Marco de Wit 7 huhtikuun, 2023

 

Ei voi kuin ihmetellä USA:n röyhkeyttä, kun kehtaavat SAMAAN AIKAAN haastaa sotaa sekä Venäjän että Kiinan kanssa. Viime vuonna USA:n edellinen edustajanhuoneen puhemies (toisena presidentin jälkeen arvoasteikossa) Nancy Pelosi vieraili Taiwanissa. Nyt nykyinen edustajanhuoneen puheenjohtaja Kevin MacCarthy puolestaan vastaanotti Taiwanin presidentin USA:ssa. Samaan aikaan puolustusvaliokunnan puheenjohtaja on vierailulla Taiwanissa, jossa selittää voimistavansa Taiwanin puolustusta Kiinaa vastaan.

 

USA on hullu, jos kuvittelee voivansa käydä sotaa samaan aikaan Venäjän ja Kiinan kanssa.

 

 

 

33 thoughts on “Päivän kuva: Sionistit

 1. https://youtu.be/tKpVW3DLYZk

  Miten amerikkalaiset ja brittiläiset eläimet varastavat ihmisten varallisuuden, imevät lihavaa elintasoa muiden työstä tekemättä mitään ja murhaavat heidän lapsensa. Amerikkalaiset ja brittiläiset ovat sairaita, rikollisia, laiskoja ja täysin sadistisia ja orja -ja huumekauppiaiden, terroristien ja varkaiden jälkeläisiä. He ovat koko historiansa eläneet muiden työstä ja selkänahasta, eivätkä ole koskaan osanneet mitään aitoa, luonnollista, kaunista ja omaa. Tämän takia heidän kaikkein läheisin liittolainenkin on ollut Kiovan orjamarkkinoista lähtien Israelin valtio. Amerikkalaiset ja brittiläiset tekivät satoja vuosia orjakauppaa ja viettivät helppoa ja lihavaa elämää orjien työllä.

 2. Ukrainan pahin vihollinen: Puola
  –    Top Russian spy warns of Polish land grab
  –    http://archive.today/7L4us

  Puola pyrkii lopettamaan Ukrainan valtiollisen olemassaolon, jotta voisi liittää entisen Ukrainan länsialueet itseensä.
  –    Tällöin nato tulisi automaattisesti laajentuneeksi Ukrainan alueelle.

  Myös Valko-Venäjän «puolalaisalueet» halutaan liittää oaksi Puolaa.
  –    Puolassa on julkaistu paljon karttoja aiheesta.

  1. Uk­rai­na an­tau­tuu, mut­ta ei Ve­nä­jäl­le
   –    vaan Puo­lal­le.

   Tais­te­lu­ja jat­ket­tu ai­van vii­mei­seen mie­heen as­ti, et­tä «Uk­rai­nal­le» lä­he­tet­tä­vää ase­apua on pys­tyt­ty va­ras­toi­maan Puo­laan alu­ei­den hal­tuun ot­ta­mis­ta var­ten. Vain epä­kel­po aseis­tus on lä­he­tet­ty Uk­rai­naan tu­hot­ta­vak­si, jot­ta ku­lis­sit säi­ly­vät.

   Luon­nol­li­ses­ti Uk­rai­nas­ta tu­lee sa­mal­la na­ton jä­sen ja sen koh­ta­lo en­na­koi Suo­men koh­ta­loa.

   Frak­taa­li­ses­ti kat­so­en Uk­rai­nan aseis­ta­mi­nen on ta­pah­tu­nut sa­man kaa­van mu­kaan kuin mi­tä teh­tiin Mins­kin so­pi­mus­ten kans­sa:
   –    Vii­vy­te­tään so­dan lop­pu­mis­ta, jot­ta Puo­la eh­tii val­mis­tau­tu­maan «lo­pul­lis­ta is­kua» var­ten.
   –    Eu­roo­pan inf­rast­ruk­tuu­ri ei kes­tä min­kään­lais­ta so­dan käyn­tiä. Sik­si on tais­te­lu­jen yl­lä­pi­tä­mi­nen Uk­rai­nas­sa on ol­lut olen­nais­ta, jot­ta saa­daan li­säai­kaa so­ti­las­ka­lus­ton siir­te­lyil­le.

   Leh­dis­tö­nar­ra­tii­vi on, et­tä
   –    Na­ton aset­ta­mat «rau­han­tur­vaa­jat» läh­te­vät val­loit­ta­maan Puo­lal­le alu­ei­ta, jot­ka si­tä kaut­ta tu­le­vat osak­si na­ton hal­lit­se­maa maa­il­maa.
   –    Näin saa­daan Ve­nä­jä näyt­tä­mään «rau­han vas­tus­ta­jal­ta».

   No. Lop­pu­pe­lis­sä voit­ta­ja kir­joit­taa rau­han
   –    ja his­to­ri­an.

   1. Kyllä. Suurin osa eli parhaat ukrainaan lähetetyt aseet ova todellisuudessa jemmassa puolassa ja odottavat seuraavaa rytinää.

 3. Iso-Äiti, 74, karkotetaan Ruotsista 18 vuoden oleskelun jälkeen.
  –    Sweden Finally Cracks Down on Invaders, Vows to Deport Old British Woman with Alzheimer’s
  –    http://archive.is/UiZFj

  Hänen syykseen voidaan lukea
  –    hän on valkoihoinen
  –    hänen lapsenlapsensa on valkoihoinen
  –    ei ole tehnyt yhtään murhaa
  –    ei ole edes polttanut yhtään autoa

  Rotu oikeuttaa karkotuksen
  –    Kun syyllinen on löydetty, rikos kyllä keksitään.

  1. TOTTA Kim ”TÖRISEE”, jolla TYTÄR on jo KOUTSATTAVANA uudeksi JOHTAJAKSI! Voivatko TSUHNAT taantua? EIVÄT, koska TSUHNAT eivät voi kasvatta juuria! Voikopa enää IDIOOTTIMAISEMPAA ”kolmen euron hevosta” olla kuin SALE puristamassa ”TOLTTENBERGIN” kättä. Tämä norski NATO:n puhemies EI ITSEKÄÄN nauti ”RUUDIN KEKSIJÄN” mainetta kansainvälisten poliittisten tarkkail,ijoiden keskuudessa. Kerrankin NATO HÄISKÄ saattoi katsoa alaspäin jotakuta!

   1. Tämä on aivan totta. Jo aiemmin myös Iso-Britannian laivasto miehitti Suomea yhdessä Neuvostoliiton kanssa, sekä antoi heille tiedustelutietoja suomalaisia vastaan. Amerikkalaiset ja brittiläiset, sekä ruotsalaiset ovat suomalaisten ikivanhoja verivihollisia. Amerikkalaiset, britit ja ruotsalaiset ovat terveiden ja normaalien valkoisten kansojen ja valkoisen rodun pahimpia vihollisia. Niin kauan kun tämä eläimellinen ja satanistinen saasta on olemassa maan päällä, emme voi parantua ja vapautua kokonaan.

 4. Samaan aikaan kun USA itse on lisännyt öljy-ostoksia Venäjältä 40%. Ja on luullut asentavansa hintakaton barrellille mutta esim Japani paskat nakkaa sille ja maksaa 16 dollaria barrellilta enemmän kuin USA haluaa. USA, joka pudotti ydinpommit Japaniin vain nähdäkseen miten tehokkaita ne ovat. USA, joka teki sen valtiolle joka oli antaunut jo.

 5. Suvakkien bidenismi on täysin naurettavaa!

  Eikö suvakit muista, että olemme nyt liittoutuneet tahon kanssa, joka suoritti irakilaisten kansanmurhan!

  Irakilaisten kansamurhaan osallistui myös noin 5000 ukrainalaista valenatsia!

  Miksi suvakit fanittavat kansanmurhaajia?!!

  1. Ei ne mitään fanita vaan vihaavat itseään ja ovat itsetuhoisia. Mikään ei niiden päätä käännä. Ei mikään.

 6. Ei ole Lähi-idässäkään mikään rauhallisen oloinen pääsiäisen aika, Israel tehnyt tuoreeltaan ohjusiskuja Libanoniin, vastatoimena Libanonin toimille ja Hamasin tukemiselle. Eihän tuo Netanyahun hallitus Israelissa näytä sikäli mikään ns. päämediankaan lempilapsi olevan, on puhuttu äärioikeistoryhmittymästä sun muusta. Satojen tuhansien ihmisten miekkareitakin ollut Israelissa jo jonkin aikaa. Kyllä juu läikkyy polttoainetta liekkeihin.

  1. Israel tuo pelkkää sotaa ja tuhoa Lähi-itään. Onneksi siellä on varsinkin Hizbollahin kaltainen hieno islamilaisnationalistinen vastarinta-armeija ja kansalliskaarti, joka puolustautuu israelilaisjokkojen terroria vastaan sekä myös vastarintaliike Hamas.

  2. On WANHA perinne, että ISRAEL iskee SUURINA JUHLAPYHINÄ kuin PILATAKSEEN muiden kansojen HILJENTYMISEN omiin JUHLAPYHIINSÄ ja PERHEPIIRIN kokoontumisiin! Jotesankin KARKEAN HUOMIOHUORAN touhukkuutta!

 7. USA uskaltaa, koska Suomen presidentti asetti Suomen kansallisen varallisuuden sotien vakuudeksi. Suomessa 2017 tehtiin ”laki” 2,5 miljoonan panttikirjan siirtämisestä sähköiseen muotoon Turun maanmittauslaitokselle. Kun näitä lainoja on saatu maksetuksi pyrkivät pankit pitämään panttikirjat omissa nimissään. EKP puustaa tätä toimintaa antamalla 7 kertaisesti sisäänottolainaan pankille Suomessa tällaista ”vapaata panttikirjaa” kohtaan. EKP voi nyt Suomen kansalaisten omaisuudella tilata aseita Ukrainaan. Kun sitten Suomen pankit kaadetaan omistaa EKP yhdessä yössä puolen Suomea täysin ilmaiseksi . ( tuulesta tehty euro ). Omassa tapauksessani lainan maksun jälkeen kesti 7,5 kuukautta prosessoida panttikirja omiin nimiin tuossa sähköisessä järjestelmässä.

  Juuri saamani tiedon mukaan tilintarkastajat eivät pankkien tilejä ja vakavaraisuutta tarkastaessaan pääse käsiksi maanmittauslaitoksen sähköiseen panttikirjajärjestelmään; siis tarkastukset nyt tehdään ”kädet selän taakse sidottuina”. Tämä järjestelmä ei ole vahinko; vaan tarkkaan harkittu suunnitelma Suomen tuhoamiseksi ja kansalaisten omaisuuden varastamiseksi.

  Siksi tämä on tärkeää kertoa kaikille kansalasille, jotta he tietäisivät keitä viholliset todellisuudessa ovat ja kuinka jokainen tähän myllyyn laitettu Suomen kansalainen voi itseään auttaa. Vain totuus pelastaa tämän maan kansalaiset .

  1. Ylen tietojen mukaan kyseessä oli itse Putinin tekemä hyökkäys omalla älypuhelimellaan.

 8. USA:n taloudelle on nyt elintärkeää pystyä pyörittämään sotateollisuuttaan Ukrainan sodalla ja aikasemmin kuolemaa tehneelle Natolle sota on ollut myös iso propagandavoitto.

 9. SUOMI on USA:n JALKAVAIMO, jonka jalat PILATAAN hetimiten JAPANILAISELLA kenkämuodilla menneisyyden GEISHOJEN myttyyn sidotuilla varpailla, jossa VARVASLUUT murskataan NÄTISTI! JUUDAKSET ovat myyneet SUOMEN maksamalla ITSE huomattavasti enemmän kuin KOLMEKYMMENTÄ HOPEARAHAA! Tässä ”pääsiäiskertomuksessa EI JUUDAKSET hirtä ITSEÄÄN katumusta osoittaen vaan JUUDAKSET hirttävät NE puhdassieluiset, jotka sanovat sen olleen MAANPETOKSISTA PAHIN!!!

 10. Yhdysvaltojen rikollinen lasten raiskaaja Donald Trump ampui kymmeniä risteilyohjuksia Syyriaan ja vaati Syyrialta: Antakaa meille öljy. Öljy on MEIDÄN.

  Nyt Donald Trump onkin joutumassa tuomiolle ja hyvä näin. Edes jotkut sairaista amerikkalaisista rikollisista saavat ansionsa mukaan.

 11. Laittoman Lehden toimitukselle on pitkään yritetty selittää, että Suomen ja länsimaiden johdossa eivät ole ”älykkäät”, vaan he ovat aina olleet vammaisia idiootteja, joita ei pidä koskaan kuunnella. Ihmiset tappavat vain itsensä kun kuuntelevat ja tottelevat näitä idiootteja, jotka eivät tiedä mistään mitään.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*