Marco de Wit 2 huhtikuun, 2023

 

Vaalisensuuri on noussut ihan uudelle tasolle, kun Tuomas Malisenkin hyvin asiallisia ja pehmeitä artikkeleita sensuroidaan. Tällä kertaa Malinen kehtasi kritisoida persuja ja muita valtapuolueita sekä valitti Bilderbergereistä ja WEF:stä.

 

 

 

 

Jostain syystä Laiton Lehti on ainoa media, joka vuodesta ja vaaleista toiseen korostaa sekä Suuren vaaliliiton että vaalilehden merkitystä. Jostain syystä kumpaakaan ei koskaan saada aikaiseksi, vaan joka vaaleissa valitetaan koko ajan pahenevasta sensuurista.

 

 

Myyrien valtakunta. Osa XVI: Miksi vapausmieliset puolueet eivät jaa vaalilehteä? Sabotaasia vai liian kallista?

 

 

 

 

15 thoughts on “Tuomas Malinen: Vaaleista ja sensuurista

 1. Ei saa kritisoida Persuja ja ”CIA”-Putkosen pyörittämiä äänestyskoneita, tai sinulle käy todella huonosti.

 2. Olen ihmetellyt tuota Putkosta että miksi ihmeessä persut sitä nuoleskelee. Mutta jos se tosiaan on yksi niistä harvoista joilla on Persujen söötiön rahoihin nimenirjoitusoiekus niin ihmekkös tuo.

 3. Putinista ICC.n antama pidätysmääräys perustuu valheeseen. Ei ole mitään hitlerin keskitysleirejä.
  Suomessa näitä kutsutaan kouluksi.
  Se että lapsia on viety salaa pois pommitusten alta kouluihin Venäjälle, on jonkun mielestä hitlerin leireihin verrattavaa ja siksi on annettu pidätysmääräy.
  Eli esimerkiksi sota-Zannan mielestä olisi parempi että ukropit vain tappaisi nämä lapset, kuin että he saavat ”normaalin” lapsuuden turvallisessa ympäristössä.

  https://thegrayzone.com/2023/03/31/iccs-putin-arrest-state-dept-report/

  1. Amerikkalaiset ja brittiläiset, sekä heidän rikolliset liittolaiset olisivat raiskanneet nämä slaavilapset ja olisivat myyneet heidät seksiorjiksi eteenpäin. Tätä he ovat tehneet koko historiansa. He ovat aina olleet täysin sairaita ja täysin rikollisia orja -ja huumekauppiaiden, varkaiden ja terroristien jälkeläisiä, jotka helpossa ympäristössään pääsivät rauhassa lisääntymään hallitsemattomasti kuin torakat. Vielä pystymme puhdistamaan heidän ja ruotsalaisten e******** *********** ********** ******** ********* ********* ********** ******* sitten laillisin keinoin ja laillisesti ulos maasta.

  2. Oliko Sannan lapsuus normaali? Osaako Sanna olla mitenkään normaali? Menisi asumaan naisen kanssa kuten äitinsä? Lyödäänkö veto, että niin se tekee kohta, kun kokeilee nyt ensin avointa suhdetta Markuksen kanssa.

   Sanna hemmottelee Markusta päästämällä hänet ulos, jos itse on joskus kotona. Samaan aikaan eivät voi olla kotona. Selvä tapaus, ero tulee kohta.

   1. Riippuu saako Saariolaisilta ilmaiset äidin ruoat. Meijän äiti vääntää teijän äitin valmispaskat!, Että ehtii bailaamaan jonkun suvakki-pojun kaa.

   2. Meidän Zanna tekee juuri sitä samaa omalle tyttärelleen kuin omat vanhempansa tekivät sille:heitteillejättö. Ei ole äidinrakkautta lapsuusiässä. On vain kassa-pissis joka bilettää ja saa kilareita. Ja ikävä kyllä sillä on vaikutus tytön tunne-elämään. Ja siitä kasvaa samanlainen kuin biologisesta äidistään.

 4. Malisella on ammattinsa osaamisesta sen verran kovat näytöt, että miehen kritiikki saattaisi levitä kaikkein puupäisimpään väestönosaan Suomessa eli niihin korkeasti koulutettuihin kaiken maailman ”asiantuntijoihin”, jotka äänestävät suuria puolueita median ohjauksessa oman koulutus- ja virkataustansa mukaisesti. Eipä silti, kouluttamattomat ovat aivan yhtä tyhmiä. Lototaan, juopotellaan, seurataan tulosurheilua ja kaikkea tv:stä tulevaa roskaa silmä kovana. Tarvitaan kova opetus ja se on tulossa: lama ja sota.

 5. Ihmettelin kans ja varmaan moni muu, kun Putko hyppäs demareista persuihin ihan tosta vaan ja punavihertaustauinen Purrakin tuli sinne irvistelemään. Olihan siellä taustalla syyt, joita ei tavan kansa pysty näkemään.

 6. Liian reilujen ja liian rehellisten suomalaisten pitää ymmärtää, että vihollisillamme ei ole minkäänlaisia ihmisoikeuksia, he ovat pelkkiä eläimiä. Eläimellinet vihollisemmekaan eivät sellaisia tai mitään sopimuksia tunne.

 7. ”Älykkäinä” esiintyvät kansanpetolliset ja oikeasta kansasta loisivat riistäjät ovat nyt nousseet niskan päälle ja elävät jälleen täysin oikean tavallisen kansan selkänahasta ja heidän työstään.

 8. Jahas, Malinen palannut jälleen kerran. Videokin poistettiin samantien. No, kun on yhden Malisen nähnyt, niin on nähnyt ne kaikki.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*