Marco de Wit 10 huhtikuun, 2023

 

Ano Turtiaisen ja VKK:n paljastuttua sekopäiden puolueeksi perustettiin nopeasti ensin Totuuspuolue ja sitten Vapauden Liitto. Jostain hyvin epäilyttävästä syystä oikeusministeriö kuitenkin antoi Vapauden Liiton ensin aloittaa 5000 kannatusilmoituksen keräämisen, jonka he sitten kasaan peräti viikossa. Tästä kuitenkin seurasi, että tämän jälkeen Totuuspuolueen oli hyvin vaikea alkaa keräämään kannatusilmoituksia.

 

Kaiken kukkuraksi Totuuspuolue hidasteli omassa kannatusilmoitustensa keräämisessä kahdesta syystä: Puolueen perustajalla Jaana Kavoniuksella oli sekä terveysongelmia että polpo-ongelmia. Niinpä sitten kannatusilmoitusten kerääminen on kestänyt lähes vuoden.

 

Onneksi kuitenkin saivat kannatusilmoitukset kasaan loppumetreillä! Tämä on hyvin tärkeää, koska Kavonius oikeasti uskaltaa haastaa polpoa!

 

Kuvassa linkki Facebookiin

 

 

 

 

 

15 thoughts on “Uusi puolue: Totuuspuolue sai kasaan 5000 kannatusilmoitusta!

 1. Hyvin epäilyttävää, että Vapauden Liitto päästettiin vielä keräilemään kortit ensin. Samoin Sinimustat läpäisivät seulan, mutta ei Totuuspuolue! Jaana Kavonius tosiaan vastustaa aidosti Polpoa ja häntä on perheellisenä naisena vaikea alkaa kiristämään. Yrittäkääpäs poliisit kiristellä ja terrorisoida vielä Kavoniustakin.

  1. Huijari Jaana on, hyvä että moni ymmärtää sen.

   Ei tuonne tarvita uusia puolueita, siellä on ennestään liikaakin.

 2. Nyt kun nähdään miten vaalijärjestelmä suomessa toimii,täytyisi voimat keskittää Kavoniuksen taakse.Hän on pelkäämätön juristi,niinpä jos hänen taakse saadaan vaikka 100000 suomalaista,sillä alkaa olla jo vaikutusta.ihmiset olisi mukana kaikissa kanteissa.Vaalit kannattaa unohtaa niiden rikollisen luonteen vuoksi.Alkaa olla viimeiset konstit ellei sitten Putin aikanaan auta Suomen kansaa?

 3. Eikös se syy siihen hitauteen ptkälti ole tässä sanottuna lainaus tuolta jutusta:

  ”Kaiken kukkuraksi Totuuspuolue hidasteli omassa kannatusilmoitustensa keräämisessä kahdesta syystä: Puolueen perustajalla Jaana Kavoniuksella oli sekä terveysongelmia että polpo-ongelmia. Niinpä sitten kannatusilmoitusten kerääminen on kestänyt lähes vuoden.”

  Onko häpeä sanoa, mutta en ehtinyt syttyä asialle, jotta olisin kannatukseni antanut.
  Sinimustille, VL ja VKK annoin kaikkiin äkkiä alle tuhannen aikana jo.

  Se on ainakin selvää, että vaikka Totuuspuolue olisi ollut valmis vuosikin ennen vaaleja, niin ei kyllä millään Polpo-teemalla ääniä olisi haalittu. Ei tavallinen tolkun naiivi verotettu ja väsytetty kansalainen mistään Polposta osaa syttyä.

 4. Hienoa. Ensi vaaleihin sitten kumminkin aito vaaliliitto ja kaikki puolueshoppaajat ulos, ellei ne ole ns. ”suuria” ääniharavia. Vaihtoehtoisesti kaikki saman puolueen alle. Jokatapauksessa kuten LL on toitottanut niin pienpuolueiden hajanainen kenttä ei saa ketään läpi ilman että kaikki toimivat yhdessä, joko suuressa vaaliliitossa, tai yhden puolueen alla, sekä maan laajuisella kampanjalla postilaatikoihin saakka.
  Nollaehdokkaita saa olla VAIN jos lista ei tule muuten täyteen. Sillä on todellakin merkitystä saako ehdokas 40 vai 800 ääntä jopa tässä ting-tong laskentakaavassa. Itse ottaisin vaikka Feministopuolueen mukaan liittoon näkyvyyden ja julkisuuden takia ja Feministiliiton kannattaisikin lähteä mukaan, koska muuten heilläkään ei ole mitään mahdollisuutta päästä läpi. Ehkä Tuukka Kurukin kasvaa aikuiseksi tällä välillä.

  1. itse olen ymmärtänyt että totuuspuolueen päätehtävä on paljastaa virka-asemaa väärinkäyttäviä rikollisia,laittaa ne mankeliin ja saada tuomiolle,jos se on jonkun mielestä hörhöilyä,niin olisiko syytä katsoa peiliin.

 5. Yksinkö tämä valomiekan kanssa heiluja meinaa sitten vaaleja puolueineen käydä, kun nytkin tärkeintä oli vaan saada se puolue loppupeleissä kasaan?

 6. Vähän sarkasmia.

  Onko seuraava pienpuolue Korkein Totuus puolue.

  Kristalli puolue on jo, ehkä sitten seuraavaksi Selvännäkijä puolue.

  Pienpuolueita on liian paljon. Ja niin on myös vakiintuneita suurempia eduskuntapuolueita.

  Vapauden liitto voisi muuttaa nimensä Vapauspuolueeksi.

  Ja sitten itse asiaan.

  Emme tarvitse mitään puolueita voidaksemme toimia. Toiminta ja teot ovat tärkein asia. Toiminta joka innoittaa myös muita ryhtymään vapaustaistelijoiksi.

  Suurin uhka ja vaara vapaudelle on maailmanlaajuinen ohjelma jota rikollinen eliitti toteuttaa täydellä höyryllä meidän vahingoksi.

  Me emme tarvitse enää yhtään anaalisointia(analysointia) miten surkea tilanne on.

  Me tarvitsemme TOIMINTAA. Toimintaa joka eliminoi uhkan ja vaaran meitä vastaan.

  Sillä aikaa kun joku pölvästi täällä teki kantelun oikeuskanslerille joka ei johtanut mihinkään, eikä tule johtamaan mihinkään, joku oli tappanut aikamme Frankenstein hirviön, Antony Faucin. Tällainen uutinen olisi tervetullut, hyvä uutinen. Kun vielä lisäksi saisimme tiedon että Maailman Talousfoorumin johtaja – joka haluaa että olet varaton orja- on tapettu, silloin meillä olisi kaksi hyvää uutista, ja maailma ja me voisimme hengittää vapaammin.

  Unohtakaa kantelut ja vetoomukset ja muu hölynpöly. Rikollinen eliitti omistaa poliisin ja oikeuslaitoksen. Ja ääntenlaskennan. Ja kaikki virastot. Ja median.

  Ja he käyvät sotaa meitä vastaan. Armotonta sotaa, eivätkä he peräänny ennenkuin me uskallamme eliminoida tämän hirvittävän uhkan ja vaaran.

  Maaseudulle muuttaminen ei auta koska heiltä ei voi piiloutua. Voit juosta mutta et pääse pakoon.

 7. Mediasta voisi sanoa jotain tämän tapaista: Uskotko sinä, että sama media joka valehteli sinulle Irakin joukkotuhoaseista, Libyan hirmuhallitsijasta, Afghanistanista, Vietnamista, väärensi todisteita Syyrian hallitusta vastaan, se sama media joka valehteli meille maskeista ja rokotteista, että tämä sama media, kertoisi nyt meille totuuden Ukrainan sodasta ja sen syystä?

  Samoin Jaanalta Kavoniukselta taas voisi kysyä että uskotko sinä että sama ”oikeusjärjestelmä” joka on lukuisat lakipykälät kiertäen on vienyt meidät vastoin kansan tahtoa sekä EU:n ja nyt NATO:on, käveli suomen perustuslain ja monien kansainvälisten lakien yli maski/koronakusetuksessa varsinkin sote-alan työntekijöiden ja heitä koskeneen 48a §:n pakkopiikki tai palkattomuus vaatimuksen kanssa, on katsonut sormien läpi mm. Sanna Marinin peruslain rikkomiset ja homo-Pekalla mieluisten ISIS-terroristien tuomisen maahamme nyt jostain syystä NYT rupeaisivat noudattamaan niitä samaja lakipykäliä joista he eivät ole välittäneet viimeisen 30 vuoden ajan tippaakaan?

  Niin kauan kun maastamme puuttuu perustuslakituomioistuin ”kansan”edustajat voivat huoletta jatkaa nykymenoa koska pienintäkään riskiä siitä että maanpetoksista voisi joutua vastuuseen ei ole olemassa.

 8. Mutta meillä on kiire jakaa tietoa kansalaisille juuri nyt ennen seuraavia ”vaaleja”.

  Viime viikolla saamieni tietojen mukaan Suomessa 2017 luodun sähköisen panttikirjajärjestelmän tietoihin eivät tilintarkastajat pääse pankkien tilintarkastuksissa laisinkaan käsiksi. ( siis tarkastuksista tulee tämän puutteen; joka lakiin tarkoituksella jätettiin takia täysin huuhaata pankkien vakavaraisuuden suhteen).

  Myöskään tietämästäni tilintarkastajista yksikään ei ole vuoden 2017 jälkeen nähnyt pankkihenkilöiden allekirjoittamia dokumentteja, jossa allekirjoituksella todistetaan, että sähköiseen rekisteriin merkityn panttikirjan paperinen versio todella on todisteellisesti tuhottu .

  Se lisäksi, että pankin nimiin jätetystä sähköisistä panttikirjoista, johon ei velkaa kohdistu EKP antaa 7 kertaisesti sisäänottolainaa on 2017 2,5 miljoonaa panttikirjaa mahdollisesti kahdennettu; paperin ja sähköinen kappale.

  Yhtään pitävää todistetta tätä vastaan ei ainakaan vielä ole löydetty … pyydän kansalaisia etsimään nopeasti kiitos … on kyse Suomen pelastamisesta glopalistien kynsistä !

 9. Elävä usko Jumalaan EI ole ”SEKOPÄISYYTTÄ” sinällään vaan SE, ettei kyetä pitämään PUOLUETOIMINTAA ja HERÄTYSLIIKETTÄ erillään toisistaan. Tuollainen SEKAMETELISOPPA tekee vain HALLAA toisilleen ja SUUTA VAHINKOA. Sekään EI ole kiellettyä, jos AITO-ISÄNMAALLISEN puolueen alkajaisiksi esim. puoluekokouksen aluksi veisataan virsi: ”Jumala onpi linnamme”, jolla on selvä yhteys TALVISODAN tapahtumiin. Ennen normikouluissakin oli AAMUNAVAUS, joka EI merkinnyt KÖRTTI KOULUN olevanb kyseessä. Muuten tuollainen kansallismielinen puolue voi keskittyä ”MAALLISIIN” asioihin täysin, mutta SE ei voi olla sivuamatta kristillisiä arvoja, joille Suomen lait, tavat, kulttuuri ja oikeuslaitos ovat perustuneet eikä siitä voida repiä irti edes 10-käskyä, jotka pitävät sisällään ihmisyyden perusperiaatteet olipa uskovainen tai EI. No, NYT on nähtävissä MIHIN on johtanut NYKYISENLAINEN ”Liberalismi”, joka on enemmänkin korruptoitu KOMMUNISMILLA antaen tuolle VAPAUTTA kuvanneelle ajatusmaailmalle LAITTOMUUDEN ja MIELIVALLAN kaikki piirteet, jotka SYRJÄYTTÄVÄT jopa LUONNONLAITKIN!
  On hyvä, että KAVONIUS saa nyt puolueen muodossa ilmaa siipiensä alle vain lisää, sillä TOPAKASSA naisessa on enemmän MIESTÄ kuin yhdessä kylällisessä! Ja tämä on tosi puhetta. Esimerkkinä olkoot sellaisesta persoonasta kuin Ison-Britannian ent. pääministeri Margaret Thatcher (1925-2013), joka oli hallituksensa ainoa MIES kun tuli aika aloittaa SOTA maapallon toisella puolella Argentiinaa vastaan. Jopa YHDYSVALLOISTA yritettiin hartiavoimin toppuutella tätä LEIDIÄ, mutta se oli turhaa kerosiinin polttamista! Hänen jälkeen tulleet monet pääministerit ovat yrittäneet leikkiä Winston Churchilliä kuten Boris Johnson, mutta ”Marketta” oli oma ITSENSÄ jo lapsesta saakka!

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*