Marco de Wit 10 huhtikuun, 2023

 

Natottajilla on kummallainen logiikka: Väittävät venäläisten olevan häviämässä ukrainaisille, vaikka myöntävät venäläisillä olevan valtava ylivoima tykityksessä ja pommituksesssa. Ukrainalaisilla on kuulemma niin kova tahto ja henki päällä, etteivät venäläiset voi heille mitään.

 

Tässäkin natottajat ja suvakit ovat siis samaa maata: Uskovat haaveiden ja toiveiden voittavan kovan todellisuuden. Toisaalta ehkä ovat oikeassa: TOS-1A:n avulla pääsee aika nopeasti sinne haavemaailmaan.

 

Suomalaiset eivät malta odottaa vuoroaan!

 

 

 

 

16 thoughts on “Päivän video: Grillaus

 1. Niin kun kaikki nykyään niin tämän sodan tukeminen Suomessa ja länsimaissa ylipäätään on täysin tekopyhää.
  Media valehtelee muka hyvän asian puolesta, ”asiantuntijat” kertoo että Ukraina on ihan juuri voittamassa ja venäläisillä ei onnistu mikään.
  Mitä yhteistä on länsimailla ja Zelenskyillä? Kumpikaan ei välitä pätkääkään tavallisista ukrainalaisista, he ovat molemmille vain propagandan väline.

 2. ”Suomalaiset eivät malta odottaa vuoroaan!”

  Minä kyllä haluaisin malttaa. Onkohan se ydinsateenvarjo nyt varmasti jo avattu apposelleen Suomen taivaan ylle? Vai laittaako USA Alaskan ylle uuden varjon, ja vanha tuodaan tänne meille. Sehän on aivan ehta varjo tosin mallia -62 mutta kuitenkin.
  Miten medialla on nyt yhtäkkiä niin paljon tietovuotoaineistoa julkaistavaksi?

 3. Ukrainalaisia miehiä työntyy suomeen jatkuvasti lisää, kova on tahto tulla tänne loisii. Sotikaa nyt vaan kun se on niin helvetin mukavaa… Ai nii joo, kohtahan siellä saa seistä itte rintamalla. Kyllä se pian konkretisoituu suomalaisellekkin mitä tarkoittaa kuulua natoon

  1. Pari koulukaveriani eivät ikinä löytäneet elämälleen mitään muuta tarkoitusta kuin armeijan. Ja sitten elämä käytännössä päättyi, kun eivät heiveröisinä arkoina hyypiöinä pystyneet siellä etenemään ja pistettiin jonnekin reservin ö-mappiin. No, nyt koittaa jätkille onnen päivät kun pääsee takaisin.

  1. On tärkeää lähestyä keskustelua politiikasta ja identiteetistä avoimin mielin ja halukkaasti kuunnella erilaisia näkökulmia. On myös tärkeää kunnioittaa ja huomioida muita, vaikka olisimme eri mieltä heidän näkemyksistään tai uskomuksistaan.

 4. Suvakit rakastavat niin paljon vierasmaalaisia, että ovat niiden vuoksi valmiita pilaamaan oman maansa. Natottajat puolestaan vihaavat niin paljon venäläisiä, että ovat sen vuoksi valmiit pilaamaan oman maansa. Ihan sairasta. Valitettavasti suomalaisten enemmistö kuuluu jompaan kumpaan kategoriaan, useat molempiin yhtä aikaa.

  1. No ilmankin noita ongelmia oltaisiin mennyttä. Kiinalainen kyllä auttaa pulassa kiinalaista (ja ulkomaalaista), vietnamilainen vietnamilaista, venäläinen venäläistä. Juutalainen juutalaista ja jenkki jenkkiä. Mutta suomalainen vain puukottaa suomalaista selkään, tai ei ainakaan auta. Ei edes omia lapsia. Tiedän kokemuksesta – ollessani alakoulun ekalla, joku parikymppinen narkkari odotti aina koulun ulkopuolella ja hakkasi minut koulupäivän päätteeksi. Isä ja äiti raivostuivat ja sanoivat että turpa kiinni. Siis minulle.

 5. En tiedä oliko tuo termobaarinen pommi mutta jos tarinat pitävät paikkansa niin ainakin Ukrainan yksi iso ammusvarasto pamautettiin taivaan tuuliin (video voisi olla siitä) joka räjähteli ja pakkui hetkenaikaa. Sinä meni ”hyökkäykseen” varastoitu materiaali. Sitten yksi varasto jossa oli niitä Howitsereja. Niin amerikkalaisia kuin rasnkalaisiakin melkoinen kasa. Se lensi taivaan tuuliin. Ja lopuksi vielä polttoainevarasto jossa oli dieseliä 70 000 kuutiota. Niin ja pari siltaa kaupanpäälle.

  Kyllä oli lentäjillä kiirenen aamuyö kun ne lentelu Sulkoi 35:lla ja kävi nuo kaikki pommittamassa. Joka tietysti kertoo jotain Ukrainan ilmapuolustuksen tilasta kun pääsivät noin syvälle rajan taakse. Kaaoksessa on ja nyt kaupan päälle pukkaa materiaalipulaa.

  Paljon foormeilla puhuttiin että olikos tuo 70 000 kuutioita vaiko ltroja. No, 70 000 litraa mahtuu lähes kahteen yhdistelmä rekkaan joten se ei ole paljoa se. Ja tuollainen 70 000 kuutiota, se on gallonoissa noin 20 miljoonaa gallonaa. Vertailukohtana voi ajatella että 14 M2 Bradley Fighting Vehicles kuluttaa vuorokaudessa 2300 gallonaaa polttoainetta jos se likkuu koko ajan ja operoi koko ajan. Eli siis joko ~ 8700 Bradleytä pysähtyi vuorokaudeksi. Tai sitten 285 Bradleytä olisi kuukauden liikkumatta. Ymmärrätte varmaan mitä se tarkoittaa kun ei ole polttoaineetta.

  Muutenkin sotiminen tarvitsee hirveästi materiaalia. Se jota kiinnostaa voi katsella lisää:

  https://www.benning.army.mil/armor/earmor/content/issues/2016/OCT_DEC/4Johnson-Coryell16.pdf

 6. Milläs puolustaudut kun pommit on jo ilmassa kohdattuna ahteriisi? Ei auta miten kova natottaja tai commando kuvittelet olevasi, niin noutaja tulee varmasti pölhökustaillekin.

 7. LÄNSI siis tahtoo KUOLLEITTAA itsensä (vrt. valloittaa) ja koko MAAILMAN. Nykyaseet ovat niin KAUHEITA, että konventionaaliset aseet (ennen TAVALLISET), mutta NYT ”tavallisetkin” ovat vm. ja YDINASEIDEN välissä. Tuonne kun laitetaan ”jalkamies rynkkynsä kanssa. Niin yhtä hyvin hän voisi olla kanojaan (oikeita) ruokkimassa. Mutta se, että KUNNOLLA TAPETAAN on toisaalta hyvä, ettei jää kitumaan kuten AHTERISTA olevien DRONE pommittajien kohdlla. NE pitäisi KIELTÄÄ, sillä on RAUKKAMAISTA pudottaa pikku pommi juoksuhaudassa lymyävän pahaa aavistamattoman sotilaan niskaan monen sadan metrin korkeudesta. KUNON tykistökeskitys tai jopa ”STALIN URKUJEN” soitto on parempi, vaiika WWII:n aikana Katjushkat herättivät PAKOKAUHUA saksalaissotilaiden keskuudessa, siinä missä YKSI SIMO HÄYHÄ Talvisodassa vanjoihin. Väittävät muuten, että RYSSIÄ raateli pohjoisella riuntamalla, joku HIRVIÖ, sillä jälki oli sen näköistä. Lappalaiset niin kuin intiaanitkin tuntevat erilaisia MYTOLOGISIA mörköjä, joita alkuperäiskansat karttvat kuin KUOLEMAA. Jostain syystä EIVÄT suomalaisetkaan menneet kyseiselle paikalle miehittämällä lohkoa. Siitäkös RYSSÄT saivat idean HELPOSTA maakappaleesta ja marssivat kimpsuineen ja kampsuineen sinne. Loppu onkin LEGENDAA!!!

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*