Marco de Wit 8 huhtikuun, 2023

 

USA:n rahakone FED on tuottanut niin paljon rahaa tyhjästä viime vuosina, että dollarin arvo olisi romahtanut ellei USA:n sotakone/Nato pakottaisi kaikkia maailman valtioita käyttämään dollareita ulkomaankaupassa. Nyt kuitenkin Venäjä ja Kiina ovat alkaneet monien muiden kanssa siirtymään pois dollarista.

 

Tämä ei tarkoita Suomelle hyvää, koska Suomi on omaksunut euron, joka on täysin riippuvainen dollarista. Loppu alkaa häämöttää, mutta Suomi kilttinä lypsylehmänä varmaan viimeiseen asti riippuu sekä dollarissa että eurossa ja lähettää loputkin rahansa Itä- ja Etelä-Eurooppaan. Muutenhan voisi tulla läntisessä valtamediassa mainehaitta.

 

 

 

7 thoughts on “Päivän kuva: Dollari

 1. On suotavaa, että Suomi ja sen känsäläiset on jo myyty lääketehtaille, sähköyhtiöille, kaivosyhtiöille, kartellimonopoleille ja ulkomaalaisille eläkevakuutusyhtiöille, MUTTA OMA KANSA ENSIN AJATTELU ON VAARALLISTA. Vai kuinka, tuleva presidentti peräpekka Caruna-Pekka Haavisto, jonka paskamedia on jo valinnut paska-Saulin perinnön jatkajaksi.

  PAHIN KAIKISTA ON MAINEHAITTA. Kuinka Suomea edustavat TYTTELIT voisivat liikkua kansainvälisissä kokouksissa ja neuvonantotilaisuuksissa, jos heillä olisi selässään ja otsassaan mainehaitta-leima. Kyllä kiltin ja nöyrän Suomi-tytön imago pitää suojella LOPPUUN ASTI.

 2. https://youtu.be/bKLFUMrNDpQ

  Amerikkalaiset ja brittiläiset sairaat, rikolliset ja sadistiset eläimet tuovat tuhoa joka puolelle minne ikinä ovat syöpäänsä levittäneet. Irak, Libya jne. olivat hyvin turvallisia ja vakaita arabimaita, kunnes amerikkalaiset ja brittiläiset eläimet levittäytyivät ja toivat syöpänsä muiden maiden lisäksi Irakiin, Libyaan, Afganistaniin jne. Kymmeniä ja satoja vuosia tämä amerikkalainen ja brittiläinen eläimellinen saasta on koko ajan ylpeästi kehunut miten he tuovat vapautta, edistystä ja hyvää minne menevätkin. Kuinka sairaita eläimiä. Kuinka sairaita eläimiä. Nytkin he koko ajan väittävät kuinka tilanne menee pahemmaksi, jos amerikkalaiset ja britit vetäytyvät, jolloin heidän on kuulemma pakko jäädä. Ai, jaahas! Eikö ole todella sairas ja sadistinen logiikka näillä eläimillä?

  1. Kuvailusi on täysin vedenpitävästi 100 % totta.

   Kuinka nuo kansat syntyivät? Onko evoluution tulosta vai saatanan tuhotyötä?

 3. Suomen kansalaisten suunniteltu kohtalo on kurja: 2017 2,5 miljoonaa panttikirjaa siirrettiin Turun Maanmittauslaitoksen sähköiseen rekisteriin . Nyt on selvinnyt mm. seuraavia asioita. Lainan maksun jälkeen näitä panttikirjoja on pyritty jättämään pankkien nimiin. ( mm. kerrottu ”Ei sellaisia panttikirjoja enää).

  Tilintarkastajilla ei pankkien tilejä ja vakavaraisuutta tarkastaessaan ole pääsyä tähän sähköiseen panttikirjajärjestelmään.

  Yhtään todistetta paperisten panttikirjojen tuhoamisesta ei kukaan tunnusta nähneensä; panttikirjat siis on voitu kahdentaa sähköinen ja paperinen ?

  2 000 euron nostaminen tililtä vaatii 2 virkailijan allekirjoituksen, mutta 200 000 euron panttikirjan tuhoaminen on jätetty ”herran haltuun” . 2017 tehdystä laista ei tietääkseni löydy tarkkoja ohjeita; saati, että kukaan valvoisi toimituksia ?

  Hyvät ihmiset : vuoden 2017 jälkeen talonsa; mökkinsä; asuinhuoneistonsa maksetuksi saaneet prosessoikaa panttikirjanne itsenne haltuun; jos ette vielä sitä ole tehneet !

  Nyt teidän rakennukset saattavat tietämättänne olla Ukrainan sodan vakuutena, kun EKP antaa pankille Suomessa ”vapaata panttikirjaa” vastaan 7 kertoimella lainaa; saa panttikirjan oikeudet ja tilaa tällä omaisuudella ammuksia jenkkilästä Ukrainaan !

  Jos todella haluatte rahoittaa sotaa; älkää missään nimessä tehkö yhtään mitään.

 4. Tulemme lopulta vapautumaan satanistisista ja sairaista amerikkalaisesta ja brittiläisestä sekarotuisesta orjanomistajien, huumekauppiaiden, terroristien ja varkaiden saastasta.

 5. Onkohan niitä USA:n hävittäjiä miten valmistumassa. Javelineja ei enää Ukrainaan riitä ainakaan. Ei siellä nyt pankkien kaatumista ja rahajärjestelmää kaikkineen kovin helpolla päästetä romahtamaan. Huono on sotateollisuuden mitään saada aikaan, jos luottamus romahtaa ihan uudenlaiseen lamaan.
  Ehkäpä voimme tuudittautua siihen, että itärajamme pysyy rauhallisena vielä kymmenen vuotta?

 6. Suomen JALAT ovat nyt SEMENTTISOIKOSSA nimeltä: AMEERIIKAN YHDYSVALLAT!!! Voiko enää KUSIPÄISEMMÄN TYHMYMPÄÄ ”valtiojohtoa” enää olla! Koko MAAILMAN ihmismoiset SIELUN omistavat TARKKAILIJAT ja SOTILASPOLIITTISET todelliset ASIANTUNTIJAT haukkovat henkeään Suomen päätökselle. Ainoa pelastus kaiketi olisi ollut, jos SUOMI ”vastaavat” oli juotettu UMPIKÄNNIIN. Normi-ihminen olisi edellä mainitussa tilassa LIITTYNYTKIN NATO:on!

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*