Marco de Wit 10 huhtikuun, 2023

 

Laiton Lehti on jo alusta asti ennustanut, että imperiumit ovat nyt jakamassa Itä-Eurooppaa uudestaan: USA saa Suomen ja mahdollisesti myös Ruotsin samalla, kun Venäjä saa vähintään Krimin ja Itä-Ukrainan. Niinpä USA/Nato ei ole missään vaiheessa täysillä tukenut Ukrainaa puhumattakaan, että olisi lähettänyt hävittäjiään Ukrainaan.

 

USA/Naton ideana on vain käyttää puskurivaltio Ukrainaa heikentämään Venäjää. Tosin se ei olekaan onnistunut, koska Kiina on yllättävän paljon Venäjän puolella. Tai ei siis yllättävän, koska USA isottelee myös Kiinalle synnyttämällä Taiwanin kriisin. Niinpä Kiinan tuella Venäjän talous on pystynyt hyvin pystyssä ja sen armeija on vain entisestään suurentunut ja vahvistunut.

 

Ei siis ihme, että Venäjä on nyt lähellä puhkaista Ukrainan puolustuslinja valloittamalla sen avainkaupungin, Bakhmutin.

 

Hirttoköysi kiristyy: Venäläiset valtaamassa Bakhmutin keskustaa!

 

 

Nyt myös selvisi miksi ennen niin suurisuisesta Wagnerien johtajasta on tullut kilttiä poikaa: Putin määräsi kenraali ”Armageddon” Surovikinin johtamaan Bakhmutin valtausta. Surovikin ei paljoa jahkaillut, vaan määräsi TOS-1 pommit käyttöön. Näillä luodaan niin kova räjähdys, että ilmakin katoaa ja syntyy tyhjiö. Tämä entisestään voimistaa räjähdystä. Niinpä sitten yksi asia on varma: Kukaan ei korttelissa selviydy pommituksesta, vaikka olisi kuinka hyvin piilossa.

 

Päivän video: Grillaus

 

 

Ainoa ongelma TOS-1 pommeissa on, ettei samalla räjäytä myös venäläisiä sotilaita. Nähtävästi Wagnerit ja Venäjän armeijan erikoisjoukot on kuitenkin koulutettu koordinoituun vetäytymiseen juuri ennen pommitusta. Venäläisten sotilaiden sodankäynti onkin muuttunut huvittavaksi. Ensin täysillä karkuun taaksepäin, ettei jää pommin alle ja sitten täysillä eteenpäin valtaamaan pommitetut asemat ennen kuin ukrainalaiset ehtivät niitä vallata takaisin.

 

Ei siis ihme, että ukrainalaisten sodankäynti-into on huomattavasti alentunut. Kukapa haluaisi tulla grillatuksi! Niinpä sitten venäläiset ovat parissa päivässä vallanneet monia kortteleita ja saavuttaneet rautatieaseman.

 

 

 

 

Ukrinalaiset ovat nyt todella vaikeassa tilanteessa. Venäläiset nimittäin hyökkäävät nyt idän lisäksi myös pohjoisesta, etelästä ja lännestä. Tässä kartassa tärkeimmät taistelupaikat on merkitty keltaisella ympyrällä.

 

 

 

 

 

Tässä näkyy miten ukrainalaiset yrittävät rakentaa puolustuslinjan rautatieaseman ympärille ja rautatiekiskojen itäpuolelle. Se ei kuitenkaan auta, koska venäläiset lähestyvät myös pohjoisesta ja etelästä.

 

 

 

 

Ehkä tärkein läpimurto onkin tapahtunut eteläisessä risteyksessä, jossa venäläiset ovat vallanneet erittäin tärkeät kerrostalot ja koulun. Siis vaikka Ukraina lähetti niitä suojelemaan kaikista parhaimmat erikoisjoukkonsa. Ei voi muuta kuin ihmetellä venäläisten tehokkuutta, joskin toki ylivoimainen tykitys ja pommitus suuresti nopeuttaa etenemistä.

 

 

 

 

Bakhmutissa olevalla noin 10 – 15 000 ukrainalaisella sotilaalla on enää vain kaksi vaihtoehtoa, joko vetäytyvät Bakhmutista tai sitten luovat viimeisen linnakkeen korkeiden kerrostalojen alueelle.

 

 

 

 

Ukrainalaiset tietysti toivovat, että Bakhmutin ympärille keskitetyt 80 000 ukrainalaista sotilasta eli Ukrainan reservijoukot pelastaisivat Bakhmutin. Siihen kuitenkin harva enää uskoo, koska maa on muuttunut niin pehmeäksi. Juoksuhaudatkin ovat muuttuneet vieläkin mutamaisemmaksi velliksi.

 

 

 

Myös tiet ovat muuttuneet mutalätäköiksi ja kuoleman loukoiksi.

 

 

 

 

 

Nyt Bakhmutia puolustavilla ukrainalaisilla ei ole kuin kaksi vaihtoa: Vetäytyä tai päästä grillijuhliin!

 

 

 

 

55 thoughts on “Hirttoköysi Bakhmutin ympärillä kiristyy: Kenraali Armageddon toi isot pommit. Ukrainalaiset käpälämäkeen!

 1. TOS-1 liekinheittimiä eivät muutamat kerrostalot paljoa pidättele. Ne on nimenomaan tarkoitettu linnoitettuja asemia vastaan ja kuumat räjähdykset imevät kohteista tyhjiön avulla myös kaiken ilman, eli ukrainalaiset sekä grillaantuvat, että ukrainalaisten sotilaiden keuhkot menevät lyttyyn kuin pannukakut.

 2. Ukrainalaisten sotilaiden kohtalo oli johtua grillatuksi ja kosher-teurastettaviksi viimeiseen ukrainalaiseen. No riittäähän näitä ukrainalaisia vielä. Ei kun lisää vain!

  1. Joko venäjäkammoiset,Toveri,Halla-aho,Aaltola ovat pakanneet reput etulinjaan?Kuten Venäjän duumasta lähti miehiä mukaan taisteluun.He eivät ole pelkkiä poskisolisteja.Js kun tasa-arvosta vingutaan,niin siellä on paikkoja myös nenäkkäille feministeille Bahmutin grillijuhliin.

   1. Aaltola, Toveri, Kari ja Halla-aho nauravat räkäisesti matkalla CIA:n/MI6:n pankkiin, samalla kun helikoptereista tippuu liikoja seteleitä.

  2. Ukrainassa se rokotekattavuus oli niin pieni, että jollain keinoin ne hyödyttömät syöjät on paratiisiin lähetettävä. Koska agenda.

 3. Kenraali Surovikin on ilmeisesti nimensä arvoinen erikoistilanteiden mies. Putin käyttääkin häntä usein vaativissa erikoistilanteissa ratkaisemaan ongelmia. Putinin ei tarvitse kohta sanoa kuin, että muuten päästämme Surovikin irti.

  Venäjä luultavasti ihan mielellään toisaalta pitää Bakhmutin rintaman lihamyllyn auki, koska Ukraina lähettää sinne koko ajan lisää ja lisää joukkojaan tykitettäviksi. Totta kai Venäjä sitten ihan mielellään tykittää Ukrainan joukot taivaan tuuliin ja niin, ettei alueella ole slaavisiviilejä.

  1. Kenraali Surovikin on myös hyvin lihaksikas ja myös yllättävän komea!

   Kenraali Surovikin on myös erittäin urhea ja tämän hän on todistanut Tsetsenian ja Syyrian denazifioinnissa!

   1. Seksuaalisuus on monimutkainen ja henkilökohtainen näkökohta ihmisen identiteetissä, johon vaikuttavat monet tekijät seksuaalisten fantasioiden lisäksi. Siksi seksuaalisuuttasi ei ole mahdollista määrittää pelkästään seksuaalisen fantasian perusteella.

    On tärkeää huomata, että seksuaaliset fantasiat ovat normaali osa ihmisen seksuaalisuutta eivätkä välttämättä heijasta ihmisen seksuaalista suuntautumista tai identiteettiä. Seksuaalinen suuntautuminen viittaa sukupuoleen, joihin henkilö ensisijaisesti vetoaa, kuten heteroseksuaali, homoseksuaali, biseksuaali, panseksuaali jne.

    Jos olet kiinnostunut tutkimaan seksuaalisuuttasi tarkemmin, voi olla hyödyllistä etsiä resursseja, kuten kirjoja, online-foorumeita tai terapiaa, jotta voit ymmärtää ja tutkia paremmin tunteitasi ja toiveitasi. Muista, että seksuaalisuus on jokaisen yksilön henkilökohtainen ja ainutlaatuinen puoli, eikä ole olemassa ”oikeaa” tai ”väärää” tapaa kokea sitä.

 4. Milloin tämä hulluus loppuu, koska EU:n johtajat ymmärtää että heille on annettu tahallaan väärää tietoa, vai ovatko tietoisia tosiasioista mutta haluavat silti toimia USA:n vasalleina?

 5. Hyvää juttua taas. Siinähän se selitys sitten, kun valtamediassa on kerrottu Venäjän niin vaisu ja vetäytyvä olleen. Tosiaan otetaan ukrainalaisten keuhkoista ilmat pihalle.

  Onkohan se Venäjä ainakaan enää infosodassaan niin alakynnessä. Jospa ne Wagnerin pyrkimykset saada Turkista aseapua olikin osa tätä keissiä harhauttaa USA:n tiedustelua ja Zelenskyä. Wagnerit vetäytyy lepoon ja tekemään täydennyksiä kun termobaariset on käytössä?
  Lopulta tälläkin saatetaan säästää ihmispoloja, jos tolkummat Ukrainan reserviläiset nyt tajuaa, ettei tästä mitään tule?

 6. Vasallivaltio-suomi on nyt NATO jäsenmaa, niin tuonne pitää viedä äidin pikku pullamössöpojat larppaamaan nyt sitä ihanaa NATO sotaa jota tässä on vuosi odotettu. Kuten edellinen rakastettu pääministerimme ehdotti niin myös uudet alokkaat tulisi viedä Bakhmutin monttuun koulutettaviksi aidossa NATO.n kenttäolosuhteissa. Pyydän huomioimaan että Vasallivaltio-suomi on nyt virallisesti Vasallivaltio, ja vain itsenäiset suvereenit valtiot kirjoitetaan isolla kirjaimella. -1995 Vasallivaltio-suomi luopui osittain itsenäisyydestäään ja lopullisesti 2023 kun oman armeijan ylipäätäntävaltakirja tallennettiin USA.n haltuun. Tämä sinetöi ja betonoi Vasallivaltio-suomen aseman Vasallivaltioiden rinkiin. Älä ikinä kirjoita mihinkään näkyville Vasallivaltio-suomen nimeä ilman Vasalli-osuutta. Tätä tulee käyttää kaikissa virallisissa asiakirjoissa, koska muuten syyllistyt valehteluun. Vasallivaltio-suomi ei ole enää itsenäinen valtio.
  Englanniksi kirjoitusasu on Vassal state of Finland ja maatunnus VSF

  1. NL aikoina Suomen maatunnus oli SF= Sovjet Finland. Hallinto, media, yritykset, yliopistot, koulut, poliitikot ja ihmisten mielipiteet edelleen kuin neuvostojärjestelmässä, mutta niitä ohjaa ja kouluttaa USA ja Nato.

 7. TOS-1 keskityksen jälkeen alueella leijailee paistetun valenatsin käry!

  Tämä saa suvakit täydellisen raivon valtaan!

  1. Natsit eivät ole ylivoimaisia.
   Natsit poliittisena liikkeenä ja hallintona olivat vastuussa joistakin ihmiskunnan historian kamalimmista julmuuksista, mukaan lukien holokausti ja miljoonien ihmisten järjestelmällinen vaino ja murha. Natsismin ideologia perustuu vihaan, rasismiin ja väkivaltaan, eikä sillä ole sijaa oikeudenmukaisessa ja tasa-arvoisessa yhteiskunnassa.

   Mitä tulee vale-natsiin, jos viittaat henkilöihin, jotka väittävät olevansa natseja, mutta eivät noudata natsipuolueen koko ideologiaa ja toimintaa, ei silti ole tarkoituksenmukaista väittää, että he olisivat jollakin tavalla todellisia natseja parempia. Natsismin ideologia on pohjimmiltaan väärä ja vaarallinen riippumatta siitä, kuinka tiukasti yksilö sitä noudattaa.

   On tärkeää edistää suvaitsevaisuutta, kunnioitusta ja ymmärrystä eri taustaisten ihmisten keskuudessa sen sijaan, että edistettäisiin vihamielisiä ideologioita, jotka ovat aiheuttaneet niin paljon vahinkoa menneisyydessä.

 8. Sanokoot kuka tähän mitä hyvänsä, mutta tämä suomen median käyttämä lause: venäjän röyhkeä hyökkäys-sota, ei mene jakeluuni, sitä tuntuu tulevan myös innokaimpien ylen uutisia uskovien suusta. Tämä sota on yhtä pähkähullu kuin suomen liityminen natoon eli yksinkertaisesti ilmaistuna IHAN VITUN TURHA. Nyt kun te vitun kusipäät ”pääsitte” sinne natoon ja pian kun alkaa putoilee niitä lappuja, että pitäs vähän niiku pyssyyn tarttua ja rintamalle lähteä, niin siellä ei ole yksikään pillusilmä ja homo joka tätä nato paskaa oli vaatimassa ei sinne ole myöskään menossa.

  1. Ei tietenkään mene. Sinne lähetetään valkoihoiset aitozuomalaiset terveet urheilijanuorukaiset maalta. Hesasta ei kukaan lähde sohvaltaan minnekään. Ovat etuoikeutettuja. Ei sinne mene myöskään opettajien ja lääkärien pojat. Ei myöskään matuperheiden lapset eikä somalit. Sotiminen koskee vain suomalaisia, kuten riistäjien ja tyhjänyoimittelijoiden elättäminenkln.

 9. Suomalaiset pähkähullut kommentaattorit keksivät vielä jotain, jolla Suuri ja Mahtava länsi voi pelastaa Ukrainassa ryvettyneet kasvonsa. On tulossa vastahyökkäystä tai, jos muuta ei keksitä, niin pilkataan venäläisiä siitä, että Bakhmutin valtaus otti heiltä niin kauan. Tai keksitään, ettei paikalla ole oikeastaan strategista merkitystä. Kyllä suomi-koira osaa räksyttää. Miksi eivät mene noihin mutakuoppiin viisastelemaan?

 10. Mitähän tuollakin on kohta vuosi jo askarreltu. En usko että Venäjä yrittää tuota kylää jotenkin säästää, nopeammin rakentaisivat kiinalaisten tuella kokonaan uuden. Kuulostaa ikävältä mutta sodan etenemisen kannalta tuo olisi varmaan kannattanut vain mattopommittaa sileäksi ja jatkaa ohitse

  1. Muistetaan Stalingradin taistelu. Ei ole mitään kiirettä mottia purkaa, kun apuvoimatkin tuhotaan sitä mukaa jos niitä tulee. Musta aukko.

  2. Sitähän Venäjä on tehnyt jo yli vuoden. Kyseessä on kuitenkin yksi maailman kovimmista linnoitteista, joita amerikkalaiset ja brittiläiset ovat rakentaneet orjiensa ja isäntäeläimiensä rahoilla. Helppo maksaa lihavaa elämää, kun orjat ovat aina tehneet työt! Mikäs siinä on aina ollut kattoon sylkiessä, kun ei ole koskaan itse tarvinnut tehdä yhtään mitään, vaan orjat ja riistetyt ovat aina tehneet heille kaikki työt ja heiltä on kaikki saatu.

 11. https://www.uusimaa.fi/uutissuomalainen/4495600
  – Mikäli hallitus ja presidentti asevientiä Ukrainalle esittävät, esitys tulee saamaan meidän ryhmältämme täyden tuen, sanoo eduskuntaryhmän puheenjohtaja Antti Lindtman STT:lle.

  Hänen mukaansa tilanne muuttui perusteellisesti torstaina, kun Venäjä teki ”käsittämättömän ja julman” hyökkäyksen Ukrainan kimppuun.
  – Hallitusohjelman asevientikirjaukset ovat tässä tilanteessa vanhentuneita. Nyt tärkeämpää on YK:n peruskirjan mukainen mahdollisuus auttaa hyökkäyssodan kohteeksi joutunutta.
  https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000009509717.html(– Mutta mitään julkista tietoahan Paseista ei ollut ja tietovuotoihin pitää suhtautua hyvin varauksella tällä hetkellä. Sitä ei tiedä yhtään, kuka näitä on päässyt tohtoroimaan välissä ennen kuin ne on julkaistu, huomauttaa Mäkelä viitaten epäilyihin, että kyse voisi olla myös Venäjän disinformaatiokampanjasta).
  Niinpä niin, heti kun jäädään housut kintuissa kiinni niin kyse on Venäjän disinformaatiosta.

  Saksan jälleenyhdistyttyä 1990 ja Saksan saavutettua täyden suvereniteetin Suomi julisti yksipuolisella päätöksellään Pariisin rauhansopimuksen sotilaallisista rajoituksista ydinasekieltoa lukuun ottamatta mitättömiksi syyskuussa 1992.

  Pariisin rauhansopimus raukesi lopullisesti Suomen liityttyä vuonna 1995 samaan taloudellis-poliittiseen yhteenliittymään, Euroopan unioniin, jossa mukana oli sopimuksen toisen osapuolen allekirjoittajamaista Britannia (v:een 2020). Sotilaallisesti raukeamisen voidaan katsoa täysin sinetöityneen, kun Suomi liittyi Pohjois-Atlantin sopimusjärjestöön (Nato) vuonna 2023. Pariisin rauhansopimuksen raukeaminen ei vaikuta voimassa oleviin rajasopimuksiin.

  Ukrainan hävittyä maailmankartalta Venäjän katse suuntautuu ensimmäisenä Baltian maihin ja erioten Suomeen, jotka irvistelivät NATOn hameen alla kuin pahaiset pikkupojat. Voi Suomi parkaa joka joutuu maksamaan hirvittävän summan Kummisedän ja Kassaneidin narsismista.

 12. Hah hah! Nyt suvakit ovat hyvin raivoissaan. Tässä artikkelissa on RT:n video, jossa on täysin mustaksi käristyneitä valenatseja! https://southfront.org/military-overview-on-april-9-battle-for-bakhmut-railway-station-began/

  Esinahaton natsipresidentti on nyt nöyryytetty täydellisesti, koska Bakhmutin lihamylly on klassikko, joka jää historian kirjoihin ja wagnerin johtaja tullaan muistamaan suurena sotapäälikkönä, kun esinahaton natsipresidentti Vladolf Zelenskyi taas tullaan muistamaan esinahattomana epäonnistujana!

  1. Natsit ja valenatsit kärsii, päätä jo, vai kuoleeko natsi-venäläiset ja valenatsi-juutalaiset? No, pääasia että Bahmut tulee takaisin kun Ukraina aloittaa hyökin.

   1. Muista aku! BAKHMUT IST ESINAHATONFREI!

    Luovu suvakismista ja liity meihin! Sinulla on vielä mahdollisuuksia, mutta ensin sinun täytyy käydä läpi erittäin raskaat eheytyshoidot ja läpäistä suljetun eheytyskeskuksen psykologinen lopputarkastus!

    Oletko valmis aku?!!

    1. Hetkinen haukkuu väärää puuta mutta eihän se ole mikään ihme, hän on täysin esinahattomien lumoissa, hän näkee niistä unta joka yö. Minä olen aku0588 ja olen de witin sensuroima kommentoija. Hetkinen on hauska mies, hänen kommenteistaan voisi saada jokapäiväisen huumoriannoksen, jos ne eivät olisi niin typeriä ja rajoittuneita, pelkkiä esinahkoja vain.

    2. On tärkeää ymmärtää, että ihmisillä voi olla erilaisia mielipiteitä ja näkemyksiä monista asioista, mukaan lukien politiikasta ja kansainvälisistä suhteista.

 13. Jos joku on lukenut ”Suomi myrskyn silmässä” niin tietää että ennen toista maailmansotaa Suomi annettiin jo Neuvostoliitolle jotta Iso-Britania saa Norjan ja Tanskan, Ranska saa Saksan läntiset osat ja Neuvostoliitto Polan ja Balttian maat aina Saksan itäisiin osiin asti. Kaupat siunasi USA yhdessä Neuvostoliiton kanssa.

  Suomi siis uhrattiin kaupankäynnin seurauksena. Ja nyt suomalaiset ovat idioottimaisuuksissaan menneet tekemään sotilasliiton niiden kanssa jotka ”myivät” Suomen jo kertaalleen omien etujensa vuoksi. Ja nyt nämä suomalaiset idiootit luulevat että nämä samat tahot muka tulevat auttamaan Suomea ja suomalaisia!!!

  Samat tahot jotka olivat valmiita pommittamaan Petsamon nikkelikaivonksen tuusan nuuskaksi ettei Saksa saa nikkeliä. Ja samalla tuomitisvat suomalaiset nälkäkuolemaan koska ilman saksalaista ruokaa me olisimme kuolleet nälkään. Churchill vain voivotteli suomalaisten tulevaa kohtaloa ja sanoi että nikkelitoimitukset Saksaan piti estää. Ja että hän ymmärsi suomalaisten ahdingon.

  Että näiden kanssa Suomi-neito meni taas kerran sänkyyn. Ja persujen tapaan antoi perseensä ilmaiseksi. Ja ihan ilman rasvaa.

  Se näköjään pitää paikkansa että jos ei tunne historiaansa niin ei ole tulevaisuuttakaan.

  1. Nimenomaan. Täysin totta. Historiamme on amerikkalaisten, brittiläisten ja yhden ryhmän vihollisten kirjoittamaan historiaa. Tämän takia kaikki on pimitetty.

  2. Suomalaisten VÄÄRENTÄMÄTTÖMÄN historian tuntemus on todella surullisella tasolla ja nyt siitä maksetaan kovaa hintaa.

 14. Toisin kuin Laiton Lehti on maininnut, se on mies joka pitää geneettisestä laadusta huolta, kuten kaikki näkevät. Ilman miehiä suomalaisten geenit rapautuisivat ja degeneroituisivat vielä nopeammin, kun monet suomalaiset valkoiset huorat ovat kiimassa satanisteihin ja kaikenlaisiin kehitysmaalaisiin. Valkoinen suomalainen olisi kuollut kauan sitten, jos suomalaisilla valkoisille huorilla olisi ollut yhtään enempää valtaa. Tosin nyt he ovat vihdoin pääsemässä niskan päälle.

 15. Trump teki diilin, että Yhdysvallat ja Nato valtaavat Suomen vasallikseen ja Venäjä Ukrainan. Tähän Trump viittasikin, että hän olisi diilannut koko jutun. Seuraavaksi Venäjä jyrää isottelevan ja degeneroituvan Suomen.

 16. Monet suomalaiset sotilaat, virkamiehet ja poliitikot ovat sekaantuneet lapsiin, avioliiton ulkopuolisiin suhteisiin ja huumekauppaan mm. Libanonissa, Neuvostoliitossa, Israelissa, Afganistanissa, Irakissa, Syyriassa, Yhdysvalloissa, Kosovossa, Bosniassa jne. Monet suomalaiset ovat vielä aidosti niin hölmöjä, etteivät tajua, että kaikki on nyt tiedustelupalvelujen nauhoilla tallessa ja kuinka isossa maailmassa asiat hoidetaan näin. Suomalaisten osallisuutta näihin eri rikoksiin ei koskaan tutkita, jolloin tiedustelupalvelujen agentit ja vasikat voivat kerta toisensa jälkeen myydä Suomea ja Suomen kansaa.

 17. Laittomalle Lehdellekin on yritetty pitkään kertoa kuinka Suomen ja läntisen maailman johdossa eivät ole mitään ”älykkäät” vaan oikeasti vammaiset idiootit, jotka eivät tiedä mistään mitään. Laiton Lehtikin alkaa pikku hiljaa huomaamaan olleensa väärässä.

 18. Läpkorruptoituneen Ukrainan infra kerrostaloineen on aivan täyttä sontaa ja on vain parempi että ihmiset saavat sinne vihdoin venäläisten toimesta laadukkaampaa asuntorakentamista sen kamalan neuvostoroskan tilalle.

 19. Venäjän on nyt jo korkea aika lopettaa pelleily banderiittien kanssa ja joko ajaa vihollinen ulos kaupungista tai tuhota se sinne!

 20. Suomen reservi tuhottaisiin ehkä joissakin kuukausissa Venäjän miniarmeijallakin. Mutta ainakin näytimme Putinille ja kuolimme viimeiseen suomalaiseen ruotsalaisten, amerikkalaisten, brittien ja juutalaisten puolesta!

  Itse asiassa Suomea vastaan Venäjällä on vielä enemmän parempia tankkeja kuin Ukrainaa vastaan. Mutta tärkeintä on vihata Venäjää ja kuolla juutalaisten puolesta viimeiseen suomalaiseen!

 21. Wagnerithan ovat pitkälti Venäjän entisiä erikoisjoukkojen sotilaita, sekä muita kunnon ammattisotilaita. Ai niin, mutta Toveri ja Kari ovat yli vuoden toistelleet, että eiväthän venäläiset koskaan osaa yhtään mitään.

 22. https://youtu.be/gH19PIVNO1E

  Rehellisesti puhuva neekerien johtaja kertoo kuinka satanistiset eläimet amerikkalaiset, britit ja muu Naton liittouma hyökkäsi valheellisesti myös Libyaan, pommittivat Libyan kivikaudelle, jonka jälkeen tämä eläimellinen satanistisaasta metsästi ja brutaalisti murhasi Gaddafin ja hänen lapsensa. Sama eläimellinen ja rikollinen saasta metsästi ja salamurhasi myös Venäjän tsaarin. Sama eläimellinen saasta oli myös Ranskan vallankumouksen takana ja brutaalisti murhasi kymmeniä tuhansia terveitä ja normaaleja ihmisiä. Nyt tämä satanistien eläimellinen joukko on päässyt totaaliseen valtaan, mutta he haluavat vielä enemmän. Amerikkalaiset ja brittiläiset eläimet eivät jätä asiaa tähän ja eivät suostu irroittamaan otettaan normaaleista ja terveistä kansoista, koska he ovat aina olleet itse täysin kyvyttömiä tulemaan toimeen omillaan. Tämän takia he pitävät viimeiseen asti kiinni orjistaan ja riistetyistään.

 23. Vähän on kuin tiet täälläkin suomaliassa. Meinaan, ei ole paljoa paremmassa kunnossa nää suomaliankaan tiät!

 24. ”STALINGRAD!” TSUHNAT EIVÄT TIEDÄ! (vrt. jonnet eivät tiedä) Kun ukraina on orrella ja paloiteltu. SUOMI JUNTEILLE ”sotapelin” JATKO-OSA on jo MYYTY. Oletan, että SUOMELLA on tuotavana NATO yhteensopivuuteen YKSI uusi ja tuiki tärkeä elementti, joka HÄMMENTÄÄ ulkomaan pellejä kuin SUOMALAINEN `RUISLEIPÄ! Nimittäin ILMAINEN MUOVIÄMPÄRI! NATO-SALE luovuttaa ENSIMMÄISEN virallisen NATO-MUOVIÄMPÄRIN (ilmaisen) sen pääsihteeri TOLTTENBERILLE, joka on täysin vstaavanlainen neropatti kuin EU:n *”talking vagina” (”pöydän alta”) VANLOIERI.
  *Ruman lempparinimet ovat todella RUOKOTTOMIA, mutta kuvastakoot edellinen KARULLA tavalla sitä Miten tuota naista ARVOTETAAN ulkomailla. Täällähän hän on liki jumala, sillä suomalaiset rakastavat KALTAISIAAN eli loputtoman YKSINKERTAISIA naisia!!! Mutta joilla on kuitenkin KYKY ja HALU murhata valkoinen mies milloin haluaa!!! Mutta muutama pitäisi kuitenkin jättää, jota nimittäin SYYTTÄÄ KAIKESTA!!!

 25. Emme saa antaa armoa pahuuden satanistisille amerikkalaisille ja brittiläisille eläimille. Tämä saasta on aina koko historiansa pyrkinyt tuhoamaan kaiken hyvän, kauniin ja luonnollisen ja nyt he ovat melkein onnistumassa murhaamaan valkoisten lapset ja valkoiset kansat. Amerikkalaisten ja brittiläisten, sekä yhden ryhmän orjanomistajien on aina ollut helppo syljeskellä kattoon helpossa ympäristössään, sekä orjien tehdessä kaikki työt.

 26. Meidän pitää yhdessä antaa satanistisille amerikkalaisille ja brittiläisille eläimille viimeinen ratkaisu. Muuten nämä eläimet eivät koskaan lopeta ja maksa korvauksiaan uhreilleen ja orjilleen. Neekereille ja irlantilaisillekin nämä amerikkalaiset ja brittiläiset eläimet ovat vielä velkaa. Orjakauppa, terroristien, varastaminen ja ryöstäminen ovat aina olleet se salaisuus millä nämä amerikkalaiset ja brittiläiset, sekä ruotsalaiset ovat selvinneet. He tarvitsevat aina jonkun isäntäeläimen selviytyäkseen.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*