Marco de Wit 5 huhtikuun, 2023

 

Laiton Lehti on pari vuotta syyttänyt Ano Turtiaista myyräksi, koska hän:

 

1. Muutti VKK:n sekouskovaisten puolueeksi

Kuukaudesta toiseen jutut muuttuivat koko ajan hullummiksi. Lopulta Ano selitti vapaamuurarien hallitsevan kaikkea ja maailmanlopun olevan niin lähellä, ettei polpoakaan enää saanut vastustaa, vaan piti vain keskittyä rukoilemiseen.

 

Ano Turtiaisen profetiat paljastaa: Suomalaiset ovat Israelin kadonnut juutalaisheimo! Lopun ajat alkaneet!

 

 

2. Esti VKK:n vaalikampanjan aluevaaleissa eikä asettunut itsekään ehdolle

Yhdessä toisen ex-persun, vaalipäällikkö James Hirvisaaren kanssa Ano tahallaan sabotoi oman puolueensa aluevaalikampanjan estäen näin jytkyn ja pelastaen jälleen persut. Tätä persuagentti Hirvisaari on tehnyt jo yli 10 vuotta kaikissa mahdollisissa vaaleissa.

 

 

Myyrien valtakunta. Osa 8: James Hirvisaaren kootut selitykset

 

 

3. Yritti estää Convoyta ja muita mielenosoituksia

Ensin tuki Convoyta, mutta yhtäkkiä kääntyi täysin hysteerisesti sitä vastaan. (Tuliko käsky?) Lopulta vielä liittoutui polpon kanssa yllyttäen poliiseja pahoinpitelemään Convoy-mielenosoittajia.

 

Miksi Ano Turtiainen liittoutui Jari Taposen ja polpon kanssa Convoy-vapauskulkuetta vastaan?

 

 

4. Kieltäytyi vaaliliitosta

Alusta asti Ano kieltäytyi luomasta Suurta vaaliliittoa, vaikka olisi sen helposti voinut tehdä eduskunnasta käsin kutsumalla yhteistyöhön lukuisia poliittisia ryhmiä, kansanliikkeitä ja sitoutumattomia. Tämä ei kuitenkaan Anolle käynyt, koska halusi olla TOTAALINEN diktaattori, jonka jokaista käskyä kaikkien on toteltava.

Niinpä sitten Ossi Tiihonen lähti VKK:sta ja perusti Vapauden Liiton, jonka johdolla (huonolla menestyksellä) yritti luoda Suuren vaaliliiton.

 

Vapausmielisen jytkyn resepti: Vaaliliitto + sitoutumattomat + (-RKP) + Tiihonen

 

 

5. Kieltäytyi tekemästä vaalilehteä

Ano ei ole missään vaiheessa suostunut tekemään vaalilehteä, vaikka se olisi ollut hyvin helppoa varsinkin, kun sai suurta kansanedustajan palkkaa. Valtio myös tuki myös Anon eduskuntaryhmää ilmaisilla toimistopalveluilla ja sihteerillä.

 

Myyrien valtakunta. Osa XVI: Miksi vapausmieliset puolueet eivät jaa vaalilehteä? Sabotaasia vai liian kallista?

 

 

6. Ei halunnut auttaa nostamaan oikeusjuttua persuja vastaan

Level-Youtube-kanavan Nico Giasanti pyrki persujen varapuheenjohtajaksi, mutta hänen ehdokkuutensa estettiin todella törkeän laittomalla tavalla. Olisi siis ollut helppo nostaa oikeusjuttu persujen puoluekokousta vastaan, mutta VKK:n porukka ei tätä halunnut.

 

Operaatio Purra: Toimittaja Mika Koskinen demonisoi persujen 1. vpj-ehdokas Nico Giansantia

 

 

7. Kieltäytyi kritisoimasta persujen äänestyskoneita ja Matti ”CIA” Putkosta

Giasantin syrjinnän yhteydessä kävi myös ilmi monenlaista mielenkiintoista faktaa. Kävi esimerkiksi ilmi Putkosen johtavan täysillä sekä persujen puoluekokousta että niiden äänestyskoneita. Kautta vuosien Ano on kuitenkin ollut aina hiiren hiljaa persujen absurdeista äänestyskoneista. Siis vaikka niitä johtaa Lipposen kanssa Suomen EU:iin, euroon ja Natoon vienyt Matti ”CIA” Putkonen, joka äänestyskoneiden avulla sai natotettua puolueen ja myös Purran puolueen johtoon.

 

Ano on vain kerran uskaltanut kritisoida Putkosta. Niimittäin silloin kun hänet potkaistiin pois persuista.

 

Kuvassa linkki Demokraatin juttuun

 

 

Tämän jälkeen Turtiainen on kuitenkin kieltäytynyt kritisoimasta Putkosta ja täysin vaiennut persujen äänestyskoneista.

 

Myyrien ja Vapaaherran Valtakunta. Osa XXI. YLE: Matti (“CIA”) Putkonen pomoilee taas persuissa!

 

 

Anon agenttipisteet ovat siis hyvin korkealla varsinkin, kun Ano edelleen fanittaa kansallismielisen kentän kestotuhoajaa James Hirvisaarta. Ano ja Hirvisaari ovat hyvin systemaattisella tavalla toistuvasti vaaleista toiseen pelastaneet persut ajamalla tahallaan kansallismielisen kentän kaaokseen.

 

Psykoositeoria

Toisaalta harvoin sitä voi olla varma toisen motiiveista. Varsinkin kun Ano näyttää ihan oikeasti olevan täysin sekaisin. Ennen vaaleja hän ihan tosissaan selitti, että VKK voisi saada 40 kansanedustajaa ja tulla Suomen suurimmaksi puolueeksi.

 

Äänet ja unet kertoivat: VKK:sta eduskunnan suurin puolue. Pihosta ministeri!

 

 

Tämä Anon sekoilu herättää mielenkiintoisen kysymyksen. Ehkei Ano olekaan ainakaan täysin Supon myyrä, vaan kärsiikin vakavasta mielisairaudesta. Kärsiikö Ano peräti psykooseista? Onko hänen vaimonsa ja lähipiirinsä pimittänyt julkisuudelta nämä psykoottiset kohtaukset?

 

Kannattaa muistaa, että Laiton Lehti on jo VUOSIA selittänyt, että SUURIN OSA johtavista aktivisteista on joko myyriä tai sertifioituja mielisairaita. Tai molempia. Useampaa puoluetta ja kansanliikettä on johtanut tai yrittänyt johtaa lääkityksessä oleva toistuvasti psykooseista kärsivä henkilö. Itse asiassa useimmat johtavat aktivistinaiset ovat lääkityksessä. Miehissä puolestaan lääkkeiden tilalla ovat steroidit, alkoholi, huumeet ja väkivaltaiset raivokohtaukset.

 

Hulluinta tässä kaikessa on, että näiden johtavien aktivistien kannattajat EIVÄT VÄLITÄ, vaikka heille antaisi kiistämättömät todisteet psykooseista, lääkityksestä tai edes vankilaan johtaneesta steroidien, alkoholin ja huumeiden käytöstä. Osittain tämä välinpitämättömyys selittyy myyrillä ja valtataisteluilla, mutta suurin syy tähän välinpitämättömyyteen ja sormien läpi katsomiseen on suomalaisessa luonteenlaadussa. Ei se alkoholismi ja pieni huumeiden käyttökään niin vakavaa ole. Eikä psykoositkaan niin vakavia ole, kunhan muistaa ottaa lääkkeensä. Ihmisethän ovat tasa-arvoisia ja meidän pitää kaikki tukea toisiamme. Itse asiassa heikkoudet ovat tehty voitettaviksi. Mad Pridekin tukee ihmisten kehittymistä yhä paremmiksi ihmisiksi.

 

 

Psykoosit selittäisivät monta asiaa alkaen Anon aivan hullusta kiihkouskovaisuudesta. Ehkä Ano ja hänen lähipiirinsä uskoo, ettei Ano kärsikään psykooseista, vaan Jumala puhuu ja ohjaa häntä! Useissa videoissaan Ano aika suoraan tästä puhuu. Äänet olivat esimerkiksi kertoneet Anolle, että kaikki vaalit peruutetaan. Olisiko tämän takia Ano sitten heittänyt läskiksi aluevaaleihin valmistautumisen?

 

Itse asiassa ennen aluevaaleja Laittoman Lehden päätoimittaja soitti VKK:n johtoporukalle ja kysyi miksi he eivät kampanjoi eivätkä ole ehdolla vaaleissa. Vastauksena oli, että vaalit peruutetaan! Kyllä. He ihan oikeasti uskoivat, ettei aluevaaleja tulisi. Pian tämän jälkeen Laiton Lehti sitten aloittikin VKK:n sekoilujen paljastamisen.

 

Eroaako Suomen epäpätevin vaalijohtaja? Vai pelastaako James Hirvisaari taas persut?

 

 

Ongelmana vaan oli, ettei juuri kukaan uskonut VKK:n johtoporukan olevan niin hulluja. Niinpä sitten Laiton Lehti alkoi yksityiskohtaisesti palikkatasolta asti selittämään kuinka VKK:n toiminta on joko täyttä sabotaasia tai täyttä mielisairautta. Tosin tämäkään ei juuri auttanut, koska suuri osa suomalaisista ja varsinkin suomalaisista miehistä on geneettisistä syistä lähes häiriintyneen naiveja ja passiivisia.

 

Evoluutiopsykologia. Osa XII. Tuomas Malinen tykittää taas vihafaktaa: Perusongelma suomalaisissa miehissä!

 

 

Ehkäpä Ano ihan tosissaan luuli, että hän tulee varmasti saamaan äänivyöryn ja VKK:sta tulee Suomen suurin puolue. Tämä selittäisi ainakin osittain nuo kaikki edellämainitut sabotaasit. Ehkä Ano ajatteli, ettei kannata tehdä mitään muuta kuin rukoilla ja odottaa VKK:n murskavoittoa eduskuntavaaleissa. Tämän jälkeen sitten diktaattori-Ano pelastaisi Suomen Jumalan ja raamatun johdolla.

 

Tähän psykoosi-teoriaan viittaisi myös Anon viimeisin video. Siinä hän nimittäin syyttää häviöstään massiivista 150 000 äänen vaalivilppiä ja vaatii koko eduskuntavaaleja uusiksi Venäjän johdolla! Kyllä. Kun Jumala ei tehnytkään Anosta diktaattoria eduskuntavaalien avulla, niin ehkä Jumala käskeekin Putinia tekemään Anosta Suomen diktaattorin.

 

Kaikista omituisinta tässä on, että samassa videossa Ano sinänsä hyvin näyttää tajuavan Suomen Natoon pääsyn olevan tyypillinen suurvaltojen diili, jossa USA saa Suomen ja Venäjä ainakin puolet Ukrainaa. Tästä törkeästä suurvaltojen diilistä huolimatta Ano entistä enemmän ihailee Venäjää ja nyt vaatii sitä miehittämään Suomen!!

 

 

 

 

 

Video herätti monia kommentteja ja kysymyksiä.

 

 

 

 

Tyhmyysteoria

Lisäksi on vielä kolmaskin teoria myyrä- ja psykoositeorian lisäksi eli tyhmyys-teoria. Ehkä Ano on järkyttävän tyhmä eli omaa vain noin 90-95 ÄO-pistettä.

 

Laiton Lehti on julkaissut useita juttuja ÄO-tuloksista ja eri ryhmien keskimääräisistä älykkyysosamääristä. Näistä on myös valtakunnanvainoaja nostanut syytteitä.

 

Uusin ÄO maailmankartta!

 

 

Monien tutkimusten mukaan alle keskiarvon eli 100 ÄO-pisteen ihmiset eivät kykene monimutkaiseen tieteelliseen ajatteluun. He eivät esimerkiksi pysty ymmärtämään deduktiivista argumentaatiota tai edes keskiarvoja ja anekdoottisten todisteiden arvottomuutta.

 

On kuitenkin vaikea uskoa, että Anon ÄO on alle sata. Itse asiassa pari vuotta sitten Laiton Lehti fanitti Anoa myös siksi, että luuli hänen olevan suht älykäs. Eihän nimittäin tyhmä voi päästä painonnoston maailmanmestariksi. Vai voiko sittenkin?!?

 

 

Ehkä tässä ollaan taas suomalaisuuden juurilla. Laiton Lehti on nimittäin vuosia selittänyt, että suomalaiset ovat hyvin erikoinen ja ainutlaatuinen alkuasukaskansa. Suomalaiset ovat AINOA jäljellä oleva VALKOINEN metsästäjä-keräilijäkansa. Tämä selittää kaikki suomalaisten erikoiset luonteenpiirteet alkaen ahkeruudesta, käden taidoista, umpirehellisyydestä ja naiviudesta päätyen konsensushenkiseen sopulimaisuuteen, naivismiin ja alkoholismiin.

 

Evoluutiopsykologia. Osa XV. Lukija: Suomalaisten perverssi harha: Valtiouskovaisuus

 

 

Suomalaiset ovat nimittäin kehittyneet taistelemaan harvaan asuttua, kylmää ja raakaa luontoa vastaan eikä muita heimoja vastaan. Tässä suomalaiset poikkeavat hyvin paljon sekä indo-eurooppalaisista maanviljelyskansoista että puolivalkoisten arabien/juutalaisten paimentolaiskulttuurista, joissa kaikista tärkeintä on osata taistella muita kansoja vastaan sekä argumentoimalla että myös juonittelemalla ja yleensäkin politikoimalla.

 

Suomalaiset eivät osaa politikoida, vaan joko uskovat kaikki valtaeliitin puheet tai sitten itsepäisesti sulkevat korvansa kaikelta puheelta. Ano taitaa olla tässä ääriesimerkki. Hänen koko geenistönsä on suunnattu taistelemaan fyysistä ympäristöä vastaan. Tämä selittäisi myös hänen maailmanmestaruuden, jossa hänen vihollisena oli raaka rauta ja luonnon painovoima. Se selittäisi myös hänen elämäntapansa, jossa sekä autojen ja talon remppaaminen ovat suuressa osassa.

 

Ano osaa siis kontrolloida fyysistä ympäristöään, mutta on täysin avuton sosiaalisissa suhteissa. Vielä avuttomampi hän on politiikassa ja poliittisessa juonittelussa. Tämän takia hän ei kykene edes ymmärtämään mistä puolueiden kannatukset oikein tulevat. Ehkä hän ihan oikeasti luuli, että hänen ympärillä olevat jees-miehet edustavat kansan suuria rivejä!

 

Ano on kirjaimellisesti kuin metsäläinen, joka ei geenistöltään sovi monimutkaisiin poliittisiin kuvioihin. Tähän viittaa myös Anon kehuskelema geneettisen testin tulos: 100% suomalainen!

 

 

 

 

41 thoughts on “Murskatappion kärsinyt Ano Turtiainen: Vaalivilpin takia eduskuntavaalit uusittava Venäjän johdolla!

 1. Hyvin mahdollisesti Ano on Supon myyrä, jonka rooliin kuuluu esittää putinistia, mutta olla todellisuudessa lännen tiedustelupalvelujen palveluksessa.

 2. Nämä vaalit jättivät kyllä monta kysymystä ilmaan. Itse haluaisin uskoa että Ano olisi ollut ihan vilpitön mutta häntä on kiristetty jollain ja siksi toiminta oli välillä outoa. Toki myös vuosien steroidien käyttö on saattanut päähänkin vaikuttaa kun todistetusti steroidit eivät tee hyvää aivoille.

  1. Pienet pupillit ja rauhallisempi kuin lääkittynä. ”Vääristyneen” vihaiset kasvot oli ennen kuin olisi vihainen…nyt suhtkoht tyytyväisen, itsevalheisiin uskovan oloinen…

 3. Re:
  eduskuntavaalit uusittava Venäjän johdolla!

  Tot­ta toi­nen puo­li!
  –   Olen­nais­ta on, et­tä täl­lai­sia vaa­le­ja ei saa jär­jes­tää val­ti­on joh­dol­la,
  –   Va­lin­tap­ro­ses­si on an­net­ta­va KO­KO­NAI­SUU­DES­SAAN kan­san kä­siin.

  Kyl­lä kan­sa kei­not kek­sii …

  1. ääntenlaskenta manuaalisesti niin, että kaikissa paikoissa on mahdollisimman monen puolueen tarkkailijoita paikalla. Ei nää koneistetut laskennat mitään varmoja ole muiden kuin etukäteen päätettyjen varmojen voittajien kannalta.

 4. Turtle-Turtiainen on KULTTIJOHTAJA, samoin kuin Sanna Marin. Ilkka Vakkuri on näistä puhunut mm. sarjassaan ”Kaksitoista diktaattoria”.

  Tyhmyysteoria sopii Turtiaiseen, hänhän esittelee kalastus – ja ruoanlaittotaitojaan videoilla. Suuresta luovasta älystä ei kerro myöskään ura armeijan palveluksessa. Älyä ei tosin tarvitakaan tässä maailmassa pärjätäkseen, joka on rakennettu tyhmille ja keskimääräiisille.

  Älyn kanssa painonnostolla ei ole mitään tekemistä. Siinä on kysymys vain onko räjähtävän nopeita lihassoluja ja pitkäjönteisyyttä treenata tavoitteellisesti sekä kivunsietokyvystä.

  1. Ja palautuminen (kuten itsellä, nyt ilman viinaa), muuten ylikunnossa (viinoissa) ja siirtyy seuraavalle päivälle taas palautuminen hyödyttömänä tämä päivä. Oikeat määrät, otteet, ruokavalio. Kisoihin valmistautuessa eri taas ja kisoissa. Valmentaja, itse vain suorittaa, mutta jos valmentaja lipsuu, lipsuu urheilija ja päinvastoin.

 5. Ihan mielenkiinnolla ketähän Marco Dewitt äännesti näistä kaikista kirruptoituneista SUPO puolueista? Jotakin oli kumminkin äänestettävä, koska se oli vähintä mitä pystyi tekemään.

  1. No tietenkin Vapauden liittoa, kun kerran siitä alusta alkaen puhui ”oikeana” valintana ja Tiihosta nimenomaan. Olisihan Marco auttanut puolueen mainostamisessa (oikeasti ei itse ole, niin ei kiinnostanut);
   Nationalismi on liberalismin ilmentymä kommentoi:
   ”For the record, tarjouduin syksyllä organisoimaan tuon nationalisteille yhteisen viikkolehden tekemisen ja levityksen sekä tekemää itse alueellisen testijaon, jos sinä (Marco) mainostat hanketta ja autat siten löytämään lehdelle jakajat ympäri maata. Sen sijaan että olisit suostunut kehotit minua Vapauden Liiton puoluetoimistoon koska siellä ne on olis semmosia vitun Einsteinejä että ne kyllä tajuaisi hoitaa tuon lehden tuottamisen ja jakelun. Eli tässä se nyt nähtiin, nolla puoluetoimiston kautta tehtyä ja jaettu vaalilehteä 👌

   Eli olisit vaan sanonut ”kyllä”, niin varmasti jotain tätä nyt toteutunutta parempaa olis syntyny.”

   Loppui seinään Vapauden mainokset kuin Jyrin juominen (eilen illalla karkasi hanskasta ja tuli epämääräistä juttua). No ainakin on parantamisen varaa (minulla henkisen krapulan).

 6. Tasapuolisuuden nimissä on sanottava että on Ano tehnyt jotain hyvääkin, pelkästään siitä että hän on yksin yrittänyt puhua järkeä 199:lle maanpetturille Arcadianmäellä on annettava iso tunnustus (itsekin pari vuotta 360 asteen sotaa pienessä työyhteisössä käyneenä osaan tätä arvostaa ja jopa ihmettelen ettei Ano mennyt pahemmin sekaisin jo aikoja sitten) ja se että Ano erotettiin persuista on parasta mitä Suomen poliittisella kentällä on tapahtunut pitkiin aikoihin.

  Puolueenjohtajaksi Anosta taas ei ole ja siitä mitä tuolle todella lupaavasti aloittaneelle puolueelle tapahtui vain pari kuukautta sen perustamisen jälkeen Convoy mielenosoituksen aikoihin voidaan vain spekuloida. Oma veikkaukseni on että kuten 16.5.2021 persujen mystisesti kuin seinään pysähtyneen jarrutuskeskustelun EU-tukipaketista kanssa joku yksinkertaisesti osti puolueen halutun kannan edustajaksi. Persujen kohdalla tuo taho oli todennäköisesti Kokoomus ja mikäli Ville Taviosta sattuu tulemaan oikeusministeri seuraavassa hallituksessa tämä teoria on käytännössä vahvistettu mutta siitä kuka ja mitä vastaan osti VKK:n johdon vastustamaan tuota Convoy-mielenosoitusta jota suurin osa puolueen (mahdollisista) kannattajista kannatti en ole vielä varma.

  Olen täällä usein ihmetellyt myös sitä että oliko VKK:lla loppupeleissä enää muita kannattajia kuin täysin omassa kuplassaan olleet pieruäänille nauraneet Leveli-lampaat jotka oikeasti taisivat paimeniensa kanssa uskoa VKK:n ottavan ainakin tuon 40 paikkaa läpihuutojuttuna. Mikäli tässä vaalituloksessa oli jotain hyvää niin se on se että tämä lammaslauma sai kunnon ”reality checkin” ja toivottavasti tuli järkiinsä.

  1. Monta hyvää pointtia kommentissasi. Näillä palstoilla löytää paljon tietävämpää ja parempaa keskustelua kuin valtamedian sensuroiduilla kommentointipalstoilla. Vielä kun tietäisi keinon millä saisi ihmiset enemmän lukemaan vaihtoehtomediaa.

  2. Kyllä paskahousuja Suomeen mahtuu, kuten vaikkapa Karalahti Nytin ehdokkaana oli sitten jo kesken vaalikampanjan kuulemma heivannut .

   Täällä kuten MV lehdessä on todella vammaista ajattelua jostain valeoppositiosta. Jos VspsudenL. ym olisivat saaneet 20% äänistä niin yhdessä olisivat olleet kutistuneen PS:n kanssa oppositiossa. Sitten olisi kaksi valeoppositiota taas velemedioille hyperventiloitavaksi.

 7. Hyvää huomenta

  Ensimmäinen Natoaamu. On niin rauhallista ja turvallista. Erityinen hyvä tunne tulee Naton ydinsateenvarjosta. Tuntuu niin hyvältä kun se sateenvarjo tuolla ylhäällä on suojana. Jos Venäjä nyt ampuu tänne ydinohjuksen, niin Naton ohjus ampuu sen alas. Voisiko enää paremmin asiat olla. Ei tarvii olla enää rähmällään.

   1. Saa nähdä mitä Naton juhla-unia sitä tulee, kunnes herää ja järkeistyy, toisin kuin Natokrapulainen krapulasta, Nato jää silti.

     1. Tsori. En ole mikään ammattikirjoittaja kuten jokainen hyvin tietää. Kovasti yritin sarkastiseen sävyyn saada, mutta aina ei jauhot riitä näköjään.

 8. Mietin sitä, että on myös kaksoisagentteja, sellaisia, jotka auttavat tiettyyn rajaan molempia tahoja.

  Minusta tässä tietyillä tahoilla on ollut pyrkimyksenä 1. Kanavoida tyytymättömyys nykypolitiikkaan eräänlaisiin varaventtiileihin, joissa paine saadaan purettua, kun itse politiikka ja uuden puolueorganisaation rakentaminen vie voimat, 2. Luoda rakenne, jossa oppositosta tulee näkyvä, jolloin sitä voidaan tarkastella, analysoida ja tuhota, 3. Pitää poliittisten toimijoiden tietoisuus alhaisella tasolla ruokkimalla ahneutta, eripuraa, epäluuloa, vallanhimoa, kyräilyä, epäluotettavuutta ym, 4. Hajottaa oppositio- ja muutosvoimat luomalla riitojen ja eripuran kautta useita pieniä puolueita ja ryhmiä, jo4ka eivät kykene yhteistyöhön ja yhdistämään voimia, 5. Löytää hyödyllisiä idiootteja, joita tiedustelupalvelut voivat käyttää hyväksi nyt ja myöhemmin.

  On myös mahdollista tuo, että pienpuolueiden takana ovat ulkovallat. Se selittäisi sen, ettei esim allekirjoittanut ole ollut tervetullut juuri mihinkään. Jos mielipide on tietty Paasikiven-Kekkosen linjalaiseksi, niin eihän se miellytä tahoja, jotka tarkoituksella kärjistävät vastakkainasettelua idän ja lännen välillä. Eikä tahoja, jotka haluavat alueemme omaan leiriinsä.

 9. Nyt toivoisin Laittomalta Lehdeltä vielä laajempaa juttua näistä kaikista (tämän kertasista) kentän sekopäistä ja toivottoman typeristä puuhastelijoista, kun yhtä piilopuoluetta johti yksinäinen vaaliasiamies, yhdessä ei ollut puheenjohtaja edes ehdolla ja yksi keräsi täyttä häkää vaalien alla vain kannatuskortteja ja mitä lie muuta taas. Yhtä ohjaa yläkerran ukko ja toista tähdet kuu ja planeetat. Voi herranjumala sentään tätä sekopäiden temmelyskenttää kun touhu on melkein kun Pekka Siitoimella konsanaan ja tärkeet pointit ja ajatukset hukataan jonkin tautisen hörhöilyn alle.

 10. Todennäköisesti vuosikymmeniää kestänyt sterioidien ja muiden ”vitamiinien” piikittäminen on pehmentänyt Turtiaisen pään lopullisesti. Tähän päälle vielä ”roid rage”-kohtaukset, niin se on siinä!

  1. Nekuilla onkin enemmän ”roinaraivoa” luonnostaan, kun testo ja tyhmyys yhdistyy, siihen vielä huumetta sopivasti niin avot, juuri mikään ei pysäytä, länsinössykät ainakaan. Siitä tulikin mieleen, että Minnesotaan tuli uusi suvakinpi laki poliiseille. Kohta jonkun promillet, nyt saisi jo Ruotsissakin ajaa, mutta kun en ole valmis omasta mielestä, pitäisi olla 0-toleranssi, itse en ainakaan uskalla lähtä vaikka 0,1 kun henkisfyysinen olo vielä huono. Meinasin sitten että ei kun pirtin oven aukaisi ja saman tien lopetin puhelunkin.

 11. Vaalit maanpettureiden valtakunnassa jossa jokainen instituutio on Rotschildin ei oikein tuota tulosta

  Eivät ne huijarit sieltä lähde – vielä absurdimpaa on kehottaa ihmiset uurnille. Tai tekemään puoluepolitiikkaa.

  Suomalaiset ansaitsevat tulevan selkänsaunan.

 12. Kun aikoinaan allekirjoitettiin kansainvälinen pitkänmatkan ohjusten kielto, niin Turkista tuli NATO-maa samalla kertaa. Ja ihan ilman liittymismaksuja tai vuosimaksuja, koska Turkista on Moskovaan lyhyen matkan ohjuksen kantama.

  No, nyt kun Suomi antoi perseensä NATO:n käyttöön, niin Suomesta on vielä lyhymepi matka Moskovaan. Ja tällöin Turkki menetti poliittisen vipuvartensa. Siksi ulosmarssi.

  KUN Venäjä aloittaa sotansa Suomea kohtaan niin toivon että se aloittaa sen politikoista. En usko että maassa on oikeasti sotaa haluavia ihmisryhmiä. Muut kuin politikot. Joten ne voidaan poistaa ihan vaikka varoittavana esimerkkinä. Ja tietysti ne NATO-kiimaiset jotka menee sinne itärajalle sotakiimoissaan.

  1. Nato- myönteisessä miekkarissa eilen suurtorilla oli alle 10 Naton kannattajaa. Eli kansan tukea ei ole Natolle. Valeuutinen myös, että Nato-lippuja ihmiset tilaavat koteihinsa tai että Itä -Suomen talous nousuun Naton avulla. Paskanmarjat nousee!

  2. Kahden vuoden sisällä sodassa on minun näkemykseni. Tämän sota eduskunnan aikana jokatapauksessa mutta en pidä minkäänlaisena ihmeenä että jo syksyllä niinkuin nimimerkkisikin ennustaa.

   Tähän on tultu. Täytyy sanoa ettei edes näin pessimistinen henkilö kuten minä osannut uskia että tilanne perkelöityy tähän pisteeseen ja näin nopeasti.

   1. Rauhassa ja raitista ilmaa niin helpottaa. Vappu hulinat, rahanmarkkinat, vain Jeesus vähentää aukioloa. Keskittykää nykypäivään, elämä on ihanaa jos sen oikein oivaltaa, ja jos on tilaa unelmille, älkää jaakö pimeyteen hyvät sielut!

 13. NATO-kiima on ollut molemminpuoleista eli sitä esiintyy sekä Suomessa että varsinkin USA:ssa ja briteissä, joiden ulkopoliittinen johto sekä näille alaiset tiedustelupalvelut ovat olleet ajamassa Suomea kiihkeästi NATO:on. Nämä samaiset tahot ovat haistaneet, että kansallismielinen pienpuoluekentttä on NATO-vastaista ja voi aiheuttaa hankaluuksia hankkeeile.

  Suurvaltojen tiedustelupalveluilla on käytössään tehokkaita mielenhallintamenetelmiä, joita voi soveltaa sekä massoihin että yksilöihin. Valtamedian kautta tulevan pelottelun sekä ’problem-solution’-kaavan soveltamisen olemme jo nähneet, mutta käytössä on myös keinoja, joilla yksilöitä voi sabotoida. Näin tehdään joko lahjoen, kiristäen tai kenties teknologian avulla hienovaraisesti ja saada yksilö kuulemaan vaikkapa ”jumalalta” tulevia viestejä.

  Ano ei ole hunaja-ansoihin ja kiristyksiin taipuvaista tyyppiä ja on kenties päätetty vedota miehen ilmeisiin uskonnollisiin tunteisiin. Sabotaasit ovat tehokkaita, jos henkilö on päässyt jo poliitisen kulttijohtajan asemaan. Näin iso määrä oppositioväkeä voidaan johdattaa johtajan kautta harhaan ja niinpä heidän jo tekemänsä poliittinen työ valuu suurelta osin hukkaan.

  Tietenkin on mahdollista, että Anon mielenterveys ja arvostelukyky on viime metreillä horjahtanut ihan ilman ulkopuolista vaikuttamistakin.

 14. Soitin tänään lankapuhelimella pitkästä aikaa kuussa asuvalle kaverilleni kuunatsille. Hän kertoi että kuussa on viimeaikainen ollut vilskettä, sen lisäksi että vihervassarit ovat etsineet häntä jo vuosien ajan myös isänmaallinen persut ja kokoomuslaiset ovat vuoden olleet siellä etsimässä kuuryssiä ja eilen VKKlaiset tulivat etsimään kuuvapaamuurareita jotka ovat vieneet heiltä ja vain heiltä 150000 ääntä.

 15. ”-Laiton Lehti on pari vuotta syyttänyt Ano Turtiaista myyräksi, koska hän:” Nyt kyllä päätoimittajaa puhuu palturia. Eihän siitä ole kuin vähän yli vuosi kun Marco jumaloi Anoa suoraselkeisimmäksi, upeaksi ja ties miksi ylistäen kutsuen.

  1. Myyräily alkoi olla selvää 2020 kesällä persujen pj-vaalien yhteydessä, kun Ano ei suostunut valittamaan sanallakaan persujen puoluekokouksen äänestyskoneita ja Giasantin laitonta syrjimistä puoluekokouksessa. Vielä varmemmaksi asia alkoi tula, kun Ano ei syyttänyt persuja pedoafgaanien Suomeen kutsumisesta.

   Julkisuudessa ensimmäinen kriittinen juttu taisi olla 2020 loppukesällä, kun kysyttiin onko Ano patologisen naivi. Tästä huolimatta kehoitettiin ihmisiä äänestämään VKK:ta aluevaaleissa. Aivan avoimesti syytettiin myyräksi 2021 alussa heti aluevaalien jälkeen, kun kävi selväksi KOKO VKK:n johdon olevan valeoppositio.

   Pari vuotta on siis epämääräinen ilmaisu, mutta tosiaan myyräksi ollaan syytetty vasta 15 kuukautta.

 16. Monikärkiohjus Marin tuhosi vihreiden ja vassarien vaalituloksen sekä johdattaa demarit oppositioon. Melkoiset näytöt.

  Hullu-ukosta tulee Ukrainan ulkoministeri.

 17. Ano elää kuplassaan pilkkien jossain järvellä, ei sinne todellisuus tavoita Anoa. Siltä osin on sekaisin ettei ole realiasioissa kiinni, mutta ei tuo mikään mielisairas ole joka ei omia asioitaan voisi ajaa ja minusta aika huono heitto varsinkin kun toisinajattelijoita muutenkin klassisesti vainottu tällaisin syytöksin

  1. Hyvä pointti, mutta ikävä kyllä psykoosit ovat todellisia. Eivät ne ole mitään liiottelua. Jos jatkuvasti kuulet ääniä, niin tällöin tarvitset apua. Nykyään on ihan tavallisia lääkkeitä, joilla pääsee psykooseista eroon.

   On äärimmäisen haitallista, jos psykoosipotilas alkaa näkemään itsensä Jumalan kätenä ja profetioiden messiaana alkaen johtamaan vapausmielisiä, koska samalla lopulta tuhoaa vapausliikkeen ja auttaa tyranneja.

   Ano ihan yksin tuhosi VKK:n ja Suuren vaaliliiton samalla varmistaen, ettei YKSIKÄÄN vapausmielinen päässyt läpi. Tämä on hyvin vakava asia, jota on pakko tutkia vrsinkin, kun aiemmin psykoosipotilaat ovat aiheuttaneet vastaavanlaista tuhoa 2019 vaaleissakin. Minulla on useita nimiä ja kiistattomia todisteita, mutta en viitsinyt niitä julkistaa. Nyt kun kaikki taas toistui näissä vaaleissa oli pakko alkaa puhumaan ja varoittamaan äärimmäisen naiveja ja anteeksiantavia suomalaisia.

   Ehdottomasti pitää puolustaa yksilöiden oikeuksia pakkohoitoa yrittäviä lääkäreitä ja viranomaisia vastaan, mutta samalla pitää myös kertoa, jos joku johtava poliitikko tai sellaiseksi yrittävä käyttäytyy kovin psykoottisesti.

   1. Ai niin, Anolla ei ole enää huomenna diplomaattista koskemattomuutta eikä muillakaan pudokkailla. Nyt he ovat viranomaisille vapaata riistaa. Saa syyttää ja saa värkkäillä lähetteitä.

   2. Joo toit kyllä hyvin jo kuukausia aiemmin esiin että Ano johtaa profetioiden kautta mikä nyt on ihan pimeetä touhua ja enempää todisteita muutenkaan olisi tarvinnut edes etsiä, ehkä se ei heti aluksi paljastunut kun piti uskonsa piilossa. Valitettavasti VKK oli sellainen että Ano pystyi itse tuhoamaan sitten puolueen ja tekikin sen.

    Ano voi hyvinkin elää harhoissa ja varmasti elääkin , eläkööt mutta ei kukaan voi tosissaan lähteä tuon taakse enää puoluetta rakentamaan

    Tosi huono peliliike oli levelin tyypeiltä lähteä vielä VKKn ruumiin kanssa vaaleihin mannekiinina Bäckman. Olisivat älynneet kunnioittaa Tiihosia sun muita anon psykooseissa erottamia tekijöitä sen verran että eivät olisi tehneet sitä, tuo bäckman touhuilu oli myös syvä loukkaus kaikkia koronaa vastaan mielenosoittaineita kohtaan. Vaikka muuten pidänkin leveli lähetyksistä niin näitä siirtoja en ole ymmärtänyt yhtään. Ehkä vallanhimo sokaisi

 18. ITSEVALTAISTEN DESPOOTTIEN perusominaisuus on SYYTTÄÄ KAIKESTA MUITA! PEILI on PARAS ”tutkintalinja” kun SYYLLISTÄ etsitään. EDELLINEN koskee MEITÄ JOKAISTA sielua ja SIELUTONTA, jok tosin EI itseään PEILISTÄ kykene NÄKEMÄÄNKÄÄN. Vm RIMMAA jotenkin LÄNNEN kanssa!

  GLOBALISTI ”Riistomaa” Suomen VALTAPITÄVIEN
  (+ YLE) ISÄNMAANPETTUREIDEN vaalien pelikirja oli VARMISTAA Tietoenatori-VAALIVILPILLÄ se ettei AINOAKAAN eli EI yksikään KANSALLISMIELINEN esiintymistaitoinen VASTARNNAN KIISKI pääse uusille valtiopäiville laukomaan TOTUUDEN SANOJA. Kuten PERSUISTA kesken istuntokauden EROTETTU Turtiainen laukoi IKÄVIÄ totuuksia, jotka levisivät SOMESSA, vaikka YLE hänet VAIKENI, PILKKASI ja MUSTAMAALASI!!! ”Suomi” on TOTALITÄRISTINEN valtio, jonka ”DEMOKRATIA” on samaa PLAATUA kuin rakkaan esikuvansa USA:n BIDENIN kurja BANAANITSAVALTA!!!

 19. Amerikkalainen ja brittiläinen vihollisemme lisää koko ajan siviileihin kohdistuvia terrori-iskuja. Heidän tappolistallaan on myös jopa satoja lapsia, jotka he haluavat hengiltä.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*