Marco de Wit 9 huhtikuun, 2023

 

Ano Turtiainen on varmasti sekopäisin kansanedustaja ikinä. Laittomalla Lehdellä on asiasta useampi teoria:

 

1. Mielisairas

2. Myyrä

3. Yksinkertainen (ÄO noin 90 pistettä)

4. Kaikki yhdessä

 

 

Murskatappion kärsinyt Ano Turtiainen: Vaalivilpin takia eduskuntavaalit uusittava Venäjän johdolla!

 

 

Mielisairaus- eli psykoositeorian todennäköisyys on taas voimistunut. Tässä sitaatti viimeiseltä profetiavideolta kohdasta 1 minuutti:

 

Ano Turtiainen:

”Mulla toi johdatus kuiskii korvaan aina niinkun ohjeita. Ja niillä on tässä menty useammat vuodet mm. tää eduskuntatyökin tuli niinku mentyy sillä.

Aina pitää sitten vahvistaa, että kuka siihen korvaan kuiskii. Pitää saada niitä vahvistuksia niin sitten vasta voi olla varma, että ne tulee luotettavasta tahosta ne kuiskaukset.

Mulle on kuiskittu, että pitäisi Tukholman profetiaa jakaa oikeen kunnolla, kun näkyvyyttä on itelläni ton asemani kautta.

Ihmiset on nähny näkyjä ja unia ja vaikka mitä. Niiden pohjalta ne vahvistaa vielä lisää ne unet ja näyt, että Tukholman profetia voisi alkaa tässä toteutuakin.”

 

Tämän jälkeen Turtiainen sitten soittaa jonkun naurettavan sekopäisen nauhoituksen, jossa profetioidaan Venäjän valloittavan puolet Suomea. Tähän ei tietysti mitään profetioita tarvita, mutta ne kuiskauksethan tässä merkkaa eniten.

 

 

 

 

 

Tässä taas Turtiainen selittää lopun merkkien todistavan, että maailmanloppu iskee milloin tahansa. Muista vain rukoilla ja tehdä parannus, niin sinut temmataan taivaaseen!

 

 

 

 

 

 

35 thoughts on “Ano Turtiainen: Äänet lupaavat Tukholman profetian toteutuvan! Venäjä valtaa puolet Suomea ja maailmanloppu alkaa!

  1. Suomi kuntoon-laulaja Paula M1 Lehtomäki. Kyllä löytyy, varmaan, ehkä, en tiedä, liian vaikea kysymys. Ei jaksa käydä listaa läpi ja ei vielä voi tuntea kaikkia.

 1. Ennustuksissa voi olla perää tai ei, mutta ” valtio varastaa ksnsalaisilta” kaikki yäyttä asiaa. ELÄMME PIMEITÄ AIKOJA, IHMISET TÄYSIN ovat ARVOTTOMIA, EI KUNNIOITETA SYNTYMÄTÖNTÄ ELÄMÄÄ ym. , minä ite ensin jne. Kun kirkko lopetti synnistä puhumisen, niin hyvä kun edes Ano T puhuu. Pääsiäisenä vielä.

  Kun Herra haluaa rangaista kansoja, hän tekee ensin heistä HULLUJA Hyvät psykoosit on taas tulilla, Suomessakin.

 2. Raamatun aikoina monet silloiset yhteiskunnat olivat teokraattisia, joko pappisjohtoisia tai ainakin papistolla oli paljon valtaa. Ihmisiä hallittiin profetioilla. Yleensä profetioihin liittyi jonkinlainen viittaus kansan lankeamisesta syntiin ja irstauteen ja uhkaus, että jos ette tee parannusta, käy niin ja niin. Niiden maalailemat tapahtumat eivät siis olleet väistämättömiä. Papisto siis käytti realipolitiikan tuomaa kykyä analysoida kansassa vallalla olevia trendejä. Jos kansa vaurastui ja sortui ylenpalttiseen juhlimiseen heikentyi sen sotilaallinen voima. Ja tuo tieto joutui vakoilijoiden mukana vihollisleiriin.

  Aikamme plutokratiassa papiston ja profetiat ovat korvanneet taloustieteilijät ja analyytikot erilaisine ennusteineen talouden kehityksestä. Varoitukset tyyliin ”Asuntovelallisille on odotettavissa kylmää kyytiä nousevien korkojen vuoksi” tai ”Inflaation kiihtyminen syö ostovoiman” perustuvat markkinoilta kerättyyn tietoon ja ennusteeseen tilanteen kehittymisestä.

  Missään tapauksessa ennustuksia ei ole tarkoitettu passivoimaan ihmisiä. Ennustusten kytkeminen maailmanloppuun liittyy mielenhallintaan, joka on kohdistettu määrätyille ihmisryhmille vähän kuin QAnon oli räätälöity politiikasta ja kansalaisaktivismista kiinnostuneille.

  Toki on mahdollista, että ihmisten manipulointi yhdessä myyräntyön kanssa ovat johtaneet siihen, että piste, jossa vielä olisi voinut tehdä jotakin, on ohitettu.

  1. Jospa globalistitkin ovat ohittamassa sen pisteen? Esim. vapaamuurareita on niin paljon, että sinänsä huomion ansaitseva nuori innokas ”journalisti” Lauri Paavolakin tuskailee ulostuloissaan, miten oligatkit olisivat jotenkin kaikki samassa juonessa vaikkapa Ukrainan suhteen.

   Sanoisin että eivät ole.

   Myös Putin ja Schvab, sitten vähän kauempaa vaikka Tavio jota väitetään. No oli tai ei, mutta heitä on niin paljon ja erilaisilla intresseillä ettei heillä millään voi olla sama suunnitelma päällä koska sehän menee siinä mittaluokassa jo riitoihin ihan yhtä lailla kuin Suomessa kansallismielisillä hyvin harvoilla riveillä.
   Millään voi kaikki oligarkit tai juutalaiset olla samassa juonessa satanolla. Jos vapaamuurarien määrä edelleen kasvaa, niin aina sotkuisemmaksi menee ja siltähän se näyttää vaikka dollaria nyt yritetään pelastaa näennäisen yhtenäisesti. Silti joku yksilö ilman suuria ääniä käyttää suhteitaan ja varastoi pääomaa vaikka Venäjälle joku toinen taas ties minne.
   Joku puhdistus kuitenkin vyöryy kaikkien yli vielä?

  2. Todellisuudessa koko talousuutisointi ja taloustiede on nykyisin pelkkää umpikorruptoitunutta roskaa, jonka tarkoitus on tuoda todellisuudessa kyvyttömälle eliitille rahaa. Taloustoimittajat ja ekonomistit manipuloivat talousmarkkinoita yhdessä pankkiirien ja Naton sotakoneen kanssa, jolloin sinä menetät rahaa ja he voittavat rahaa. Siinä kaikki.

   Tämä kyvytön eliitti ei koskaan pärjäisi omillaan todellisessa maailmassa, jonka takia heidän ainoa vaihtoehto on huijata ja elää muista. Tämä on se tapa jolla kyvyttömät amerikkalaiset, britit ja yksi ryhmä ovat eläneet tuhansia vuosia. He ovat käkikansaa, jotka ovat tuhansia vuosia riistäneet muita ja ovat eläneet muiden työstä.

  3. Tavallaan on jo alkanut tuolileikki, missä esim. 20 iloista hippailijaa pyörii musiikin tahdissa 19 tuolin ympärillä ja merkin tultua kaikki yrittävät päästä istumaan. Tuleva romahdus voi olla suhteessa sata hippailijaa ja kaksi risaa tuolia jotka kestävät ehkä istua paitsi jos into istumaan on niin kova että tungetaan jo sylikkäin.

  1. Mooses Pessi oli yksinkertainen turhannauraja kuten nykyministerit, myöskin Li ja Haavisto (Marin poissa miestä ministerinä esittämästä, thank God) ja Halla…Havukka-aho oli huijari filosofi.

  1. Valitettavasti sieltä alkaa eli pitäisi suojata hyvin, muttei Suomi mitään usko, eikä suvakkiarmeijana lähde miinoittamaan ym. kohta ainoaa asuttavaa miinus Rovaniemi, pääasiassa länsi ranta-alue on, Pohjois-Pohjanmaan pohjoisosasta alkaen ja on Venäjältä kauempana (nopeaa karkuun pääsee muihin maihin).

 3. Mistä äänistä on kyse? Onko ne 156 000 kadonuutqq ääntä. Voiko noita ääniä laskea. Onko vaalit järjestettävä uudelleen. Hukatut äänet vainoavat ehdokkaita vaalien jälkeenkin. Monella jäi äänet vajaaksi, ne eivät muotoutuneet numeroiksi äänestyslipukkeilla. Löytyykö äänten laskentaan apua Gogolin romaanista ” KUOLLEET ZIELUT”. Venäjällä käytiin jo 1800- luvulla kauppaa kuolleiden äänillä. On tämä taas merkillistä. Aina samat asiat pulpahtavat aina uudelleen pinnalle!

  Mutta Jeesus ainakin NOUSI KOLMANTENA PÄIVÄNÄ YLÖS KUOLLEISTA ja perusti uuden uskonnon.

  1. Hienoa Aimo Mies. Ortodoksisessa liturgiassa se sanotaan niin oivasti. Kristus nousi kuolleista , kuolemalla kuoleman voitti.

  2. Olisihan Venäjä myynyt Karjalankin takaisin Suomelle kopallisella olutta, mutta kun pölhö Koivisto ei tajunnut tarjouksesta mitään, vaikka kättä päälle hälle ehdotettiin asiassa.

 4. https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/eed8d4db-c2f4-4cda-8b90-99e018d3480a
  Voimafantasioista kärsivät Aino Vasankari ja ” Emil Kastehelmi hehkuttavat toisten ihmisten kärsimyksillä. Taattua Ilta-Sontaa.
  https://twitter.com/heiskanenkosti/status/1571766265479589890?lang=fi
  Johon PERSUJEN A-RYHMÄÄN kuuluva töräyttää: https://twitter.com/keronen/status/1573018588654567424 HomoPersuSatanisti viime aikoina ollut hiljaa kuin koiranpentu jättäen typerät Venäjä on lyöty psykoosifantasiat vähemmälle. Koville taitaa ottaa.

  1. Valtamedialaistenkin todellinen pahuus paistaa läpi kun hekumoidaan suoraan ihmisten kuolemalla. Venäläinen ihminen oli se sitten tavan kansalainen tai sotilas ei ole minkään arvoinen vaan sen kuuluu kuolla ja kärsiä sekä välillisesti myös ukrainalaisten, jotta USA ja Nato voivat olla suurmahti ja maailman napa.

   1. Nimenomaan. Kuinka monta kymmentä ja sataa miljoonaa ihmistä tämän saman saastaa vuoksi on jo kuollut ja täysin turhaan? Amerikkalaisille, brittiläisille, ruotsalaisille ja yhdelle ryhmälle tarvitaan lopullinen ratkaisu. Muuten nämä sairaat eläimet eivät tule lopettamaan.

 5. Olen samaa mieltä, kuten todennutkin, että Venäjä lähtee ylhäältä päin valloittamaan, jos pystyisi. Estää tiet maan kautta muualle, ja muiden tulon ja pääsee itse maata pitkin muutkin Suomen rajamaat yllättämään sodan alun yllätyshyökkäyksessä.

 6. Minä uskon ennemminkin siihen että Venäjä valloittaa alueenlinjalta Hanko – Lahti – Oulu. Sillä eihän ne muuta Suomesta tarvi kuin satamat. Ja kun niillä on toi alue, niin ne hallitsee sen jälkeen myös Suomen lentokenttiä lyhyeltä matkalta: Pirkkalaa, Poria ja Turkua. Vantaa ja Tikkakoski jää niille.

  Ja vaikka kuinka LJK ja rajajääkärit nyt harjoittelevat Tampereen puolustamista, niin se on turhaa. Ei ne koskaan niin kauas tule. Ne saa Loviisan ja 400kV linjan erottimineen haltuunsa jo paljon ennen.

 7. Ovatko Jumalaan uskovat sen hullumpia kuin NATO:n ja Lännen apuun uskovat? Ano on saanut vahvat vaikutteet kristillisestä lopun ajan kultista ja tämä tekee hänestä epäkäytännöllisen poliitikon, joka ei pelaa ”sääntöjen” mukaan. Eduskunnassa sitä oli hyötyä, mutta sinne jälleen pyrkimisessä haittaa.

  1. Yleensä oikeat uskovaiset ovat hyvin terveitä ja järkeviä ihmisiä. Se että ihminen on oikeasti mielisairas on eri asia, kuin uskoa Jumalaan.

 8. Jormaa pelottaa tulevat energiaremontit. Toteaa, että omistusasunnossa asuminen käy kalleimmaksi. Uhkaa jopa pistää talonsa matalaksi ja muuttaa jonnekin muuhun maahan Missä asuminen on edes kohtuuhintaista.
  https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000009500920.html

  Tuleeko sitä kapinaa, tyhmä kansa? Valtio antaa kaiken maailman yrityksille luvan varastaa ihmisiltä kaikki omaisuus ja käyttörahat. Vai mitä Caruna-Pekka?

  Oletteko huomanneet, kaikki vihreiden, vasemmiston ja demarien kansanedustajat toimivat suojatyössä a) julkisessa virassa, b) jossakin järjestössä tai ammattiliitossa jollakin järjestetyllä tittelillä. Puolueet kanavoivat aivan perkeleesti tukia yhdessä sopien omille järjestöilleen, jotka pitävät yllä puolueiden, yritysten ja valtion vallanjakoa.

  Ei valta kuulu kansalle. Laitkin puolueet tekevät itseään varten suojatakseen puolueiden intressejä kansan yli.

  1. Suomalaisissa on juuri se tyypillinen vika, että mieluummin totellaan, alistutaan, rikotaan mieluummin oma talo ja hanskat tiskiin. Sitten lopuksi tapetaan vielä itsensä.

 9. Tukholman profetian ”Herra, Herra” ei mainitse kaikkein olennaisinta, eli että 80-90% suomalaisista ottaa pedon merkin. Joten se siitä ”profetiasta”.
  Jokainen järkevä ihminen rukoilee, että venäläiset tulisivat pieksämään suomalaisista ulos pahat henget sekä palauttaisivat KOKO maahan eikä vain itäosiin ja Lappiin ankaran kurin ja jumalan pelon. Eri asia sitten, onko venäläisillä sellaiseen kiinnostusta.

 10. Jos Turtiainen viittaa 1960-luvulla tai jpoidenkin tietojen mukaan 1984 ilmoille annetun ennustuksen, jonka sai nk. Jumalan mies, jolla on ollut muitakin näkyjä ja ilman VIINAA tai KOKKELIA, LSD ym. RAAMATUSSA on monia ENNUSTAJIA WANHAN TESTAMENTIN puolella, joita EI useissa tapauksissa EDES juutalaiset kirjanoppineet ottaneet kuuleviin korviinsa sen enempää kuin Jeesuksenkaan vastaavia. VENÄJÄN MIEHITYS ei ole niin PAHA kuin se kuullostaa vaan sille ”ON ASETETTU RAJAT”, mitä ”ROOSIN POIKA” voi tehdä. Todennäköisesti intervertio on ennalta ehkäisevä isku varmistaa Suomi siirtämällä NATO;n sotilasuhka kauemmaksi eikä näin ollen ole SUOMEN lopullunen valtaus vaan väliaikainen toimi. Koskab ”Roosin poika” hyökkää ISRAELIIN liittolaistensa kanssa, joita on IRAN, TURKKI ja muutama muu tarkasti määrittelemätön kumppani. Tämä sota on GOOGIN SOTA, josta RAAMATTU enneustaa. Venäjä liittolaisineen kärsii KARMEAT tappiot, koska HERRA tulee Israelin avuksi. Vaikkab Suomi on tavallaan sivunäyttämö. Sillekin tulee VAIKEITA aikoja ja SE on YKSIN, sillä mikään LIITOLAISMAA ei auta eikä edes ota vastaan suomalaisia pakolaisia. Venäjää pidättelee Suomessa laittamassa täysin ranttaliksi se sama enkeli, joka oli Suomen kanssa TALVISODASSA v. 1939. SE on totta, että tuona aikana Suomea kohtaa HERÄTYS, sillä kuten olemme huomanneet, että kansakunta ja ainakin sen poliittiset päättäjät ovat pahasti nojollaan HELVETTIIN lännen RAPPIOKULTTUURIN vallatessa kaikki instituutiot kuten nyt ne ”TARHATÄDIT vm. 2023. OLen kuunnellut ennustuksen ja kerroin siitä pääosat. Usk0okoot ken tahtoo, mutta NATO:outuminen NYT innokkaalla maanisella Venäjävihalla ja liityminen ILMAN KANSAN TAHDON mittaamista tekemällä MIELISAIRAS kuperkeikka ILMAN mitään KONKREETTISTA syytä. Jotka olisivat SUORASSA yhteydessä SUOMEN ja VENÄJÄN kekinäisiin suhteisiin kun ”RAJARAUHASOPIMUS” on voimassa. Eri asia olisi SE, jos Venäjä olisi ITSE yksipuolisesti irtaunut siitä kuten NEUVOSTOLIITTO purki hyökkäämättömyyssopimuksen Suomen kanssa vähää ennen kuin hyökkäsi v. 1939. Jos STALIN olisi VALLASSA ”hurjan joukkonsa” kanssa Neuvostoliitossa. Tuolloin olisi ollut kiire tehdä jotain konkreettista, mutta nyt EI ole siitä kyse vaan NIINISTÖN rappariuden ja Neuvostoaikojen LÄNSIKOMPLEKSIN myöhäishoitoa jämähtäen KYLMÄN SODAN aikoihin, jolloin USA ja LÄNSI oli vielä muutaman korttelin päässä KUILUN REUNALTA. Lännen RAPISTUMISEN lähtölaukaus oli Neuvostoliiton hajoaminen v. 1991. USA:lla nousi KUSI PÄÄHÄN ja KOMMUNISMI heräsi horroksestaan tuossa DEMOKRATIAN MALLIMAASSA!

 11. Ano Turtiaisen psykoosit tulilla. Äänet, äänet sanovat minulle, että suuri profetia toteutuu. Pitää vain rukoilla ja seurata tätä suurta profetiaa. Äänet kuiskivat minulle, pitää vain seurata mikä on oikea ääni!

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*