Marco de Wit 3 huhtikuun, 2023

 

Monet pitävät demokratian suurimpana ongelmana valtamedian keskittymistä, koska näin valtaeliitillä on helppo aivopestä ihmiset. Todellisuudessa perusongelmana on kuitenkin monopolistinen rahakone eli vähimmäisvarantopankkijärjestelmä, joka antaa valtaeliitille kyvyn kartellisoida koko maailmantalous mukaanlukien valtamedia.

 

Näissäkään eduskuntavaaleissa ei ollut yhtäkään puoluetta, joka taistelisi ongelmien ydintä eli monopolistista rahakonetta vastaan. Voiko tämä olla sattumaa?

 

 

 

37 thoughts on “Päivän kuva: Vaaliongelma

 1. Ei ole sattumaa. Kaikilla puolueilla on kirjaimellisesti sama herra. Seuraa rahaa, niin huomaat, että samat pankkiirit ja ”liikemiehet” vetävät kummankin puolen naruista.

  Pari sataa vuotta sitten pahuuden brittiläinen imperiumi alkoi levitä helpottaa ympäristöstään, jolloin se laajeni helpon ympäristön amerikkalaiseksi imperiumiksi. Heille ruokaa ja luonnonvaroja oli yllin kyllin ja orjat ovat aina tehneet heidän kaikki työnsä. Ei tarvinnut kuin sylkeä kattoon. Toisen maailmansodan myötä helpossa ympäristössään eläneet amerikkalaiset ja britit, sekä yksi ryhmä pääsivät sitten lisääntymään hallitsemattomasti kuin torakat, samalla kun muut olivat sotineet toisensa keskenään raunioiksi.

  Nyt Saatanan pahuuden joukot, amerikkalaiset, brittiläiset ja yksi ryhmä, ovat jo kirjaimellisesti Pietarin porteilla. Tuomitsetko Saatanan eläimelliset sotilaat, amerikkalaiset, brittiläiset ja yhden nimettömän ryhmän, vai oletko heidän puolellaan?

 2. Ei se välttämättä ole sitä. Ensiksikin hirveellä innolla pistetään aina pienpuoluetty pystyyn. Sen jäkeen luullaan että 3kk ennen vaaleja tehty mainostus toisi ääniä. VÄÄRIN !!

  Jos kerran joku aiemmista pienpuolueista ei kelpaa niin sitä uuttakaan ei kannata perustaa. Äänestäjät ovat aivan ihmeissään niiden pienpuolueiden nimistä.

  Toinen asia on se että mistä ehdokas tunnetaan? Jos käy töissä ja harrastaa niin sehän ei siitä kuin pariinkymmeneen ääneen. Vaalityötä pitää tehdä puolitoista vuotta ennen vaaleja. Pitää käydä kaikissa kissanristiäisissä ja kaikissa toritapahtumissa ja pitää olla mukana kaikissa avustusjärjestöjen toiminnassa. Vain silloin voi saada sen läpimenoon tarvittavan äänimäärän.

  Vaalityö on kokopäivätyötä ja se tuntuu olevan hukassa monelta. Mutta onneksi on seuraavat vaalit neljän vuoden päästä. Silloin voivat nyt ehdolla olevat ehdokkaat parantaa vaalityötään. Ja sitä minä olen tässä kaksi vuotta toitottanut.

  1. Sitä minä olen toitottanut että ensin tullaan tutuksi ja katsotaan kuin on äänestäjiä, sitten tiederään panostaa jos kannattavalta näyttää, senkin näyttävyyden tietää yleensä kolmannella kerralla jos toisella kerralla on noussut äänet.

  2. Ihan hyvä pointti ja ymmärrän mitä ajat takaa, mutta ei.
   Arkadian mäellä ei pyöri mitään muuta kuin umpi korruptuneita raharottia. Toimitus mainitsi Halmeen, siinä sitä olikin pitelemistä. Eiköhän sekin myrkytetty lopun viimein kun ei ollu enää mitään mistä repiä
   Rauha Tonin sielulle

  3. Nää voi oikeesti olla vikat vaalit. Saatiin oikeen kunnon Nato – eduskunta ja sota Venäjän kaa on hyvin hyvin todennäköinen. En tarkoita, että Venäjä sitä haluaisi vaan noi paskiaiset jenkeistä, jotka käskee myös meidän eduskuntaa. Sota aloitetaan vaikka jollain false flag iskulla.

 3. Mik­si USA:n hal­li­tus jah­taa Tik­Tok’ia: Zuc­ken­ber­gil­lä ei ole ra­haa os­taa yh­ti­ötä …
  –    Zuc­ker­berg Could Not Buy Tik­Tok So He Wants to Ban It
  –    https://archive.today/d8mPL

  … mut­ta yl­lin kyl­lin os­taak­seen po­lii­ti­koi­ta.
  –    Nii­tä myy­dään nyt tu­kus­sa hal­val­la,
  –    kos­ka he tie­tä­vät, et­tä ro­mah­dus on väis­tä­mä­tön ja yrit­tä­vät va­ras­taa niin pal­jon kuin ker­ke­ävät.

 4. EU ni­me­ää Uk­rai­naan lä­he­tet­tä­vät tais­te­li­jat «rau­han­tur­vaa­jik­si».
  –    Ex-Rus­si­an pre­si­dent com­ments on EU ‘pe­ace­kee­pers’
  –    http://archive.is/bpoO6

  Ni­mi­lei­keil­lä hal­li­taan ih­mis­ten mie­liä. Esimerkiksi:
  –    Hal­li­tuk­set yrit­tä­vät sen­su­roi­da ’di­sin­fo’n pois jul­ki­suu­des­ta. Huo­maa: di­sin­fo on eri asia kuin val­heel­li­nen tie­to. Myös to­tuus voi ol­la di­sin­foa.
  –    Hal­li­tus itse päät­tää, mi­kä on di­sin­foa ja mi­kä ei.

  1. Nimenomaan. Tämän vuoksi rahaeliitin toisen nytkin, YK:n, miehittäjiä kutsutaan ”rauhanturvaajiksi”. YK:n miehitysjoukkojen tarkoitus on aina ollut, että Naton ja Israelin miehitettyä ja saatua valta, lähetetään YK:n miehitysjoukot varmistamaan, että paikalliset eivät pääse koskaan kumoamaan valtaa, sekä Naton ja Israelin joukot pääsevät tämän jälkeen jatkamaan seuraavaan kohteeseensa ja valloittamaan lisää.

  2. Juuri tämä uuskielileikki todistaa median voimasta.

   Jostain syystä Marco haluaa puhua pankkiireista, ikään kuin pankkiirien saaminen vallankahvasta olisi jotenkin helpompaa, kuin kanssaihmisten sivistäminen!

   Oleellista on saada suuret massat heräämään ja se ei tapahdu pankkiryöstöillä tai muillakaan päiväunitason teorioilla. Ihmisille on saatava jaettua tietoa uskottavalla tavalla ja kohta kun viimeisetkin rippeet suurista ikäluokista (=ne Arvin tiedottamiseen tottuneet) poistuvat vastaanottimien ääreltä, niin kansallismielisten tulisi olla hereillä!

   Nimenomaan MEDIA kaappaamalla tasapuolisen uutisoinnin alle, on avain parempaan tulevaisuuteen. Silloin nimittäin suhmuroinnit ja kätyröinnit vähenevät olellisesti.

   Onko Marcolla joku syy väheksyä tätä tosiasiaa?

   1. Ei sitä väheksytä. Tämän vuoksi ollaan korostettu sekä sosiaalista mediaa että postiluukuista jaettavaa vaalilehteä, mutta kumpaakaan edes Vapauden Liitto ei suostunut hyödyntämään. Kannattaa myös muistaa, että kansaa on helpompi herätä pankkikriisien aikana, jotka ovat väistämättömiä. Lisäksi Sveitsissä aina muutamien vuosien välein yritetään saada lopetettua vähimmäisvarantopankkijärjestelmää. Voi hyvinkin onnistua,kunhan äänestys sattuisi pankkikriisin aikana. Tämän jäkeen dominoteoria voisi hyvinkin lähteä käyntiin.

  1. Amerikkalainen ja brittiläinen vihollisemme on lisännyt valtavasti siviileihin kohdistuvia terrori-iskuja. Heillä on tappolista jopa lapsista Ukrainan liittolaisen verkkosivuillaan. Tämä ei ole mitään uutta, vaan he ovat pyrkineet tekemään terrori-iskuja varsinkin naisiin ja lapsiin jo tuhansia vuosia. Juuri terrorilla he ovat alistaneet muita terveitä ja normaaleita kansoja kymmeniä ja satoja vuosia, Saksassa, Japanissa, Koreassa, Vietnamissa, Laosissa, Ukrainassa jne. Tämä on vain pitkää täysin sairaiden ja satanististen amerikkalaisten ja brittien rikollista jatkumoa, kunnes joku pysäyttää nämä täysin sairaat ja sadistiset eläimet. Mitään puhetta nämä sairaat sadistisia eivät ymmärrä, vaan heidät pitää pysäyttää laillisella voimankäytöllä ja alistaa tämä täysin sairas ja rikollinen saasta laillisin keinoin. Tämä on ainoa vaihtoehto. Se on joko he tai me.

 5. Turkki vaihtoi Suomen F-16 hävittäjiin
  –    The Turkish move: Finland in exchange for F-16s?
  –    https://archive.today/X13az

  Valheen valtakunnassa sopimukset tehdään aina siten, että vastapuoli tekee ensin oman osuutensa sopimuksesta, mutta sitten säännöt muuttuvat.
  –    Turkki ei tule koskaan saamaan hävittäjiä.
  –    Sen sijaan siltä aletaan kiristämään lisää ja lisää myönnytyksiä, jotta «edellytykset täyttyisivät».

  1. No hahhah… ei kannata suomalaisten alkaa neuvomaan kieroja ja ovelia turkkilaisia sopimuksissa ja geopolitiikassa.

 6. Mitä sen jälkeen, kun hallituksen raha romahtaa?
  –    What Survives the Collapse of a Government’s Currency?

  … digiraha häviää vaihdannasta samalla hetkellä, kun sähköä katkeaa.
  –    Tähänkin riittää mahdollisuus digin loppumisesta millä hetkellä tahansa: pelko.
  –    Digiraha on turvassa valtion toimilta niin kauan kuin eliitin pimeä kauppa ja puoluerahoitus helpottuvat digillä.

  Arvometalleilla kyllä on arvonsa, mutta vaihdannassa jokaisen osapuolen pitää tunnustaa tuo arvo.
  –    [Kokeilu, jossa satunnaisille ohikulkijoille tarjottiin joko suklaatankoa tai hopeatankoa … kumman he valitsivat.]

  Historiallisesti kaikkein varmin arvon säilyttäjä on ruoka.

  ITSE sanoisin, että
  –    ylimääräinen omaisuus kannattaa muuttaa
  –    Kiinan yuaneiksi ja
  –    Venäjän rupliksi.
  –    Hallitus tulee kieltämään ulkomaan rahan omistamisen siinä kuin ulkomaille matkustamisenkin raja-aitoja rakentamalla.
  –    Romahduksen jälkeen menemme (virallisella tasolla) kahden valuutan järjestelmään, jossa Ruplat ja Yuanit on kielletty kansalaisilta, mutta valtio käyttää niitä ulkomaankauppaan.
  –    «Kilpailukyky» säilytetään valuuttaan kohdistuvilla hallinnollisilla päätöksillä; onhan [Euroopan] korkotaso nytkin vain hallinnollinen päätös ilman mitään kytkentää todellisuuteen.

  Missä raha, siellä hallitus.

  1. EU:lta tulikin jo saman tien kahden rahan mallin mukainen ehdotus. Kun kulta ja hopea oli raahaa, kansas käytti hopeaa ja hallutus kultaa. Nyt euron ulkoinen arvo yritetään pelastaa kieltämällä kansaa käymästä ulkomaankauppaa.

   https://uvmedia.org/2023/04/03/eu-harkitsee-kateisen-kriminalisointia/

   Siis paluu kahden rahan järjestelmään. Alkavatkko nyt kiinalaiset ja venäläiset sukkahousuturistit rynniä EU:n alueelle? Vaikka hallitukselle on maksettava roima ”päöäsymaksu”: pakollinen valuutanvaihto viralliseen kurssiin, eläminen ja oleminen on silti sika-halpaa, kunhan vaihtaa rahan ”nurkan takana”.

   No, sodan voittaja määrää säännöt, myös YK:n seuraajalle.

   1. Todellisuudessa yhteiskuntaa ja maailmaa eivät johda ”älykkäät”, vaan sairaat geenit omaavat vammaiset idiootit. He ovat vain äärimmäisen röyhkeitä, pahoja ja rikollisia eläimiä. Sii kaikki. Jokainen voisi saada suurta valtaa ja statusta, jos vain alkaisivat ryöstämään ihmisiä rahoista ja omaisuudesta.

 7. Karjalle pitää syöttää pierun-ehkäisy-lääkkeitä …
  –    Farmers will be ordered to feed cows ‘methane suppressants’ to stop them belching and breaking wind under government plans to reach net zero

  … jotta maailma pelastuu.
  –    Tällaiset projektit ovat askelia siirtää kaikki verotus globaalien firmojen hallintaan.

  Esimerkiksi Euroopan «uudet energian hinnat» ovat vain verotusoikeuden siirtämistä suuryhtiöille: kielletään energian ostaminen kilpailevilta yhtiöiltä.
  –    Maailman suurimmat öljy-yhtiöt tulevat muodostamaan maailmanhallituksen energiaministeriön.
  –    jne.

 8. LL:n uutiset ilmestyy nyt vasta klo 1:n jälkeen yöllä, kun talviaikana taas heti puolen yön jälkeen. Oisko syynä, se, että serverin kello on vielä talviajassa ja jutut pannaan illalla automaattijulkaisuun. Toivoisin, että jutut tulevat taas heti puolen yön jälkeen, sillä menen silloin nukkumaan ja on kiva kattoa sängyssä puhelimesta tuore uutispaketti. Nyt se vaan tulee liian myöhään.

  1. Samaa mieltä. Toivottavasti voivat aikaistaa nyt kesäaikaan juttuja yhdellä tunnilla, että voi vielä puolilta öin lukaista uudet jutut.

 9. Onhan se erikoista että sinimustat, jotka myötähäpeää nostattaen larppaavat Natsi-Saksaa, unohtavat aina keskeisen ja ainoa järkevän kohdan natsien propagandassa eli juurikin USA:laisen raha- ja pankkijärjestelmän kritiikin. Säälittävimmät sinimustat jopa toivottavat tuon rahakoneen rahoittaman sotakoneen tervetulleeksi Suomeen ja haaveilevat valloitus- ja rankaisuretkestä kohti itää dollarin voimalla. BRICS+-yhteisö on kuitenkin sabotoimassa tuota rahakonetta ja järjestelmää, joka on kyllästänyt itsensä velalla ja alkanut yskimään pahasti. Myös WEF on ilmoittanut, että USA ajetaan alas, mutta lupaa vieläkin pahempaa rahajärjestelmää.

 10. Keinoälyn ohjaama poliisi on hallituksen kannalta vaarallinen …
  –    Is AI Dangerous?
  –    https://archive.vn/QbBQu

  … koska se voi kääntyä hallitusta itseään vastaan.
  –    Tästä syystä poliiseiksi palkataan tyhmiä ihmisiä, jotka VAIN TOTTELEVAT annettuja käskyjä ajattelematta niiden moraalista tai eettistä oikeutusta.

 11. Ymmärtääkö te että usassa on liittynyt oikeistoon liittovaltion agentteja pilaamaan, ei mitään rumppi siellä näytelmä täällä vaan agentteja valtio laittanut pilaamaan. 1% massa pilaa tiedustelupalvelun ammattilaisena koko puolueen/ryhmän.

 12. Sinä ja me oikeisiin terveisiin ja normaaleihin kansoihin kuuluvat voimme valita: Joko amerikkalaiset ja brittiläiset täysin sairaat ja rikolliset satanistit mädättävät lopullisesti terveet ja normaalit kansat, sekä tappavat lapsemme tai sitten me annamme heille viimeisen ratkaisun laillisin keinoin. Kumman valitset? Sinä päätät. Joko he tai me.

 13. Hah hah, nyt suvakit ovat hyvin raivoissaan! Bakhmutin lihamylly on ollut karismaattisen, komean ja ennen kaikkea erittäin nerokkaan kenraali Surovikinin ohjauksessa! Kannattaa muistaa, että maailman parhaat super-wagnerit ovat saaneet merkittävää tukea Venäjän armeijan suorittamilla ohjus-ja ilmaiskuilla! https://t.me/levigodman/8433

  Kenraali Surovikin on varmasti hyvin tyytyväinen lihamyllyn tuloksiin! Urhoollisuusmitali tulee varmasti myöhemmin urhealle kenraalille!

  1. Vihollisen orjamarkkinat esim. mielisairailla rintamalle! ****** tikun nokassa-Haavisto sanoi rakastavan taas Zelenkyitä!

 14. Kaikkein keskeisin ongelma on massojen lupa antaa aivopestä itsensä. Joka päivä ihmiset tekevät valintoja siitä, uskovatko mitä media ja ihmiset ympärillä kertovat, vai kysyvätkö edes mielessään:”Onko tämä totta?”.

 15. Suomi tsuhnat ovat yhtä PÖLLYSSÄ kuin HUUTAVA (istuva) TOIMITUSMINISTERIÖN pääHUUTAAJA, sillä usko NURKKAJUMALAAN on niin LUJA, että mikäli SE oliSI PELASTUS? Hätä EI olisi tämän näköinen!

 16. https://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000009496254.html

  Amerikkalaiset ja brittiläiset terrorisoivat ja tappavat siviilejä, jopa pieniä lapsia, käyttäen Ukrainaa proxynään terrorioperaatioissa. Amerikkalaiset ja britit ovat yhdet kaikkein sairaimmista, sadistisimmista ja rikollisimmista eläimistä mitä on koskaan ollut. Yhdessä yhden ryhmän kanssa he palvovat satanistista Baalia, jolle uhraavat pieniä lapsia ja naisia.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*