Marco de Wit 3 huhtikuun, 2023

 

Laiton Lehti on vuosia yrittänyt selittää vapaus- ja kansallismieliselle kentälle, että eduskuntaan pääseminen on HELPPOA, kunhan vähän käyttää järkeään. Tästä todisteena ovat Kristillisdemokraatit, joilla on aktivisteiltaan ja peruskannattajiltaan samankokoinen aktivistiporukka kuin mitä vapaus- ja kansallismielisillä. Tästä huolimatta he saavat joka vaaleissa 4-6 kansanedustajaa!!

 

Mietipä sitä.

 

Ainoa mikä estää vapaus- ja kansallismielisiä saamaan useampia kansanedustajia on organisaation, vaaliliiton ja vaalilehden puuttuminen. Laittoman Lehden teoriana onkin, että syynä on persusabotaasi. Niin näissäkin vaaleissa. Vapauden Liitto EI halunnut voittaa persujen pääministeripaikan kustannuksella.

 

Ai, et usko. No selitäppä sitten miksei Vapauden Liitto suostunut aktiivisesti striimaamaan tai edes jakamaan äärimmäisen tärkeää vaalilehteä edes Uudellamaalla?

 

Jytkyn reseptissä 10 helppoa ainesosaa. Miksi Vapauden Liitto petti joka kohdassa? Epäpätevyyttä vai persusabotaasia?

 

 

Vielä selvempää on VKK:n harjoittama sabotaasi. Ennen eduskuntavaaleja Ossi Tiihonen sai nimittäin edes jonkinlaisen minivaaliliiton aikaiseksi, mutta kansanedustaja Ano Turtiainen sabotoi sitä parhaansa mukaan ja kieltäytyi liittymästä vaaliliittoon. Epäselvää on vain onko Ano myyrä, sekopää vai molemmat.

 

Äänet ja unet kertoivat: VKK:sta eduskunnan suurin puolue. Pihosta ministeri!

 

 

Tästä kaikesta huolimatta Vapauden Liiton puheenjohtaja Ossi Tiihonen olisi järkevämmällä toiminnalla voinut päästä läpi eduskuntaan UUDELTAMAALTA. Vaalilaissa oleva porsaanreikä nimittäin tiputtaa siellä äänikynnyksen 2,6 prosenttiin. Sen saavuttaminen olisi pitänyt olla Vapauden Liitolle ihan saavutettavissa oleva päämäärä. Laiton Lehti selitti tämän jo viikko sitten.

 

 

Vapausmielisten puolueiden ehdokaslistat vajaita! Onko vielä toivoa vaalivoitosta? Porsaanreikä pelastaa?

 

 

Tiihosen mahdollisuus päästä läpi näkyy hyvin vaalimatematiikasta, kun tarkastellaan eilisiä Uudenmaan vaalipiirin ääniä. Muista, että läpi pääsemiseen olisi tarvittu 12 000 – 14 000 ääntä.

 

4827 ääntä Vapauden Liitto

919 ääntä Kristallipuolue

178 ääntä SKE

 

Yhteensä 5924 ääntä. Eli tuossahan on jo noin PUOLET läpi pääsyyn tarvittavasta noin 12 000 – 13 000 äänen määrästä. Ääniä olisi helposti voinut saada lisää mm. seuraavilla tavoilla.

 

1. VKK mukaan vaaliliittoon

VKK sai nyt ilman vaaliliittoa Uudellamaalla 1768 ääntä lähinnä Levelin Milanin ansiosta. Vaaliliiton avulla VKK olisi ollut uskottavampi ja olisi myös ollut vähemmän riitoja, jolloin äänimäärä olisi helposti voinut olla pari tuhatta suurempi eli 4000 – 5000 ääntä.

Levelin poikien pitäisi mennä itseensä ja myöntää, että sabotoivat vapausmielisiä todella pahasti tukiessaan loppuun asti ilmiselvää sabotööriä ja sekopäätä Turtiaista. Tästä Levelin yhteistyöhaluttomuudesta ei kuitenkaan voi mitenkään syyttää Tiihosta, joka tarjosi kättä lukuisia kertoja.

 

2. Piraatit mukaan vaaliliittoon

Piraatit oli aiemmin noin prosentin puolue, joka on ollut lähellä saada kansanedustajan. Entisen sekopää puheenjohtajansa Petrus Pennasen pahentamien sisäisten riitojen takia he ovat romahtaneet ja saivat Uudellamaalla vain noin 600 ääntä. Liittymällä vaaliliittoon he olisivat olleet uskottavampia ja voineet myös saada pari parempaa ehdokasta. Eli Piraatit olisivat voineet helposti saada 2000 – 3000 ääntä.

No niin. Siinä se tarvittava äänimäärä jo on! Eli suuremmalla vaaliliitolla Tiihonen olisi hyvinkin voinut päästä läpi. Toisaalta ehkä juuri tämän takia VKK/Leveli ja piraatit eivät halunneet vaaliliittoon, koska tajusivat sillä vain auttavansa Tiihosen eduskuntaan. Kiusa se on suurikin kiusa.

 

3. Sitoutumattomat vaaliliittoon

Tiihonen ei kuitenkaan olisi tarvinnut VKK:ta ja Piraatteja, JOS olisi pystynyt houkuttelemaan Uudellamaalla Vapauden Liiton listoille muutamia hyviä sitoutumattomia tai ns. kansalaisliikkeiden edustajia. Jostain käsittämättömästä syystä Tiihonen ei tähän pystynyt, vaikka hänen oma eduskuntapaikkansa oli siitä kiinni.

Herää epäilys yrittivätkö edes houkutella kaikkia niitä 2015 ja 2019 pienpuolueiden vaaliehdokkaita, jotka saivat aiemmissa vaaleissa vähintään 100 ääntä. Huhujen mukaan eivät edes yrittäneet. Listoilla ei ollutkään lähes ainuttakaan sitoutumatonta kansalaisliikkeen edustajaa. Tästä massiivisesta virheestä Tiihonen voi syyttää vain itseään eli mm. huonoja houkuttelu-hurmaamiskykyjään.

 

4. Julkisuutta striimeillä

Tiihonen ei kuitenkaan olisi tarvinnut edes sitoutumattomia kansalaisliikkeiden edustajia, JOS olisi aktivoinut Vapauden Liiton ja Kristallien toimintaa striimeillä ja mielenosoituksilla. Näin vaaliliitto olisi saanut sekä parempia ehdokkaita että lisää ääniä. On täysin käsittämätöntä, ettei Vapauden Liitto harjoittanut aktiivista somevaikuttamista edes aktiivisella striimauksella. Tämä on pitkälle Tiihosen syy, koska hän ei puheenjohtajan asemasta huolimatta juuri striimannut edes ITSEÄÄN.

 

5. Julkisuutta katuaktivismilla

Yhtä käsittämätöntä on, ettei Tiihonen myöskään järjestänyt mielenosoitusta Natoa ja Erdogania vastaan edes vaalikamppailun loppusuoralla, vaikka se olisi ollut myös moraalisesti erittäin tärkeä ja oikea teko vapauden puolesta. Samalla se olisi tuonut paljon katsojia striimeille ja ehdokkaille. Näin olisi taatusti tullut paljon julkisuutta ja ääniä koko vaaliliitolle.

Olisi mielenkiintoista tietää kuka torppasi mielensosoituksen. Tiihonen vai puolueen hallitus? Joka tapauksessa Nato, Supo ja persut kiittää.

 

Polpon ylikomisario Heikki Porola rikkoo lakia suojelemalla islamistidiktaattoria ”ennaltaehkäisevällä” sensuurilla!

 

 

5. Julkisuutta vaalilehdellä

Vaikka Tiihonen ei olisi tehnyt mitään noista edellä mainituista asioista, niin hän olisi siltikin päässyt läpi hankkimalla Vapauden Liitolle tuhansittain lisää ääniä vaalilehdellä. On mahdotonta käsittää miksei sitä jaettu edes Uudellamaalla.

 

Myyrien valtakunta. Osa XVI: Miksi vapausmieliset puolueet eivät jaa vaalilehteä? Sabotaasia vai liian kallista?

 

 

6. Ääniä persuilta

Persut ovat kääntäneet takkiaan jo tusinan kertaa lähtien myös tuputtamaan myrkkypiikkejä, sotaa, pervoilua ja vihreää siirtymää. Nyt olisi ollut tuhannen taalan paikka iskeä ja saada persuilta sekä loikkareita että ääniä. Jostain syystä persuja haastettiin sitä vähemmän mitä lähemmäksi vaalit tulivat. Tämä oli Tiihoselta massiivinen virhe, koska lähes kaikki Vapauden Liiton ääniharavat saivat äänensä nimenomaan persuihin pettyneiltä.

 

Haastamalla persut julkisesti olisi taatusti tullut paljon enemmän ääniä persuilta. Vielä enemmän olisi tullut, jos haastamista olisi tehty sekä sosiaalisessa mediassa että varsinkin valtamedian monopolin ohittavalla VAALILEHDELLÄ. Jytkyyn olisi ollut ihan todelliset mahdollisuudet.

 

Persuja haastavan vaalilehden jakaminen ei kuitenkaan käynyt. Miksi? Koska persuja ei saa tosissaan haastaa! Ihan oikeasti monilla näyttää Vapauden Liitossa olevan sellainen asenne, että äänien systemaattinen hankkiminen persujen kannattajapohjasta on jotenkin syntistä toimintaa.

 

Huvittavaa tässä Vapauden Liiton orjailussa on se, että persut eivät todellakaan kiitä sovittelevasta ja löysäilevästä asenteesta, vaan iskevät selkään kahta kovemmin. Persut eivät lopeta sabotaasiaan ennen kuin Vapauden Liitosta ja Tiihosesta ei ole enää mitään jäljellä. Tämä sama kuvio on nähty jo vaikka kuinka monta kertaa, mutta aina Vapauden Liiton kaltaiset puolueet alistuvat anteeksipyydellen persujen ylivaltaan.

 

 

7. Vaalikampanjan rahoittaminen

Ossi Tiihonen on kuulemma erittäin varakas mies. Monet puhuvat hänen olevan miljoonääri. Onko se pelkkää liioittelua? Miten muuten selittää sen oudon tosiasian, että Tiihonen käytti kampanjaansa vain noin 30 000 euroa. Miljonäärille tuollainen on pikkusumma varsinkin, kun omaa realistiset mahdollisuudet päästä eduskuntaan eli saada rahat sitäkin kautta takaisin.

 

Monet varakkaat vaaliehdokkaat käyttävät vaaleihin ainakin 100 000 euroa. Tiihonen ei siihen suostunut, vaikka olisi todennäköisesti päässyt läpi. No, ehkä hän on vain pihi mies. Siis vaikka Suomen kohtalo on vaakalaudalla!

 

 

 

Olipas taas omituiset vaalit. Turtiainen teki parhaansa, että VKK ja Vapauden Liitto tuhoutuisivat. Tiihonen puolestaan ei tehnyt parhaansa päästäkseen eduskuntaan. Persut kiittää jälleen.

 

Kummaa porukkaa. No, on tästä kaikesta kuitenkin se hyöty, että nyt Tiihonen taatusti tietää miten pääsee seuraavissa vaaleissa eduskuntaan. Se tulee olemaan helppoa, koska VKK ja moni muu nanopuolue tulee itsetuhoutumaan pois häiritsemästä ja niiden äänet tulevat siirtymään Vapauden Liitolle.

 

Lisäksi seuraavissa kunnallisvaaleissa Vapauden Liitto voi harjoitella ja varmistaa tarpeellisen äänipotin seuraaviin eduskuntavaaleihin. Jos kunnallisvaalit menevät Uudellamaalla hyvin – ja varmasti menevät ellei alas taas joku sabotaasi – niin sitten pystyy vaalimatematiikalla todistamaan, että 1-2 paikkaa on eduskuntavaaleissa tulossa Uudellamaalla. Tällöin on sitten helppo saada kasaan paljon hyviä ehdokkaita ja kunnon vaaliorganisaatio eduskuntavaaleihin ja saada vähintään Tiihonen läpi ellei jopa pari muutakin.

 

Aktiivisella kampanjoinnilla ja persuja haastamalla olisi myös mahdollisuuksien rajoissa saada läpi ainakin Virtanen Pirkanmaalta ja Rämäkkö Vaasan vaalipiiristä. Ihan oikeasti Vapauden Liitto voisi tulla yhtä suureksi kuin kristillisdemokraatit eli omata monta kansanedustajaa. Tosin siinä ei olisi mitään ihmeellistä. Ei tarvita muuta kuin peruspalikat haltuun ja edes keskitason vaalikampanja!

 

Sääli vaan, että taas meni sekoiluissa ja perisuomalaisissa orjailuissa neljä vuotta hukkaan.

 

 

 

 

 

17 thoughts on “Vihafakta: Vapauden Liiton pj. Ossi Tiihonen olisi päässyt eduskuntaan, JOS olisi yrittänyt tosissaan!

 1. Entä, jos Tiihonenkin on sabotööri. Vielä vuonna 2021 hän tuli valituksi Lohjan kaupunginvaltuustoon Perussuomalaisten listoilta. Ehkä Tiihoselle on käsikirjoitettu erilainen strategia kuin Ano Turtiaiselle. Tuo strategia on olla yritteliäs, mutta ei tarpeeksi yritteliäs. Nyt sosiaalisessa mediassa syytetään kansallismielisiä persujen täpärästä kakkossijasta, jos äänet olisi pienpuolueiden sijaan annettu persuille, olisi vallassa ainoa puolue, jolla on oikeasti mahdollisuuksia vaikuttaa.

  Entäpä, jos onkin tarkoitus, etteivät perussuomalaiset joudu asemaan, jossa heillä oikeasti on valtaa vaikuttaa esim maahanmuuttoon, sähkön ja polttoaineiden hintoihin tai hoitajamitoitukseen. Heidän tehtävänsä on toimia politiikan varaventtiilinä, joka vain kritisoi asioita ja kanavoi kansan tyytymättömyyttä.

  Se, ettei korkeimmalle pallille päästä, taataan luomalla agenttien (Turtiainen, Tiihonen) avulla pienpuolueita, jotka syövät potista sopivan määrän ääniä. Toisaalta persuilta ei haluta imuroida liikaakaan ääniä, tämä taataan sillä, että pienpuolueet pidetäänkin pienpuolueina, esim riidankylvön ja SE/SKE:n sabotoinnin ja kuppikuntaisen puuhastelun avulla.

  Toisaalta persut pyritään pitämään vetovoimaisena kansallismielisen äänestäjäkentän suuntaan sallimalla edelleen mm maahanmuuton kritisointi, vaikka persujen politiikassa itsessään eivät teot ja puheet ole olleet linjassa, olivathan vokkien johdossa jo v 2015 persut korostuneesti edustettuna. Eivät ne omaa oksaansa sahaa.

  1. Samaa mieltä., sillä näinhän tämä vaalimaailma on pyörinyt viimeiset kolmet EK-vaalit.

   Persut ovat parin viime EK-vaalin alla saaneet aivan toisella tavalla näkyvyttä, jotta saataisiin iskostettua ajatus siitä että PS-puolueella olisi oikeasti mahdollisuus, jos vain kaikki yhdistyvät heidän taakseen. Entä sitten kun yhdistyvät? – Mikään ei muutu.

   Persut on varoventtiili ja ainakin monet pienpuolueet on solutettu ja toimivat vain hajottajina. Vapaudenliitto aivan päivänselvä kontrolloitu oppositio Korhosine ja kummppanineine.

   Joko Marco ymmärtää että puoluepolitiikka on rikki. Sillä tavalla tähän maahan ei saada muutosta.

   AINOA TAPA saada asiat korjaantumaan, on saada MEDIA toimimaan siinä roolissa, missä sen pitäisi toimia. Oikea vastaus on siis MEDIA, mutta se millä tämän rooli korjataan on suuri mysteeri.

  2. Tämä on kyllä täyttä höpönlöpöä. Tiihonen ei ole missään vaiheessa ollut puolueen diktaattori ja ei ole yrittänyt ohjata puolueen aktiivisuutta millään sanelupolitiikalla. Täysi vastakohta Putkosen persuista ja Anon VKK sekoilusta. Vaikka arvaus, että monet Vapaudenliiton ehdokkaat ajattelivat persujen olevan vähemmän paha kuin kokkarit, demarit ja keskusta niin monet myös suoraan puhuivat, että koska Persutkin on petetty niin tarvittiin uusi puolue. Artikkeli oli siinä mielessä täyttä sontaa, että puolue oli alle vuoden vanha ja hommaa jaa organisointia on todella paljon enemmän kuin toimittaja ymmärtää ja resurssit ovat rajalliset. Kyllä tuo kansan passiivisuus vaalikopeissa oli kyllä aika monelle yllätys kun kerran Suomessakin on sentään puolimiljoonaa ihmistä jotka eivät ole aivojaan pilanneet piikkiproteiinilla.

 2. Vapaudenliitto sai kuitenkin melkein 30 000 ääntä kaikkinensa niin ei se tunnu huonolta tulokselta. Jos suomessa olisi kunnon 1:1 vaalitapa niin varmaan tuolla olisi pari paikkaa mutuillen irronnut? Nyt ei irronnut yhtään

 3. Seuraavia vaaleja ajatellen tässä on Vapauden Liitolle, jollekin toiselle ”aitokansallismieliselle” puolueelle tai mahdolliselle uudelle tulokkaalle mahdollinen idea jolla kerätä ääniä myös Uudenmaan ulkopuolella: Suomessa on tällä hetkellä tyhjiö siinä missä Keskusta-nimisen puolueen pitäisi olla; maanviljelijöiden ja muiden syrjempänä asuvien puolustajana, sen tilalla on kyllä saman niminen puolue joka on muistanut kannattajiaan mm. ”paskalailla” joka pakotti taajamaalueiden ulkopuolella omakotitaloissa asuvat ihmiset laitattamaan tonteilleen jopa 10.000€:n arvoiset täysin turhat jätevedensuodatusjärjestelmät, on ajanut maamme maatalouden kuoleman partaalle ja kuten ostosTV:ssä sanottaisiin eikä siinä vielä kaikki; he ovat myös varsinkin syrjemällä asuvat ihmiset hengiltä verottavan vihreän siirtymän takana!

  Kiitos Sipilä, vihervasemmisto on todellakin tykännyt lahjastasi maaseudun asukkaille! Asun kyseisen maalla asuvien ”puolustavan” puolueen pääkannatusalueella enkä kirjaimellisesti keksi mitään syytä miksi kukaan, varsinkaan maalla asuva, kannattaisi kyseistä puoluetta ja todella toivon että joku älyisi tulla Keskustan läänille ja häätää ”isännän” pois sieltä. Persut ovat tätä jossain määrin älynneet yrittää mutta täällä olisi kyllä tilaa jollekin kolmannelle pyörälle ja uusi kumppani olisi enemmän kuin toivottu näihin ympyröihin.

  Eikös Alankomaissa ”farmaripuolue” BBB ottanut vasta melkoisen jytkyn? Miksei tätä voitaisi kokeilla myös Suomessa?

  1. Suomessa on 5000 maanviljelijää, vain noin sata päätoimista. Ei tuolla porukalla saa edes kunnanvaltuutettua.

   Päivittäkää tsiisus vihdoin faktat kohdilleen.

 4. Nythän myös PS oli oppositiossa. Uskon, että 4v päästä tilanne on toinen, jos PS lähtee hallitukseen nyt. Tällöin Vapauden liitto on suurellekin yleisölle keino näpäyttää PS:ää, jos silloinen hallitus leikkauksineen ei miellytä. Vapauden liiiton äänet ehkä riittivät nytkin estämään PS:n nousun suurimmaksi puolueeksi, jos katsotaan maan kokonaisäänet eikä paikat?

  1. Juuri tämän takia PS tekee kaikkensa, että muut puolueet eivät missään vaiheessa pääsisi viemään heiltä ääniä, sekä esiintymään aitona vaihtoehtona. Sabotoimalla kaikkia aitokansallismielisiä, he pystyvät myös esiintymään ainoana vaihtoehtona riippumatta kuinka suvakeiksi ja mädiksi he alkavat.

 5. Täysin samaa mieltä Laittoman Lehden kanssa siitä, että miksi Vapauden Liitto ja moni muukaan ei lähtenyt kunnolla haastamaan Persuja ja kertoa kovaan ääneen Persujen olevan valeoppositio. Miksi vaalitaistoa ei saisi käydä kovaa ja faktoihin nojaten? Miksi Persujen takinkääntöjä pitäisi jotenkin hyssytellä?

 6. Eksyin Feministisen puolueen etusivulle lainaus:

  Eläinoikeuspuolue ja Feministinen puolue ovat solmineet valtakunnallisen vaaliliiton eduskuntavaaleihin 2023. Vaaliliitolla uskotaan olevan merkittävä hyöty vaalikampanjoinnissa ja -menestyksessä.

  Voisiko LL ruotia, mikä meni vikaan.

 7. pineten TAITMATTOMUUS on MYÖS pienuutta, sillä MARGINAALIPUOLUEEN täytyy osua ”HÄRÄNSILMÄÄN” eli optimaalisesti POISLUKIEN se, että GLOBALISTI-HUIJARIT pitävät TAHMAISET näppinsä erossa koko VAALIPROSESSIN ajan! TIIHONEN ei ole POLIITIKKO eli edellinen vaatii ”poliittisen eläimen” ominaisuuksia RIISUTTUNA likaiset konstit pois. Tiihonen saattaa olla – jos yrittää ja Suomi on vielä olemassa – SEURAAVALLA kerralla olla kokeneempi poliitikko ja LASKUTAITOISENA miehenä ymmärtää mitä tehdä PAREMMIN ja kaikkein TÄRKEINTÄ – kuten elämässäkin – OPPIA VIRHEISTÄ!

  Sinänsä WEF, YK, NATO, USA, CIA, EU, George Soros, NWO, Bilderberg, LGBTQ+, MATUT ja SATANISTIT määräävät URPON ORPON kokkare-RIISTOKAPITALISTIEN kautta Suomen TUHOAMISTA – ellei HERRA ole muuta TAHTOAAN päättänyt – SODALLA VENÄJÄÄ VASTAAN. Sillä ”TURHAT SYÖJÄT” olivatpa NE kuinka NÖYRIÄ ja TYHMIÄ hyvänsä NORMINA! Se kuitenkin jo YÖKÖTTÄÄ mielisairaita PSYKOOTTEJA päivittäistä rahakylvylvystään nauttiessa, vaikka NUO kontrrollifriikit tahtovatkin ORJUUTTAA ne vähät jäljelle JÄTETYT kansakunnat, sillä HEISSÄ on HAASTETTA toisin kuin palvelukoiran intoisissa TSUHNISSA!!!

 8. Kyllä netissä lehtiä osaavat lukea jo tumpelotkin. Tai osaisivat mutta kun ei kiinnosta. Tämähän on ns. korona-ajan ikävä opetus: mukava naapuri, luotettava työkaveri on yhteiskunnallisena olentona todennäköisesti zombie. Muuten ei tätäkään Nukkuvien murskavoittoa voi selittää.

 9. Tykkäsin oikein paljon Kari Virtasen ”kiitokset” videosta Youtubessa. Haavat nuoltu nopeasti ja kohottavasti puhuen luodaan katse tulevaan. Neljä vuotta Nato-kiimaista globalistihallitusta tulee olemaan kova paikka, mutta se kestetään. Tai sitten ei.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*