministit.

 

Kuulemma tämän vuoksi on myös täysin ymmärrettävää, että jotkut transnaiset eli siis naiset haluavat kaiken tämän vainon takia aseistaa itsensä hampaisiin asti. Niinpä Amerikassa monet poliisilaitokset puolustavat transnaisten oikeutta ostaa paljon aseita, vaikka näillä nyt muutama merkintä jostain vainon aiheuttamasta mielisairaudesta nyt olisikin.

 

 

Konservatiivien ja TERF-feministien liitto on nyt sitten ajanut jotkut naiset epätoivoissaan huutamaan apua ammuskelemalla ihmisiä.

 

 

 

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

11 thoughts on “Päivän video: Trans vs. TERF

 1. Ensin valtio antaa mielisairaille jne. vapaan oikeuden aseisiin ja sitten se käyttää tätä perusteluna kiristää poliisivaltiota.

 2. Jenkkien pitää tuhota nuo terroristitransut!

  2023 on vuosi jolloin suvakismi loppuu. Hei hei aku! Keksi itsellesi uusi ideologia!

 3. Piti oikein katsoa että mitä tuo termi TERF tarkoittaa. Joo-o, jos minäkin dissaan näitä tarns sukupuoisia, koska sukupuolia on vain kaksi, niin olenko minä sitten TER, koska en ole feministi? Ja taas saatiin uusi termi jolla tuhotaan kieli.

  No niin tai näin. Englannin alahuoneen huutotunnilla oli yhden nuoren jäsenen hyvä puheenvuoro:”Vaimoni joka on raskaana. Siis vaimoni, en minkä. Koska olemme vanhanaikaisia…”. Mitä sen enempää toteamaan. Ja todellakin, alahuone nauroi kaverin jutulle. Osoittaa että esim. Britanassa nauretaan monisukupuolisille avoimesti.

  1. Pitää kuitenkin ymmärtää etteivät he voi mitään kun syntyvät transuina. Aatteleppa ite omalle kohalles!

   1. Eiköhän kyse ole usein ihan tavallisesta mielterveyshäiriöstä joka usein saadaan korjattua lääkkeillä.

    Saman ongelman kanssa paini serkkulikan tytärkin aikoinaan. Se oli niin lesboa niin leboa että. Ovet vaan paukkui ja me ei kuulemma oltu suvaitsevaisia vaan vanhanaikaisia. No, sitten se tapasi nykyisen miehensä ja kappas… Se parantu lesbodesta viikossa. Tosin ei kokonaan, koska valkkasi miehekseen aina-pers-aukisen luuserin. Maailma ei siis näkynyt täysin normaalina siloinkaan.

 4. AKAT ovat aivan OMAA TYHMYYTTÄÄN motittaneet ITSENSÄ ja ovat NYT YKSIN!!! Koska naiset lähtökohtaisesti ovat HYVÄKSYMÄSSÄ kaiken MAHDOLLISEN kun on vain kyse LUONNOTTOMUUKSISTA (EI koske miestä!), Jotka osataan LÄSSYTTÄÄ heille KAUNIISTI ja KOSKETTAVASTI nyyh, nyyh ja sitä rataa eikä tällä MITÄÄN pahaa ole tkana… Niin ja sitten OLLAAN TÄSSÄ!!!

  Miehet voittavat NAISTEN URHEILUSSA mennen tullen 100-vuotiaana ja KEIKAILEVAT PALLILLAAN! Naisten urheilulajit ovat KAUNIITA kunhan muistaa ettei kyseessä ole SILMÄNRUOKA vaan KOVAN ja MÄÄRÄTIETOISEN harjoittelun tulosta. IRANISSA osataan ymmärtää tämäkin asia, sillä kun SORJAT naiset juoksevat SATASTA. Silloin MUSTAT PALKIT viilettävät kuin SÄHKÖJÄNIS!!!

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*