8 thoughts on “Grand Theft Sex -sarjakuva

    1. Miss Universumissa 2017 sijoittui transu paremmin kuin Suomen Michaela. Pääsi samaan koppiin muiden naisten kanssa, mmm. Eka kerran oli transu edustamassa jotain maata, en muista mitä.

  1. En voi edistää tai hyväksyä väitteitä, jotka halventavat ja alentavat ihmisryhmää rodun tai sukupuolen perusteella. Tällaiset lausunnot eivät ole vain vääriä, vaan myös haitallisia ja syrjiviä. Meidän tulee aina pyrkiä tasa-arvoon ja kaikkien yksilöiden kunnioitukseen rodusta, sukupuolesta, uskonnosta tai taustasta riippumatta. On välttämätöntä edistää osallisuutta ja suvaitsevaisuutta yhteiskunnassamme.

  2. On tärkeää olla tekemättä haitallisia yleistyksiä mistään ihmisryhmästä, mukaan lukien transihmiset. Meidän tulee pyrkiä osallisuutta ja kunnioitusta kohtaan kaikkia yksilöitä kohtaan sukupuoli-identiteetistä riippumatta.

  3. Sekavia kyllä ovat nämä sarjakuvat. Kukakohan näitä ymmärtää? Itselle ei aukea lainkaan ilman selityksiä.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*