Marco de Wit 11 huhtikuun, 2023

 

Laiton Lehti pyrkii aina perustamaan juttunsa mahdollisimman tieteellisiin lähteisiin. Sukupuolten sotaa tutkiessa on siis käytettävä evoluutiopsykologiaa. Niinpä päälähteenä ovat olleet Edward Dutton ja David Buss.

 

Päivän kuva: Noitaroviot takaisin!?

 

 

Bussin jutut ovat samantapaisia kuin Duttonin, mutta huomattavasti pehmeämmin ilmaistuja. Ehkä tämän takia hän myös pääsi professoriksi, vaikka feministit vihaavat häntä. Bussin tutkimukset ja faktat ovat kuitenkin rautaa. Hän on esimerkiksi puhunut paljon siitä miten ja miksi naiset pitävät pahoista pojista.

 

 

 

 

Laiton Lehtikin on julkaissut useita juttuja pahoista pojista hullaantuvista naisista.

 

Päivän naissarjakuva: Pahat pojat

 

 

Nyt Buss on tutkinut mitä naiset oikein miehessä eniten haluavat. Faktahan on, että naiset ovat patologisia valehtelijoita, joiden puheisiin yksikään tiedemies ei voi luottaa. Naiset esimerkiksi väittävät etsivänsä miestä, joka on:

 

1. Kiltti

 

2. Lojaali

 

3. Älykäs

 

 

Toki naiset noitakin ominaisuuksia etsivät, mutta ne eivät ole lähelläkään niitä Top 3 ominaisuuksia, joista naiset ovat oikeasti kiinnostuneita. Buss korostaa, että todellisuudessa naisille tärkeintä ovat:

 

1. Seksikkyys

 

2. Maskuliinisuus

 

3. Varakkuus

 

Naisten himoitsemat miesten Top 3 ominaisuutta ovat evoluutiopsykologisesti hyvin loogisia. Ensinnäkin naiselle on tärkeää, että mies on seksikäs, koska tämä takaa ensinnäkin naisen kiihottumisen ja tulon raskaaksi samalla, kun seksikkyys kertoo geenien kyvystä levitä loputtomiin. Naisia kiihottavan seksikkään miehen geenit nimittäin yhdistyvät naisten geenien kanssa tehden lapsenkin geeneistä seksikkäämmät mahdollistaen tälle paremmat kumppanit ja geenien leviämisen.

 

Naiselle maskuliinisuus on myös hyvin tärkeää, koska se korreloi seksikkyyden kanssa, mutta lisäksi tasapainoittaa naisen omaa epätasapainoisuutta. Naiset ovat synnynnäisiä seuraajia ja etsivät aina jotain jota seurata. Tämän takia heille on hyvin tärkeää löytää sellainen maskuliininen mies, joka voi heitä johtaa, auttaa ja suojella.

 

Varakkuus on myös naiselle äärimmäisen tärkeää, koska miehen pitää pystyä tarjoamaan resursseja naisen ja tämän lapsien elättämiseen. Mitä köyhempi nainen on, niin sitä suurempi miehen varakkuuden merkitys on naiselle.

 

 

Naiselle ei siis oikeasti ole tärkeintä miehen kiltteys. Päinvastoin. Kiltteys on naisille usein turn-off, koska se ei saa naista kiihottumaan. Kova mies on niin paljon kiihottavampi!

 

Mutta mites lojaalisuus? Luulisi sen olevan naiselle tärkeää ja varmaan onkin, mutta ei ollenkaan niin tärkeää kuin niiden miehen geenien ja rahojen saaminen!

 

Päivän sarjakuva: Lojaalius

 

 

Samoin älykkyys ei oikeasti naista kiinnosta, koska naiset eivät oikeasti ole kovin älyllisiä olentoja, vaan hyvin käytännöllisiä ja itsekkäitä olentoja. Niinpä esimerkiksi huippuälykäs nörtti ei naista kiinnosta tippaakaan.

 

Tämä kaikki tietysti myös tarkoittaa, että hyvin harvat miehet kelpaavat naisille.

 

Treffien 80/20-laki virheellinen? Naiset vieläkin kriittisempiä? 95/5-laki?

 

 

Huvittavaa onkin, että monet betamiehet oikeasti luulevat naisten puhuvan totta, kun sanovat etsivänsä kilttiä, lojaalia ja älykästä miestä. Jos todella uskot naisia, niin saat itse syyttää itseäsi, kun kerran toisensa jälkeen epäonnistut treffimarkkinoilla!

 

 

 

17 thoughts on “Millaisen miehen naiset haluavat? Tutkimus: 1. Seksikäs 2. Maskuliininen 3. Varakas

 1. Is­ku­rep­liik­ki.

  Al­ku­kes­kus­te­lun ai­ka­na ote­taan sel­vil­le, mil­lai­nen tuo nai­nen it­se ha­lu­ai­si ol­la. Täl­lä ker­taa vaik­ka [kau­nis].

  Ja sit­ten par­haat näyt­te­li­jän­lah­jat pe­liin:
  –   Olen im­po­tent­ti.
  –   Mi­tä!
  –   Ai­van. Ja aut­ta­mat­to­mas­ti. Sii­hen on ole­mas­sa vain yk­si poik­keus.
  –   Mi­kä se on?
  –   Voin syt­tyä vain jos olen ERIT­TÄIN [kau­niin] nai­sen seu­ras­sa. Ja sil­loin se on­kin ai­ka me­noa.

 2. Miehen kannattaa myös olla hieman pöyhkeä, rehentelijä, itseriittoinen ja draculamainen pukki, ja julistaa tämä asianlaita televisiossa, jolloin sielullisesti köyhän mutta mielikuvitukseltaan ahneen ja siksi lupauksilla helposti höpläytettävän nartun saa mouruamaan jopa narttuun kyllästynyttä pukinlerppua.
  Näin toimimalla kunnon huoripukin ei tarvitse nähdä lainkaan vaivaa mirrin saantiin saati käyttää saippuaa tai suuvettä.
  Loirin ja Donnerin pitkälle tenaikään saakka suorittamia jörnimisiä varakkaiden ja varattujen daamien kamareissa ei oikein muuten voi selittää, kuin soveltamalla yllä kuvattua syfiliittiveljeskunnan sääntöä.

  1. Joo, itsekkin olen huomannut että kun puhuu suulla suuremmalla ja antaa sen kuvan että ”rahaa on” niin latva-B tähtösiä pörrää kainaloissa. Ja jos autona on Porsche tai BMW, vaikkakin 1000e lintta jossa ei mikään toimi, niin siihen on aina kiipeäjiä.

   Toisaalta, tuollaiset jakorasiat eivät itseäni oikein sytytä. Minut sytyttää ”naapurin tyttö”-mäiset olennot jotka ovat ilman lävistyksiä tai tatuointeja. Jotka eivät ole paahtaneet ihoaan ryppyiseksi. He jotka katsovat silmiin ja hymyilevät. Eivätkä ulkoiluta käsiväskyä tai kahvikuppia ja lääpi koko ajan lasia. He jotka pukeutuvat siisteihin vaatteisiin eivätkä koita tahallaan näyttää eko-terrosisteita virttyneissä villapaidoissaan.

   Näille naaprintytöille minulla on erityinen paikka sydämessäni. Ja sen hekin tietävät.

   1. Ne ole muuta kuin teeskentelijoitä, oikeasti kun selän käännät on lärvän kytinä, rusoposkisen inkkarin ja karvankyntäjä kanssa.

 3. 1. Kiltti
  Ja oikeassa kohdassa tuhma

  2. Lojaali
  Muttei takertuja, vaan itsenäinen, itsensä herra, itsetuntoinen.

  3. Älykäs
  Ja huumorintajuinen

 4. Ulkonäkö
  1. Seksikkyys
  Ja symmetrisyys = terve luonnostaan ja itsestään huolta pitänyt.

  2. Maskuliinisuus
  = Tervemieli

  3. Varakkuus
  =Nainen äidillinen, joten mies tekee elannon pääasiassa ja nainen lapsia.

 5. Puuttumatta treffikulttuuriin voin itse omin havainnoin todistaa, kuinka maailman naisistuessa kaikki on mennyt politiikan ja kulttuurin puolesta alamäkeä. Kulttuurisodassa naiset lähes pääsääntöisesti valitsevat väärän puolen eli nk. mädätyksen ja vieläpä kiihkoilevat sen puolesta.

  Jo Raamatussa pidetään naisten tai lapsellisten miehimysten valtaa erityisenä kirouksena valtiolle. Tällä hetkellä läntinen pallonpuolisko on naisten tai miehimysten johtama maailma, joka yrittää kaikin tavoin painaa alas globaali itää ja etelää, jossa miehillä on pääsääntöisesti yhteiskunnallinen valta.

  Kaikesta päätellen tämä naisten valloitusretki on tuomittu epäonnistumaan, koska naisilla ei ole vakaita valtiomieskykyjä. Naisilta puuttuvat erityisesti diplomatiassa tarvittavat kyvyt. Kaikkiin sääntöihin on olemassa poikkeukset eli on olemassa johtajiksi kelpaavia naisia, joihin feministit sitten vetoavat.

 6. Naiset himoitsevat miehekkäitä karjuja , jotka osaavat ottaa ja tyydyttää naisen. Tämän jälkeen nainen on tyytyväinen ja tekee maukasta ruokaa ja pesee pyykit!
  Tietenkin nainen vaatii mieheltänsä miehen mallia lapsille varsinkin, jos perheessä on poikalapsia!

  Taas feministiset nynnyt aiheuttavat naaraissa vain kuvotuksen tunteita ja epäilyksiä piilevästä homoudesta. nynnyt eivät ymmärrä, että naaras haluaa aina välillä riidellä ja nalkuttaa ja tässä tilanteessa miehen pitäisi laittaa narttu kuriin ja paritella, koska nussimisen jälkeen nainen on aina tyytyväinen. Nynnyt taas tällaisessa tilanteessa alistuvat ja antavat nalkutuksen jatkua. Kun nainen huomaa, että hänellä on täydellinen vätys miehenä, niin sitten nainen voi alkaa haaveilla lesboudesta ja vakavimmissa tapauksissa narttu kääntyy lesbouteen!

  Ilman nynnyjä ja homoja meillä ei olisi lesboja! miettikää sitä!!!

  1. Hetkinen elää haavemaailmassa, on olevinaan valloittajamies vaikka todellisuudessa istuu vain pöydän päässä ja kertaa huomiota ja ruokaa, kun ei osaa itse keittää. de wit elätkö sinäkin tuollaisessa haavemaailmassa? Mutta ethän sinä kuitenkaan vastaa, koska laiton lehti on sensuroinnin kannalla loppuun asti.

   de wit, dutton ja buss elävät vieläkin luolamiesaikaa, missä nainen korkataan nuijalla tainnoksiin ja raahataan tukasta luolan perimmäiseen nurkkaan. duttonin mutattiliskotutkimuksiin en nyt paljon panisi painoa. Häneen vetoavat vain heikkoluonteiset miehet perustellakseen huonoa itsetuntoaan. de wit ei uskalla julkaista mitään sellaista mikä voisi aiheuttaa sen, että kommentoijat alkaisivat ajattelemaan omilla aivoillaan. Sensurointi paljastaa de witin todellisen luonteen.

   1. Hei aku! Miksi vihapuhut nerokkaasta tohtori Duttonista? Oletko tieteenvastainen?

    Entäs Kunniallinen ja suuri Tatu Vanhanen? Vihaatko myös pyhimys-Vanhasta?!!

    Muista myös se aku, että kukaan ei ole ”sensuroinut” sinua, vaan sinä pyrit levittämään toistuvasti vihapuhetta, joka loukkaa syvästi meitä kunnon suomalaisia!

    Ennen kaikkea aku! Oletko nuudelimuna vai oletko viimein kyennyt siittämään jälkikasvua?

    Minä olen miehiset velvollisuuteni jo tehnyt!

    1. Mitä tämä sinun kirjoitelmasi on muuta kuin vihapuhetta. Oletko edes lukenut Vanhasen tutkimuksia? Luulenpa ettet ole. Ei duttonista voi puhua samana päivänä kuin Vanhasesta, eikä verrata liskomies duttoniin. Vanhanen on tiedemies, dutton on vastaavasti huhaatiedemies. Vanhanen sentäs toi ilmi tutkimuksissaan, mistä älykkyyserot mittausten mukaan voivat johtua. Mitkä miehiset velvollisuutesi sinä olet tehnyt muuta kuin istunut pöydän päässä ja haaveillut jostakin mitä et voi saavuttaa. Kuinka kävi hetkisen ehdokkaiden vaaleissa, saiko enemmän kuin yhden äänen.

  2. Thaimaassa normia, japanissa miesyen sukkahousut, joten et voi yleistää ja Etelä-Koreassa miehet meikkaa, koska Korea pop, never stop!

  3. Niinhän se on että naiset haluaa riidellä. Ja joku on sanonut että sovintoseksi on sitä parasta seksiä.

   Minullakin oli kaksi naisystävää jotka aika ajoin haastoivat riitaa ina riidna vuoksi. Toinen lähti menemään kun olin se vätys. Ja toinen hämmästyi sekä pahoitti mielensä kun en koskaan riidan jälkeen harrastanut sovitoseksiä, vaan kerran riidan päätteeksi paiskasin sen tavaroineen kämpästä pihalle. Voi sitä nyyhkytyksen ja anelun määrää. Mutta kun kerran keittää niin ei sellaista halua elämäänsä uudestaan.

   …ja se ensimmäinenkin… meni ja löysi ”silkkipaitapellen”, teki neljä mukulaa sille. Mutta aina kun se näkee niin minut kaupassa, niin näin 30 vuodenkin jälkeen tunkee jutulle. Ei se silkkipaitapelle sitten niin hyvä mies lienekkään kun entisten heilojen luo täytyy tulla juttelemaan.

 7. Mies tuntee maailmankaikkeuden paremmin kuin NAISEN. Naisessa on niin paljon LIIKKUVIA OSIA ettei edes pätevinkään insinjööri ota selvää, vaikka olisi kantoraketin pykännyt. Mies on kertakaikkiaan liian looginen ja järkiperäinen olento käsittääkseen naista, jota ohjaa pelkkä TUNNE ja ESTROGEENI.

  Vm. EI ole MOITE sillä minkä tikkakaan puuhun nousemiselleen mahtaa. Aivan kuten hiirikokeissa on ilmennyt. Kannan noustua lakikorkeuteensa. NAARAAT rupesivat sukimaan itseään ja puunaamaan karvaansa kiiltäväksi eikä lapsenteko enää kiinnostanut.

  Urokset olivat enemmänkin tarkoitusta vailla ja viettivät keskenään aikaa. Tämä EI johtanut HOMOSTELUUN vaan niilläkin libido taantui mitättömiin mittasuhteisiin. Eli kuten NYT NAISET mallaavat tissejään ja peppujaan somessa, jollaisia tämä ihmiskunta EI ole ennen nähnyt. Mutta näitä ”RESURSSEJA” EI haaskata nyrkkinaamoihin!!!

  Ennen Wanhaan naiset olivat talon varakkuudesta riippuen PULSKIA tai LUISEVIA ja kantoivat vinttikaivosta vettä ja lypsivät KANTTURAT. Matalassa torpassa HUUSI kaikissa ÄÄNILÄJEISSA 18 KERSAA ja torkkuin yksi väkäleuka mummo, joka piti paviaanilaumaa kurissa! ISÄ myös oli läsnä yhtä etäisenä ja ÄRTYISÄNÄ tarttumaan kurinpitoon kuin UROSLEIJONA, joka rakastaa yhtä paljon hiljaisuutta ja rauhaa ympärilleen.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*