2 thoughts on “Vuoden nainen -sarjakuva

  1. Suomessakin tehdään moista Amerikan malliin ja vähemmistöenemmistö määrää kaikki vasen pervoilun. Adidas ei wokea, sitten hurjan ennen muuttumista paskamyrskyksi: ok, sopii, woke is very important ja leftistit on tärkeitä jotta me kaikki tulemme suvaitsevaisurheileviksi (rahastajiksi).

  2. Puhe IHMISTEN viisaudesta on SUURESTI liioiteltua!!! Mutta VILLAKOIRAN YDIN (sukupuolesta riippumatta) on KAPINA JUMALAA VASTAAN, jonka TAKANA ja KAPELIMESTARINA on ITSE saatana!!! KAIKKI mikä on ”ALUSSA” Jumala SÄÄTÄNYT. Täytyy kääntää NURINNISKOIN!!! WEF:n Klaus Schwab onb sanonut ”Jumalan olevan kuollut ja juutalainen WEF:n ”göbbels” on sanonut ”Jeesuksen olevan VALEUUTISEN!!!”

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*