Marco de Wit 4 huhtikuun, 2023

 

 

 

Laiton Lehti on toistanut vuodesta toiseen, että vapaus- ja aitokansallismielisillä on helppo päästä eduskuntaan, kunhan vain käyttävät hieman järkeään. Siis samalla tavalla kuin vastaavan aktivistipohjan omaavat Kristillisdemokraatit, jotka joka vaaleissa saavat 4-6 kansanedustajaa.

 

Joka vaaleissa vapaus- ja aitokansallismielisiin piireihin kuitenkin iskee aina valtava kaaos ja riitely. Syykin on selvä: Valeoppositio persujen johtama sabotaasi.

 

Oli sitten sabotaasia tai epäpätevyyttä, niin eduskuntavaaleissa Vapauden Liitto ja sen puheenjohtaja Ossi Tiihonen eivät suostuneet haastamaan persuja eikä tekemään monia palikkatason asioita. Näin Tiihonen käytännössä vapaaehtoisesti luovutti kansanedustajanpaikan persuille.

 

 

Vihafakta: Vapauden Liiton pj. Ossi Tiihonen olisi päässyt eduskuntaan, JOS olisi yrittänyt tosissaan!

 

 

Ehkä Tiihonen kuvitteli persujen olevan kiitollisia Vapauden Liiton sovinnollisuudesta ja vaalilöysäilystä? Nähtävästi Tiihoselle ei naivina miehenä tullut mieleen, että kiitokseksi persut iskisivät heti vaalien jälkeen Vapauden Liiton kimppuun.

 

No, mites kävi? Näin:

 

 

Kuvassa linkki juttuun

 

 

Jutussa selvästi halveksittiin ja naureskeltiin Vapauden Liiton ja VKK:n ehdokkaille. Erityisen julmaa oli Frederikin pilkkaaminen:

 

 

Jutun lopussa aivan järjettömällä tavalla vielä toistettiin kissan kokoisin kirjaimin Frederikin äänisaalista.

 

Kuvassa linkki juttuun

 

 

Kyseessä siis kosto persuista Vapauden Liittoon loikanneille! Samalla varoitetaan muita miten jatkossakin pilkataan ja mustamaalataan kaikkia persujen kanssa kilpailevia kansallismielisiä.

 

Onneksi Tiihonen ei sentään kaikkea selkään puukotusta ja v******** sentään hyväksy. Uhkaa jopa rikosilmoituksella.

 

 

Länsiväylä-lehden toimituspäällikkönä on muuten Riikka Purran aviomies. Siis sama ruotsinkielisissä ja suvakkipiireissä pyörivä toimittajamies, jota Purra piilotteli vuosia ja varsinkin puheenjohtajavaalien aikana.

 

Lue lisää:

 

 

Kaikki ihmettelevät: Kuka on Riikka Purran puoliso?

 

 

 

Netti sensuroi LL-juttua Purran miehestä Mikko Välimaasta? CIA-kontakti?

 

 

 

 

 

 

47 thoughts on “Persut (ja CIA) lyövät Ossi Tiihosta ja Vapauden Liittoa kuin vierasta sikaa! Mitä tekee Tiihonen?

 1. CIA:lla onkin yhä helpompaa operoida, kun ovat saaneet omat miehensä ja naisensa Persujen johtoon, sekä Purran CIA-mies on uutispäällikkönä. Toimittaja on muuten kaikista yleisin vakoojan peiteammatti. Purran aviomies on käytännössä se syy miksi Purra sai rakettimaisen nousun Persujen johtoon.

 2. Kan­nat­taa huo­ma­ta myös ul­ko­mail­ta, Ruot­sis­ta as­ti, ti­lat­tu lau­sun­to, jon­ka mu­kaan Per­sut ovat taak­ka Suo­mel­le.
  –   Jos oi­kein ul­ko­mail­ta an­ne­taan oh­jei­ta hal­li­tuk­sen muo­dos­ta­mi­seen, niin pi­tää­hän nii­tä to­tel­la!

  Lop­pu­pe­lis­sä rat­kai­se­vaa kui­ten­kin on mi­tä wеf sa­noo.

  1. 21:58
   Nato-homokakkua, gato necro-kilistelyä ja Saksalaista makkaraa nuotiolla – näin IS:n lukijat juhlistavat Suomen Nato-jäsenyyttä pride-liput salossa EU-lippujen rinnalla ja Suomen lippua ei tarvi, olemmehan yhteishyvä kansakunta! Hurraa, hurraa, hurraa kuului kun Ruotsi nostettiin Natomaaksi.
   22:04
   Haavisto herkistyi puhuessaan historiallisesta Nato-päivästä – paljastaa dokumentti­kaaoksen kulissien takana, Nato no hell yeah otan ja Antoni hymähti ujohkosti punastuen.

 3. Nyt kannata mitään pienpuolueiden alkaa syyttelemään toisiaan tai lopettaa toimintaansa (VKK kannattaa lopettaa). Näitä Riikka Purran suomenruotsalaisia aviomiehiä ja vastaavia vituttaa suunnattomasti että on tahoja jotka paljastavat heidän todellisen luonteensa joten se kannattaa muistaa, olla välittämättä ja jatkaa hyvää työtä aitojen ihmisten parissa.

  Vapaudenliitto keräsi ihan hyvin ääniä noin tuoreeksi projektiksi ja itseasiassa jos lasketaan vapaudenliitto, sinimustat, kristallit , vkk yhteen niin siinä on jo kevyesti persujen voittomarginaalin verran ääniä. Nämä ihmiset tuskin kyllä äänestäisivät enää ikinä persuja joten turha persujen niistä äänistä olla katkeria.

  1. Nimen omaan VKK:n ei pidä lopettaa. Siinä on nyt hyvä porukka kasassa. Hankala aines joka tuskin muutenkaan tulee missään projektissa kauaa pysymään mukana on nyt poissa. Harmillista vaan että vaalien alla vakavasti otettavat oppositiopuolueet lyödään hajalle. Tiihosen porukka hyvä esimerkki. Kun puoluetta ei saaneet kaapattua SKE:n malliin, niin se vetästiin halki. VKK:n vaalitulos olisi ollut Vapaudenliiton+VKK:n äänet yhteen+ ne menetetyt äänet mitä VKK:n hajoittamisessa toivonsa menetti koko touhuun. Eli tulihan siinä hajoitusta kerrakseen. Mainehaittaa normaalin mustamaalauksen lisäksi ja porukka saatiin kahtia. Mä katon vielä VKK:n. Mut jos se saatiin kuihdutettua siirryn Kristalleihin. Mihinkään loikkari/hajoittajaporukoihin en lähde. Niitä on kohta enempi, kuin eduskunnassa tuoleja.

 4. Suomen valtamedia on liian usein valehtelevaa sontaa, taas kerran se nähtiin.

  1. Tämäkin johtuu geeneistä. Missään muualla länsimaissa ei ole yhtä törkeästi valehtelevaa ja keskittynyttä valtamediaa, sekä yhtä vahvaa uskoa valtamediaan, auktoriteetteihin ja poliitikkoihin! Jälki on sen mukaista. Missään muualla länsimaissa valtamediaa ei pyöritä 1-2 tiedustelupäällikköä ja lähinnä 1 varastomies. Ei missään.

 5. näille raukoille jotka suomessa pitää valtaa reilu peli olisi kauhistus.onko uusilla haastajapuolueilla edes puoluetukea jolla kampanjoida,muutama minuutti valtakunnallisilla tv-kanavilla eduskuntapuolueiden näkyvyyteen verrattuna on pelkkä vitsi.

 6. Nauttikoot petturirotta persut nyt ilkkumisesta sen minkä voivat. Kun sota syttyy niin persut kuskataan hiekkakuopalle muiden sotahullujen maanpetturipuolueiden roskaväen kanssa.

  1. Never! We aa the champpons my free-end! Hymy hyyty teillä! Hähhähhää minä vielä juon voiton… Ei hitsi kun ottaa kovaa…

 7. Mikäs siinä on persuilla naureskellessa kun oppositio kaatuu aina ihan pienestä tönäisystä ja tappelee hiekkalaatikolla.

 8. Suo siellä vetelä täällä. Paheksuin mm tätä Pia Polvianderin ulostuloa ennen vaaleja:

  https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/pia-polviander/kiitos-rehellisyydesta-valeoppositiojohtaja-riikka-purra/

  Polvianderin oma vastauskommentti jutun alla: ”PS ei saa tavoitteitaan läpi. Sen idea on olla valeoppositio, joka toimii äänimagneettina, mutta mitään ei tapahdu. Ilmastotavoitteista ei peruuteta, maahanmuuttolainsäädäntöä ei kiristetä, pakkoruotsia ei poisteta ja EU:lle ollaan mielin kielin. Äänestäjä kuvittelee muuta.”

  ”ilmastotavoitteita ei peruta” ? Tää on jotain niin naurettavaa, mutta uppoaa veleoppositioaivopestyihin mainiosti. Siis millä Persut olisivat tuhohallituksen/ Marin aikana peruneet ilmastohumpan?
  ”Maahanmmuuttolainsäädäntöä ei kiristetä” Tämä on naurettavaa Polvianderin/SKE:n taholta. Jälleen kysymys? Millä Persut olisivat maahanmuuttolainsäädäntöä kiristänyt tuhohallituksen/ Ohisalo aikana?

  Keskustaa sopii ihmetellä. Olisiko aika potkia Saarikko pois? Pillunnuolija Vanhanen poistuu nyt muutenkin. Vanhanen on pakosti ollut se taustavoima, millä Marin saatiin Rinteen tilalle.
  Nyt kirjoitetaan, että Kepu jää oppsitioon nuolemaan haavojaan? Kuka ne haavat aiheutti? Onko haavat polvissa, kun neljä vuotta on nuoltu viherpunikkien persettä?

  Kepu olisi voinut hajottaa hallituksen jo pari vuotta sitten viimeistään. Täällä ei tapahtunut mitään niin vaarallista, mitä olisi puolustanut läsyytyksen Isänmaasta!

  Nyt kun Isänmaa voisi kepua tarvita korjaushallitukseen tuhohallituksen jälkeen, niin Kepu aikoo jäädä oppositioon paikkaamaan polviaan?

  Kuka käski kontata? ainiin, olisko ollut pillunnuolija taustalla.

 9. Espoo on Suomessa jo käsite itsessään. Länsiväylä heijastaa ikävä kyllä Espoossa ja koko Suomessa vallitsevaa amerikkalaisen esikaupungin ilmapiiriä, josta kaikki mielenkiintoinen alkuvoimaisuus on riisuttu pois. Ihmiset suorastaan kilpailevat keskenään siitä, kuka kulkee eniten valtavirrassa ja kuka elää tylsintä mahdollista elämää ikea-tyylisten kalusteidensa keskellä. Espoolaista usein elättää amerikoista alkunsa saanut tai niille markinoille epätoivoisesti pyrkivä firma ja kaikki omaksuvat poliittisiksi aatteikseen USA:laisen Silicon Valley/demokraatti-puolue /CNN-valtavirran, jota meikäläinen valtamedia koko ajan tyrkyttää. On vitsikästä, ettei tämä heijasta edes amerikkalaisten itsensä aatteita ja elämäntapaa, jotka ovat usein espoolaisia juurevampia (ja mikäpä ei olisi). Espoon hajuton ja mauton Tekniikan Maailmaa seuraava Zombie-lauma päättä Suomessa tärkeistä kysymyksistä kuten Natosta tai suhtautumisesta kausiflunssan torjuntaan.

 10. Kuhnuri-Jussi onkin näitä naisen seläntakaa huutelijoita, siksi joutui puolueen johtajuudesta luopumaan.

 11. Kaikki pienpuolueet ovat etelässä pääosin! Kyllähän sen ymmärtää tietenkin kun ovat pieniä, mutta voisi tänne pohjois-pohjanmaallekin, ja pohjoisessa muutenkin paljon oikeistoa äänestäviä ja pienpuolueita kun itsekin vaikeassa pikkukylissä yrittävät yrittää.

 12. Kannattaa varoa tai Persut kostavat väkivaltaisella terrorilla, kiristyksillä ja CIA-resurssien julkisilla mustamaalauksilla.

 13. ”Älykkäiksi” kutsutuilla on sairaat ja huonot geenit, sekä ovat automaattisesti kansanpettureita ja mädättäjiä, mutta he ovat kuitenkin ovelia.

  1. Paikallinen sinimusta? Hitler-puolue? Freedom for Switzerland! Persut, kiitos, kiitos, persut! Lovetan Purraa!

 14. https://demokraatti.fi/israel-iski-syyriaan-kaksi-siviilia-kuoli/

  Amerikkalaisille ja briteillä valuu vain veri suupielistä. Kymmeniä ja satoja vuosia nämä loiset ovat tarvinneet verta, varastaessaan, raiskatessaan, terrorisoidessaan ja massamurhatessaan. Saksassa he tekivät tarkoituksella terrori-iskuja saksalaisten siviilikaupunkeihin käyttäen palopommeja, joilla naiset ja lapset paloivat ja sulivat kiinni kadun pintaan. Sieltä he jatkoivat Vietnamiin, Laosiin, Kamputseaan, Kuubaan, Koreaan, Japaniin, Irakiin, Afganistaniin, Syyriaan, Ukrainaan, Georgiaan ja seuraavaksi Suomeen, sekä Moldovaan.

  Amerikkalaisten ja brittiläisten sairas ja rikollinen verenhimo on kyltymätön, sekä heidän elinehtonsa. He eivät selviydy ilman loisisäntää, orjia ja elättäjiä. He ovat orja-ja huumekauppiaiden, terroristien ja varkaiden jälkeläisiä, jotka ovat lisääntyneet kuin torakat helpoissa ympäristöissään ja ovat sekarotuisena vieraslajina syrjäyttäneet terveet ja normaalit kansat. Tämän takia mitään sekessiotakaan eivät tule tekemään, varsinkin kun heidän uhrinsa ja orjansa ovat nyt nousemassa hakemaan laillista oikeutta riistäjiltään.

 15. Oikeutettu viha on vihdoin rohkaisemassa maailman kansat yhdessä amerikkalaisia ja brittiläisiä eläimiä vastaan. Tämä saasta ei tule selviämään orjiensa ja riistetttyjensä kapinasta. Yksin he ovat aina olleet täysin kyvyttömiä, eivätkä ole itse koskaan osanneet yhtään mitään, muuta kuin varastaa, terrorisoida ja myydä lapsia ja naisia seksiorjiksi, sekä myydä huumeita. Nyt ihmiset ovat huomanneet, että eivät he oikeasti osaa edes yhtään mitään, vaan kaikki ovat varastaneet muilta ja ovat eläneet muiden selkänahasta. Tämä on se heidän salaisuutensa lihavaan ja helppoon elämään.

 16. ”julma pilkkaaminen” jos sanotaan oikea äänimäärä ja todetaan että ”suosio ei eskaloitunut”
  täh

 17. Purran miehellä on samanlaiset ”jyrsijämäiset” kasvonpiirteet kuin esim. Charly Salonius-Pasternakilla ja tämän lisäksi hänellä on suipot korvat!!!

  Nyt sopiikin kysyä, että onko Länsiväylän toimituspääliköllä esinahkaa?!!

  1. Suomi ja nato, kiitos, hehhehhee, ei enää mitään pelkoa, voi pieriä rauhassa. Lähtee juuri Ykrainasta nuo venäjuopot. Kiitos Suomi, kiitos Jumala, kiitos maanpäällinen Jeesus, Suomi on sun ja me lauletaan ja virsua veistään! Suomi on free, Syomi on frei! Kiittäkää!

 18. En edes tiennyt, että Frederik oli ehdokkaana. Hänkin olisi varmasti saanut kunnon kampanjalla satoja kertoja enemmän ääniä!

 19. Kyllä se näin vaan pääsi käymään, että kymmenien vuosien läntisten tiedustelupalvelujen ja Mossadin avulla Suomi saatiin pakotettua Naton liittoumaan Venäjää vastaan, kuolemaan viimeiseen suomalaiseen amerikkalaisten, brittiläisten ja juutalaisten puolesta. Kohta Suomeen tulee suuri ja vahva Naton tukikohta Venäjää vastaan, joka on täynnä voimakkaita ja älykkäitä neekerisotilaita, joiden lapsia kaikki valkoiset suomalaiset huorat ovat aina halunneet.

  Valkoiset suomalaiset huorat tulevatkin muuttamaan Naton ja älykkäiden neekerisotilaiden lähelle saadakseen vahvoja ja älykkäitä neekerilapsia, sekä vahvoja ja älykkäitä arabilapsiq. Kyllä valkoinen suomalainen huora ymmärtää hyvän perimän päälle. Valkoiset huorat ovat hyvän ja älykkään perimän takaajia!

 20. SUOMI EI ole MILLOINKAAN hiostoriansa AIKANA ollut näin ALHAALLA ja ARVOTTOMASSA TILASSA kuin NYT se on!!! DEMOKRATIA on YHTÄ kuollut kuin VLADIMIR LENININ ruumis KREMLIN mauseleumissa. JO nämä VAALIT olivat silkkaa PELLEILYÄ ja ÄÄNESTÄJIEN julkeaa KUSETTAMISTA. VAALIT ovay yhtä SUURTA TEATTERIA kuin nk. ”EDUSKUNNAN” toimintakin, joka MUKA on Suomen ”ylin” lakeja säätävä valtiollinen instituutio! ENSIMMÄINEN kuolinisku EK:lle oli EU jäsenyys ja NYT lopullinen KIRVEEN HAMARA OTSALUUHUN on NATO!!!

  Suomi on täten POLIISIVALTIO, jossa tullaan KRIMINALISOIMAAN yksistään jo EU:n harjoittaman politiikan tuloksena ja TYYPILLISEN suomalaisen SISÄSIITTOISEN VERENHIMOISUUDEN tuloksena OPPOSITIOVOIMAT vankiloihin ja ”yllätäviin mönkkärionnettomuuksiin”!!!

  NYT Suomi on TASAN siinä TILANTEESSA, jos v. 1939 TALVISOTA olisi päättynyt NEUVOSTOLIITON TOTALITÄÄRISEEN voittoon!

  Osa suomalaisista tulevat KOKEMAAN tai KAIKKI (riippuen sodasta suomi VS. Venäjä) ne KAUHUT, joita JOSIF STALININ murhajoukot olivat varanneet SIPERIASTA suomalaisille valloitetetun ja taas NEUVOSTOLIITTOON liitettävän Tsaarin Suurruhtinaskunnan loppunäytöksesksi!!!

 21. Kaikkien näiden CIA:n ja Supon kontrolloitujen valeoppositioiden suunnitelma on saada aitokansallismieliset ja konservatiivit näyttämään hulluilta sekopäiltä, tuhota ryhmät terrorilla, huhuilla jne., vääryysjärjestelmän näytösoikeudenkäynneillä, sekä saada ryhmät myös riitelemään keskenään.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*