18 thoughts on “Päivän kuva: Pääsiäinen

 1. Siinä on selvästi älykäs neekerimies, valkoinen nainen, sekä kaksi älykästä mulattilasta. Näin se menee kaikissa mainoksissa ja kuvissa. Älykkäät neekerit ja älykkäät arabit ovat suomalaisten naisten keskuudessa todella kuumaa ja haluttua tavaraa.

   1. Hei aku! Vaimoni tekee perheellemme tänään etnistä ruokaa eli mexicolaisia burritoja. Minulla on jo vesi kielellä!

    Nyt suvakit ovat hyvin raivoissaan!

    1. Nytkö de wit hyväksyt nimimerkkiäni muistuttavan kommentin hetkistä koskien. Minä se en ole, koska laitonlehti on sensuroinnin puolella loppuun asti. Eikö hetkinen osaa tehdä ruokaa?

 2. Toivottavasti pääsemme kohtapuolin wokepaskakulttuurin synnyinmaasta nimeltä jenkkilä eroon ikiajoiksi tulevan sisällissodan seurauksena jonka jälkeen voimme aloittaa maailman uudelleen rakentamisen ilman sorron/kärsimysten ja kaaoksen aiheuttajia.

 3. LAPSELLISTA ja TYHMÄÄ kuin vain ihminen pystyy ”HANHENMAKSAA” tekemään. Tuo PROPAGANDA on tarkoitettu LAPSILLE ja NUORILLE, joka kyllä KUSEE mitä enemmän MATU-kersat HAKKAAVAT ja RYÖSTÄVÄT suomalaisia nuoria. Tuo koko SURKEA keitos on niin ”LYKKÄÄN-TYMPEÄÄ, että siitä vastaavat JUUTALAISET ja kananaivoiset ”valkoiset” KOMMUNISTI-FEMINISTIT, joilla EI ole kykyä ajatella NOKKAANSA pidemmälle. ”Kun naisella on TUNTEET!” Loppu onkin HYSTEERISTÄ valitusta ja PARKUA kun ”paska osuu tuulettimeen”! ME valkoiset MIEHET olemme TAVALLA tai toisella ARVOKKAITA sekä ”Meillä se jokin ON”, koskapa GLOBALISMIA sairastavat MIELISAIRAAT papparaiset ja tytön heitukat MEIDÄT tahtovat niin TUHOTA!!!

 4. Ihmisilä joilla on lapsuuden traumat takanaan, saattavat tuntea sen että kaikki mitä he tekevät tai sanovat … ärsyttää muita ihmisiä.

  Siksi he pyytävät jatkuvasti anteeksi.

  He pyytävät anteeksi myös silloin kun siihen ei ole syytä.

  He pyytävät anteeksi puhuessaan, ikään kuin heillä ei olisi oikeutta ilmaista itseään.

  He pyytävät anteeksi saapuessaan paikalle tai poistuessaan sieltä.

  Näissä teoissa voimme nähdä nöyryyttävän lapsuuden jäljen.

  Sellaiset ihmiset tuntevat että heidän täytyy pyytää anteeksi kaikkea mikä kiinnittää heihin huomion.

  Tämä on aikuisena yksi yleisimmistä lapsuuden trauman vaikutuksista.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*