8 thoughts on “Feminismin kehitys -sarjakuva

  1. Ne olivat juuri ”älykkäät” miehet, jotka itse ovat aina aloittaneet kaiken mädätyksen, kuten feminismin, ateismin ja sodomian levittämisen. Tämä on sota oikean tavallisen kansan ja huonot sairaat geenit omaavien ”älykkäiden” kansanpetturien välillä.

  2. Hmm..Tarja Halosella on vahva yhteys Setan pervoihin. Sauli Niinistöllä on taas erityinen suhde kummityttöönsä ja hän fanittaa naton homoja.

    Presidenttiehdokas Pekka Haavisto taas on julkipyllyttäjä, joten vitsit ovat nyt vähissä.

    Elämme painajaista!

  3. Olen miettinyt tätä ”naisten oikeuksien” kehitystä. Missä vaiheessa miehet ovat keiltäneet naisilta mitään jos niiden taidot ja tiedot ovat riittävät? Ehkä tuo armeija oli se viimeinen virstanpylväs mutta sekin oli lähinnä käytännön syistä.

    Kai sieläkin nykyään naiset kantaa täyspakkauksensa siinä missä miehet. Ennen vanhaan naisten pakkaukset kulki kuormureiden lavoilla kun miehet kantoivat omanasa.

  4. KIRKON VIRHE: NAISPAPPEUS!!! MAALLISEN VALLAN VIRHE: NAISTEN ÄÄNIOIKEUS!!!! NYT Naisilta äänenkäyttöoikeis POIS! MIEHILLÄKIN korkeintaan 40-vuotiaasta YLÖSPÄIN!!! Ja kun NYT 40-vuotiaatkin ovat VAIPOISSA, voidaan nostaa 50-vuotiaaksi! VAALIEN ajaksi KOVAT ALENNUSMYYNNIT kauppaketjuihin, etteivät AIJÄT ole ”ketjuissa” kun ÄÄNESTYSPÄÄTÖSTÄÄN hioo!!! Mutta ensiksi tarvitaan kurjaa elämää ilman älypuhelinta ja TINTERIÄ eli SOTAHAN tässä tulee kun kaikilla on niin TYLSÄÄ!!!

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*