Marco de Wit 9 huhtikuun, 2023

 

Harvapa olisi uskonut, että kiltit kirjastotädit muuttuvat satanisteiksi.

 

Ei ihme, että monet ääriuskovaiset uskovat maailmanlopun tulevan hetkellä minä hyvänsä ja luovuttavat pelin alkaen vain rukoilemaan. Luovuttaminen on tietysti juuri se mitä satanistit haluavat konservatiivien tekevän.

 

 

 

 

4 thoughts on “Päivän video: Kirjasto

 1. Ennen oli sadun aika koulun alkuluokilla ja menimme nurkkaan kuuntelemaan kun naisopettaja (pääsääntöisesti uskonnon opettaja) kertoi, kaikki oli iloisia kun tunnin lopuksi mielikuvituksissa olla, sanoi että laittakaa silmät kiinni ja kuvitelkaa, sitten voitte avata ja kertoa välillä minkalaisina näittä ja moni sanoi innoissaan minäkin sellaisena ja tällaisena näin.
  Nykyään ei uskaltaisi laittaa silmiä kiinni ja varmaan uskonnon opettajakin on joku transu joka käyttää koskettelu silmät kiinni mielikuvitusta ja punapää kuten ylen kirkonmenoissa violetti ja lyhyet hiukset, epäluotettava.

 2. Joo-o, muutos on silmiin pistävä. Onneksi meillä vielä on niitä kilttejäkin kirjastotätejä.

 3. Saatana on siirtänyt KIRJANSA tänne!!! Tämän VUOSISADAN alun KIRJASTOTÄDIT ovat KAUNIITA kuin PRINSESSAT. Ja tuo ulkoapäin näkyvä kauneus jostain kumman syystä heijastelee myös SISÄISTÄ KAUNEUTTA ja TERVEYTTÄ! NYT vallassa ovat MUTANTIT ja PIMEIDEN luolien periltä ihmisten ilmoille ryömineet IHMISHIRVIÖT!!!

 4. Vaikka mikään varsinaisen uskonnollinen en olekaan, niin kyllä länsimaat tuhoaa itsensä pahuuden palvomisella.
  Kaikki etenee niin nopeasti, että kohta pedofiliakin on ei vain laillista vaan jopa muotia.
  Kuka voi kertoa yhtä hyvää syytä, miksi miehet naisten vaatteissa pitäisi saada heilutella dildoa lasten edessä kirjastoissa?
  Eihän tässä ole mitään järkeä.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*