Marco de Wit 3 huhtikuun, 2023

 

Kaikki pienpuolueet kärsivät eilisissä eduskuntavaaleissa katastrofaalisen vaalitappion. Odotuksiin nähden kaikista suurimman vaalitappion kärsi tietysti VKK, jonka äänisaalis oli katastrofaalisen olematon 0,2%. Huonosti meni myös Vapauden Liitolla, jonka äänisaalis oli vain surkeat 0,8% eli hyvin kaukana edes yhden kansanedustajan paikasta. Tämä on sitäkin suurempi tappio, koska koronatyrannian, sotahulluuden, kulttuurimarxismin ja talouskriisin odotettiin jatkavan pienpuolueiden aluevaaleissa alkanutta nousua.

 

Kaksi vuotta sitten Laiton Lehti oli riemuissaan, koska vihdoinkin vapausliikkeellä näytti olevan mahdollisuus saada vaaleissa jytky ja saada useampi kansanedustaja. Tämän jälkeen seuraavissa vaaleissa olisi Unkarin mallin mukaisesti mahdollisuus jopa eduskunnan enemmistöön. Jytkyyn ei olisi tarvittu muuta kuin nämä asiat:

 

1. Vapausliike

Ano Turtiainen tai Ossi Tiihonen olisivat voineet Veikko Vennamon ja Tony Halmen tapaisesti suoralla puheella herätellä kansan syviä riviä ja johtaa vapaus- ja kansallismielistä liikettä rötösherroja ja tyranneja vastaan.

 

Turtiainen on tunnettu painonnoston maailmanmestari ja kansanedustaja. Tiihonen puolestaan on myös julkisuudessa tunnettu menestyksekkäänä persujen pj-kisassakin hyvin pärjänneenä miljonääriyrittäjänä. Molemmat ovat Veikko Vennamon ja Tony Halmeen tapaan kuuluisia, suosittuja ja aitoja suorapuheisia suomalaisia suuria miehiä.

 

Alunperin molemmilla olisi ollut kaikki ulkoiset avut johtaa vapausmielistä liikettä uskottavasti ja nimenomaan suomalaisille sopivalla suomalaisella tyylillä. Kumpikaan ei ole kuitenkaan halunnut ottaa aktiivisen johtajan roolia. Osittain tämä saattaa johtua monille suomalaisille miehille tyypillisestä passiivisuudesta, jahkailusta ja vaatimattomuudesta. Toisaalta se saattaa kuitenkin johtua myös siitä, että kumpikin haaveilee paluusta persuihin tai persuilla on heistä jotain materiaalia.

 

Turtiaisen petturuuden todisti vielä se, ettei hän suostunut vastailemaan yhteenkään vaalikoneeseen eikä osallistumaan Ylen suureen pienpuolueiden vaalipaneeliin. Kuulemma suuri vaalivoitto tulee muutenkin.

 

Myyrien valtakunnan aikajana: Onko VKK-puoluekin persujen ja keskustan johtama valeoppositio?

 

 

2. Suuri vaaliliitto

Turtiainen olisi voinut kutsua kaikki pienpuolueet, kansanliikkeet, poliittiset ryhmät ja sitoutumattomat eduskuntaan keskustelemaan yhdistymisestä yhden ja saman Suuren vaaliliiton alle. Myös Tiihonen olisi voinut vuokrata eduskunnasta tai muualta Helsingistä sopivan tilan vaaliliiton näkyväksi luomiseksi.

 

Erityisen tärkeää olisi ollut saada vaaliliittoon pienpuolueiden lisäksi monenlaisia kansanliikkeitä ja sitoutumattomia ryhmiä. Näille sitten pitkissä neuvotteluissa jaettaisiin ehdokasmäärät todistettavissa olevien aktiivisuusmäärien ja vanhojen vaaliäänimäärien mukaan. Tämä olisi jopa ollut suhteellisen helppoa, koska 2015 ja 2019 vaaleissa oli niin valtavasti pienpuolueita, että hyvin monet aktivistit ovat jo aiemmin olleet ehdokkaana ja heidän minimi- eli perusäänimääränsä jo tiedetään.

 

Jostain syystä Turtiainen täysin kieltäytyi vaaliliitosta ja Tiihonen puolestaan ei jostain syystä saanut kunnon vaaliliittoa ja ehdokaslistaa kasaan. Sekä VKK:lla että Vapauden Liitolla oli useimmilla alueilla puolityhjät listat mikä tietysti varmisti häviön vaaleissa.

 

Tosin tästä huolimatta Vapauden Liitto sai silti Uudellamaalla kasaan noin puolet läpimenoon tarvittavista äänistä. Toinen puolisko tarvittavista äänistä olisi tullut helposti, jos olisivat edes jonkun tämän listan kymmenestä asiasta tehneet kunnolla. Mutta kun ei. Porsaanreikä ei Tiihosta kiinnostanut.

 

 

Vapausmielisten puolueiden ehdokaslistat vajaita! Onko vielä toivoa vaalivoitosta? Porsaanreikä pelastaa?

 

 

3. Persujen haastaminen

Vaaliliitto korostaisi yksinkertaisia perusajatuksia, kuten rauhaa, itsenäisyyttä, puolueettomuutta ja vapautta. Samalla se tekisi selväksi, että sekä hallituspuolueet että myös persut ovat sotahulluja himonatottajia ja koronatyranneja, joita johtaa farssimaisilla *äänestyskoneillaan* Suomen aiemmin Lipposen ja Niinistön kanssa EU:n ja euroon vienyt persujen vapaaherra, Matti ”CIA” Putkonen.

 

Kuultuaan persujen lukuisista takinkäännöistä ja äänestyskoneista moni persujen äänestäjä, aktivisti ja jopa kunnanvaltuutettu olisi siirtynyt Suureen vaaliliittoon. Ikävä kyllä sen enempää Turtainen/VKK kuin Tiihonen/Vapauden Liitto eivät ole kuitenkaan lukuisista pyynnöistä huolimatta suostuneet ennen vaaleja haastamaan persuja juuri millään tavalla.

 

Myyrien ja Vapaaherran Valtakunta. Osa XXI. YLE: Matti (“CIA”) Putkonen pomoilee taas persuissa!

 

 

4. Suuria mielenosoituksia

Suurelle vaaliliitolle suuren mielenosoituksen järjestäminen ei ole vaikeaa. Vaaliliiton jokainen jäsenryhmä vain takaisi järjestävänsä mielensosoituksiin tietyn minimimäärän omia jäseniään. Näin jokaisessa vaaliliiton järjestämässä mielenosoituksessa olisi aina perusjoukkona vähintään satoja ihmisiä. Hyvällä mainostamisella ja väen kuskaamisella olisi sitten helppo järjestää suuria tuhansien ihmisten mielenosoituksia ja saada koko Suomi huomaamaan Suuren vaaliliiton.

 

Lisäksi hallitusta voitaisiin mahdollisesti painostaa rauhanomaisilla Convoy-tyyppisillä koronatyrannian vastaisilla mielenosoituksilla tai Naton ja islamistidiktaattori Erdoganin vastaisilla mielenosoituksilla.

 

Turtiaisen VKK ei kuitenkaan ole halunnut järjestää kunnon mielenosoituksia ja ovat itse asiassa niitä usein aktiivisesti vastustaneet. Tiihonen ei ole aktiivisesti vastustanut, mutta ei näytä niitä vaaliaikana järjestäneen kertaakaan. Itse asiassa hän ei suostunut osallistumaan sen enempää Convoyhin kuin edes järjestämään Suomeen sensuuria vaativan islamistidiktaattori Erdoganin vastaista mielenosoitusta.

 

Myyrien valtakunta. Osa XIX: Polpo takavarikoi kurdien Erdogan-nuken! Vapauspuolueet hiljaa, koska täynnä Nato-myyriä?

 

 

Tiihonen ja ns. Vapauden Liitto eivät suostuneet aktivoitumaan, vaikka polpon harjoittama sensuuri meni aivan totaalisen absurdille tasolle. Jostain syystä himonatottaminen ja himosensuuri ei siis saanut vapauden puolesta väitetysti toimivaa puoluetta tekemään YHTÄÄN MITÄÄN. Tämä jos mikä oli valtava isku kannattajien uskolle Vapauden Liittoon. Samalla se tietysti myös menetti tuhannen taalan paikan saada valtavasti julkisuutta.

 

 

Polpon ylikomisario Heikki Porola rikkoo lakia suojelemalla islamistidiktaattoria “ennaltaehkäisevällä” sensuurilla!

 

 

5. Striimausta

Oma ydinkannattajajoukko pitää saada innostumaan ja samaistumaan vaaliehdokkaisiin toistuvalla striimaamisella. Puolueella pitää ehdottomasti olla joka ilta yksi iltauutisten kaltainen iltastriimi, jossa käsitellään ehdokkaiden asioita ja vaalikampanjaa. Tärkeää olisi myös, että striimausta tapahtuisi usein luonnollisissa yhteyksissä ulkona erilaisissa mielenosoituksissa ja katutapahtumissa.

 

Striimamisella on myös se hyvä puoli, että sillä saadaan näkyvyyden lisäksi myös omat ehdokkaat ahkerammiksi vaalityön tekijöiksi ja erilaisten tapahtumien järjestäjiksi. Tämä synnyttää positiivista kilpailua, jossa aktiivisimmat automaattisesti saisivat myös eniten striimijulkisuutta.

 

Ikävä kyllä sekä VKK että Vapauden Liitto kieltäytyvät aktiivisesta striimaamisesta. Vielä omituisempaa on, että myös niiden puheenjohtajat Turtiainen ja Tiihonen kieltäytyvät myös itsensä aktiivisesta striimaamisesta. Tähän on vaikea keksiä muuta selitystä kuin, etteivät ole sellaiseen elämään tottuneet. Lisäksi perisuomalaisen miehen tyyliin ei kuulu jatkuva esillä olo ja esiintyminen. (Tässä Halme oli toista maata, mutta hän ei ollutkaan perisuomalainen, vaan osittain germaani.)

 

Kaiken kukkuraksi VKK:n ja Vapauden liiton sosiaalisen median osaaminen on käytännössä nollatasoa. Tästä Laiton Lehti on toistamiseen varoittanut molempia, mutta ilman mitään vaikutusta. Tässä yksi esimerkki, jossa Laittoman Lehden turhautuminenkin alkoi jo näkyä.

 

 

 

6. Vaalilehti

Striimit ovat tärkeitä oman kohderyhmän laajentamisessa ja nimenomaan äänestysaktiivisuuden nostamisessa. Ydinkohderyhmä kuitenkin ulottuu vain noin prosenttiin suomalaisista. Tämän takia useita kuukausia ennen kunnallis-, alue- ja eduskuntavaaleja pitäisi levittää myös suorapuheista, mutta korkealaatuista vaalilehteä enemmistöön suomalaisten postiluukuista.

Jakajina toimisivat vaaliliiton ehdokkaat ja heidän tukitiiminsä. Vaalilehdessä sitten mainostettaisiin kaikkia ehdokkaita, mutta kuitenkin aktiivisuuspisteiden mukaisesti eniten niitä ehdokkaita esim. suuremmilla kuvilla, jotka eniten jakavat lehtiä tai muuten toimivat vaaliliiton hyväksi.

Jostain syystä yksikään pienpuolue tai edes pieni vaaliliitto eivät lukuisista ehdotuksista huolimatta suostuneet jakamaan ensimmäistäkään vaalilehteä, vaikka se olisi ollut todella helppoa.

 

Myyrien valtakunta. Osa XVI: Miksi vapausmieliset puolueet eivät jaa vaalilehteä? Sabotaasia vai liian kallista?

 

 

7. Paljon lehti- ja kadunvarsimainoksia

Vaaliliiton pitää mainostaa lehdissä, radiossa ja televisiossa vaaliliittoa. Samalla se auttaa organisaatiollaan kaikkia ehdokkaitaan saamaan hyviä flaiereita ja kadunvarsimainoksia.

Lisäksi vaaliliitto hankkii tukirahaa keräyksillä tavallisilta kannattajilta ja suorilla pyynnöillä muutamilta rikkailta. Rahat käytetään kaikille ehdokkaille, mutta kuitenkin eniten niiden ehdokkaiden vaalimainontaan, joilla on realistinen mahdollisuus päästä läpi.

Mitään aktiivista rahankeräystä ei kuitenkaan näytetä tehneen. Mysteeri on myös, että käyttikö Tiihonen yhtään rahojaan puolueen kampanjaan. Vielä suurempi mysteeri on se mihin VKK:n rahat katosivat. Oliko heillä edes vaalikassaa?

 

 

8. Positiiviset vaalisloganit

Kohderyhmille voi esim. mielenosoituksissa ja striimeillä puhua tyranniasta, yms., mutta suurille massoille pitää antaa joku hyvin yksinkertainen positiivinen viesti, kuten suurten puolueiden käyttämät ”Suomi takaisin”, ”Pelastetaan Suomi”, ”Eteenpäin”, ”Koko Suomen puolesta”, jne.

 

Missään nimessä puolueen johtajien ei pidä puhua suurille massoille alatyylisesti, koska se ei ole sen enempää vakavasti otettavaa arvokasta käytöstä kuin massoja innostavaa. Varsinkin Vapauden Liiton tapa puhua vaalivideoillaan ”perseilyn lopettamisesta” ei ole sen enempää arvokasta kuin innostavaa.

 

Jytkyn resepti: Suuri vaaliliitto ja asiajulkisuutta! Heräteltävä kansaa totuudella eikä alatyylisyydellä!!

 

 

9. Uskottavuus

Pitää antaa suurille massoille sen vaikutelman, että puolue on varmasti nousemassa eduskuntaan eli sitä äänestämällä ääni ei mene hukkaan. Vaaliliiton pitää siis käyttäytyä hyvin itsevarmasti ja suurieleisesti ollen varma vaalivoitosta. Vaihtoehtomedian pitää kaikkialla toitottaa varmaa vaalivoittoa ja yrittää saada myös valtamediaan juttuja vaaliliiton parhaimmista julkkis-ääniharavoista.

Tätä uskottavuuden rakentamista vielä helpottaisi, jos vaaliliitto tilaisi mielipidetiedusteluita, joissa näkyisi muutaman prosentin kannatus.

 

 

10. Ehdokkaiden ahkeruus

Viimeisenä kaikista tärkein asia: KAIKKIEN ehdokkaiden on tehtävä aktiivisesti vaalityötä ja kerättävä varsinkin kavereilta, sukulaisilta ja tuttavilta vähintään se 200-300 ääntä. Jos sitten näiden perusehdokkaiden lisäksi on edes muutama pari tuhatta ääntä saavaa ääniharavaa, niin vähintään yksi pääsee vaaliliiton listalta eduskuntaan!

Suuri osa VKK:n ja Vapauden Liiton ehdokkaista oli kuitenkin nollaehdokkaita myös aktiivisuudeltaan.

 

 

Helppo homma

Siinä kaikki. Oikeasti eduskuntaan pääseminen ei ole kovin vaikeaa, jos on vähänkin järkeä päässä ja yhteistyökykyisiä ahkeria ihmisiä. Jopa uskovaiset eli kristillisdemokraatit tähän pystyvät ja näin saavat joka vuosi lukuisia kansanedustajia. Ei ole mitään syytä mikseivät myös vapaus- ja kansallismieliset siihen voisi kyetä.

 

Sabotaasi

Oikeasti se miksi vaaleista toiseen ei saada aikaiseksi kunnon vaaliliittoa eikä pystytä ylläolevan listan muita palikkatason asioita tekemään voi selittyä ainoastaan massiivisella typeryydellä ja jatkuvalla persuilijoiden sabotaasilla. Luultavasti molemmilla, koska myös Vapauden Liitolla suuri osa ääniharavista ovat ex-persuja.

 

Tosiasiassa ex-persuja ei kuitenkaan ole olemassa, vaan kerran persu aina persu. Varsinkin, kun taatusti suuri osa näistä ääniharavoista on tilanteen tullen valmis palaamaan persuihin. Niinpä he myös haluavat pitää sinne suuntaan hyvät välit ja ovat vain kääntymässä ja kasvamassa korkoa pienpuolueessa. He eivät siten ikinä hyväksy persujen kovaa kritisoimista varsinkaan ylikuolleisuudesta. Siis vaikka Purra on ihan täysi rokotefanaatikko.

 

Miksei persut vaadi THL:ltä satunnaistettuja tutkimuksia maskeista ja rokotteista?

 

 

Ano Turtiaisen VKK ei myöskään vaadi edes kuolleiden rokotestatustilastoja, vaikka jokaisella eduskuntaryhmällä on siihen oikeus.

 

Miksei kansanedustaja Ano Turtiainen vaadi viranomaisilta kuolleiden rokotestatustilastoja? Supoilee?

 

 

Eduskuntavaaleissa kyse on nollapelistä. Voit voittaa VAIN ottamalla toisilta ääniä. Hiljainen, anteeksipyytelevä ja sovitteleva pienpuolue ei voi ikinä nousta eduskuntaan. Tämän Itsenäisyyspuolue todisti lukuisissa vaaleissa.

 

Mitä järkeä on, että VKK ja Vapauden Liitto pitkään kritisoivat kovasti suurpuolueita koronatyranniasta ja sotahulluudesta, mutta lopettivat varsinkin persujen kritisoinnin juuri ennen vaaleja olemalla SOVINNOLLISIA. Onko yksikään puolue – pienpuolueesta nyt puhumattakaan – koskaan voittanut olemalla sovinnollinen?? Ei ole. Päinvastoin. Aikanaan Toni Halme ja varsinkin Veikko Vennamo sai vaalivoittoja julistamalla sodan rötösherroja vastaan ja suoraan syyttämällä kaikkia muita puolueita korruptiosta.

 

Nyt tilanne on vielä pahempi, kun kaikki suurpuolueet ovat mukana pimittämässä Naton ja sotahulluuden synnyttämää vaaraa koko Suomen olemassaololle ja koronarokotteiden synnyttämää valtavaa YLIKUOLLEISUUTTA. Panokset eivät koskaan ole olleet suuremmat, mutta Vapauden liitto ei haasta edes pimityksessä aktiivisesti mukana olevia valeoppositio persuja. Tärkeämpää on nimittäin olla sovitteleva. Myös kansan ja sen lasten myrkyttäjien kanssa.

 

Aitokansallismielinen puolue ei voi ikinä päästä eduskuntaan, jos se ei uskalla tuomita KAIKKIA suuria puolueita ja ottaa niitä ääniä sieltä mistä niitä voi helpoiten ottaa eli varsinkin feministipurran persuista. Et voi voittaa, jos et oikeasti halua voittaa.

 

Supo ja persut kiittävät jälleen Turtiaista, Hirvisaarta ja Tiihosta. He pelastivat jälleen persut.

 

 

 

45 thoughts on “Jytkyn reseptissä 10 helppoa ainesosaa. Miksi Vapauden Liitto petti joka kohdassa? Epäpätevyyttä vai persusabotaasia?

 1. Marco varmasti tietää, että politiikassa mikään ei tapahdu sattumalta! Tämä on tiedetty ties kuinka pitkään. Supo yhdessä muiden tiedustelupalvelujen kanssa tekee kaikkensa estääkseen vallan vaihtumisen ja viimeisenä varasuunnitelmana ovat CIA:n/Mossadin salamurhaajaverkostot, joille Supo ulkoistaa mahdolliset salamurhat.

 2. Supo on antanut taas nämä ”Ei saa haastaa. Asiat pitää hoitaa kabineteissa. Eduskunnassa ne asiat sitten korjataan. Äänestäkää meitä, niin me sitten korjataan asiat siellä Eduskunnassa. Älkää missään nimessä suunnitelko mitään ulkoparlamentaarista katuvoimaa. Äänestäkää, äänestäkää. Vain äänestämällä asiat muuttuvat. Ei saa haastaa varsinkaan Persuja ja polarisoida tilannetta.”.

 3. Phuuh, yhtään enempää en olisi enää jaksanut pidätellä hengitystäni …sitä vaalilehteä odotellessa.

  Onneksi odotus on ohi, seuraavaksi neljäksi vuodeksi 😱

  For the record, tarjouduin syksyllä organisoimaan tuon nationalisteille yhteisen viikkolehden tekemisen ja levityksen sekä tekemää itse alueellisen testijaon, jos sinä (Marco) mainostat hanketta ja autat siten löytämään lehdelle jakajat ympäri maata. Sen sijaan että olisit suostunut kehotit minua Vapauden Liiton puoluetoimistoon koska siellä ne on olis semmosia vitun Einsteinejä että ne kyllä tajuaisi hoitaa tuon lehden tuottamisen ja jakelun. Eli tässä se nyt nähtiin, nolla puoluetoimiston kautta tehtyä ja jaettu vaalilehteä 👌

  Eli olisit vaan sanonut ”kyllä”, niin varmasti jotain tätä nyt toteutunutta parempaa olis syntyny.

  1. Sota tulee pian ja se pelastaa ehkä osan Suomen kansasta.Niin kauan kun syöpäpesäkkeen annetaan kasvaa,ei eliitti paljon kysele kansan ajatuksia.Sitä odotellessa muuttakaa pois Suomesta,kyllä kannattaa.

  2. Nationalismi. Sinä olit oikeassa ja minä katastrofaalisen väärässä. Anteeksi.

   En voinut kuvitella, ettei Vapauden Liitto jaa vaalilehteä. Jännitin koko ajan kuinka he sen sisällön vesittävät, mutta en voinut kuvitella, etteivät jaa ensimmäistäkään vaalilehteä.

   1. No eipä sille nyt voi mitään. Reilusti myönnetty. Jos ja kun joskus ehdin niin kysyn uudestaan ja sitten tehdään tuo lehtinen… ei sitä kukaan muu kuitenkaan saa tehtyä puolestamme 😉

   2. Ei se vaalilehtinen mikään helppo ratkaisu ollut. Olisiko se tungettu mainoksista kieltäytyville joita on valtavasti? Ärsyttänyt enemmän kuin innostanut. Tällaisia detaljeja vielä kun koko kuvio on haastajalle hirveä, alkaen zombiemaisesta valitsijakunnasta. Ketä esim. k-piikistä kieltäytyneet äänestivät? Samaa ehdokasta tai puoluetta kuin 2019? Taktinen osaaminen huipussaan… – – – Muistetaan myös että ”ryssän kätyri” on Suomessa pahin mahdollinen leima. Jossain Hollannissa tai Irlannissa se ei merkitse yhtään mitään.

 4. Vaikka pikkupuolueet olisivat voineet hoitaa monet hommat paljon paremmin niin silti olisi luullut, että ääniä tulisi enemmän kuin nyt tuli. Joku näissä valeissa haisee muutenkin.

 5. Sen sijaan että jälkiviisastelisin sillä että sanoin että tämän jälkimmäisen aprillipäivän pila ei tule pahemmin naurattamaan esitän pyyntön jollekin jolla on aikaa ja osaamista tilastojen tutkimiseen: tee analyysi siitä miten vaalit olisivat menneet jos VKK, Vapauden Liitto, SKE, Kristallit ja Sinimustat olisivat olleet yksi YHDISTYNYT puolue (kutsu tätä vaikka Oikeaksi Oppositioksi) sen sijaan että skene jakaantui näihin vitsin tasolla olleisiin pienpuolueisiin jotka ”yllättäen” veivät toisiltaan ne muutokseen tarvittavat äänet, erityiskiitos tästä VKK:lle.

  Itse mutuilen että tässä rinnakkaistodellisuudessa olisimme saaneet helposti ainakin kolme kansaedustajaa läpi ja muutos olisi päässyt alkamaan. Täällä oikeassa todellisuudessa taas globalistien hajoita ja hallitse taktiikka toimi juuri niinkuin valtaeliitti halusikin ja ainoaksi kysymykseksi jäi se että tarvittiinko niitä myyriä ja soluttautujia ollenkaan vai riitelikö skene itse itsensä rikki täysin ilmanaikuisista asioista kiistelemällä Levelin kaltaisten riidankylväjien heittäessä lisää löylyä kiukaalle?

  PS. Joko niitä vaalilehtisiä pian pääsee jakamaan?

  1. Samaa mieltä kaikesta. Omassa visiossa tuo A4-lehtinen olisi nimenomaan koko anti-globalistiseen vaaliliittoon kuuluvan opposition viikoittainen uutiskatsaus, jota vapaaehtoiset printtaisivat ja jakaisivat omille postinumeroalueilleen.

   Voi olla että ehdin jossain vaiheessa taas kiinnostua asian organisoinnista, koska kukaan muu ei sitä kuitenkaan tee… ja sitten pääset jakamaan niitä 😅

  2. Jos eivät uskalla suomalaittain yhristyä niin antaa olla, muuten kaikki pitäisi jo hyödyn takia olla tervetulleita.

   1. Kertha kaikkisen viisas irea, taidanpa tehrä tästä jutun! KD ei, ei aku, missä lienet, voi veljet, Ei skdl. Mites muuten noin keskustalla😭😂 seuraavaksi kai vihreät, huuuuweeee! Palokunta, tulkaa sammuttaan mun puut on tulessa uunisa, en ees polttanu ylhäältä, no shit, maailma tuhoutuu. Vitut, lähen kohta saunaan, duunattu pizza ja ruisleipiin tehty puu-uunissa, Mmm.

 6. Meitä toisinajattelijoita siis toisinäänestäjiä on vielä pieni joukko. Olemme aktiivisia, tutkimme asioita ja olemme luoneet ja kannattaneet noita uusia puolueita. Ja omassa innostuneisuudessamme emme ole huomanneet kuinka vähän meitä oikeastaan on. Olemme striimanneet ja katsoneet toistemme striimejä ja käyneet keskusteluja ja riidelleet toistemme kanssa. Ja totta kyllä valtamedia ja vallassa olijat ovat todella tehneet kaikkensa ettemme saisi enempää näkyvyyttä. Ja suuri enemmistö eli kansa on yhäkin harjoitetun koronapolitiikan ja rokotusten takana ja innoissaan natoon pääsystä. Turha syyttää Tiihosta tai muita vetureita. Itse kiitän heitä nöyrästi. Analysoinnin aika toki on.

 7. Ja kohta huudetaan pää punaisena vaalivilppiä eikä jakseta persettä penkistä nostaa. Kuka tahansa voi mennä tarkastamaan äänet. Virallinen ääntenlasku alkaa 20 minuutin kuluttua, eli klo 9:00. Sielä ei saa puhua, eikä koskea mihinkään, mutta saa seurata virallista ääntenlaskentaa ja näkee myös ”hylätyt” äänet. Ja jos äänten kappalemäärät täsmäävät kunnan virallisen äänimäärän kanssa, niin on helppo tehdä kotona Calc-taulukko jossa tarkstetaan se pitävätkö äänet paikkansa virallisten äänten kanssa. Ei se sen kummempaa ole. Mutta ei, persettä ei viitsitä nostaa penkistä ja aina syytetään muita kuin itseä.

  No, ehkä nyt viimein pienpuolueet ymmärtävät että politiikka on työtä. Se on kokopäivätyötä. Se ei ole nopeuslaji, se on ketävyyslaji. Eikä siinä lajissa ole sijaa pikavoittojen havittelijoille.

  Ja näill Tiihosilla ja Turtiaisilla olisi oikeasti ollut mahdollisuus tehdä vaaliylläty. Mutta paljonko ne oli esillä ja mitä ne teki suosionsa saavuttamiseksi? 10 000 seuraajaa somessa ei tarkoita 10 000 ääntä. Se tarkoittaa 1000 ääntä.

  Katsokaa peiliin ja uskokaa kun vanhemmat sanoo !!

 8. Vielä ennen aluevaaleja joskus oli nähtävissä jonkinlaista yhtenäisyyttä ja jopa hurmosta kun puoli rautatientoria huusi VKK:ta tai kun Ano asteli eduskuntatalon portaita alas pitämään puhetta Fixit-miekkariin. VKK kasvoi vakkei itse puoluejohto tehnytkään mitään, mutta silloin se vaikutus ei ollut vielä ihan negatiivinen.

  Viimeisen vuoden aikana kuitenkin kaikki on täysin sekoiltu rikki eikä Tiihosesta ollut (taaskaan) vetämään vaalivankkureita ja mikä pahinta niin kukaan ei saanut mitään ajankohtaista katutoimintaa tai vaalikampanjaa aikaiseksi. Juuri tämän selvempää vaalirauhan antamista persuille ei voi enää tehdä ja juuri selkeämpää omaan jalkaan ampumista ei voi myöskään harjottaa. Oppositio tuhoaa aina ennenkaikkea itse itsensä ja nyt jopa persutkin tasoitti vaalivoiton kokoomukselle, vaikka jostain kumman syystä täysin karismaton pökkelö-Purra nousikin vielä valtakunnan ykkösääniharavaksi.

  Vapauden liitto oli kuitenkin aivan selvästi Liike Nytin jälkeen suurin eduskunnan ulkopuolinen puolue ja kaikkiaan vaalit olivat kaikkien pienempien ja keskisuurempienkin puolueiden suuri tappio suurten vain kasvaessa entisestään.

 9. Ossi on tyyppinä varmaan hyvä ja mukava sekä omaa terveet yhteiskunnalliset ajatukset. Jotenkin hän vain on vaisu ja pliisu, joka nykyaikoina ei riitä!!!!! Miehellä pitää olla ees vähäsen munaa ja luonnetta sekä halua (ja kykyä) esiintyä.

  Noh Suomen kohtalo lienee nyt sinetöity. Tämän uuden hallituspallituksen aikana saamme kenties sodan tänne. Toinen seikka on sensuuri. Antaako tv -kanavat edes mainosaikaa tai muut päämediat palsta-/ ruututilaa mainoksille????

 10. Mutta vihreiden läski puolimatu meni läpi, joten viihdettä on ainakin tiedossa seuraavaksi neljäksi vuodeksi!

  Toivottavasti eduskunnan kahviossa on aina banaaneja tarjolla, jotta rauha ja järjestys säilyy!

  1. Se perkele saatanan käyttäjä, testoape huutaa hulluna: pårsyt on raasisteja! Mina kaunis pikkutyttö! Sinä perunanenä ruma suomilainen valkoperse mennä pois, pölvistykää minun eteen, nuolikaa varpaitani, kenkiä, persusta!! Miksi täällä on miehiä ja valkoisiaaa!!!

  2. Aivan! Se vaan harmittaa, että Iiris Suomela putosi. Hänen älyvapaat lausuntonsa ovat olleet myös ehtymätön huumorinlähde.

  3. Se perkele saatanan käyttäjä, testoape huutaa hulluna: pårsyt on raasisteja! Mina kaunis pikkutyttö! Sinä perunanenä ruma suomilainen valkoperse mennä pois, pölvistykää minun eteen, nuolikaa varpaitani, kenkiä, persusta!! Miksi täällä on miehiä ja valkoisia semmoisia!!

   1. Iiriksen paksut reidet kuin tuon apinan sieraimet ja kikkarapää, tapio metsänhenki olet viisas kuin hjumala! Taidat olla toinen persoonani.

 11. Sen verran lankesin taas vaalihuumaan, että rohkenin toivoa jopa kahta tai kolmea läpimenijää. Yhteenkin olisi ollut jopa tyytyväinen. Edes näin maltillinen toive ei kuitenkaan toteutunut. Kuinka terve on sitten nk. demokratia, jos yhtään haastajaa ei saada koskaan läpi? Oli myös kurja katsella, kuinka sinänsä sympaattiset ihmiset saivat itsensä näyttämään sekopäiltä ja jättivät vaalimenestyksen jälleen kerran Herran haltuun. Tässä kunnostautui erityisesti VKK.

  Marco on ottanut itse vaalikentillä pataan ja voi tarjota hyviä kokemuksen vahvistamia ohjeita aidolle oppositiolle, mutta joku kirous kalvaa kenttää ja homma lässähtää vuodesta toiseen. Jos sensuuri vieläkin nykyisesta kiristyy, niin voidaan epäillä vaalivilpin isoa roolia kuviossa.

 12. Voiko Marco nyt vaalien jälkeen tehdä tasapuolisuuden nimissä tehdä jutun jossa pohditaan oliko LL:n promoama Vapauden Liittokin vain yksi sionistien kusetus ja tutkitaan niitä väitettyjä vapaamuurari-kytköksiä?

  1. Eri palstoilla vaan on agentteja valtion, koska valta ei ole kansan, oikeistosivuille laitetaan agentteja, kohta fyysiseen malliin mennään lisäten kanssa torille, kuten amerikassa.

 13. Ainoa NATO vastainen persu Mika Niiko jäi varalle. Eli. Pitääkö tässä nyt ilmottautua armeijaan? Mikäs päivä lähdetään suurhyökkäykseen? Kanza bää bää on valinnut.

  1. Ei ollut, mene sinä H-aan kanssa, joka ei siksi saanut ääniä. Ilmastokiväärisikin on kai ladattu.

 14. Herää jo.

  Bandwagon efekti on tärkein. Sen olisi saanut näkymään esim laittoman lehden gallupeilla.

  Marco mielummin tosin taitaa kuolla hitaasti ruttoon kuin järjestää gallupin

  1. Marco vastusti nimim ”Nationalismi on liberalismin ilmentymä” ehdottammaa vaalilehtisen jakoa, eikä Marcolle kelvannut hyvä ehdotuksesi Gallupeista.

   Marco myös käsittelee etenkin vihervasemmiston suosimia termejä aivan samoin tavoin – sen enempää perustelematta ja yksipuolisesti asioita niputtamalla. Vaikka kysyy perusteita, niin pelkkä radiohiljaisuus vallitsee.

   Hieman ylempänä mainittu Leveli on päivän selvä hajottajataho, joka suorastaan tekee politiikasta pilkkaa, kun juontajat naureskellen kyselevät kuuntelijoiltaan ”en tykkää en tästä puolueesta, mihin seuraavaksi?” Marco myös oli tuossa ohjelmassa tähtivieraana…

   Paljon kulkee asioita Marcon käsien läpi.

 15. Samaa mieltä kaikesta. Omassa visiossa tuo A4-lehtinen olisi nimenomaan koko anti-globalistiseen vaaliliittoon kuuluvan opposition viikoittainen uutiskatsaus, jota vapaaehtoiset printtaisivat ja jakaisivat omille postinumeroalueilleen.

  Voi olla että ehdin jossain vaiheessa taas kiinnostua asian organisoinnista, koska kukaan muu ei sitä kuitenkaan tee… ja sitten pääset jakamaan niitä 😅

 16. Ei se Vennamolainen ja rotesti auta enään vaan on saatava ruotsin malli kun matkimme mutta ilman sitä hirveää matuhaittaa mutta kai meidänkin se pitää kokea.

 17. Miksi sitä olisi tungettu mainoksista tai ilmaisjakelusta kieltäytyjille?

  Globalistit, heidän hyödylliset idioottinsa ja propagandamediansa heittelevät jatkuvasti eetteriin erilaisia leimoja tyyliin rasisti, fasisti, ryssän kätyri, salaliittoteoreetikko, ääri-/laitaoikeistolainen, anti-vaxari, putinisti, populisti, valemedia, ilmastonmuutoksen kieltäjä, kiihotuksesta kansanryhmää vastaan tuomittu vihapuhuja jne. jne…. valitse suosikkisi.

  Koska anti-globalisteilla ei ole omia joukkotiedotusvälineitä, niin globalisteille ei voi antaa takaisin samalla mitalla. Tämä muuttuu ainoastaan perustamalla vapaaehtoisten avulla hajautetusti tehtävä ja jaettava antiglobalistinen viikkotiedote.

  Se että kansallismieliset liikkeet on täynnä myyriä, narsisteja, omituisia persoonia ja hajaannusta vaatii yhteisen yhdistävän tekijän tunnistamista. Valitettavasti tuo yhteinen tekijä ei voi olla isänmaan rakkaus tai suomalaisten etujen ajaminen koska jokainen globalistiagendaa ajavista eduskuntapuolueistakin vannoo vaalikampanjoissaan näiden nimeen. Mielestän kansallismieliset yhdistävän tekijän tulee olla anti-globalismi, koska siihen eivät globalistien kätyrit saa taivutettua puolueohjelmaansa. Anti-globalistiset puolueet voivat siis olla kansallismielisiä vähän eri vinkkelistä, mutta kaikkia niitä sekä niiden kaikkien yhteistä viikkotiedotetta yhdistää teema joka vastustaa rahan ja vallan siirtoa ulkomaille sekä halu pysäyttää kustannusten ja haittojen siirtyminen kotimaahan. Ja jos yhteiseen viikkotiedotteeseen pääsemiseksi on sitouduttava vaaliliittoon, niin viikkotiedotteella saa sekä äänestäjiä että vaaliliiton.

 18. GLOBALISTIT ja ISÄNMAATTOMAN RAHAN PALVOJAT + SAATANA ovat ruorissa TUKEVASTI kaikki YHTEISTUUMIN siinä missä lopulta PALAVAT HELVETISSÄ kun ”kultakelloja jaetaan”!!! Eikä ole ”punttimiehen” puhetta vaan RAAMATUSSA on maininta tästäkin: ”Sillä maailman MAHTAVAT tekevät liiton BELSEBIIBIN kanssa JUMALAA vastaan.

  EI EU:llakaan ole edes mainintaa Jumalasta tai kristinuskosta PERUSTAMISKIRJASSAAN. Puhumattakaan nykyisestä ROOMAN PAAVISTA, joka DISSAA Jeesusta ja on JO lakannut dissaamastakin, joka merkitsee neuvostoliittolaista ”EPÄHENKILÖÄ” eli PERSONA NON GRATA! Paavin duunina on YKSI MAAILMANUSKONTO ja globalisteilla KOMMUNISTINEN TYRANNIA NWO!!!

 19. Loppu, summa summarum: TULI, ISO, voitto.
  Persut jezzzzz!!
  Jos olisi Purra, niin antaisin kenkien mennä ylitseni, rähmällään selin.
  Jos Purra…heti olisin valmis…perse pystyssä. Käyttäkää mielikuvitusta, sekundäärihomotus kielletty!! Purra saa canselöidä minusta incelin! ja tehdä sen selin! V te ootte sairaita!

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*