9 thoughts on “Päivän video: Pedo-Museo

 1. Jos tuo­kin näyt­te­ly jär­jes­tet­täi­siin uk­rai­na­lai­sen lap­si­kas­vat­ta­mon yh­tey­teen, «kan­sa» al­kai­si vaa­tia li­sä­ra­han lä­het­tä­mis­tä «tai­teen edis­tä­mi­sek­si» ja po­lii­ti­kot al­kai­si­vat ra­vaa­maan mu­se­oon saa­dak­seen sel­fien jul­ki­suu­teen.

  Jos tul­les­saan tuo riit­tä­vän suu­ren «ase­avun», voi pö­ääs­tä tu­tus­tu­maan näyt­te­lyn pri­vaat­ti-osas­toon.

 2. Tulee mieleen kun aikoinaan Suomessa oli se ”Tom Of Finland” näyttely. Naiset kyyläs niitä tauluja silmät kiiluen ja kehui sitä taiteeksi. Mutta missä on taide kun kuvassa käsi on kyynäräätä myöten perseessä? Sama linja näyttää jatkuvan.

  Mitä seuraavaksi? Live-esityksiä murhattavista lapsista tai on-line esityksiä orgioista?

 3. Hyvä vaan, kun liityttiin Natoon ja saadaan sota Venäjää vastaan. Tällä kertaa suomi on vain suupala ja V miehittää Suomen aika nopsaa. Loppuu sitten sairas woketus, matutus, viherkipuilu yms..vaikka tuokin on vaikea tie niin lienee silti pienin paha.

 4. SAIRASTA! EI kait enää RAUTALANGASTA VÄÄNTÄÄ, että missä tämä MAAILMA MENEE!!! Suomessakin ”KATOAA” lapsia VARSINKIN lastenhuostaanotoissa, jossa ”HÄVIKKI” on suurta ja MASINOITUJA turhia huostaanottoja tehdään PEDOFIILI MARKKINOILLE!!!

  NYT kannattaa pitää RÄKÄNOKASTAAN ja OVIEN PAISKOJISTA kiinni niin FYYSISESTI kuin PSYYKKISESTI lurkkimalla mitä PASKAA – ”sukupolvien välisestä rakkaudesta” – (WEF) kouluissa OPETETAAN normi SATANISMIN ohessa!

  VALLOISSA kouluissa on saatanan palvonnan ”KERHOJA”, joita perustellaan ”SANANVAPAUDELLA”???!! Mutta hiljaa JUMALAN rukoileminen on ”TERRORISMIA”???!!!??? !!! NYT ollaan SYVÄLLÄ!!!

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*