8 thoughts on “Kaivanto: On tullut aika polttaa Suomen passi! (2023 versio)

 1. En muuta. Vittuillessani jään hullujen keskelle. En maksa niiden vaatimia remontteja enkä rotuun perustuvia etuoikeusveroja enkä päästöjä. Mielenkiintoista seurata silminnäkijänä kuinka ne hullut tappavat itsensä, Suomi-raadon ja kaikki laajat kulttuuri- ja kansanperinteet. HULLUUDEN SEURAAMINEN ON JÄNNITTÄVÄÄ.

  JA VIELÄ TUO KUN USA JA VENÄJÄ ALKAVAT TAISTELLA SUOMEN MAAPERÄLLÄ. Se tapahtuu ennen vuotta 2030.

  1. Pääasia että on poissa haitan keskeydestä täällä tuppukylässä eikä tule edes naapuririitaa. Pääasia ettei haali juoppoja!

   1. Niin, niitä hyppii tai makaa kaikkialla kunhan lumet zulaa.

    Argentiina varmaan paras paikka valkoihoisille. Ei ensimmäisenä tule ydinlaskeumaa toisin kuin Euroopassa.

  2. Itse veikkaan että olemme sodassa Venäjän kanssa jo tulevana syksynä.

   Vain vaihtamalla politikot diplomaattisimpiin voimme saada naapurisovun ja kauppasuhteet taksaisin.

 2. Juu ei ole kansan jalostus onnistunut. Ei ainakaan parempaan päin. Vaikka suurinta tyhmyyttä esiintyy suurissa ikäluokissa. Jos ne eivät äänestäisi omia etujaan vastaan niin meillä tilanne voisi olla kuin Hollannissa.

  1. ”Jos et muuta keksi, niin äänestä samaa kuin viimeksi.” Näin mummot ohjeistavat jälkikasvuaan, sekä ”äänestäminen on kansalaisvelvollisuus” No niin, lopputulos on sama vaaleissa. Mikään ei muutu muuten kuin luonnollisen poistuman kautta. Ei senkään jälkeen, kun esikoulut ja koulutus aloittaa aivopesun

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*