Marco de Wit 2 huhtikuun, 2023

 

Tuskin missään muualla länsimaissa valtamedia on yhtä yksiääninen kuin Suomessa. Tuskin missään muualla länsimaissa valtapuolueiden valta on yhtä betonoitu. Viimeisen sadan vuoden aikana yhtään uutta puoluetta ei ole eduskuntaan noussut.

 

Vihreät eivät ole tähän pääsääntöön poikkeus, koska he ovat entinen liberaalipuolue. Persutkaan eivät ole poikkeus, koska he ovat tietysti entinen SMP, joka puolestaan oli Maalaisliitosta lohkaistu pientalollisten pala.

 

Suomen suurin ongelma onkin se, että ihmiset äänestävät VAIN vanhoja puolueita. Eli juuri niitä, jotka ovat Suomen tähän jamaan saaneet. Tämä on todella hämmästyttävää, koska kaikissa muissa monipuoluemaissa eduskuntaan nousee säännöllisin väliajoin uusia puolueita samalla, kun vanhat puolueet sieltä putoavat. Hyvänä esimerkkinä Alankomaat, jossa lähes joka vaaleissa eduskuntaan nousee tyhjästä jokin uusi suuri puolue.

 

Alankomaiden maanviljelijöiden kapinaa johtanut uusi puolue sai vaaleissa murskavoiton!

 

 

Kaikissa muissa maissa on siis puolueiden kiertoa paitsi Suomessa. Tämä tietysti johtuu genetiikasta.

 

Evoluutiopsykologia. Osa XV. Lukija: Suomalaisten perverssi harha: Valtiouskovaisuus

 

 

Ei kaikki toivo ole kuitenkaan menetetty. Suuri lama on jo alkanut yhä kiihtyvällä inflaatiolla ja tyrannialla, joten ehkäpä suomalaisetkin saa heräämään Äänestysvalinta onkin helppo: Kaikista eniten sensuroitu puolue eli Vapauden Liitto.

 

Tässä varmuuden vuoksi pari vinkkiä vaalivilpin vaikeuttamiseksi.

 

 

Kuvassa linkki juttuun

 

 

 

 

 

 

18 thoughts on “Ketä äänestää sensuurivaaleissa? Sensuroituja!

 1. Suomalainen ei ymmärrä mitä tarkoittaa vapaus kansalaisen roolissa. Anteeksi lisätään vielä ”kuluttaja”, joka on sana jota vihreän siirtymän aikakaudella ei saa käyttää. Joku voisi ajatella, mitä helvettiä varten Suomen väestömäärää kasvatetaan.

  Kukaan, joka elää ja kipuilee tässä putkielämässä ei herää ajattelussaan, vaan jatkaa pahoinvoimalla. Kestovitutus on päällä. Viihdesaasta pitää irti todellisuudesta, ns. uutiset vetävät ajatukset takaisin dystopiaan. Mitä väliä, sama järjestelmä pienillä muunnoksilla on kaikissa maissa.

  Mikä vituttaa on massiivinen yhdenmukaistaminen yhden kulttuurin, yhden kielen, yhden ideologian alle ja pahin kaikista. KAIKKI ON PAKOTETTU SIIHEN.

  Mutta prkl, järjestelmä ei kykene vieläkään tuhoamaan kaikkia eri tavoin eläviä ja ajattelevia. SE ON VOITTO.

 2. Sitähän se on. Joku supattelee äänestäjien korvaan ja lupaileee vappusatasia. Ja sitten vielä kansa uskoo…

 3. Käsittämätöntä että joku äänestää vielä vasemmistoa tai vihreitä. Kumpikin voisi olla radikaalimpi ja sisäänpäinkääntyneempi (kansallinen) mutta kumpikin ajaa valtapuolueiden agendaa. Eli yhtä hyvin ihmiset jotka äänestävät näitä voisivat toisaalta äänestää SDP Kokoomus PerSu tai toisaalta pienpuolueita.
  Suomalaiset ovat poliittisesti hyvin laiskoja ja äänestävät valtapuolueita kun haluavat valittaa näiden tekemistä päätöksistä jälkeenpäin eli sekin tietynlaista masokismia.
  Suomalaisetkaan ei ymmärrä sitä että paremmalla taloudenhoidolla monen suomalaisen asiat olisi niin paljon paremmin mutta kaikenlaiseen ilmastotouhuun ja ulos tästä maasta larpataan rahaa. Puhumattakaan kaikista himmeleistä ja hallintobyrokratiasta.
  Ja kuinka paljon Suomessa on rahaa joka vain katoaa?

  1. Suomessa on vahva venäläinen valtiojohtoinen hallinto. Sieltä lähtee auktoriteettiusko kuten usko vahvaan erehtymättömään johtajaan, ”tsaariin”. Suomi oli venäläinen jo ennen suomettumisen aikoja. Keskisarjan mukaan v. 1916 porvaristo vastusti ajatusta itsenäisestä Suomesta, vaan halusi pysyä osana Venäjää ikuisesti. Nythän porvaristo on saanut haluamansa EU:n kautta. Rahalla eikä kokoomuksella ole isänmaata.

   1. Kari on puhunut pelkkää roskaa siitä, että slaavit seuraisivat sokeasti Jumalan asettamaa tsaaria. Hölmöihin suomalaisiin maanpetturuuteen syyllistyneen tiedustelu-upseerin valheet uppoavat kuitenkin täydellisesti.

  2. Valkoinen huora äänestää aina suvakkipuolueita. Tästä saamme kiittää ”älykkäinä” esiintyviä miehiä, jotka alkoivat ensin ajamaan naisten äänioikeutta ja Jumalaa vihaavat ateismia. 60-luvulla samat ”älykkäät” alkoivat tukemaan yhä enemmän Sodomaan, sitä, että sodomiiteillakin on oikeudet. Voitko kuvitella? Tämä on vain samaa ”älykkäiden” mädättävää ja kansanpetollista jatkumoa, jota he jatkavat, kunnes oikea kansa heidät pysäyttää.

 4. Ei missään muissakaan pohjoismaissa nouse uusia puolueita parlamenttiin ja Ruotsissa sosialidemokraatit on olleet varmaan sata vuotta lähes yhtäjaksosesti ykkönen.

  1. Kunnon anarkistille on aivan sama kuka on vallassa, sitä on kiva vastustaa periaatteesta kaikissa tilanteissa. Hallinto on paska, johto on paska. AINA.

   On se kiva päästä läpivalaisemaan uusia poliitikkoja kohta. Nämä nykyiset tuholaiset jo tunnetaan liian hyvin.

  2. Euroopassa ammattiliitot, sosialistit jne. ovat viimeiset vähintään 100 vuotta toimineet rahaeliitin tiedustelupalvelujen rahoilla, eikä kukaan tätä enää edes kiistä. CIA jopa myöntää tämän avoimesti omilla kotisivuillaan.

 5. Sieltä tuli Vennamolaisena Timppa theodor Soini…ja loppu oli yhtä jytinää…kunnes petti ja katulismissaan jäi eläkkeelle hevostelemaan purilaisten kanssa raviradoille, Sonni sä oot liikaa poissa, oli todennut vaimo. Soini oli vastannut: iihhrrrh!🐴

 6. Kuvassa pitäisi olla kaksi niin samannäköistä autoa (PS & SDP) ettei niitä edes erota. Toinen pitää vain hieman erilaista ääntä. Puun takana lymyilee pieniä hattuja, kiiluvia silmiä ja pitkiä neniä, jotka näkyvät rungon takaa.

  1. Jari suvakki, ihan kuin ei tietäis että Kokoomus on 2 parhaan joukossa. Sdp kolmas, Marin saa eniten ääniä.

   1. ”Jari suvakki, ihan kuin ei tietäis että Kokoomus on 2 parhaan joukossa. Sdp kolmas, Marin saa eniten ääniä.”

    Ymmärrätköhän itsekään mitä mökeltelet täällä?

 7. SUOMALAISET ovat niin PERKELEEN TYHYMIÄ, että joutaisivat KUOLEMAAN sukupuuttoon. Eikäpä SE kaukana olekkaan, sillä VENÄJÄN rajalle EI ole pitkä matka! Kaikkein huolestuttavin – enemmän kuin H-hetken – on se KUMPI ääliö hoitaa KEKKALOIMISEN vihreän KARTUUKIN edessä? SOTA SANNA vai RAPPARI SALE? SODASSA tapatetaan kaikki suomalaiset miehet ja Afrikasta otetaan poppamiehiä tilalle! Kun MYRKYLLÄ murhataan suomalaisia.

  EI ole mitään ESTETTÄ sille, että George Soroksen ukrainalaisten LAHTAAMISEN jälkeen EI olisi SUOMALAISTEN vuoro. Sillä KAIKKI SOTAPROPAGANDA on ollut TASOITUSTA sille, että LAMPAAT kuvittelevat VENÄJÄN olevan pikku JUTTU!!!

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*