6 thoughts on “Lippu -sarjakuva

  1. Pyörän lukkojäbä vasemmalla. Oikea on kuitenkin valitettava totuus siinä oikeassa mielessä, että emme saa aikaan riittävästi!

    1. Dimitri vauhdissa. Sossurahoilla voi ostaa myös kiuaskiviä. Miettikää oikeasti mitä vammaisia nuo ovat. Eivät osaa mennä maasta kaivamaan kiviä. Tai eihän niitä tarvitse edes kaivaa, kun ovat pinnalla. Ehkä Gaycityssä ei ole kiviä. En tiedä eikä kiinnosta.

  2. Imperialistiset amerikkalaiset ja brittiläiset vihollisemme ovat nyt Ukrainan sodan aikaan lisänneet valtavasti siviileihin kohdistuvia terrori-iskujaan. He tappavat nyt avoimesti jopa lapsia. Amerikkalaisten ja brittiläisten vihollistemme tappolistalla on Ukrainan verkkosivuilla pelkästään satoja lapsia. Amerikkalaiset ja britit ovat aina olleet satanistisia lasten raiskaajia, terroristeja ja varkaita, sekä huumekauppiaita. Mitään muuta eivät ole koskaan osanneet. Tähän amerikkalaisten ja brittiläisten vihollistemme toisen maailmansodan sodankäyntikin perustui, jonka jälkeen sama on vain jatkunut. Emme unohda heidän rikollisuuttaan ja täysin sairasta mieltään.

  3. Tämä meemikuva on jotain todella sairasta ja valheellista väittämää amerikkalaisista. He ovat kaikkea muuta mitä kuvassa väitetään oikealla.

  4. Ukrainan sodan loputtua kaikki loputkin kansat ovat nyt heränneet amerikkalaisten ja brittiläisten, sekä yhden ryhmän totaaliseen pahuuteen. Heidät on aina tunnettu täysin sairaita rikollisina, mutta varsinkin 1945 jälkeen he onnistuivat vain pari kymmentä vuotta huijaamaan monia ihmisiä moraaliposeeraamalla. Tiedonvälitys on kuitenkin parantunut, sekä oikea käsitys heidän rikollisesta historiastaan on vihdoin alkanut levitä kaikkialle maailmassa, mitä he ovat aina yrittäneet estää. Nämä ovat aina olleet täysin sairaita ja rikollisia eläimiä, jotka ovat aina taistelleet Saatanan pahuuden joukoissa Jumalan hyvän joukkoja vastaan.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*