Marco de Wit 31 maaliskuun, 2023
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Laiton Lehti todisteli jo vuosi sitten, että VKK on päivänselvä valeoppositio. Se perustettiin persujen varaventtiiliksi ja aitokansallismielisen kentän sabotoijaksi.

 

Alunperin moni oli raivoissaan Laittomalle Lehdelle VKK:n kritisoimisesta. VKK:n outo toiminta on kuulemma vain vahinkojen ja sattumien seurausta. Viime aikoina yhä useampi on kuitenkin myöntänyt Laittoman Lehden olleen oikeassa. Turtiainen nimittäin kieltäytyi vaaliliitosta, viivytteli ehdokkuutaan, järjesti vajaat ehdokaslistat ja kieltäytyi sekä luomasta vaalilehteä että osallistumasta Ylen vaalitenttiin.

 

Kaiken kukkuraksi Turtiainen ilmoitti, ettei tule vastailemaan yhteenkään vaalikoneeseen. Ai miksikö? No, koska kaikki muutenkin tuntee Turtiaisen ja joka tapauksessa VKK:lla on hyvä mahdollisuudet saada 40 kansanedustajaa eli tulla Suomen suurimmaksi puolueeksi.

 

Periaatteessa onkin makuasia onko Turtiainen myyrä, seinähullu vai molemmat.

 

Myyrien valtakunnan aikajana: Onko VKK-puoluekin persujen ja keskustan johtama valeoppositio?

 

 

Laiton Lehti on pitkään epäillyt, että persujen toiseksi varaventtiiliksi perustettiin Sinimustat. Tästä huolimatta Laiton Lehti ei pitkään suostunut kritisoimaan Tuukka Kurua ja sinimustia, koska he ovat sentään puolustaneet Suomen kansaa ja uskaltaneet puhua kriittisesti sitä uhkaavista suvakkimaisista juutalaisjärjestöistä ja juutalaisoligarkeista, kuten Soroksesta.

 

Laiton Lehti ei kuitenkaan enää voi katsoa sormien läpi Tuukka Kurun ja hänen johtamiensa Sinimustien jatkuvia takinkääntöjä:

 

1. Rajat Kiinni -mielenosoitusten lopettaminen

Kuru johti matuaallon aikana muutamaa Rajat Kiinni -mielenosoitusta, mutta lopetti niiden järjestämisen juuri silloin, kun persut Halla-ahon johdolla sitä monilla tahoilla vaativat. Kuru oli myös ihmeen hiljaa, kun persut Halla-ahon ja Purran johdolla pysäyttivät Fixit-projektin.

 

Kysymys Riikka Purraa fanittaville: Miksi Purra sabotoi Fixit-projektin?

 

 

Kuru oli myös ihmeen hiljaa, kun Naton ja Supon vaatima poliisivaltiolakipaketti vietiin läpi persujen tuella. Tämänkin jälkeen Kuru sitten jatkoi persunuorissa Halla-ahon natotusta ihaillen ja eduskuntaan pääsystä haaveillen.

 

Poliisivaltiolakipaketti menossa läpi: Persujen takinkäännön Suomen ennätys!

 

 

2. Kannattivat koronatyranniaa

Sinimustat eivät vastustaneet koronatyranniaa, vaan olivat kovin hiljaa, kun persut Sinimustien ihaileman Olli Immosen johdolla päästivät koronatyrannian läpi perustuslakivaliokunnassa.

 

Riikka Purra: Korona- eli natsipassi ei loukkaa perusoikeuksiasi!

 

 

3. Vastustivat Convoyta

Sinimustat eivät suostuneet tukemaan Convoy-mielenosoitusta, vaikka se olisi voinut synnyttää hallituksia kaatavan dominoefektin sekä Suomessa että varsinkin läntisissä Nato-maissa. (Tai juuri siksi.) Käytännössä Sinimustat liittoutuivat Turtiaisen ja polpon kanssa jättäen Suomen kansan globalistien ja Nato-maiden armoille.

 

Miksi Ano Turtiainen liittoutui Jari Taposen ja polpon kanssa Convoy-vapauskulkuetta vastaan?

 

 

4. Kannattavat vihreää siirtymää

Sinimustat uskovat vihreiden ilmastonmuutos- ja muihin valheisiin. Sinimustat haluavat vieläkin tiukempaa linkolalaista vihertyranniaa, jossa teollisuus ajetaan alas, öljyn hinta nostetaan pilviin, polttomoottoriautot kielletään ja hiilitulleilla rajoitetaan kaikkea toimintaa.

Käytännössä Sinimustat tukevat täysillä viherglobalistista tyranniaa. Sinimustat haluavat myös estää Suomen mustan ja vihreän kullan käytön eli itsetuhoisesti rajoittaa myös yksityisten maiden turvetuotantoa ja hakkuita.

 

Sinimustat ilmoittavat olevansa vasemmistolaisia ja linkolalaisia: Sitaatit!

 

 

5. Sotahulluus

Sinimustat ovat Suomen sotahulluin puolue, joka haluaa lopettaa Suomen puolueettomuuden ja sotkea Suomen Itä-Euroopan ikuisiin verikoston kierteisiin. Sinimustat väittävät vastustavansa Natoa, mutta haluavat liittoutua sotahulluimpien Natomaiden, kuten Puolan ja Viron kanssa. Samalla Sinimustat vastustavat Unkarin realistista ja rauhantahtoista mallia.

Sinimustat ovat valmiita uhraamaan Suomen edun puolustaakseen sotilaallisesti Baltiaa. Sinimustien johdolla Suomi joutuisi sotaan vieläkin nopeammin kuin Naton jäsenenä!

 

Myyrien valtakunta. Osa XI.1. Vastustavatko Sinimustat Unkarin mallia? Kansanmurhariski?

 

 

6. Liittoutuivat juutalaisoligarkkien kanssa

Sinimustat ovat liittoutuneet sekä Ukrainaa että länsimaita johtavien juutalaisoligarkkien kanssa saadakseen heidät takaisin valtaan myös Venäjällä. Sinimustilta on pyydetty selitystä, mutta sitä ei ole tullut. He ovat rajattomassa Venäjävihassaan ihan oikeasti valmiita tekemään suomalaisista juutalaisten sijaistaistelijoita ja uhraamaan Suomen vaikka ydinsodan taistelukentäksi.

 

Myyrien valtakunta: Osa XV: Tuukka Kuru ja Partisaani vihdoin luopumassa liitostaan juutalaisoligarkkien kanssa?

 

 

Kysymyksiä herättää vielä entisestään, että Kuru on ollut erittäin fanaattinen sionisti, natottaja ja armeijafani, joka mahdollisesti haaveili tiedustelu-upseerin urasta. Nyt hän väittää kääntyneensä, mutta on jättänyt kaikki äärisionistiset juttunsa näkyville eikä suostu niitä poistamaan.

 

Sinimustien puheenjohtaja Tuukka Kuru luopunut sionismista?

 

 

Vielä enemmän ihmetyttää, että sinimustat kritisoivat juutalaisoligarkkeja YLEISELLÄ tasolla, mutta eivät yksilöi. Sinimustat eivät esimerkiksi halua puhua Ukrainaa johtavista juutalaisoligarkeista, vaikka ne rahoittavat Ukrainan natseja ja fasisteja saadakseen nämä sijaistaistelijakseen Venäjää vastaan. Tai juuri siksi. Onhan se vähän noloa, että Sinimustat käytännössä yrittävät auttaa juutalaisoligarkkeja palaamaan valtaan Venäjällä.

 

Vielä enemmän ihmetyttää, etteivät Sinimustat suostu kunnolla kritisoimaan kokoomusta ja persuja mädättänyttä suomalaista juutalaisoligarkkia, Poju Zabludowichiä. (Tai juuri siksi.) Ei vaikka hän on äärisionisti. Poju saattaa myös olla sotkeentunut sekä persujen äänestyskonefarssiin ja Mossadin Epstein-pedorinkiin. Poju on taatusti yksi pääarkkitehtejä Suomen natottamisessa.

 

Onko Suomen rikkaimmalla miehellä Poju Zabludowiczillä yhteyksiä Mossadin Epsteiniin ja Ghislainiin?

 

 

7. Vastustavat vaaliliittoa

Kaikki vähänkään vaalimatematiikkaa ymmärtävät tietävät, ettei pienpuolueilla ole juuri mahdollisuuksia saada edes yhtä kansanedustajaa ilman vaaliliittoa. Tästä huolimatta Sinimustat vastustavat vaaliliittoa ja ovat tehneet yhteisen kansallismielisen vaalirintaman muodostamisen mahdottomaksi.

 

Vapausmielisen jytkyn resepti: Vaaliliitto + sitoutumattomat + (-RKP) + Tiihonen

 

 

Vieläkin enemmän ihmetystä herättää, että Kuru on systemaattisesti viimeiset 10 vuotta tehnyt kaikkensa estääkseen persuja haastavan aitokansallismielisen vaaliliiton syntymisen. Kuru onkin Hirvisaaren ohella niitä pitkän linjan sabotöörejä eli persujen suojelijoita. Yhdessä Hirvisaaren kanssa he ovat käytännössä estäneet Suuren vaaliliiton syntymisen 2015, 2019 ja 2023 vaaleissa. Voiko tämä olla vain sattumaa?

 

Myyrien valtakunta. Osa 8: James Hirvisaaren kootut selitykset

 

 

8. Eivät ole tehneet vaalilehteä

Nykyään vaalilehden tekeminen on hyvin halpaa ja helppoa, mutta jostain syystä yksikään kansallismielinen puolue ei ole sitä halunnut tehdä ennen vaaleja. Ei edes Sinimustat, joita valtamedia tuplademonisoi. Miten tämä haluttomuus jakaa vaalilehteä on selitettävissä?

 

Myyrien valtakunta. Osa XVI: Miksi vapausmieliset puolueet eivät jaa vaalilehteä? Sabotaasia vai liian kallista?

 

 

9. Eivät suostu haastamaan persuja

Sinimustien puheenjohtaja Tuukka Kuru ihan avoimesti selittää, ettei persuja saa voimakkaasti kritisoida heidän takinkäännöistään, koska se olisi ”vieraisiin pöytiin huutamista”! Ei edes Matti ”CIA” Putkosen äänestyskoneista saa puhua, vaikka ne ovat sementoineet natottajien ja suvakkien vallan persujohdossa. Itse asiassa Kuru pyöri persupiireissä vuosia eikä koskaan suostunut sanallakaan kritisoimaan heidän absurdeja äänestyskoneitaan.

 

Myöskään kriittisestä journalismista tunnettu Sinimustien lehti Partisaani ei suostu koskaan kritisoimaan persujohdon äänestyskoneita ja tusinaa takinkääntöä. Eikä varsinkaan Olli Immosta, joka persujohdon kätyrinä perustuslakivaliokunnassa koko ajan protestitta päästää läpi Naton ja Supon vaatimia poliisivaltiolakeja.

 

Miksei vaihtoehtomedia paljasta persujohdon huijauksia? Toimittajat Supon agentteja?

 

 

Sinimustat eivät suostuneet kritisoimaan persuja edes silloin, kun he vaativat Suomeen Pohjoisen Liiton pedoafgaaneja! Mietipä sitä.

 

Miksi persut haluavat pedoafgaaneja Suomeen? Nato käskee!

 

 

10. Eivät suostu järjestämään islamistidiktaattoria kritisoivia mielenosoituksia

Sinimustat eivät suostu järjestämään mielenosoitusta islamistidiktaattori Erdogania vastaan, vaikka tämä on saanut polpon entisestään tiukentamaan sensuuria Suomessa. Miksi sinimustia ei kiinnosta, vaikka saisivat juuri ennen vaaleja tehtävällä Erdoganin vastaisella mielenosoituksella valtavasti positiivista julkisuutta? Ehkäpä, koska Sinimustat eivät halua estää Suomen liittymistä Natoon.

 

Myyrien valtakunta. Osa XIX: Polpo takavarikoi kurdien Erdogan-nuken! Suomen vapauspuolueet täynnä myyriä?

 

 

Mikäs noissa kymmenessä todella yllättävässä takinkäännössä voisi olla yhteinen tekijä eli se punainen lanka? Voisiko olla se, että käytännössä tuetaan Natomaita ja estetään valeoppositio persujen paljastaminen samalla, kun tehdään vapaus- ja kansallismielisen vaaliliiton luominen mahdottomaksi. On se sitten tahallista tai tahatonta, niin sekä Nato että Supo kiittää!

 

Niinpä Supo ja poliisihallitus antaa Sinimustien toimia vapaasti, vaikka vainoavat täysillä montaa muuta paljon maltillisempaa järjestöä ja puoluejohtajaa.

 

Kuvassa linkki juttuun

 

 

Ehkä samasta syystä juutalainen Youtubekaan ei Kurua sensuroi. Kemppe nimittäin haastatteli Kurua, joka päästeli erittäin kovaa tekstiä mustista ja juutalaisista. Ennen Youtube on välittömästi poistanut videon, jos on puhuttu murto-osankin siitä mitä Kuru.

 

Nytkin video poistettiin, mutta lähes saman tien palautettiin. Tuliko käsky ylempää? Sinimustien pitää saada toimia, jotta ennen vaaleja voivat tehokkaasti levittää sotahulluutta samalla, kun mustamaalaavat ja tuhoavat mahdollisimman paljon aitokansallismielistä liikettä!

 

 

 

Sinimustat ja VKK ovat kuin pelikuvia. Molemmat näyttävät olevan osa Nato-operaatiota, jossa aitokansallismielinen kenttä hajoitetaan Suomen saamiseksi Natoon ja sijaistaistelijaksi Venäjää vastaan.

 

Kaikesta huolimatta Laiton Lehti suosittelee katsomaan Kurun haastattelun. Siitä saa paljon tietoa myös juutalaisista, joskin huvittavasti Kuru ei suostu tai osaa yksilöidä juutalaisoligarkkien nimiä. Toivottavasti joskus vielä puhuu Pojusta, kun kerran Youtubenkin luvalla saa puhua.

 

 

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

40 thoughts on “Myyrien valtakunta. Osa XX. Tuukka Kuru: Vihreällä siirtymällä rajoitettava turvevoimaa ja sotilasliitolla Suomi mukaan sotaan!

 1. Uudet puolueet jotka vähänkään myötäilevät valeoppositio Persuja tai Natoa kannattaa unohtaa kun menee äänestämään.

  1. Jumalallistuminen eli teosis tai theosis tarkoittaa ortodoksisessa teologiassa ihmisten pyhittymistä Jumalan armolla takaisin alkuperäiseen olemukseensa Jumalan kuvaksi ja kaltaiseksi kuten Jyrki. Jumalallistumisen tarkoitus on saavuttaa synergisesti uudelleen Jumalan ja ihmisen yhteys, joka hajosi syntiinlankeemuksessa, saavuttaa se takaisin kuten Jyrki.

 2. https://youtu.be/aEdGcej-6D0

  Kukaan ei kerro enää mitään terroristivaltio Israelin ja tämän parhaiden kavereiden terrostivaltio Yhdysvaltojen ja Iso-Britannian valtaisia satojen vuosien rikoksista. Kukaan ei kerro enää miten Israel kansanmurhaa, vainoaa ja terrorisoi palestiinalaisia.

 3. Monet Supon käyttämien tietolähteiden ja sabotäärien henkillisyydet ovat jo pitkään olleet aitokansallismielisten tiedossa. Tästä huolimatta tai varmaankin juuri tämän takia varmuudella Supon vasikoiksi tiedetyt nostettiin Persuista myös Sinimustien johtoon.

  1. Herra, Jumalasi, joka antoi ruumiinsa meidän häpäistäväksi, syötäväksi ja verensä juotavaksi. Muutti vedenkin viiniksi jotta saisivat juhlia vääryyttä ja jakaa sitä pitkin kauppakujia. Mitä opimme, emme niin yhtään mitään, vieläkin se myrkky juotavaksi luetaan langenneille enkeleille.

 4. Sulle kerrottiin kauan sitten mitenkä awakening porukka on kokonaisuudessaan sionistien porukkaa, ml Lokka Kevin Mcdonald jne.

  Väite oli silloin niin kova, ettet olisi halunnut julkaista kommenttia.

  Nyt Heasrin jutun jälkeen sulle pitää viimein loksahtaa se kuppiin. Samoin on myöskin kaikki fraktiot, valeoppositioita.

  Vaaliliitto on samoin kuin vaalitkin, huijausta.

  1. En kiistä, että olet usein oikeassa. Pelkään vaan, että viet väitteesi liian pitkälle ja näet kaikki agentteina. Tärkeää on aina antaa ne todisteet ennen kuin syyttää ketään. Tämän takia Laiton Lehtikin perustettiin, kun alkoi olemaan selvää lähes kaikkien johtavien aktivistien olevan jollain tavalla mätiä ja ehkäpä jopa ihan suoraan Supon ohjauksessa. Huomasin tämän myös henkilökohtaisella tasolla, kun tajusin ettei yhdenkään johtavan aktiivin kanssa voinut käydä avointa ja rehellistä keskustelua. Kaikki olivat väisteleviä ja haluttomia avoimeen keskustelua. Epäily ei kuitenkaan riitä, vaan tarvitaan ainakin aihetodisteita ja näyttöä siitä miten joku vuodesta toiseen pelaa lopulta natottajien ja supon pussiin. Tämän vuoksi olen korostanut vaaliliittoa. Voiko olla sattuma, että nämä johtavat aktivistit vaaleista toiseen tekevat tahallaan Suuren vaaliliiton mahdottomaksi.

   Huvittavaa onkin, että AINOA puolue ja porukka, joka vuodesta toiseen systemaattisesti pyrkii luomaan Suurta vaaliliittoa ovat kristallit. Miksiköhän nämä sekoilijat ovat ainoita, joilla näyttää ihan siellä palikkatasolla olevan järkeä. Ehkäpä, koska Supon on niin viakea kristallipuoluetta soluttaa ja vielä vaikeampi manipuloida?

   Hiukan epäilyttävää, että kristallit ovat vuodesta toiseen ainoita, jotka osaavat ja suostuvat käyttämään vaalimatematiikkaa. Kristallit ovat pieni porukka, mutta supolle hyvin kiusallinen, koska paljastavat muiden puolueiden mädännäisyyden ja vaalimatematiikast piittaamattomuuden. Tämän takia epäilen, että Supo yrittää lopettaa Kristallipuolueen eli että niiden agentit yrittäisivät saada kristallit lopettamaan itse itsensä. Kristallit ovat niin naiveja, että ne voidaan huijata ihan mihin tahnsa

   Kannattaa myös muistaa, että Vapauden Liiton väkikin oli KAIKKI alunperin Suurta vaaliliittoa vastaan eli eivät protestaineet, vaikka VKK aluevaaleissa ei suostunut luomaan suurta vaaliliittoa, vaikka olisivat sen voineet helposti tehdä nimenomaan EDUSKUNNASTA käsin varsinkin, kun oli koronatyrannia päällä. On äärimmäisen epäilyttävää, että Vapauden Liiton aktiivit loivat puolueensa VASTA, kun Kavonius ilmoitti Convoyn aikana luovansa Totuuspuolueen.

   Eli tässä tietysti herää epäilys, että Vapauden Liitossa on useampi supolainen, jotka yrittivät Vapauden Liiton perustamalla enneltaehkäistä Totuuspuolueen nousu. Kavoniuksesta voi olla montaa mieltä, mutta ei tuollaista tyyppiä Supo tietysti värvää. Lisäksi tajusivat, että minä tuin silloin täysillä Totuuspuoluetta.

   Eli ihmisten tajuttua Turtiaisen myyräilyn supolaisiksi epäiltyjen,k uten Juha Korhosen oli pakko perustaa uusi puolue, jota pystyvät manipuloimaan. Tähän teoriaan viittaisi myös se KÄSITTÄMÄTÖN fakta, että oikeusrekisteri viivytti Totuuspuolueen rekisteröimistä, kunnes myöhemmin perustettu Vapauden Liitto oli perustettu ja rekisteröity. Eli oikeusrekisterikeskusta auttoi Vapauden Liittoa jotta se olisi voinut ENSIMMÄISENÄ alkaa keräämään kannatusilmoituksia. Kavoniuksessa on paljon ongelmia, mutta ei hän turhaan ole raivonnut Korhoselle, jota pitää ilmiselvänä myyränä.

   Tätä teoriaa tietysti tukee vielä se, että Vapauden Liitto on kampanjoinut käsittämättömän huonosti, kuten Laiton Lehti on kertonut, vaikka ei olekaan halunnut näin ennen vaaleja esiintyä syyttävällä tavalla. Kaikesta huolimatta Vapauden Liitto on kuitenkin vaaleissa ylivoimaisesti paras vaihtoehto. Toki silti haisee, että Korhonen häärää siellä koko ajan ja saa Tiihosen tekemään älyttömiä asioita. Epäilyttävintä ja suorastaan kuvottavinta on, etteiävt suostuneet järkkäämään vaalimiekkaria Erdogania vastaan. Tästä farssista ollaan julkaistu nyt muutama juttu, jotta Vapauden liiton ehdokkaat ja jäsenet heräisivät, mutta ei ole onnistunut. Riviaktiivien suomalaiskansallinen naivius ja/tai terminaalinen tyhmyys on oikeasti rajatonta ja kaiken toiminnan perusongelma, joka tekee myyrien toiminna nerittäin helpoksi

   Kiitos kuitenkin sinulle ja monilla muille kaikista mahdolliseen supoiluun liittyvistä vinkeistä. Otamme kyllä kaiken huomioon ja ilman teitä supon myyräverkoston selvittäminen olisi mahdotonta.

   1. Kiitos vastauksestasi.

    Sun pitäisi itse pysähtyä miettimään. Sua on hakattu kuin vierasta sikaa, tehty kaikki mitä valikoimasta löytyy sun ja sun edustamasi jengisi tuhoamiseksi. Ei yksinkertaisesti löydy oppositiota parlamentaarisella tasolla, Ei tule löytymään. Mitä enempi ruumiita tulee, sen enempi globalistit nauttii pelistä. Goyim ei merkkaa heille mitään.

    Keltaliivit Ranskassa eivät saaneet mitään aikaiseksi, vaikka sitkeesti olivat vuoden kadulla. Sama tahti jatkuu, ilman tulosta sekin. Globalistit tulevat alkamaan väkivaltaiseksi kun sen aika on.

    1. Älä huoli. On tässä vielä useampi ässä käyttämättä. Ja kun maailmakin muuttuu talouskriisin myötä, niin jokainen myyrä ja sabotööri tulee joutumaan vastuuseen. Kovemman kautta. Totuuskomissiokin on tulossa ja tulevat siellä laulamaan kuin kanarialinnut toisiaan syytellen. Lupaan sen.

     1. Lisää tuhoja luvassa! Kuin Marcon päästä koko touhu. Vituttaa, hajotan paikat ja mikäpä en ryöstäisi, hehän ovat ansainneet, vihulaiset työläiset, tavan kansa, prkl!

     2. 9/11 Totuus-liike lienee kaikille tuttu. He vaativat vuoden 2001 syyskuun 11. päivän iskujen ”uutta ja todellista tutkintaa”. He haluavat esiintyä haastavien kysymysten tekijöinä. Todellisuudessa he eivät tutki, eivätkä kysy. 9/11 Totuus-liike markkinoi omaa pyhää ja muuttumatonta tarinaansa.

   2. Ja lisäksi, Rotschild tuli Suomeen 1860-luvulla ja perusti suomenruotsalaisen vapaamurareidan kanssa Suomen hopeamarkan. Eli, pakka on ollut anglosaksalaisessa puristuksessa, sitä ennen ruotsalaiset vapaamuurari pitivät majaa täällä.

    Systeemi on viritetty, kansa orjuutettu. Peli on pelattu, ratkaisu on Jeesuksessa Kristuksessa.

    1. Olen ylpeä neljäsosa Ruotsalainen. Isä finni, äiti finni, jonka isoäiti Ruotsista ja isoisä Finni. Isän puolelta ehkä Saksan juutalaisuutta yhden jutun vuoksi.

    2. Messu eli jumalanpalvelus kokoaa kristityt yhteen. Messua eli ehtoollisjumalanpalvelusta vietetään yleensä sunnuntaina, joka on kristittyjen pyhäpäivä. Jeesuksen kuolleista nousemisen päivä oli sunnuntai ja näin ollen myös jokainen messu on Kristuksen ylösnousemisen juhla. Jossain messuun kokoonnutaan äänestäen, niitä sanotaan saatananpalvojiksi. Kristuksessa Jeesuksessa avautuu pyhä totuus, siihen luodut ihmisten käyttäytymiskaavat ,jotta ihmiset eivät alku aikoina menisi hurttuuden teille varhaisihmisinä.

    3. Kaikki ”älykkäät” ovat aina vialliset ja huonot geenit omaavia mädättäjiä ja kansanpettureita, sekä lastesi pahimpia vihollisia. He ovat riistäjiä, jotka eivät pärjää ilman oikean tavallisen kansan ihmisiä.

   3. mainitset vastauksessa paavalille nuo kristallit,tutustuin itse myös hieman heidän savo-karjalan ehdokkaisiin koska kannatan vaaliliittoa ja on jotain sukua suunnalla.Oona Kanteleenmäkeä kristalleista vinkkasin savon serkulle #48,käykää immeiset tutustumassa.

 5. Onkohan VKK:lla enää muita kannattajia kuin lammasmaisesti Levelin poikia seuraavat pieruäänille naurajat? Mikäli ei niin tänä viikonloppuna näillä Leveli-lampailla on ainutlaatuinen tilaisuus nähdä miten lauantaina heidän messiaansa ottavat turpaan kirjaimellisesti ja seuraavana päivänä heidän kannattamansa puolue ottaa turpaan kenties jopa niin kovaa että sen olemassa olo loppuu siihen paikkaan. Vaikka tuo jälkimmäinen on kenties hieman liioiteltu skenaario siinä mielessä haluaisin nähdä sen tapahtuvan että näkisin minkä puolueen kannattajiksi nämä VKK 4everit (jotka puolitoista vuotta sitten olivat intohimoisia persujen kannattajia) menisivät? Lampaina Junnun ja Slimmin perässä jonkun huumeiden laillistamista kannattavan puolueen faneiksi vai rupeaisivatkohan tässä kohtaa jo valitsemaan poliittisen kantansa omilla aivoillaan ajatellen?

 6. Todella törkeää kannattaa myös kaikkia seinähulluja ilmastohouruja. Tajuaakohan kukaan sinimustien äänestäjä edes koko asiaa?

  1. Paremmin kuin sinä teollisuusmädättäjä lisäaineaivo. Pakko, pakko. Omavaraa kaikille, ei olla muiden armohilla.

 7. Onneksi on vaalit. Ihan jo sen takia että nää, jotka vaikuttavat olevan ihan sekaisin, heräävät todellisuuteen. Kannatus näille tulee olemaan 0.1%.

 8. Persut perusteli tiedustelulakia sillä, että pitää valvoa terroristeja. Miksi kurditerroristien sikailuja on sitten katsottu sormien läpi?

  Kurditerroristit myyvät huumeita, ammuskelevat kaduillamme, raiskaavat, tekevät veropetoksia, myyvät pizzaa ja kebabia, parittelevat serkkujensa kanssa jne…

  Onko kurditerroristit naton suojeluksessa, kuten maahan haalitut pedoafgaanit, jotka ovat kovan luokan sotarikollisia!

  1. Terroristi tarkoittaa nyky-Suomessa suomea puhuvaa suomalaista. Punaniskaperusjunttia, joille on valtava kysyntä nimenomaan ulkomailla etenkin Lähi-idässä, Afrikassa ja Aasiassa aviomiestyyppinä.

 9. Sinimustissa venäjä-vihamielisyys menee kaiken edelle. Puolueessa on paljon aitoa oppositio-henkeä ja ihan tervettä isänmaallisuutta ja se on ainoa, joka ymmärtää etnonationalismin arvon, mutta tällä hetkellä se on tosiasiallisesti liittoutunut Suomen tai kansainvälisen Nato-establishmentin kanssa ja janoaa tältä kaikenlaista tukea päästäkseen Venäjän kimppuun verukkeella millä hyvänsä. Jälleen kerran näemme, kuinka yksittäinen intohimo voi sumentaa muutoin varsin lupaavan ihmisjoukon järjen.

 10. Harvinaisen ahdasmielinen tyyppi tämä koneinssi, liekö syntynyt perseestä kuten insinöörien väitetään syntyvän.

   1. Raskaanteollisuuden koneinsinööri eli syntynyt koneeksi. On kyllä kone! Aivan voittamaton. Niin Elastinen sanoi ja octobus mama.

  1. Ei ole. Se syntyi panssarivaunun perseestä ja on sen näköinenkin. Osaksi ihminen, osaksi kone. Jäi mustelmille ja siksi on sinimusta vieläkin.

 11. Poliitikoille pitää antaa lähete tiettyyn paikkaan. Aivan turhaa porukkaa, elättejä ja tyhjäntoimittelijoita.

 12. Marco airueena samaa vanhaa turhaa jauhatte. Marco lisää turhaa negatiivisuutta ja fiktiota. Onneksi ette äänestä, turhikset! Please, menkää hoitoon. M1-tapauksia.

 13. Onhan tämä jo tavallista tässä USA n alusmaassa. Lakia rikkova puolue pidetään puoluerekisterissä. Olisiko lähetteen paikka valvovalle viranomaiselle. Missä viranomaisten lainkunnioitus vai eikö se koske kuin taviksia?

 14. Imperialistisille tavallisille amerikkalaisille ja tavallisille brittiläisille eläimille, sekä heidän sairaille terroristivaltioilleen orja -ja huumekauppa, terrorismi, lasten raiskaaminen ja kaikki muu täysin sairas ovat heille elinehtoja, joita ilman he eivät ole koskaan selviytyneet. Tämän vuoksi ja heidän uhriensa ja orjiensa oikeuden saamisen vuoksi mitään heidän sekessiotaan ei tule koskaan tapahtumaan, vaan heillä ei ole muuta mahdollisuutta kuin jatkaa orjista ja uhreistaan loisimista, sekä heidän uhrinsa ja orjansa tulevat hakemaan massiivista oikeutta ja korvauksia heiltä.

 15. Ihmiset luulevat, että lännellä on jokin ”ylivoimainen” tiedustelu. Todellisuudessa he eivät tiedä mistään mitään ja ovat kaikesta aina täysin väärässä. Eivät tienneet Irakista ja Afganistanistakaan yhtään mitään, eivätkä Syyriasta. Öljyn sentään onnistuivat varastamaan, mikä on täysin sairaiden amerikkalaisten ja brittiläisten geneettinen erityispiirre.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*