Marco de Wit 3 huhtikuun, 2023

 

 

 

Laiton Lehti on jo vuosia kertonut kuinka helppoa vapausmielisten olisi saada useampia ehdokkaitaan kansanedustajiksi vähän samaan tapaan kuin kristillisdemokraattienkin. Jostain syystä ennen joka vaaleja kuitenkin iskee ihan totaalinen kaaos, jonka takia ei sitten ikinä saada aikaiseksi sitä ehdottoman tärkeää vaaliliittoa ja vaalilehteä.

 

Laittomalla Lehdellä on kaksi teoriaa jatkuvien vaaliepäonnistumisten syistä: Sabotaasi ja sekopäät. Hyvä esimerkki tästä on VKK-puolue ja sen puheenjohtaja Ano Turtiainen, joka näyttää olevan persuileva myyrä.

 

Myyrien valtakunnan aikajana: Onko VKK-puoluekin persujen ja keskustan johtama valeoppositio?

 

 

Toisaalta tehokkain myyrä on sellainen, joka on samalla myös sekopää. Tällöin hän pystyy luomaan vielä enemmän sekasotkua ja kaaosta ympärilleen. Esimerkiksi Ano on vaaleista toiseen selittänyt, ettei vaaleja tule.

 

Kyllä. Ennen joka vaaleja hän selittää totaalisen passiivisuutensa sillä, ettei niitä vaaleja ole kuitenkaan tulossa, vaan ne siirretään hamaan tulevaisuuteen. Kaupan päälle Ano vielä sitten korostaa, ettei usko vaaleja enää koskaan tulevan. Niinpä maailmanloppuun valmistautuminen ja rukoilu on tehokkainta vaalityötä, koska tällöin voi tulla temmatuksi taivaaseen.

 

Kyllä. Kyllä. Ano tosiaan uskoo maailmanlopun aikojen tulleen ja toivoo tulevansa kohta temmatuksi taivaaseen. Tässä vähän tietoa ”tempauksesta”.

 

 

 

 

Ano Turtiainen ja VKK:n vaalipäällikkö James Hirvisaari odottivat myös aluevaalien peruuntuvan. Niinpä he kieltäytyivät järjestämästä vaalikampanjaa. Molemmat myös kieltäytyivät vaaliehdokkuudesta.

 

Tuskin on sattuma, että James Hirvisaari on viimeisen 10 vuoden aikana pelastanut persut joka vaaleissa estämällä suuren aitokansallismielisten vaaliliiton. Vuonna 2015 eduskuntavaaleissa Hirvisaari toteutti sabotaasin Muutos-puolueen avulla, 2019 Reformi-pelleilyn avulla ja 2023 yllyttämällä Anon maailmanlopun fantasioita.

 

 

Myyrien valtakunta. Osa 8: James Hirvisaaren kootut selitykset

 

 

Ano sitten hämmästyi kovasti, kun aluevaalit pidettiinkin. Ottiko Ano opiksi? No, ei tietenkään. Ano onkin jo vuoden ajan selittänyt äänien kertoneen hänelle, että ainakin eduskuntavaalit siirretään. Tämän takia hän ei suostunut taaskaan asettumaan ehdokkaaksi ennen kuin viime hetkellä muutama viikko sitten.

 

Tämänkin jälkeen Ano kuitenkin EDELLEEN selitti uskovansa vaalien peruuntuvan. Ai, et usko? No, katsoppas tätä:

 

 

 

 

Anon videon alla tapeltiin siitä tulevatko vaalit siirtymään vai eivät.

 

 

 

 

 

 

Sitten kun vaaleihin oli enää muutama päivä aikaa, niin Ano vihdoin suostui myöntämään, ettei vaaleja peruta. Niinpä sitten Ano vihdoin aktivoitui. Siis päässään. Hän nimittäin teki laskelman, jonka mukaan VKK:sta tulee vaaleissa Suomen suurin puolue noin 40 kansanedustajallaan.

 

Kyllä. Hän ihan tosissaan teki tuollaisen laskelman. Katso vaikka.

 

 

 

 

 

 

Tällä kertaa Anon omalla kanavallakaan ei riittänyt ymmärrystä laskelmille.

 

 

Ano oli niin varma laskelmistaan, ettei suostunut menemään edes Ylen pienpuolueiden tenttiin. Ano piti myös tarpeettomana vaalikoneen täyttämistä. Kun Anolta tästä puheenjohtajalle hyvin oudosta käytöksestä kysyttiin, niin Ano vastasi, että kyllä kaikki hänet jo tuntee!

 

 

Erikoisinta tässä kaikessa on, että Ano ihan avoimesti kertoo älyttömistä ajatuksistaan myös puolueen omalla kanavalla. Eikä siinä kaikki. Hän kutsuu sinne myös muita sekopäitä. Tästä Laiton Lehti julkaisi aikanaan monta juttua.

 

Ano Turtiaisen profetiat paljastaa: Suomalaiset ovat Israelin kadonnut juutalaisheimo! Lopun ajat alkaneet!

 

 

Ei siis ihme, että myös Jouko ”Profeetta” Piho on päästetty ääneen.

 

Ano Turtiaisen ja VKK:n uusi vaalistrategia: Luottaa profetioihin!

 

 

Myös Piho on puhunut Turtiaisen tavoin massiivisesta vaalivoitosta.

 

 

Kuvassa linkki Facebookiin

 

 

Viime eduskuntavaalien jälkeen Laittoman Lehden päätoimittaja heikkona hetkenään teki pari videota, joissa kertoi suurimman osan kansallismielisistä aktivisteista olevan joko myyriä tai sekopäitä, jotka kärsivät idiotismista, psykooseista, alkoholismista, narkomaniasta, jne. jne. Marco jopa kertoi omaavansa listan puolesta tusinasta kuuluisasta kansallismielisestä aktivistinaisesta, jotka ovat oikeasti mielisairaita ja lääkityksessä. Miesten lista oli vieläkin pidempi, joskin painottuu enemmän idiotismiin, alkoholismiin ja narkomaniaan.

 

Marco tajusi pian, että totuus on ihmisille liikaa, joten poisti kyseiset videot. Ehkä ne sittenkin olisi pitänyt jättää näkyville, jotta ihmiset olisivat osanneet enemmän varoa. Hah, mitä vielä. Suomalaiset ovat oikeasti äärimmäisen naivia kansaa. Tämän päälle he ovat vielä hyvin anteeksiantavaista kansaa eli esim. alkoholismia ei pidetä minään ongelmana eikä nykyään myöskään edes psykoosissa pyörimistä.

 

No, sitä saa mitä tilaa.

 

Ano Turtiainen putosi kovempaa eduskunnasta kuin kukaan koskaan. VKK sai äänistä 0,2%. Tosin Turtiainen ja Piho varmaan julistavat voittaneensa. Ovathan he KAKSI kertaa suurempia kuin Sinimustat, jotka saivat 0,1%.

24 thoughts on “Äänet ja unet kertoivat: VKK:sta eduskunnan suurin puolue. Pihosta ministeri!

 1. Uskon itsekin, että lopun aikaa eletään, ja juuri siksi on turha laittaa toivoa mätään parlamentarismiin, joka toimii pedon profeettana. Ainoastaan jumalan väliintuloon ja Kristuksen paluuseen kannattaa luottaa. Se tapahtuu aivan varmasti seuraavan 18 kuukauden aikana.
  Mistään fyysisestä uskovien ylöstempauksesta Johanneksen ilmestys ei puhu lopun aikojen tapahtumana, joten se on yksinkertaisesti harhaoppia. Sen sijaan ilmestyksessä kerrotaan, että ne jotka eivät ole ottaneet pedon merkkiä, saavat kuudennen sinetin aikaan suojakseen taivaallisen telttakankaan, ennen kuin seitsemäs sinetti avataan, ja jumalan vihan maljat kaadetaan pedon valtakunnan ylle.
  Israelin heimoista jumala säästää ”telttakankaansa” alle 144 000 henkeä jotka ovat kokoontuneet Siionin vuorelle, ja heidän LISÄKSI jumala säästää lukemattoman joukon ihmisiä kaikista kielistä ja kansanheimoista, jotka ovat pukeutuneet valkoiseen pellavaan ja kantavat kukin palmua kädessään. Nämä kaikki saavat jumalan sinetin otsaansa. Johannes hämmästelee, keitä nämä kaikki muut ihmiset Israelin pelastettujen lisäksi ovat, johon hänen seurassaan oleva enkeli letkauttaa, että no mitäpä lottoat, että keitä voisivat olla. Eli ei se apostolin työ mennyt aivan harakoille.

 2. Kansallismielinen VKK ja muut kansallismieliset sai sen minkä oli odotettavissa, eli noin nolla prosenttia.

  Yllättää ettei shekelimustat, tai Tuukka Talmud Kuru päässyt eduskuntaan. Onkohan pankkiirien poika Junes vielä aktiivinen sohvallaan?

  1. Ei, ei, vaan Jussi H-@ ei luotsannut äänillä koska oli liian ukrainaan menevä. Meillä saatava ruotsin malli. On oltava selvää voitto…Ymmärtääkö te että on oltava ruotsin malli vasta kun tulee tarpeeksi tuhoa ruotsin lailla mutta onko se liikaa?

 3. Kekkonen taisi aikoinaan sanoa, että älkää koskaan päästäkö kokoomusta hallitukseen, koska kokoomus vie Suomen natoon. No kaikki puolueet lukuun ottamatta Turtiaisen VKK:ta sekä muutamaa vasemmistoliittolaista äänestivät naton puolesta. FB:ssä vapauden liitto taisi eilen herätä unestaan, kun joku kirjoitti, että natoa ja Pohjoismaiden yhteistä ilmapuolustusta on valmisteltu jo 15 v. No kyllä natoa on valmisteltu jo 30 v. Hornettien hankinta oli ensimmäinen julkinen askel, jossa Suomen puolustusvoimista alettiin muokata natosopivaa.

  Kyllä näidenkin vaalien lopputulos on ennalta päätetty. Valitsin ehdokkaan vaalikoneen avulla ja jo vaalikone ei antanut mitään mahdollisuuksia Suomen etua ajavalle ehdokkaalle. Piti valita joko leikkaukset tai velka, ei itsenäinen talous. Piti valita joko hiilinielut tai talousmetsät. Ihmisiä hallitaan myös kielen avulla, kansan etuun liittyvät käsitteet ja vaihtoehdot on mediasta ja julkisesta keskustelusta suljettu pois.

  Maahanmuutto on myös yksi keino luoda peliin ns kolmas elementti, jolla ihmisiä hajotetaan. Kokoomusta äänestävät tietysti ajattelivat, että leikkaukset koskevat myös maahanmuuttajien etuja.

  Ihmisiä hallitaan vastakkainasettelulla.

  1. Rahaeliitti ja Suomen maanpetturit ovat suunnitelleet asian näin. He pakottavat sinut valitsemaan joko velan tai leikkaukset ja median, sekä tiedustelupalvelujen ja valtion avulla tuhoavat aidot vaihtoehdot.

 4. Nooh.. katsotaan mitä tapahtuu: vitusti lisää velkaa, hinnat nousee saatanasti ja pari paskalakia mitkä korottavat elämisen kustannuksia ja paskistavat lisää kantasuomalaisten elämää. Ei tarvitse olla mitään tajutakseen tämän

 5. Kyllä se on näillä herroilla tuo realismimaailma päässyt etääntymään liian kaus. Missäköhän vaiheeessa pakkokeinoja voidaan käyttää? Kohtahan nuo ovt harhaisuudellaan jo vaarallisia itselleen.

 6. Uskonnolliset visiot ja raaka reaalipolitiikka pitäisi osata pitää erossa toisistaan. Tämä ei näytä kuitenkaan onnistuvan ja tämän tästä politiikan kenttään ilmestyy hurmahenkiä, jotka vetoavat muutosta kaipaaviin. Luvataan pelastusta politiikan kautta. Nämä pyhän hengen juovuttamat näkevät maallisen yhteiskunnan epäkohdat aika hyvin, mutta ovat sitten avuttomia hihhuleita, jos yrittävät pyrkiä lainsäädäntövaltaan. Ainoastaan sionisteilta tämä onnistuu edes joten kuten.

  Toisaalta mojova vaalitappio sopii hyvin lopun ajan julistajien ohjelmaan. Tosiuskovien joukko pienenee kohti maailmanloppua tai Jumalan Tuomiota. Suomi totisesti näyttäisi olevan menossa kohti rajuja kriisejä kaasua kiihdyttäen. Politiikasta ei ollut pelastajaksi.

  1. Eivät nämä ole mitään oikeita uskovaisia ja kristinuskoa nähneetkään. Seuratkaa hieman heidän tekojaan ja sanojaan.

  1. Marco pelaa kertomalla ”äänestäkää Tiihosen vapaat” sanookin sen olleen sitten kun ei pärjännyt olleen persujen avaruuskohdistimen syy kun uffomiehet hallittee. Miksi Marco ei myönny?

 7. Nämä ovat molemmat selvästi aivan päästään sekaisin ja aivan täynnä itseään. Piho kultainen viitta ja kruunu päällään, sekä ministerin mersu. Nämä kaksi, sekä James Hirvisaari ovat aivan päivänselviä valekristittyjä, kuten myös Laura Huhtasaari, sekä Timo Soini. Kaikki saavat käskynsä ja ohjeensa mm. sionistien ”rukousaamiaisissa”, joissa he ravaavat ahkerasti.

 8. Toutain kuvitteli jos kaikkien nukkuneiden olevan aktiivisia niin olisi 40%. Kyllä totta sillain että saamme pienille puolueille ja ehdokkaille jos emme nuku, niin moni oikea nukkuu.

 9. Miksi Marco ei kerro mitä hänen olisi pitänyt tehdä paremmin? Myönsi edes yhden ja sekin vain niiden puolen moka, luullen että eniten pienistä saava on niin hukassa, mutta toki kukaan niin ajatellut olisi että on tosiaan, kun sinimustatkin jakoi lehtisiä.

 10. Ilman Vapauden Liittoa ja VKK puoluetta, PS olisi saanut noin 2 edustaa lisää.
  Se on vain tyhmää pirstaloittaa kansanllismielisten rintamaa, miksei kaikki voi seisoa samassa rivissä. Katkeroituminen ei kanna mihinkään.

  Harkimon Liike sai massiivisesta panostuksesta huolimatta taas vain yhden edustajan. VL ja vkk ei mitään mahdollisuutta, hukkaan meni äänet ja turha työ.

  1. Harvoin mikään työ menee ihan täysin hukkaan, näiden vaalien puuhastelusta kuitenkin jotain opittiin ja kunnallisvaaleissa ollaan sitten taitavampia ja viisaampia ääniä lisää hankkimaan.

   Muistutuksena vielä että Persut ei ole kansallismielinen puolue, sen se on toiminnallaan osoittanut ja paljastunut valeoppositioksi.

 11. Kenen olisi pitänyt mennä liittoon kenen kanssa ja miksi? Selitäs nyt hieman tätä, Marco. Ja vieläkö jaksat miettiä sitä vaalilehteä? Jos joku ei tiedä mikä se on, niin se on Marcon ideoima lehti, joka jaetaan miljoonaan talouteen kerran kuukaudessa vuoden ajan ennen vaaleja. Noista liitoista tulee mieheen kuntauudistukset: vaikka laitat neljä pientä, köyhää kuntaa yhteen, niin sinulla on edelleenkin vain yksi pieni, köyhä kunta. Työntää, vetää, ±0…

 12. LOPPUA kohti MENNÄÄN, mutta SE loppu vaatii vielä KURIMUKSENSA ja NE muutamat LIMANULJASKAISET ihmiset, jotka vastaavat YHDYSVALTAIN ja EU:n nykyisen ”kirkkokunnan” führerin voimilla SILATTUNA maailmanlaajuisen vallan ja halinnon. Eräs RATKAISEVA enne on KRISTITTYJEN VAINO ei vain SIELLÄ missä sitä on AINA OLLUT vaan NYT jopa LÄNNESSÄ. Jossa KRISTITYT ovat joutuneet TÖRMÄYSKURSSILLE ”Tämä EI ole KENELTÄKÄÄN pois” eli LGBTQ+pedofilia liikkeen TOTALITÄRISMIN ja DEMOKRAATTI-SATANISTIEN kanssa, jossa VAADITAAN kumartamaan JUMALAN ja KRISTUKSEN sijasta BAALIA! Enää EI ole PUHETTAKAAN yksilön uskonnon tai vakaumuksen VAPAUDEN periaatteesta sen enempää kuin oli MURHA PIIKIN aikaan VAPAAN TAHDON kunnioittamisesta ja OIKEUDESTA päättää OMASTA ruumiistaan, jota ABORTTI-SATANISTIT ovat KILJUNEET naamat PUNAISINA vuosikymmeniä!!!

 13. Unen näön ajankohdaksi oli merkitty 1.4. voiko ”unetkin aprillata” vai oliko tuo juttu muutenkin aprillia.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*