Marco de Wit 6 huhtikuun, 2023

 

Tämä Ukrainan/Naton naissotilas ei taatusti ole ollut lähelläkään eturintamaa.

 

 

 

17 thoughts on “Päivän video: Naissotilas

 1. Tietokonepeleistä ja verkkopeleistä on tulossa yhä väkivaltaisempia.

  Alle 15-vuotiaille sallitut pelit sisältävät sotia, murhia kirveillä, kivääreillä ja veitseillä … jne.

  Sotaleluilla leikkiessään lapset kokevat inhimillisen ihmisen rauhan omaisen voiman olevan tuhoisa.

  Destruktiivisuudesta tulee siksi hyväksytty käyttäytymismalli.

  Sotalelut opettavat
  lapsille:

  – Sota on suuri seikkailu peli.

  – Tappaminen on hyväksyttävää ja puhtaasti hauskaa.

  – Väkivalta on ainoa tapa ratkaista ongelmia ja konflikteja.

  Sotaleluilla leikkimällä lapset oppivat epäikeudenmukaisuutta, jossa keskustelu ja
  viestintä eivät tuota menestystä.

  Vain aggressiivisten menetelmien kautta, voittajan on oltava voimakas ja vahva.

  Aseista on tullut vallan ainoa työkalu, joka poistaa ja hiljentää pois kaikki rauhan neuvottelut.

  Nykyisen sairaan sota hysterian käsittelemiseksi tarvitaan nopeita vastatoimenpiteitä lelukaupoissa ja niiden ulkopuolella, kuten filmistä tulee hyvin esiin. That’$ it!

 2. Uskottavampaa olisi ollut jos kesken marinoinnin olisi astunut miinaan ja jatkanut yhdellä jalalla urhoollista tanssia.

 3. Hyppiminen loppuu siinä vaiheessa kun venäläinen soturi hedelmöittää naissotilaan munasolun ja näin saadaan alulle rakkauden sukupolvi!

  Venäläisillä sotilailla on kova työ saattaa tiineeksi ne kaikki leskeksi jääneet ukrainalaiset naiset, jotka ovat hedelmällisessä iässä!

  Edessä on siis kunnon siitostalkoot!!!

  1. Hetkinen on tällainen tyypillinen suomalaismies, joka on kova kirjoittelemaan netissä ja suuri suustaan, mutta sitten juostaan tositilanteessa vihollista karkuun.

   1. Hah hah! Kuinka ylimielistä lässytystä! Kukas ne hedelmällisessä iässä olevat ukrainalaiset lesket siittää tiineeksi, jos venäjän armeija lipsuu velvollisuudestansa ”rakkauden sukupolven” alulle panemisessa? Naton homot?!! Anna mun nauraa!!!

    Toiseksi, minä osaan kyllä puolustaa perhettäni!

    Kolmanneksi, keitä nämä ”viholliset” ovat?!!

    Suosittelen, että aloitat eheytymisen suvakismista ja muusta hörhöilystä!

    1. En tiedä osaatko puolustaa perhettäsi tai onko sinulla edes sellaista, mutta tämäkin on hyvin negatiivinen ja keräilijä-metsästäjämäinen ajattelutapa, että korkeintaan ainoa oma perhe kiinnostaa, mutta muulla laajemmalla kansalla ei ole vittuakaan väliä.

 4. Tämän näkee hänen varustuksestakin: Lippaita ei käytännössä ole ollenkaan, eikä mitään muitakaan varusteita. Tytön oikealla puolella on lähinnä vain IFAK, eli Individual First Aid Kit, eli henkilökohtainen ensiapupakkaus, joka on tarkoitettu sotilaalle itselleen, kun häneen sattuu! Kun sotilas haavoittuu, ensimmäisenä nimittäin repäistään haavoittuneelta sotilaalta ensiapupakkaus ja aletaan käyttämään tätä häneen itseensä.

  Toisekseen, eturintaman jälkeen tyttö olisi taakasta vammautunut, sekä henkisesti täysin rikki yli vuoden päivittäisen tappamisen ja lihamyllyn jälkeen.

 5. Marco se usein haukkuu ukrainalaisten negatiivista eutanasiaa, mutta fakta nyt vain on, että se on länsi joka on kaatumassa positiivisuudessaan ja ukrainalaiset, jotka ovat levinneet pitkin Eurooppaa ja toiselle puolelle Venäjän Siperiaa! Kukahan tässä on tehnyt oikein ja väärin? Mietipä sitä. Autistiset japanilaisetkin tulevat olemaan tuhansia ja tuhansia vuosia.

 6. Ukrainalaiset ja venäläiset tytöt ovat oikeita naisia. Suomessa on vain lähinnä valkoisia suomalaisia huoria, ei naisia.

  1. En ole nähnyt vielä ensimmäistäkään hyvän näköistä ukrainalaista pakolaista ja niitä ukkojakin raahautuu suomeen koko ajan enemmän, tästäkin on sanottu jo muutama kerta.

 7. Tuolla sitä nyt KEIKISTELLÄÄN, mutta SITÄ EI voi tehdä KOTONA UKKONSA edessä! NAISEN EI kuulu eikä PIDÄ maata selällään JUOKSUHAUDASSA vaan MAKKARISSA selällään ja niin poispäin. Ja kun SÄNKYKAMARI TRAUMASTA on kulunut TARVITTAVAT kuunkierrot selkäkipuineen päivineen.

  KÄTILÖOPISTOLLA HUUTAA toksinen NYRKKINAAMA naama punaisena ilman AVIOMIESTÄ tai AVOVAHINKOA, joka olisi vain TAJU KANKAALLA ja KALVAN KALPEA eli TIELLÄ. Siksi MIEHET kuuluvatkin SOTARINTAMALLE, joka sekään EI ole HELPPO PAIKKA, mutta ovat kuitenkin LÄSNÄ ja tietävät kuolevansa kuulasta, mutta SIELLÄ EI pitäisi olla yhtäkään NAISTA hihittelemässä, jos ”YÖKASTELU” uusii ISOLLAKIN MIEHELLÄ.

  Sillä SOTA on HELVETIN ”SERKKUPOIKA” ja siksi MIEHEN kuuluu voittaa PELKONSA ja PUOLUSTAA ITSENÄISTÄ SUOMEA, joka on VUONNA 1939 EIKÄ PENTAGONIN NATO vuonna 2023. Joka VIIME MAINITTU ”rintamalinja” on YHTÄ laiton kuin koko LÄNSIMAAILMA kaikkine kurjine instituutioineen, joihin vedotaan kuin PYHÄÄN VIHKIVETEEN. Jopa tietäen ITSEKIN sen, että nuo menneet ajat ovat vain muiston repaleita ja kitkenyt RIPPIPUKU, jota EI saa enää päälleen edes niillä RUMILLA SANOILLA!!!

 8. Miksi Marco siteeraa jotain puhuvaa pillua kuten Andrew Anglin, mutta ei suostu selventämään kantojaan aiheista:
  – natsismi
  – fasismi
  – kansallisosialimi
  – uusnatsimi

  Taas kerran kaikkea selitellään jollain vitun typerällä ja kansoja toisiaan vastaan ajavalla aattella ”viholliseni vihollinen on ystäväni”.

  IHAN PASKA PUHETTA.

  Onko Marco itse sionistien kätyri ja natsi?

 9. Tuon bootsithan likaantui jo tuossa ”tansiessa”. Eiköhän äkkiä mennä lämpöiseen asuntovaunuu puhdistamaan ne.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*