Marco de Wit 31 maaliskuun, 2023
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Laiton Lehti on kertonut kuinka suomalaiset ovat poliittisesti hyvin passiivista ja arkaa kansaa, jonka valtamedian on helppo aivopestä. Kaiken lisäksi myös pienpuolueiden aktiivit luovuttavat helposti eivätkä näin jaksa haastaa edes valtapuolueiden poliitikkoja.

 

Evoluutiopsykologia. Osa XVII: Luovuttajasyndrooma. Petturit jatkavat Suuren vaaliliiton kampittamista!

 

 

Aivopesu ja luovuttajasyndrooma ei kuitenkaan selitä kaikkea, vaan osasyynä konsensuspolitiikkaan on myös valeoppositiossa. Kansallis- ja vapausmieliset puolueet ovat nimittäin järjestään valeoppositioita, jotka eivät suostu haastamaan valtapuolueiden poliitikkoja edes vaalien aikana. Eivät varsinkaan persuja.

 

Suomessa onkin maailmanlaajuisestikin ihan ainutlaatuinen ilmiö. Mitä enemmän käännät takkia, niin sitä vähemmän sinua haastetaan! Näin persuistakin on tullut EU:ta, Natoa ja euroa kannattava puolue.

 

Blokkimedia: Haasta poliitikkoja vaalitoreilla, jos uskallat. Ehdota kysymyksiä “spin doctor” Riikka Purralle!

 

 

Onneksi Sakari Rajamäki uskaltaa haastaa poliitikkoja. Ikävä kyllä ei takinkäännön mestareita eli persuja mutta ainakin uskaltaa haastaa hallituspuolueita.

 

Tässä paljastuu kuinka Vihreiden puheenjohtaja ei suostu edes vastaamaan kriittisiin kysymyksiin.

 

 

 

Kokoomuksen Lepomäki/Valtonen suostuu vastaamaan, mutta valehtelee törkeästi.

 

 

 

 

Lepomäki on myös aiemmin jäänyt kiinni takin käännöstä.

 

 

 

 

 

Wille Rydman vs. EU-pankkiirien kätyri Elina Lepomäki

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

15 thoughts on “Vihdoinkin: Poliitikoille kriittisiä kysymyksiä vaalitoreilla!

 1. Valtava määrä ihmisiä tietää näiden poliitikoiden petollisuuden mutta silti ihmiset äänestää hallituspuolueita tai valeoppositio Persuja. Miten tämä on mahdollista? Onko liian moni jossain unessa?

 2. Ovelaa pyytää lukemaan kirja ja sitten väittää, että minun kantani ei ole muuttunut miksikään. Olisi kannattanut ottaa puheeksi kuinka Lepomäki on aiemmin jopa laskenut kuinka nopeasti suomalaiset on kansanmurhattu massamaahanmuutolla. Tuo jälkeen vauhti on vain kiihtynyt kynmenkertaiseen tahtiin!

 3. Tästä näemme jälleen kerran miten kaikki ”älykkäät” ovat aina olleet automaattisesti mädättäjiä, kansanpettureita ja pahimpia vihollisiamme.

 4. On ne sekaisin! Samanlaisia takin kääntäjiä ja pelkureita kuin johdettavatkin .

  MIES: luotatko naisen sanaan?

 5. Johan Backman joka on ehdolla VKK:n listoilta kirjoitti jo vuonna 2011 seuraavaa:

  ”Monissa arabivaltioissa Sharia on hyvässä käytössä maallisen oikeusjärjestelmän rinnalla. Isossa Britanniassa on jo käytössä Sharia-tuomioistuimia.

  Teesini on tämä: islam parantaa ja kehittää suomalaista yhteiskuntaa. Islamin perinteissä on paljon hyvää. Islam esimerkiksi suojelee naisia, toisin kuin länsimainen kapitalismi, joka alistaa naista pornografialla ja prostituutiolla. Myös Sharia-laissa on monia tärkeitä, naisten taloudellista asemaa suojelevia piirteitä.

  Sanotaan mitä sanotaan, mutta uskallan väittää, että musliminainen voi henkisesti ja fyysisesti paremmin kuin länsimainen nainen, joka ei oikeastaan tiedä, kuka hän loppujen lopuksi on.”

  https://kohudosentti.blogspot.com/2011/04/kuka-valittaisi-muslimeista-eli-miten.html

  Pienpuolueissa on Suomen tulevaisuus. Eiku miten se meni.

 6. Miksi he eivät käytä meikkiä? Ohihuti näyttää aika kolholta ilman meikkiä kevättuulessa. Miksi noilla on niin helvetin ohuet huulet. Näyttävät piheiltä ja kireiltä.

 7. Ihanan kaunis arjalainen nainenhan Ohisalo on mutta surullinen aatemaailma hänellä.
  Toki luonto ja sen suojelu on tärkeää mutta miksi Ohisalo ei puhu valkoisten perheiden puolesta ja siitä että hankitaan valkoisia lapsia lisää.

  1. Munapää Kränä. Kun äijä on nelivitonen ja sotilasarvo vain rajaluutnantti, lähettää kännipäissään naisille munankuvia, uhkailee sinne tänne ampumisella, leireihin sulkemisella, osoittaa se suurta epäkypsyyttä. Sekä sen ettei Suomi ole turvallinen tila kunnon ihmisille, kun edes puolue ei ole antanut huomautusta. Kepu sallii mitä tahansa kansanedustajaltaan. Mieleen tulee useita kymmeniä kepulilaisia rötösherroja. Miten vaalirahasotkut? Pahin rötöstelijäpuolue. Edes LL ei muista kaikkia kepun rötöstelyjä. Kepu pettää aina! Paskalaki! Älkää ikinä äänestäkö Kepua!

   Ura ei ole edennyt Kränällä rajavartiostossa. Nelivitonen luutnantti! Kiinnostaa syyt miksi ei ole edennyt. Todennäköisesti esimiehet sentään täysjärkisiä eikä mitään transuinterfeministejä.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*