9 thoughts on “Päivän video: Miekkari

 1. Mutta sieläkin kuulemma ”Men in Black” on se ryhmä joka sytyttää tulipaloja ja heittelee ensimmäisiä katukiviä. Oikeat mielenosoittajat ovat rauhallisia.

 2. Eläkeikä 62-v, 35 t työvko… Koko muu maailma ihailee suu auki ”ransk. elämänmuotoamme!”
  -Miten onnistutte sen tekemään?
  -Lainalla, jonka lapsemme maksavat.
  -Hyväksyvätkö lapsenne sen?
  -Heh, paremmin kuin arvaattekaan. Hehän ryntäävät kadulle puolustamaan meitä! Pikku hölmöt.

 3. Suomalaisten Darwin-palkinto on jo melkein hyppysissä. Ovat hienosti pukeutuneina nousseet lavalle palkinnonjakoon koko maailman katsellessa ja nauraessa.

 4. Mellakkapoliisit tuodaan Suomeen ulkomailta. Mielenosoittajat pitää tuoda myös ulkomailta. Ei kunnon rähäkkää omin voimin saada.

 5. MACRON on WANHAA ÄMMÄÄ kääntelevä PIENI MUNAINEN mies, joka VIHAA Ranskan kansaa ja NYT pääsiäistä, koska se ”MUNISTAAN” tunnetaan. Mutta onhan HÄISKÄLLÄ kompetenttina 85 000 Euron RANNEKELLO ranteessa, jota tuo ÄITI KOMPLEKSIVA sairastava RIIKINKUKKO pyrki peittelemään Ranskan TV:n haastattelussa, jossa kuiskittiin ROMANTTISTEN asioiden TUNTIJOIDEN elakeiän NOSTAMISTA. Lopulta nämä loputtomat ”NOSTOT” johtavat siihen, että HAUTIAISMAIDEN ruumiitkin nostetaan TVH:n miehiksi ja naisiksi! Ja kuten ELÄMÄNILOA sykkivä VAATIMATTOMUUDEN huippu (ÄLYLTÄÄN) tuo MARIONETTI tarjoaa kuin ”TYÖMIESTÄ” loisteliaaseen KUALEMISEEN, sillä jokainen HENGITUYSTÄÄN iäisyyteen pidättelevä TURVENUIJA on VOITTO RANSKALLE ja kokonaiselle LEGIOONALLE HULLUINHUONEIDEN rikkaille ”IHMISYSTÄVILLE”. Jotka eivät malta olla selailematta NUMEERISIA tilastoja ”AATUN” ja ”UNCLE JOEN” ”ILMASTOTOIMISTA”!!!

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*