13 thoughts on “Päivän video: O-Mainos

 1. Miksi ihailla hedonistista satanistien aikakautta, kun vaihtoehtona on aito vanhoilliskristillisyys, jolloin naisia pystyi aidosti arvostamaan puhtautensa, pidättäytyväisyytensä ja uskollisuutensa takia? Juuri tämän Jumalan vastaisen hedonismin takia Jumala rankaisi ihmisiä.

  1. Muistelin eka eilen että oliko se xxl-olut ja Fingerroos, mutta sitten että aikasempi silikonitissi, haukannaama Ahola. Myöhemmin sitten kun silikonimuodin lisäksi tuli pettämismuoti julkkisten kanssa, salarakkaat, oli Fingerroos ja valitettavasti vieläkin julkisuudessa, ruma ja ilkeä noita, Valelehti.
   Pohjanmaalla onneni on olla Herraa lähellä, yksin turvata voin Jumalaan.

 2. Juuri tällaisen naisten rappiollisen käytöksen vuoksi naisilla ei ole enää mitään arvoa ja arvostusta.

  1. Toisin oli 1878, kun Olvi vasta tuli, nykyään naiset juo kuin miehet. Olvi on kuin Immonen 145 eli CVL! Tämä on siis johdatus!

 3. Olihan tuo aikanaan ihan hyvä mainos. Tosin, kasvonpiirteiltään tuo ei ollut mikään ruusu. Mutta kukkii se perunakin.

  Olen yhä onnellinen että sain viettää nuoruuteni -80 luvulla. Silloin ei ollut fakebookkeja, tiktokkeja eikä pornohubeja. Silloin ihmisen tapasivat toisiaan ja oltiin seksualisesti paljon vapautuneempia kuin nyt. Ihan tavallisissa kyläreissuissa eivät parinvaihdot olleet mitenkään epätavallisia.

   1. Piti oikein katsoa tuo 145 kun siitä täälä niin kohkataan. Joo-o, sopii edustamaansa ryhmään. Hiusraja menee jo korvasta korvaan, korvannipukat puuttuu ja nenänkärki käyristyy aivan kuten vaimollaankin. Hetkinen, se nainen kuvassa taitaakin olla Riikka. Taisi olla joku yhteinen tsemppikuva.

  1. Löytyykö tuosta videota? Silloin kun Li biletti. Paremmalta Li näyttää kuin Sanna kännissä, eikä ole anorektikko. Eikös se oksennellut koko matkan satamasta kämpille?

 4. Valko-Venäjällä meinaavat ottaa nyt kyllä Olvin aika vakavasti ja miljoonien sakolla uhkaavat Olvia, kun vetäytyminen sieltä ei kuulu menneen ihan positiivisesti. Liittyen siis nimikkeellä Venäjän hyökkäyssota Ukrainaan ja Valko-Venäjän kumppanuus Putinille. Ja vastatoimi Valko-Venäjälle jossa Olvilla on ollut isot bisnekset.

 5. EI ollut VIELÄ kommari-feministi-SETA PRESIDENTTI tarja Halonen vallassa! Tuo ämmä 1970-luvulla VAPPUPUHEESSAAN Hakaniemen torilla ”SUOMEN rsauhanomaisesta LIITTYMISESTÄ NEUVOSTOLIITTOON” ja kertoi sen ”olevan vieläpä SIUNAUKSELLISTA, koska KAPITALISMI sortuu 20-vuodessa!!!”

  NYT kaikki on PERSEESTÄ niin kuin PERVOT sen haluavat olla. Ja KUNNON SYNTISTEN synnit ovat HARAM, jotka sentään voi SAADA ANTEEKSI kun OIKEIN RYÖMII. Mutta ”ryömintäkaistan” KÄYTÖN on OLTAVA huomattavasti PIDEMPI kuin NAISEN EDESSÄ!!!

  Terve VIRIILI mies tarvitsee TISSIVAKOA siinä missä HIRVI mineraaleja voidakseen HYVIN!!!

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*