Marco de Wit 8 huhtikuun, 2023

 

Maailmanpolitiikan ja sen ytimessä olevan geopolitiikan perusjuoni on yksinkertainen ja alkaa 1990-luvulta, kun Israelin passin omaavat juutalaisoligarkit saivat Jeltsinin aikana Venäjän haltuunsa. Seurasi maailmanhistorian suurin ryöstö, kun juutalaisoligarkit varastivat Venäjän tehtaat ja raaka-ainevarat farssimaisella ”yksityistämisellä”. Samalla nämä juutalaisoligarkit vielä raiskasivat Venäjän johtamalla mafiaa, pornografiaa ja ihmiskauppaa.

 

Putin nousi valtaan vuonna 2000 ja alkoi pistämään juutalaisoligarkkeja kuriin. Diili oli yksinkertainen: Saat nauttia ryöstöjesi hedelmistä, kunhan et sotkeennu politiikkaan. Jotkut juutalaisoligarkeista hyväksyivät diilin, mutta osa raivostui suunnattomasti ja ovat viimeiset 20 vuotta Israelin ja sen johtamien sionistien tuella yllyttäneet USA:ta ja Natoa saartamaan ja hajoittamaan Venäjää.

 

Kuvassa linkki videoon

 

 

Tämä juutalaisoligarkkien hyökkäys Venäjää vastaan entisestään voimistui, kun Venäjä yhdessä Kiinan kanssa tuki Shia-puolikuuta 2011 alkaneen Syyrian sodan aikana. Kostoksi juutalaisoligarkit liittoutuivat Ukrainan fasistien kanssa ja järjestivät 2014 Ukrainan vallankaappauksen riistämällä venäjänkielisiltä kieli- ja kulttuurioikeuksia. Putin vastasi miehittämällä Krimin ja tukemalla Donbassin separatisteja.

 

Juutalaisoligarkit ja fasistit nostivat entisestään panoksia pommittamalla Donbassin siviilejä 8 vuotta ja tekemällä Ukrainasta USA:n sotilaallisen etuvartion. Putin vastasi hyökkäämällä Ukrainaan 2022 tuhotakseen sen Nato-armeijan ja tehdäkseen siitä puolueettoman ja venäjänkielisten oikeuksia ylläpitävän maan.

 

Unz.com julkaisi pääsivullaan Laittoman Lehden World War Jew? -jutun! Joutui heti hyökkäyksen kohteeksi?

 

 

Juutalaisoligarkit eivät vieläkään suostuneet rauhaan, vaan päättivät entisestään nostaa panoksia. He saivat sekä Britannian että USA:n ja lopulta koko Naton lähettämään Ukrainalle yli 100 miljardin arvosta rahaa ja aseita. Tämä on käsittämättömän suuri summa eli enemmän kuin Venäjän koko sotilasbudjetti!

 

Lisäksi länsimaat asettivat Venäjän lähes täyteen kauppasaartoon saadakseen sen talouden romahtamaan. Kauppasaarto ei ole kuitenkaan onnistunut monestakin syystä, joista tärkeimpänä on Kiinan tuki Venäjälle.

 

Venäjällä ei olekaan yhtään pulaa edes mikroprosessoreista puhumattakaan luksus-tuotteista. Ainoa mihin pakotteet ovat selvästi vaikuttaneet ovat ulkomaiset autot, koska niiden salakuljettaminen on vähän turhan näkyvää puuhaa. Tosin tämähän on vain sitten auttanut Venäjän ja Kiinan omaa autoteollisuutta! Jopa hysteerisimmät natottajat ovat joutuneet myöntämään, että pakotteet ovat olleet totaalinen floppi.

 

 

 

 

Kauppasaarto ei voi onnistua, koska Kiina tukee Venäjää. Lisäksi myös moni pienempi Keski-Asian valtio myös auttaa Venäjää kiertämään pakotteita. Länsi ei näitä uskalla pistää kuriin, koska silloin ne siirtyisivät vielä lähemmäksi Venäjää ja Kiinaa.

 

Ainoa joka pakotteista todella kärsii on EU ja varsinkin Suomi. Tosin Suomessakin tilannetta on hieman helpottanut, että sen vienti Keski-Aasiaan on moninkertaistunut vuoden aikana. Miksiköhän?

 

Myyrien valtakunta: Osa XVIII: Venäjän talous kasvaa taas! Hullu-uho ja Kuru: Venäjä tuhottava EU:n Vihreällä siirtymällä!

 

 

Jopa hysteerisimmät natottajat tajuavat, ettei Venäjää voi nujertaa, jos sillä on Kiinan tuki. Niinpä natottajat ovat vuoden ajan yrittäneet selittää, etteivät Venäjä ja Kiina ole oikeasti liitossa keskenään. Tätä valetta on levitetty varsinkin Suomessa, jotta suomalaiset saataisiin uskomaan Venäjän olevan yksin, heikko ja suoranaisessa romahtamistilassa. Näin sitten suomalaiset uskaltaisivat isotella Venäjälle ja lähettää aseita Ukrainaan.

 

Osana tätä Venäjän ja Kiinan liittoa vähättelevää propagandaoperaatiota toimivat tietysti Suomen feministitoimittajat, jotka vihaavat yhä patriarkaalisemmaksi muuttunutta Venäjää kuin ruttoa. Laittoman Lehden toimittelija-osiosta löytyy monta karmaisevaa valetoimittajaa, mutta yksi typerimmistä on valetoimittaja Jenni Tamminen. Katsoppas tätä:

 

 

Kuvassa linkki lähteeseen

 

 

Jutussaan toimittaja Jenni Tamminen valehtelee todella farssimaisesti. Valheet alkavatkin jo otsikkotasolla. Ensinnäkin Tamminen myöntää, että kyse on vain Michael McFaulin TULKINNASTA. Tamminen yrittää lisätä tämän tulkinnan arvoa korostamalla McFaulin olevan professori. Samalla hän kuitenkin jättää täysin kertomatta, että McFaul on yksi Putinin suurimmista vihamiehistä eli todella puolueellinen henkilö.

 

 

Kuvassa linkki Moscow Timesiin

 

 

Tamminen kyllä kertoo McFaulin olevan Yhdysvaltain entinen Venäjän suurlähettiläs, mutta jättää kertomatta Venäjän lähes pidättäneen hänet 2014 korruptiosta ja värivallankumousyrityksen järjestelemisestä juutalaisoligarkkien kanssa. Itse asiassa Trumpin ja Putinin vieraillessa Suomessa 2018, niin Putin nimenomaan pyysi Trupia sallimaan Venäjän viranomaisten kuulustella McFaulia! Ei siis ihme, että McFaul valehtelee vaikka silmät päästään vähätelläkseen Venäjän ja Kiinan liittoa, jotta Ukrainan sota jatkuisi ja länsimaat voimistaisivat pakotteita.

 

 

Tämä McFaulin taustan pimittäminen lukijoilta ei ole kuitenkaan Jenni Tammisen suurin emävale. Hän nimittäin menee vieläkin pidemmälle eli kehtaa väittää Putinin halveksivan Xitä! Ai miksikö? No, koska Putin siirsi ydinaseitaan Valko-Venäjälle, vaikka oli Xille muka muuta luvannut.

 

Tamminen jättää kokonaan kertomatta, että Putin siirsi ydinaseitaan Valko-Venäjälle, koska viikko sitten Englanti lupasi toimittaa Ukrainalle köyhdytettyä uraania sisältäviä ammuksia! Putin siis vain reagoi Englannin ja Ukrainan törkeään päätökseen tuhota Ukrainan maaperä ja tappaa paljon ukrainalaisia syöpään ja muihin sairauksiin.

 

Nato provoaa jälleen: Britannia lähettää Ukrainaan uraaniammuksia. Venäjä lupaa kostaa!

 

 

Kiina ei taatusti Putinin päätöksestä suuttunut, vaan päinvastoin pitää myös Britannian ja Ukrainan toimintaa todella törkeänä eskalaationa ja siviileitä massamurhaavan käytöksenä. Kannattaa muistaa, että Kiina pelkää USA:n ja Britannian käyttävän köyhdytettyä uraania sisältäviä ammuksia myös mahdollisen Taiwanin sodan aikana!

 

Toisaalta ei nämä Jenni Tammisen valheet yllätä. Hän on koulutukseltaan pelkkä medianomi. Niinpä hänen ainoa keino päästä uralla eteenpäin on alistua Naton valehtelevaksi propagandatorveksi.

 

 

 

 

 

5 thoughts on “Valtakartta VI: Toimittaja Jenni Tamminen jatkaa sotapropagandaansa: Väittää Putinin halveksivan Xitä!

 1. Onko Jenkki Tamminen jopa niin ruma ettei kuvaa kärsinyt laittaa tänne? TYHMÄ AINAKIN ON ! Ja sotilasarvo oli mikä? Jos ei ole sotilaspassia, niin pitäköön geopolitiikassa ns. TURPANSA KIINNI. Eimeen.

 2. Tamminen on tietenkin bidenisti! Todennäköisesti Tamminen myös fanittaa esinahattomia myrkkypiikkejä ja pervojen ylivaltaa(pride)!

  Onko Tamminen edes synnyttänyt lapsia vai luuleeko, että hänen ei tarvitse tehdä sitä, koska hän on voimaantunut feministi?!!

  Nykyinen järjestelmä pysyy pystyssä vain massiivisen nato-propagandan avulla. Milloin Tamminen kertoo valenatsien jättimäisistä tappioista?!!

  Venäjä on saanut nostettua meren pohjasta jenkkien dronen, joka on täynnä uusinta huipputeknologiaa ja tämä on täydellinen nöyryytys naton homoille. Nyt suvakit ovat hyvin raivoissaan!

 3. Hävettää olla osa lännen ”arvoyhteisöä” Onko tämmöistä paskasakkia maa koskaan päällänsä kantanut?

  1. Satuin löytämään tämän jutun ihan sattumalta. Tammiseen en ota kantaa, mutta jutun näkökulma on mielestäni tietoisesti venäjämielinen eikä ota sodan todellisia ”kersiviä” huomioon. Jokaisella kansalla on oikeus omaan maahan ja se mitä sodassa on tapahtunut on tosia asia. Nato on mielestäni nyt turvaava tekijä ja on hyvä nähdä sen vakuuttava vaikutus sodan suhteen. Pelote täyttää asettaa Putinille, joka on tämän ajan uusi Stalin tai Hitler. Hänen sotansa on vaan niin epäonnistunut, ettei sodrlliset tarkoitusperät toteudu, sillä länsi tukee Ukrainaa oikeutetusti.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*