Marco de Wit 5 huhtikuun, 2023

 

Suomi oli satoja vuosia ihan innoissaan Ruotsin sillanpääasema ja sijaistaistelija, joten totta kai tätä kunniakasta tarinaa pitää jatkaa. Ruotsi ja Natomaat ovat varmasti hyvin kiitollisia innokkaasta lypsylehmästä ja sijaistaistelijasta varsinkin nyt, kun lännen laiva on uppoamassa pankki- ja talouskriisiin.

 

Venäjäkin on ihan tyytyväinen, että USA saa Suomen ja Venäjä Ukrainan. Näin Venäjä saa sitten Naton hajottua tuhota myös Suomen.

 

Näin sitä suuret pojat ovat kautta aikojen peliään pelanneet. Suomi on ihan kiitollinen, että saa olla pelinappulana.

 

 

 

19 thoughts on “Suomi Natoon -sarjakuva

 1. Kaikkein tärkeintä on puhdistaa ”älykkääksi” kutsutut mädättäjät ja petturit ulos yhteiskunnasta. Koko historian mätä ja pahuus on aina lähtenyt heistä, kuten nytkin.

 2. Mi­tä Ur­ho Kek­ko­nen sa­noi na­to-jä­se­nyy­des­tä
  –    Pre­si­dent­tien sa­nat

  Vää­rä ul­ko­po­li­tiik­ka ei tu­le oi­ke­ak­si, vaik­ka ko­ko kan­sa oli­si sen ta­ka­na.
  –    To­si­asia on, et­tä kaik­ki ne aseel­li­set selk­kauk­set, joi­hin olem­me 250 vii­me vuo­den ai­ka­na jou­tu­neet, ovat päät­ty­neet meil­le on­net­to­mas­ti.

   1. Totta kai pitää aina olla naapureihin hyvät välit, eikä uhota, mutta pitääkö pelätä, ei, siksi ei Nato.

 3. Suomen hallinto on innokkain ajamaan omaa etuaan vain silloin kun se maallemme ja kansallemme mahdollisimman haitallista. Suomi viedään kerta toisensa jälkeen valheilla ja kieroudella mukaan aina vain uusiin globslistisiin kahleisiin.

 4. ”Venäjäkin on ihan tyytyväinen, että USA saa Suomen”

  Melkoista ajatustenlukemista. Joku Mearsheimerin tulkinta taas?

   1. Usa tee muuta kuin hoitelee ”ilman sotaa” ryssät. Suomella ei pelkoa ollutkaan, ei ryssät niin itsetuhoisia ole, eikä Putin yksin paina mitään ydinnappulaa.

 5. Venäjä on lisännyt ilmaiskuja viime aikoina. Nyt suvakit ovat hyvin raivoissaan! https://t.me/the_Right_People/16120

  Ukrainan ilmapuolustus on selvästi heikentynyt! Todennäköisesti iskut tulevat kiihtymään. Milloin kosher-Pekka(Toveri) kertoo näistä denazifioivista superpommeista suomalaisille nato-lampaille? Vai jatkuuko sensuuri?!!

  Venäläiset hävittäjät pystyvät myös tuhoamaan 200 km päästä ukrainalaisen hävittäjiä, joten ei ole mikään ihme, että naton homot eivät halua lähettää omia koneitansa tuhottavaksi!

  Nyt suvakkien raivo on täydellistä!

 6. Natovallankaappaajilla kävi sellanen pieni moka, että kukaan ei ollu muistanu maksaa kannatusjoukkoja Senaatintorille juhlimaan jäsenyyttä.

 7. Homohääkakkua onko kaupassa kun on natohäiden vuoksi otan-olutta ja loppunut hetkessä, viety käsistä kuten Natoliput, Suomi on suuremmaksi osaksi ihan keräilijä toisilleen kyräilijä kansa joka elää ja hengittää muiden nuoleskelulla ja siinä samassa hommaa matutulvaa. Suomi on edelleen, 2023 vuonnakin, itsesäälinen, itsetunnoton, jota haetaan ulkoa, peitetään epävarmuutta joukkoon. Suomi ei ole henkisesti itsenäinen. Emme edes joukossa osaa puolustautua, saati hyökätä, peruutamme yksilöittäin omaan poteroon. Päättäkää puolestani, en osaa mitään itse, enkä kehtaa, olen Suomalainen (sitä myöskin kuunnellen), märehdin kuin teollisuuslehmä 8 tuntia päivässä ja närästää muuten, mutta tyydyn valtion päätöksiin. Ugri(uhri)lammas!

  1. Nykysuomalaiset eivät olisi kyenneet itsenäistymään missään olosuhteissa. Suomen itsenäistyminen 1917 oli mieletön sattuma. Eihän suomalaisista ole minkään oman säilyttäjiksi, torppareita ovat sielultaan.

 8. Ylemmässä kuvassa on Sven Dufva värvääjiltään saamiensa hopeataaleriensa ja puhtaan univormunsa kanssa ja alemmassa kuvassa on Sven Dufva kärsimässä veriripulista syötyään viikkokaupalla mädänneistä vihanneksista ja rotista kenttäkeitettyä sotakeittoa. Ei ihme, että mies meni ihan vapaaehtoisesti sillanpäätyyn tapattamaan itsensä.

 9. Minäkin tässä vain ihmettelen, että jos naton sateenvarjon alla ollaan kerran turvassa niin miksi ilmassa on edelleen jännitteitä? Venäjähän ei ole koskaan uhannut yhtään natomaata. Ja entä eiliset kyberhyökkäykset, eikö 5. artikla suojelekaan niiltä?

 10. Päivä natossa ja jo meni 400 milliä raketteihin, mistä? Israelista! ISRAELISTA!!
  NO! Ei hätää! ne on varmasti ihan hyviä raketteja. Käykää vaikka kysymässä palestiinalaisilta!?

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*