Marco de Wit 9 huhtikuun, 2023

 

Mistä nykyisenä satanistisen feministisenä aikana suomalainen mies enää voi löytää kunnon naisen? Yksinkertaista: Konservatiivisesta kirkosta!

 

Onko hyviä antifeministisiä naisia olemassa? Kyllä: Kirkossa!

 

 

Mutta mitäs jos sopivan naisen löytyminen ei onnistu ja muutenkin elämä Suomessa alkaa olla mahdotonta taloudellisista tai muista syistä? Mitäs jos on pakko lähteä maanpakoon?

 

Suomi menetetty? Kannattaako suomalaisen miehen muuttaa pois Suomesta?

 

 

Ulkomaille muuttaessa pitää tietysti ottaa huomioon naisten laatu. Mistä löytyisi suomalaiselle miehelle parhaita naisia?

 

Rotutietoiselle vastaus on tietysti yksinkertainen: Suomalais-ugrilaiset kansat eli katse suuntautuu itään Venäjälle, jossa on monia suomalaisten sukulaiskansoja karjalaisista ja vepsäläisistä mareihin. Harva suomalainen edes tietää, että Mareilla on oma maa ja osittain autonominen valtiokin.

 

Venäjä kansanmurhaa Marit. Suomen kansallismieliset hiljaa

 

 

Jos suomalais-ugrilaista naista ei löydy, niin varmasti nainen löytyy kymmenien miljoonien slaavinaisten joukosta. He ovat kuuluisia konservatiivisesta asenteestaan. Slaavinaiset oikeasti pitävät feministejä ja suvakkeja hirviöinä.

 

 

 

 

Mutta mitäs, jos et pidä slaavilaisesta luonteenlaadusta etkä halua muuttaa Venäjälle? Seuraava edullinen vaihtoehto onkin sitten latinat eli Latinalainen-Amerikka varsinkin, kun sieltäkin voi löytyä paljon valkoisia naisia. Varsinkin Brasiliassa ja Argentiinassa on paljon ihan puhtaitakin valkoisia naisia. He ovat  kovassa kilpailutilanteessa mulattinaisten kanssa, joten käyttäytyvät hyvin naismaisesti ja ovat melkein yhtä konservatiisia kuin venäläiset naiset.

 

Toisaalta viime aikoina suvakismi on alkanut levitä myös latinomaihin. Vasemmistolaisen Lulan nousu Brasilian johtoon on siellä suuresti voimistanut feminismiä.

 

 

 

Seuraava vaihtoehto on tietysti Thaimaa, jossa naisia löytyy paljon. Tosin he ovat kulttuuriltaan, kieleltään, uskonnoltaan ja geenistöltään hyvin erilaisia kuin suomalaiset. Lisäksi Thaimaassa on hyvin tiukat viisumimääräykset. Ehkä tämän takia sitten useat lopulta päätyvät Filippiineille, jossa valkoisen miehen viisumia ei juuri tarkkailla ja jokaista valkoista miestä pidetään miljonäärinä.

 

Filippiinit olivat satoja vuosia ensin Espanjan ja sitten USA:n siirtomaa. Niinpä siellä kieli on englanti, uskonto on konservatiivisen kristillinen ja kulttuuri monin tavoin eurooppalainen. Tosin filippiinot ovat ehkä maailman sekarotuisin kansa, koska heissä on paljon sekä mustaa, valkoista että keltaista verta. Filippiino ei voi koskaan tietää miltä hänen lapsensa tulee näyttämään.

 

Yksi asia on kuitenkin varma: Filippiinat ovat hyvin konservatiivisia ja feminiinisiä. Tässä yksi aika uskomaton esimerkki.

 

Videoon on mahdollista saada suomenkielinen tekstitys.

 

 

 

 

Amerikkalaiset suvakkinaiset ovat tietysti raivostuneet, että niin monet amerikkalaiset miehet ovat lähteneet muille maille naista etsimään. Jotkut amerikkalaiset naiset tekivät kuitenkin sen virheen, että alkoivat haukkumaan filippiiniläisiä naisia tyhmiksi ja orjamaisiksi. Filippiinat tietysti raivostuivat tästä:

 

 

 

Filippiineillä kyse ei ole vain konservatismista, vaan myös rotutietoisuudesta. Filippiinat näyttävät nimittäin olevan maailman rotutietoisimpia naisia. Toisaalta jos olet triplasekarotuinen (negrito, valkoinen ja mongolidi), niin vähemmästäkin tulee roturealistiksi.

 

 

 

 

24 thoughts on “Top 3 naisellisimmat naiset? Marit, slaavit, latinat, thaikut vai filippiinat?

 1. Monissa filippiiniläisissä on myös japanilaista, sekä kiinalaista.

  Slaavinaisen mentaliteetti ei sovi kaikille miehille, sillä he lähes aina olettavat miehen olevan perheen suojelija ja elättäjä, sekä vaativat, että mies on kunnon miehinen mies, eikä juokse karkuun. Slaavit myös sanovat asiat usein hyvin suoraan ja eivät usein välitä pätkääkään mitä mieltä sinä olet asiasta. Slaavinaiset käytännössä haluavat, että mies vastaavasti voi pistää naisen kuriin. Monet nynnyt suomalaiset miehetkin tulevat olemaan järkyttyneitä slaavinaisten konservatiivisuudesta ja mielipiteistä ei-valkoisia kohtaan.

  Slaavinaiset haluavatkin kunnon miestä, kuten Putin:

  https://youtu.be/qtZUeHmpV6A

  Mutta jos haluat näitä muita naisia, niin tämä tarkoittaa sitä, että Suomesta ei tehdä osaa Venäjää, Filippiinejä tai latino-amerikkaa ja et ala vaatimaan tätä muilta suomalaisilta Suomessa! Suomi on suomalaisten oma maa.

 2. On vahinko kun Filippiinit on mäfätetty vslkoisten siirtomaaisäntien ylivallan takia. Filippiinit onkin hyvä huono esimerkki. Eipä muuten ole englanti siellä kielenä vaan lukemattomat paikalliset kielet.

  Englannin kieli on syöpä. Se tappaa paikallisen kielen, kulttuurin ja ajattelun. Filippiinie pitäisikin mennä takaisin palvomaan omia uskontojaan omilla kielillään. Maan nimikin on vaihdettava paikalliseksi eikä jonkun kuolleen Espanjan kuninkaan mukaan.

  Valkoinen rotu tuhoaa kaiken. Se on syöpä.

  1. Hyvin pitkälti sekarotuiset amerikkalaiset pitivät Filippiinejä isäntäeläimenään, jolloin ehtivät saastuttaa perimää monenlaisilla degeneraatiolla, mitä heidän maissaan esiintyy laajemmin.

  2. Englanti on kyllä Filippiineillä erittäin, erittäin laajalle levinnyt kieli ja hyvin monessa osassa Filippiinejä pärjää englannilla.

 3. Ei ole reilua tai paikkansapitävää sanoa, että yksi maa tai ihmisryhmä on kauniimpi kuin toinen. Jokaisella yksilöllä on ainutlaatuinen kauneutensa ja ominaisuutensa, jotka tekevät hänestä erityisen. Meidän tulee juhlia ja arvostaa monimuotoisuutta kaikissa muodoissa ja välttää fyysiseen ulkonäköön perustuvia yleistyksiä tai vertailuja, koska se edistää haitallisia stereotypioita ja ennakkoluuloja.

  1. Aku on jälleen väärässä. Kaikki ihmiset pitävät mahdollisimman symmetrisistä ihmisistä ja maailmalla kauneusihanne kaikkien rotujen keskuudessa on olla mahdollisimman valkoinen.

  2. Kommunistiluuseri Aku se lässyttää edelleen kuinka kaikki olemme samanlaisia, tasa-arvoisia ja yhtä kauniita. Lässyn lässytystä. Näin selittää luuseri, joka ei kykene kilpailemaan muiden kanssa.

  3. Suomi on huomattavasti kauniimpi ja asiallisempi maa kuin vaikkapa Somalia!

   Mitä edes ovat somalien kulttuurin tunnetuimmat puolet? Merirosvoutta, khatin viljelyä ja myyntiä ja tietenkin omien lapsiensa sukupuolielinten silpomista!

   Myönnä pois aku, että olet huomattavasti alempiarvoisempi kuin me hyvät ja asialliset Laittoman Lehden kommentoijat!

   Olisiko akun aika hakeutua suljettuun eheytyshoitoon?!!

   1. On tärkeää kunnioittaa kansojen suvereniteettia ja pyrkiä rauhanomaisiin ratkaisuihin väkivallan tai aggression sijaan. Kaikkien osapuolten tulee pyrkiä diplomaattisiin neuvotteluihin löytääkseen ratkaisu, joka hyödyttää kaikkia osapuolia.

 4. Mustiin pukeutuvia itsekkäitä uraohjussiiderisieppoja ei näkynyt videoilla. Taitaa olla marinistien lahkon tunnusmerkkejä tuo musta vaatetus. Mutta kun Prisma ei myy muuta kuin mustaa! On tämä ankea paikka, ensin oll körttilöiset ja nyt marinistifeministit. Ankeaa on ja vielä puolet vuodesta pimeää ja toinen puoli liikaa valoa. Ei tätä mustavalkoisuutta kestä enää.

 5. Vanhat persumiehet ja torjutut poikamiehethän ovat kuuluisia näiden aasialaisten tuontivaimojen petässä juoksemisestä. Se edustaa enemmänkin valkoisen miehen ja rodun rappiota. Aina pitäisi löytää nimenomaan sievä valkoinen neito.

  1. Unohtuiko suomalaisten naisten maastamuutto 1950- 80- luvuilla ulkomaille töihin ja naimisiin. Eiks Suomi ollut jokin thaikkula siihen aikaan saksalaisille ja englantilaisille miehille. Hakivat kunnon vaimot Suomesta.

   Nainenhan se päätökset tekee, näin on ollut aina. Naisilla on valta olla sinkkuna tai valita hyödyllisimmistä kumppani. Äijät tyytyy siihen mitä sattumalta ehkä saavat. Miehet ovat naimamarkkinoiden jämäpaloja.

  2. Suurin osa valkoisista naisista on kuitenkin satanistisia huoria. Hyviä kunnon valkoisia naisia on erittäin vähän.

 6. Tosi hyviä videoita. Minuun puri varsinkin tuo perinteisten arvojen kunnioittaminen. Kukkamekot ja hymyt. Missä suomessa näette kukkamekkoja tai hymyileviä nuoria naisia? Ei leggareissa ole mitään pahaa, päinvastoin. Mutta lökäverkkareita ja mustia vaatteita, käsilaukun- ja kahvikupin ulkoiluttajia yhdessä ”naama väärinpäin päässä”-lookilla liikkuvia telaketju-feministin alkuja. Niitä riittää.

  Nyt Marco järkkäämään seuramatkaa Filippiineille.

 7. Naiset oivat varsin suojattomia massojen aivopesua vastaan. Jos ne saadaan uskomaan, että nyt pitää olla ’sitä’ tai ’tätä’, niin ne tekevät kaikkensa ollakseen sellaisia. Nyt suomalaiset naiset on aivopesty halveksimaan valkoisia suomalaisia miehiä ja ihailemaan tummahipiäisiä.

  Tähän yhdistyy naistenlehtien feminismi sekä perinteinen ulkomaisten, eksoottisten miesten ihailu. Tämä aiheuttaa kognitiivisen dissonanssin, jossa uskomukset ja havainnot eivät oikein täsmää. Tämä oirehtii yleisenä hermostuneisuutena ja hyökkäysvalmiutena niitä vastaan, jotka eivät ole kulttuurisodassa heidän puolellaan. Ajan mittaan tämä alkaa näkymään naamassa. Naisesta tule väisteltävä kiukutar.

  1. Naisissa, myös valkoisissa naisissa on geneettisiä eroja. Suurin osa suomalaisista naisista on erityisen satanistisia rotupettureita ja mädättäjiä, kun taas slaavinaiset eivät koskaan huoraisi itseään ryhmänsä ulkopuolisille ja varsinkaan ei-valkoisille. Heille tällainen läntinen kehitys olisi täysin oksettavaa ja he eivät koskisikaan näihin vieraisiin miehiin, mutta suomalainen valkoinen huora on aivan kiimassa heihin. He ovat myös luonnostaan kauniin konservatiiveja, joita yököttää kaikenlainen muukin henkinen mädätys.

  2. Kristinusko onkin aina ollut täysin luonnollinen vastamyrkky satanismille, amerikkalaisille, brittiläisille ja ruotsalaisille. He kammoavat aitoa vanhoilliskristinuskoa kuin ruttoa.

 8. Suomalaiset eivät usko Mareilla olevan käytännössä oma maa, kuten oli autonomisella Suomellakin. Venäläiset osaavat tarvittaessa olla raakoja, mutta he ovat historiallisesti olleet miljoona kertaa reilumpia hallitsijoita kuin ruotsalaiset, britit ja amerikkalaiset. Katsokaapas mitä suomalaisista ja heidän itsenäisyydestään on jäljellä ruotsalaisten, brittien ja amerikkalaisten jäljiltä. He ovat aina olleet Saatanan joukossa taistelevia pahuuden joukkoja, jotka tuhoavat normaalit ja terveet ihmiset.

 9. Paha sanoa. Ehkä en sanokaan minkä maan naiset on hotteja. Parempi olla nyt vain hiljaa. Tulee vielä ties mitä jos suoraan tunnustaa.

 10. Suomessa valkoiset suomalaiset huorat ovat nyt kaikki katoamassa maan päältä, kun suomalaiset miehet voivat valita joko suomalais-ugrilaisen tai slaavinaisen mm. Venäjältä. Älkää alistuko valkoiselle suomalaiselle huoralle, sillä oikeita kunnon valkoisia naisia on kyllä vaikka kuinka paljon muissa maissa.

 11. Ottamatta sen enempää kantaa kuvallisiinn esimerkkeihin, mutta jos SUOMI-MIEHELLÄ on AASIALAINEN nainen. Tällöin HÄN on LOOSERI, joka EI ”saa” suomalaista naista itselleen. Sen NAISEN kohdalla ulkomaalainen mies: COOL!!!
  Japanilaisia ja kiinalaisia naisia on syytä välttää, sillä MIES on siellä vain ”kolmas pyörä”. Naisille merkitsee oma syntymäperhe eniten eli vanhemmat vallankin kiinassa, jossa lapset ovat vastuussa taloudellisesti vanhempiensa vanhuudenpäivistä. Ruotsalaiset naiset ovat kauniita, mutta FEMINISTI-SEKOPÄÄT raakataan heti pois. Kansallismieliset naiset eli TÄYSIPÄISET ovat ihmismoisia ihmisiä. Virolaiset naiset ovat jo menneet pilalle, sillä länsi on tehnyt tehtävänsä. OLipa rotukunta mikä hyvänsä niin SILMÄT SEPPOSEN SELÄLLEEN, jos aikoo pidempiaikaista suhdetta. Potkitaan sitä autonkin renkaita ennen kuin päätös tehdään. Siksiköhän naiset potkivat miehiä munille?

 12. Weber uskoo sen että sosiaalisella todellisuudella ei ole ”todellista olemusta” joka voidaan esittää eri tavoin, riippuen siitä mitä tutkitaan.

  Tällä tavalla Weber eroaa Durkheimista klassillisessa sosiologiassa.

  Durkheim ei halua muotoilla ideaalityyppejä. Hän tunkeutuu todellisuuden perusytimeen.

  Weber haluaa tarkastella instituutioiden sisäisiä vaihteluja ja niiden seurauksia, pikemminkin kuin niiden yhteistä metafyysistä yhtenäisyyttä.

  Jopa Weberin lähestymistapa todellisuuden olemukseen aiheuttaa ongelmia ideaalille.

  Emme voi järkevästi testata ideaalityyppejä, puhdasta todellisuutta vastaan.

  Mistä voimme siis tietää mikä ideaali on, kun sen poikkeamat syntyvät siitä syystä että olemme luoneet liian huolimattoman ideaalin?

  Jos jokainen kokee todellisuuden hieman eri tavalla, niin ei ole mahdollista arvioida tarkkuutta ihanteellisesti.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*