13 thoughts on “Päivän kuva: Kiina

 1. Ko­ro­na-ro­kot­tei­den tar­koi­tus on trans­hu­ma­ni­soi­da ko­ko ih­mis­kun­ta … mah­dol­li­sim­man ly­hy­es­sä ajas­sa
  –   Grap­he­ne Turns Vac­ci­na­ted in­to Con­duc­tors
  –   https://archive.is/RDntV

  … huo­li­mat­ta ro­kot­tei­den ai­heut­ta­mis­ta va­ka­vis­ta si­vu­vai­ku­tuk­sis­ta.

  –   Gra­fee­ni­ok­si­di on avain muu­tok­seen.
  –   Ih­mi­nen la­ji­na ai­otaan hä­vit­tää maan pääl­tä ja kor­va­ta se «jol­lain muul­la», jol­ta on pois­tet­tu ih­mi­syys, va­paa tah­to, ky­ky it­se­näi­seen ajat­te­luun ja ky­ky hen­gel­li­syy­teen.

  1. AGENGA on tuttu saataanaa, jota RAAMATUSSA kuvataan OSUVASTI: ”Tuo VALEHTELIJA ja MURHAAJA aikojen ALUSTA”!
   Eipä tuohon ”profilointiin” ole µitään lisäämistä paitsi se, että KOMMUNISMI on paholaisen uskonto, jossa sosialistin NYRKKI kohotettuna TAIVASTA kohti on KAPINAA JUMALAA vastaan. Sanoihan BOLSEVIKKI vallankumouksen ”isä” Vladimir Lenin ”Uskonnon olevan ookppiumia kansalle!”

   Neuvostoliitossa väkivallasta ja julmuuden harjoittamisen ”palkintopysti” on virheellisesti ojennettu Josif Stalinille, mutta itse asiassa häntä KAUHEAMPI oli LENIN, joka vaati jatkuvaa TERRORIA ja MURHAAMISTA. Tällä oli tarkoituksena lannistta KAIKKI oppositiovoimat, jotka olivat suurempia kuin Bolsevikit 10%:n kannatuksellaan.

   Mutta kaikkein KAUHEINTÄ jälkeä teki CCP:n Mao Tsetung, jonka vallassaolo aikana hän MURHASI 1oo miljoonaa viatonta ihmistä. Enemmän mitä ede4s Japani kykeni murhaamaan WWII:n aikana ja jo sitä ennen kiinalasisia. Kiinassa yhä VIHATAAN verisesti japanilaisia, mutta MAO on herra talossaan. Hänen pojanpoikansa on Kiinan armeijan korkeinpia upseereita ellei jopa nimellinen johtaja. Tuo nenäänsä kaiveleva ”komistus” on täysin TOLLO ja yksinkertainen vetelys, mutta suhteillahan sitä eläµässä eteenpäin mennään.

 2. Elоn Mus­kin roo­li im­pe­riu­min so­ti­laa­na täs­sä maa­il­man­so­das­sa on ol­la vi­hol­li­sen «hy­vä ka­ve­ri».
  –   Ai­kai­sem­min hän sa­noi es­tä­vän­sä SpаcеX-sa­tel­liit­tien käy­tön so­das­sa. Seu­rauk­se­na oli vain hen­ki­lö­kun­nan vaih­ta­mi­nen Pеntаgоnin so­ti­lai­siin.
  –   Nyt hän on tul­lut jul­ki­suu­teen esit­tä­mäl­lä «kan­sain­vä­lis­tä» so­pi­mus­ta kеinоälyn ke­hit­tä­mi­sen ra­joit­ta­mi­sek­si, jot­ta vain impеriu­min so­ta­voi­mat saa­vat ke­hit­tää tеkоälyä.

  On­ko kеinоäly hu­kas­sa?
  –   Ei­kö val­mis­ta tu­le il­man ai­ka­li­sää.
  –   Täl­lai­nen so­pi­mus oli­si täy­sin ver­rat­ta­vis­sa pe­rin­tei­sen so­dan­käyn­nin

  hyök­kää­mät­tö­myys­sо­pi­muk­siin, joil­la osa­puo­let pyy­tä­vät it­sel­leen ai­kaa va­rus­te­lua var­ten, jot­ta voit­toi­sa hyök­käys voi­daan to­teut­taa sit­ten myö­hem­min.

 3. Siinähän istuvat
  –   puheenjohtaja,
  –   sihteeri (jännittää niin kovasti, että paperit ovat sekaisin)
  –   ja pöytäkirjantarkastaja.

  Toista se oli ennen, kun Kekkonen ja Gozygin saunoivat yhdessä ja ottivat viinaa.

 4. Unkari alkaa olla jo nyt kypsä Suomen kiittämättömyyteen Nato-ratifioinnissa. Sama ajojahti Unkarin sisäpolitiikkaa kohtaan jatkuu taas. En vieläkään ymmärrä miksi he menivät ratifioimaan Suomen ja ilman mitään vaatimuksia. Saavat syyttää nyt täysin itseään ja myöntävät vielä että saivat lukuisia yhteydenottoja maamme kansalaisilta, joissa heitä pyydettiin olla hyväksymättä Suomea.

 5. Suuri ja mahtava länsimainen sotakoalitio ei kykene edes yhdessä tuottamaan tarpeeksi ammuksia Ukrainalle eikä suurimmalla osalla Naton maista ole edes toimivaa armeijaa.

  1. Suomen liittoutumisen vastustajat saisivat myöntää, ettei maamme ole selvinnyt yhdestäkään isosta kriisistä ilman ulkopuolista apua. Liittohaukat taas unohtavat, että auttajat ovat aina olleet epämiellyttäviä öykkäreitä, joista on vaikea päästä eroon. Hitler kuulee Suomen pärjäävän ”ihan itte” ja nauraa kuoleman naurua.

 6. Näin myös videonpätkän, jossa Putin ja Saudien MBS lämmäyttivät toisilleen rehvakkaan kämmenyläviitosen ja olivat yhtä hyväntuulista hymyä. Sopimuksia syntyy ja BRICS+ -klusteri porskuttaa tulevaisuudenuskoisena eteenpäin. Länsi puolestaan ei osaa muuta kuin murjottaa ja hautoa kostoa. Ennen oli dollarihymy ja nyt on dollarimurjotus. Kuitenkin iltapaskat meillä jatkuvasti yrittävät todistella, kuinka huonosti Putella menee.

  1. Onko nyt niin, että USA ja Englanti eivät luota omiin liittolaisiinsa NATOssa vaan haluavat jatkaa tämän maailmankulman jo vuosisatoja jatkunutta turvallisuuspoliittista määrittelyä ilman Saksaa tai Ranskaa, nyt siis ilman EU:ta?

 7. Kiina on harjoitellut Taiwaninsalmella lauantaista lähtien. Taiwanin saari elää jatkuvan hyökkäysuhan alla, sillä Kiina pitää demokraattisesti hallittua saarta omana kapinallisena maakuntanaan.

 8. EU:n ”puutarhalle” näytetään, että Kiinassa vihertää pöydän keskelläkin vai onko kysymys sittenkin pääsiäisruohosta. Euroopan PELLET eivät paljoa mieltä ylennä kun eksyvät TYNNYRISTÄÄN ihmisten ilmoille. YLE saa seksuaalisen täyttymyksensä!

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*