4 thoughts on “Päivän SP-video: Naisten kisat

 1. Gen­de­ris­min voi näh­dä osa­na «mul­le he­ti kaik­ki tä­nään» -kult­tuu­ria.
  –    Kun kaik­kea pi­tää saa­da ai­na vaan enem­män, tul­laan lo­pul­ta ti­lan­tee­seen, et­tä «mi­nä it­se» en ole riit­tä­vä it­sel­le­ni.
  –    Kat­so­taan­pa sit­ten mi­tä muil­la on, ja mi­ten sai­sin sen it­sel­le­ni.

  Las­taan vau­nuis­sa työn­tä­vän äi­din kor­kein toi­ve on, et­tä lap­ses­ta tu­lee sa­man­lai­nan kuin kaik­ki muut­kin ovat.
  –    Pie­nim­mät­kin poik­ke­avuu­det näh­dään lap­ses­sa ole­va­na vi­ka­na vaik­ka vi­ka voi­si ol­la nois­sa kai­kis­sa muis­sa.
  –    Yk­si­lön omi­nai­suu­det tu­kah­du­te­taan jo kult­tuu­rin ta­sol­la.

 2. Amerikassa hyökkäsi trangenderit kahdessa osavaltiossa kongressiin mutta ei kiinnosta kun olla se ei-oikeisto.

 3. KREISIHUUMORI on KUOLLUT ja KUOPATTU! Sen toi Suomeen SPEDE PASANEN v. 1961 radiohupailussaan PAPUKAIJA G. PULA-AHO, jota esitti LEGENDAARINEN näyttelijä Leo Jokela (1924-1975). Sen aikaiset opettajat valittivat YLE:en, että LAPSET saivat siitä vääriä vaikutteita ja valittivat etteivät PAPUKAIJAT oikeasti syö liharuokia eivätkä juo pilsneriä ”PULUJEN tsiikailusta” nyt puhumattakaan!

  Lapset aivan VILLIINTYVÄT matkimaan Pula-ahoa koulussa. Niin. OLISIVATPA tuolloiset OPETTAJATTARET eläneen nykyaikaa! WOKET ovat TOTALITÄRISTEJÄ siinä missä KOMMUNISTIT, FASISTIT ja NATSITKIN! Kaikkein korkeimpia MAALLISIA arvoja on SANAN- ja MIELIPITEENVAPAUS!!!

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*