Marco de Wit 8 huhtikuun, 2023

 

Laiton Lehti on vuosia ihmetellyt miksi vapaus- ja kansallismieliset eivät koskaan haasta poliitikkoja sen enempää puoluetasolla kuin ihan henkilökohtaisella katutasollakaan. Syynä tietysti suomalaisten orjamentaliteetti, jossa ei uskalleta nousta herroja vastaan tai edes kyseenalaistaa niitä.

 

Evoluutiopsykologia. Osa XV. Lukija: Suomalaisten perverssi harha: Valtiouskovaisuus

 

 

Onneksi on kuitenkin yksittäisiä ihmisiä, jotka joskus sentään uskaltavat poliitikkoja haastaa.

 

Vihdoinkin: Poliitikoille kriittisiä kysymyksiä vaalitoreilla!

 

 

Tässä esimerkkiä siitä miten asiat pitää hoitaa kun johtava poliitikko ei kuitenkaan suostu mihinkään kysymyksiin vastaamaan. Demokraateissa nimittäin vaikuttaa LaRouche-liike, joka on vuosikymmeniä kritisoinut demokraattien johtoa sodista ja pankkiirien suojelusta. Tässä he tekevät ”kysymyshyökkäyksen” eli kysymysatakin.

 

Muutama tyyppi on siis mennyt tuohon tilaisuuteen ja sitten VUOROTELLEN noin viiden minuutin välein alkavat tekemään kysymyksiä, jonka jälkeen heidät yksi kerrallaan kuljetetaan dramaattisesti ulos. Luonnollisesti samaan aikaan heidän apulaisensa kuvaavat tilanteita monesta eri näkökulmasta.

 

 

 

 

4 thoughts on “Päivän video: Kysymysatakki

  1. Ennen vihattiin kunnolla herroja. Työläiset vihasivat herroja jopa niin paljon, että lqpsille oli kunnia jatkaa jatkaa työläisammatissa. Proletaarin petturit alkoivat sitten kouluttaa lapsiaan virkamiehiksi tai merkonomeiksi. S-tana nyt ollaan sitten tässä tilanteessa ettei kukaan osaa mitään.

    Iltakakan analyysi väittää, että Korpikummunismikin on kuollut jo Lapistakin. Turun ja Helsingin ulkopuolella ei ole edes punaviherkommareita. Persuista tuli nyt äänettömien protestipuolue ilman ideologiaa ja perinteisiä suomalaisia arvoja.

  2. Otetaan vielä kerran, pojat: USA=hyvä, kaikki muut=paha. Eli kun USA hyökkää Syyriaan, Libyaan, Jemeniin, Somaliaan, Pakistaniin, Afganistaniin, Irakiin, Iraniin, Kuwaitiin, Jugoslaviaan tai minne tahansa, se on hyvä asia. Kun kuka tahansa muu hyökkää minne tahansa muualle, se on huono asia.

    Oppitunti päättyy. Ei enää kysymyksiä.

  3. OLEELLISINTA on KATSOA IHMISSAASSTAA, jota edustavat YLEISÖSSÄ istuvat WANHAT naamavaippaiset PIERUT ja KESKI-IKÄISET boomerit, joiden ÄLYKKYYSOSAMÄÄRÄ vastaa AMEEBAA ja osa ovat niitä, jotka KENTIES ovat saaneet ”PATJANTÄYTETTÄ” Globalisti-KOMMUNISTI-DEMOKRAATTIEN korruptiosta ja RAHANPESUSTA! Wanhoissa.pieruissa elää vielä MENNYT MAAILMA, jolloin presidenttinä toimi demokraattien J. F. Kennedy. Kello, joka jätättää EI ole enää KELVOLLINEN ajannäyttäjä vaan sillä ”HEITETÄÄN VESILINTUA”!

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*