Marco de Wit 11 huhtikuun, 2023

 

 

Laiton Lehti pyrkii aina perustamaan juttunsa tieteeseen. Ei kuitenkaan mihinkään monimutkaisten tutkimusten korkeatieteeseen, vaan ihan yksinkertaisiin perusfaktoihin ja perusteorioihin aina evoluutiopsykologiasta itävaltalaiseen taloustieteeseen. Ennen vanhaan näitä perustieteitä opetettiin kouluissa ja yliopistoissa ja valtamediassa eli olivat ihan yleisessä tietoisuudessa. Nykyään eli viimeisen 20 vuoden aikana niistä on kuitenkin tullut poliittisesti epäkorrekteja. Niinpä sitten Laiton Lehti niistä kertoo, vaikka on tullut jo useampi syyte esim. ÄO-kartoista.

 

 

 

Ehkä ainoana Suomen mediana Laiton Lehti käyttää evoluutiopsykolgiaa myös suomalaisten luonteenlaadun tutkimiseen. Tämä on myös tuonut Laittomalle Lehdelle paljon vihapostia ja vihamiehiä myös kansallismielisestä kentästä. Ei saa haukkua suomalaisia!

 

 

 

 

Evoluutiopsykologiaa Laiton Lehti on käyttänyt myös analysoidessaan erilaisia puolueita ja varsinkin VKK:n puheenjohtajan tempauksia. Ano Turtiainenhan on geenitestien mukaan 100 % suomalainen ja omaa nimenomaan itäisen geenistön.

 

 

 

 

Loppujen lopuksi Laiton Lehti siis vain yrittää ylläpitää maalaisjärkeä tieteellisten tutkimusten avulla. Onneksi se saa tässä paljon apua lukijoilta, jotka usein lähettävät monenlaisia vinkkejä, linkkejä ja muita tietoja tieteellisistä tutkimuksista. Yksi näistä neuvojista on Aimomies, joka eilen lähetti seuraavan tiivistelmän yhdestä alla olevasta tieteellisestä videosta:

 

Maamme ensimmäinen tunnettu itäraja piirrettiin vuonna 1323 – mutta minne? Rajaa on vedetty keskenään kiistelevien tutkijoitten työpöydillä sukupolvesta toiseen, mutta sen tarkkaa kulkua ei tunneta vieläkään. Silti nykyisen Suomen kahtia jakanut raja näkyy edelleen, 2020-luvulla. Itäisen ja läntisen Suomen asukkaat poikkeavat toisistaan geeneiltään, kieleltään ja tavoiltaan. Erot näkyvät kansanterveydessä, Kelan maksamissa tuissa – ja jopa ruokakorin sisällössä.

Juha Palo, noin 50 min. – 1 tunti 6 min: Geneettinen, maantieteellinen, elinkeinot, murteet ja poliittinen raja menee Pähkinäsaaren rajan mukaan. Raja on seuraus, ei syy. Miehet eroavat geneettisesti Vaasassa ja Kuopiossa enemmän toisistaan kuin ruotsalaiset ja sisisialaiset.

Länsi-Suomessa germaanigeenit, Itä-Suomessa itäiset geenit. Suomi asutettiin idästä, myöhemmin luonais-Suomeen tuli väkeä Baltiasta ja etelästä.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*