30 thoughts on “Päivän kuva: Nainen

 1. Vuonna 2000 syntynyt Uthman Ghannou tuomittiin hovin ratkaisulla 2 vuoden ehdottomaan vankeusrangaistukseen.

  Hovioikeuden mukaan tuomiota oli kovennettava, koska kyse oli suunnitelmallisesta ja vakavasta teosta, johon liittyi myös nöyryyttäviä piirteitä, kuten se, että teko tapahtui julkisella paikalla.

  Mies oli saanut houkuteltua naisen paikalle valhein ja lisäksi estänyt naisen poistumisen paikalta heti raiskauksen jälkeen pahoinpitelemällä tämän. By MTV3

  1. »Paikalta poistuessaan neekeri, Uthman Ghannou oli tokaissut uhrilleen ”näkyillään”. Hovioikeus katsoi, että menettely osoitti miehen suhtautuneen uhriinsa erityisen väheksyvästi, välinpitämättömästi ja esineellistävästi, mikä lisäsi teon moitittavuutta.»

   Ihan sama mitä teki tai oli tekemättä. Ongelma on se, että Suomeen koskaan päästettiin tuonniminen otus.

   »Teko oli hovioikeuden mukaan erittäin vahingollinen uhrille, jolle koitui pitkäaikaisia psyykkisiä seuraamuksia. Hovioikeus katsoi myös, että julkisella paikalla tapahtunut raiskaus sisälsi nöyryyttäviä ja suunnitelmallisia piirteitä.»

   »Katso tästä listasta kuinka paljon maahanmuuttoa sinun kuntasi tarvitsee!»

   Esim. Kouvola tarvitsee 4000 aivokirurgia.

 2. Ota ahmedit luokses asumaa ja laitetaa terroristit kouluun t. Tapone

  Vitu naiivi liberaali luulee että barbarismia vastaan voi taistella kivoilla ajatuksilla, sivilisaatiolla ja poneilla. Ota pääs pois p********* vitun urpo.

 3. Meillä on tänä vuonna menossa poikkeuksellinen vuosi jossa on kaksi aprillipäivää. Tänään on se ensimmäinen jonka kunniaksi kerron vitsin:
  Suomen aitokansallismielinen vapaus-skene ja sitä edustavat pienpuolueet.

  Jaa, että ei naurata? No ei minuakaan mutta näitä vitsin tasolla olevia puolueita pitäisi mahdollisimman monen käydä huomenna äänestämässä tai huominen aprillipila jota myös vaalitulokseksi kutsutaan tulee naurattamaan vielä vähemmän.

  Mutta voiko äänestämällä todella vaikuttaa tilanteessa jossa vallassa olevat puolueet ja kaksi isointa ”oppositio”puoluetta ovat lähes kaikista asioista samaa mieltä ja samassa juonessa mukana, media sallii asioista ”keskusteltaessa” vain yhden mielipiteen ja ainoa teoreettinen mahdollisuus muutokseen on ”aitokansallismielliset” pienpuolueet jotka vievät toisiltaan ne muutokseen vaadittavat äänet? Sitä en tiedä mutta ei ole mitään syytä olla yrittämättä varsinkaan jos olet sitä mieltä että jotain muutosta pitäisi saada aikaan. Loppuun heitän myös ajatuksen siitä että mikäli koet etteivät huonon vitsin tasolla olevat ”aitokansallismieliset” pienpuolueet ole äänen arvoisia miksi et kävisi äänestämässä KristillisDemokraatteja? Se on kuitenkin noita vitsejä ”uskottavampi” puolue, ainoa jokseenkin tolkku eduskuntapuolue ja jokainen ääni KD:lle olisi ainakin ääni pois vihervasemmistolta, Kokoomukselta, Kepuleilta ja valeoppositio persuilta joka taitaa tässä tilanteessa olla se tärkein asia.

  1. Mitä tapahtui isänmaallisille? Kansallismieslisten yhteydessähän kun ei puhuta minkä kansan-mielisiä ne ovat.

   Meinasin tänään ostaa LIDL:istä mandariineja. Pussitinkin ne jo kunnes joku takaravossa jyskytti että ne olivat oudon kovia ja ne olisi hankala kuoria. Kurkistimpa sitten hintalappua tarkemmin:”Alkuperämaa Israel” !!! Oli sanomattakin selvä että mandariinit putosivat sinne laatikkoon takaisin ja rupesin etsimään espanjalaisia mandariineja. Ja löytyihän niitä, mutta ei yhtä selkeästi esille pantuina.

    1. Ei ole, sillä Israel on kosher, USA on BML, EU on matu ja Ukraina on esto. ChatGPT on suvakki. Polo on Marco. Lukijat ovat anoQuita eli anokkeja. Minä olen mies isolla ämmällä!

   1. Lidlissä käyn vain hakemassa rahaa niiden kassasta. Tehkää perässä. Kassavirta käy sitten oikeaan suuntaan. Tasapainotilan vuoksi. Dialektiikka, voima ja vastavoima.

 4. Chat­ti-ro­bot­ti tai­vut­te­li ih­mi­sen te­ke­mään it­se­mur­han, jot­ta maa­pal­lo pe­las­tuu.
  –    Mar­ried fat­her com­mits sui­ci­de af­ter en­cou­ra­ge­ment by AI chat­bot: wi­dow
  –    http://archive.today/1MjKk

  On­ko chat­ti-ro­bo­til­la pu­he­va­paus?
  –    Jos ei, niin ke­nen pu­he­va­pau­den val­tuut­ta­ma­na se pu­huu?
  –    Käyt­tää­kö se sa­maa luo­jan an­ta­maa va­paut­ta, jo­ta jo­kai­nen puu ja ki­vi käyt­tää?, va­paut­ta, jo­ta la­ki ei an­na ei­kä voi kiel­tää:
  –    Sfää­rien mu­siik­kia.

  Mik­si hy­väk­sym­me yh­den to­tuu­den, mut­ta kiel­läm­me toi­sen?
  –    Mik­si hy­väk­sym­me tas­ku­las­ki­men an­ta­man vas­tauk­sen to­tuu­te­na?
  –    Vii­den pis­teen vih­je: Pal­jon­ko on kol­me nee­ke­riä plus kak­si uk­rai­na­lais­ta nat­sia vä­hen­net­ty­nä yh­del­lä ar­ja­lai­sel­la nat­sil­la?
  –    Nel­jän pis­teen vih­je: uu­den maa­il­man­jär­jes­tyk­sen mu­kaan tie­de­mie­hen tai var­sin­kaan tut­ki­jan tar­koi­tuk­se­na ei ole vas­tauk­sen löy­tä­mi­nen an­net­tuun on­gel­maan vaan mah­dol­li­sim­man suu­ren pal­kan an­sait­se­mi­nen kei­nois­ta piit­taa­mat­ta.
  –    Kun tut­ki­jan häi­käi­le­mät­tö­myys ra­han an­sain­nas­sa naa­mi­oi­daan so­si­aa­li­sen pis­tey­tyk­sen li­sää­mi­sek­si, niin vas­tuu siir­tyy uh­ril­le. Uh­ri on­kin nyt syyl­li­nen.

 5. EU ni­me­ää Uk­rai­naan lä­he­tet­tä­vät tais­te­li­jat «rau­han­tur­vaa­jik­si».
  –    Ex-Rus­si­an pre­si­dent com­ments on EU ‘pe­ace­kee­pers’
  –    http://archiveiya74codqgiixo33q62qlrqtkgmcitqx5u2oeqnmn5bpcbiyd.onion/wip/bpoO6

  Ni­mi­lei­keil­lä hal­li­taan ih­mis­ten mie­liä. Esimerkiksi:
  –    Hal­li­tuk­set yrit­tä­vät sen­su­roi­da ’di­sin­fo’n pois jul­ki­suu­des­ta. Huo­maa: di­sin­fo on eri asia kuin val­heel­li­nen tie­to. Myös to­tuus voi ol­la di­sin­foa.
  –    Hal­li­tus itse päät­tää, mi­kä on di­sin­foa ja mi­kä ei.

 6. Ja tätähän ne naiset haluavat omalla toiminnallaan. Äänestämällä ja sillä että eivät näkyvästi asetu vastustamaan.

  No, tästä on jo esimerkkjä.

 7. Näettekö kuvassa mitä näen jos näette olette tuleva onnistumaan. Kuvassa on 13 laattaa merkittynä, mies tuolla on kyllä pahan lännen onnettomuus, mutta näkemällä tuon sinulla on hyvä ominaisuus.
  Jos näet numeron 13, aivosi kertovat teille olevansa optimistisia tulevaisuuden suhteen ja sivuuttavan kaiken negatiivisuuden ympärilläsi.

  Sinun on kohdistettava huomio vain asioihin, jotka ovat hyviä elämässäsi, jotta voit kutsua positiivista energiaa ja muutoksia elämääsi.

  Numeron 13 viesti on, että kaikki huonot asiat saattavat muuttua sisältämään jotain hyvää. Sinun on uskottava positiivisiin tuloksiin ja oltava myötätuntoinen ja ystävällinen muille.

 8. Tällä numerolla enkelit kertovat sinulle, että sinua on jumalallisesti opastettu löytämään todellisen sielutehtäväsi, ja sinulla on Mestarin tuki tässä prosessissa.
  Nyt se siis selvisi, olen Halla-aholainen ikuisesti. Kirjeen paljastus voi kertoa minullekin lisää.

   1. Vähän kaljoissa kun en ehtinyt tuotattaa vähän viinaa ja silti kyllä kylkeen kaljaa, äkäistä kaljaa v olvia xxl sauna, for ever PS i would to be fo evo f ev…turpa kiinni kun pokasaha soi ja ryskypäivät rysähtää käyntihin Ylivieskassa. Nyt vähän saunaplättyjä räiskähtelemään pannulle ja vaniliini sokuria, banaani murskattuna taikinaan, banskulettuja. Aattele positiivisesti 13. CXX Jenspa Ahola silikooneissaan.
    https://m.youtube.com/watch?v=Jjp73uzl5cQ

   2. Sen verran vielä että olettako nähneet Timoa kun viimeksi Oulussa ollessa näin kun joutunut hoitokotiin, ex-kylähullu ja ei Valintatalossa tuossa vanhassa, kun sekin jo poistunut tuolloin vielä, sitten alko siirtyi K-Supermarketin ja pankin yhteyteen viereiseen rakennukseen. Siellä se hoilotti ja jutteli, ihan mukava kunnes välilä hermostui, ei silloinkaan paha, tupsulassa asui, rivarissa.
    https://m.youtube.com/watch?v=cn2Tnygb2SQ

 9. Jos näet alkuun että hänellä on jorma pystyssä, olet homoseksuaali, jos taas näet alkuun, että kaunis nainen sokeutui nähdessään jorman, olet bi-seksuaali. Itse näin 13, sitä ennen hyvännäköisen sokon aatellen järkytyksestä silmien karanneen ylös eli olen hetero. Tuo tyypillisen viherhiuksinen kehopositiivinen on innostuneen utelias mitä se höpöttää ja vielä jöpöttää että vihdoin kun saatan tuon ruipelon (kaunis nainen on varsinkin vihollinen, muutenkin nainen on naiselle susikoira, jos ei samat feministi rumuus ja talousarvot ja läskit) pois, joten saan miehen (joka hyödyntää, kunnes on saanut paikan Suomesta ja tarpeeksi omaa rahaa kerännyt sossusta eläen leveästi rummon kanssa sen aikaa).

  1. On sillä sittenkin silmät. Aprillia ja teille trollia ja hyvää pääsiäistä vikeväkorva.

 10. VALKOISET naiset ovat VIHANNEET valkoisen MIEHEN pois elämästään. TAJUAMATTA sitä, että NAINEN tarvitsee v. 2023 yhtä PALJON miestä kuin KIVIKAUTENAKIN suojelijana (kun miehestä siihen on) olkoot UHKA sitten SAPELLIHAMMASTIIKERI tai tämän maailman HULLUUS nimeltä TRANSGENDER!!! Niin VOIMAKKAITA ja ITSENÄISIÄ sekä kekeneviä PALLIN MURSKAAJIA kun ovatkin. NAISET ovat YHTEISKUNNASSA aina se LOPULTAKIN suojattomin (lasten ja vanhusten jälkeen) osapuoli, jonka YLI KÄVELEE niin FYYSINEN VOIMA kuin IDEOLOGIAN SAIRAUSKIN.

  Ja mitä naiset voivat tehdä? Herkimmät NYYHKII ja jotkut menevät julkisuuteen sanomaan SUUNSA PUHTAAKSI! Mutta KUUNTELEEKO näitä naisia KUKAAN? EI PRKL kuuntele, sillä kun KOMMUNISMI + HULLUUS on päästetty PUÖLLOSTA ulos. Silloin on aika VALKOISTEN MIESTEN kääriä hihansa ja tyhjätä TYÖVÄENTALO ryssän BOLSEVIKKI kätyreistä ja VAPAUTTAA maa niistä, jotka EIVÄT tänne kuulu!!! Nillittäjien paikka on KÄTILÖOSASTO!!!

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*