Marco de Wit 11 huhtikuun, 2023

 

Laiton Lehti on pitkään fanittanut puolisuomalaista Kim Dotcomia.

 

Vapauden Liiton Ossi Tiihonen ja Piraattipuolueen idoli Kim Dotcom vaaliliittoon?

 

 

Nyt Dotcom kehoittaa suuttumaan vallanpitäjille.

 

Yksi asia onkin varma: Suomalaiset tulevat suuttumaan todella paljon.

 

Siis Dotcomille. Miten hän kehtaa kritisoida herroja!

 

 

 

 

 

 

9 thoughts on “Päivän video: Suutu!

 1. Ennen kansa vihasi syvästi herroja. Nyt ne luulevat olevansa muka itsekin herroja. Siinä syy herravihan loppumiseen. Ja tietysti ettei kukaan enää pidä puoliaan, koska elämme paratiisissa. Pitäähän se uskoa kun media väittää niin 24/7. Sillä ei ole mitään merkitystä mitä näet, vaan mitä media uskottelee. Älä siis mene itse ulos katsomaan mikä sää on, vaan lue meteorologien sääennusteet. Sinä et tiedä mitään, siihen tarvitaan asiantuntija. Joka asiaan kysy asiantuntijalta ja pyydä koulutusta, kuinka viedään roskapussit jätteisiin ja kuinka solmit kengätnauhat. Ne olet tehnyt aina väärin. Ai niin, nythän jo mainostetaan kenkiä, jotka saat jalkaasi täysin käsin koskematta. Käsien ja aivojen yhteiskäyttö on kiellettyä toimintaa! Ethän sinä osaa mitään ja aivosikin ovat puutteelliset!

  Mutta kyllä herrat tietää. Usko siihen ja todista uskosi joka päivä. Käräytä naapurisi sääntörikkeestä Säännöt on luotu orjallisesti noudatettaviksi. Ylistä herroja kuinka ne osaavatkaan tehdä jatkuvasti uusia lakeja ja sääntöjä noudatettavaksi. Ehkäpä sinäkin pääset virallisesti herraksivalvomaan lakeja sääntöjä. Sehän on orjan unelma!

  Muista, sinä et ole mitään, olet vain poloinen matkamies maan. Järjestelmä sinua varten luotu on herrasi. Amen.

  1. Matkamies maan kertoo tarinan, joka voisi oikeastaan tapahtua koska tahansa ja missä tahansa, koska sen liikkeelle panevat voimat ovat ne, jotka tarinoita liikkeelle panevat: muutos, raha ja rakkaus – tai ainakin niiden kaipuu.

 2. Yksi suomalaisten omituisuus jota olen viime vuosina ihmetellyt on suomalaisten tapa yrittää selitellä pois päättäjien tekemiä virheitä olivatpa ne sitten jo tapahtuneita tai tapahtumassa olevia.

  Esimerkkejä:
  Keskustan kannattaja, miksi kannatat puoluetta jonka siunauksella läpi mennyt paskalaki pakotti sinut, taajama-alueen ulkopuolella omakotitalossa asuvan ihmisen laittamaan tontillesi täysin turhan jopa 10000€ maksaneen jätevedensuodatusjärjestelmän?
  Päättäjät eivät vain tienneet mistä äänestivät ja tästä johtuen eivät tehneet mitään väärää.

  Perus-Pertti, mitä mieltä olet siitä että päättäjämme ovat viemässä meitä väen vängällä NATOon pitämättä asiasta kansanäänestystä vaikka NATOn omien sääntöjen mukaan siihen liittyvässä maassa sellainen olisi pidettävä?
  Kyllä ne päättäjät nyt vain tietävät jotain sellaista jota tavalliset pulliaiset emme ymmärrä ja ajattelevat vain meidän parastamme.

  SOTE-alan työntekijä miksi vieläkin äänestät puolueita jotka laittoivat sinut valitsemaan toimeentulon menetyksen tai kokeellisten pakko”rokotteiden” välillä?
  Korona oli maailmanlaajuinen pandemia eivät päättäjämme ole vastuussa sen hillitsemiseen tarvituista toimenpiteistä.

  jne…

  Onko tämä vapaus-skenen ulkopuolella olevien ”tavallisten” ihmisten ajatus siitä että kukaan johtavassa asemassa oleva ei pysty tekemään virheitä ja jos he jotenkin ovat ajautuneet tilanteeseen jossa sinulle epäedullinen ratkaisu on pitänyt tehdä he ovat täysin syyttömiä ja ratkaisut on tehty olosuhteiden pakosta selitettävissä sillä metsästäjä-keräilijä geenistöllä, valtamedia uskovaisuudella vai onko tämä vain suomalaisia koskeva erikoisuus jonka juurisyitä pitäisi tutkia enemmän?

  No, joka tapauksessa ainakin allekirjoittanut haluaisi nähdä että suomalaiset vihdoin suuttuisivat herroille, rupeaisivat edes tivaamaan perusteluja huonoille päätöksille tai vähimmäisvaatimuksena lakkaisivat äänestämästä heidät pettäneitä puolueita ja tämän lisäksi varsinkin SOTElaisten pitäisi erota päättäjien puolta pitäneistä ammattiliitoista kuten Tehy ja JHL. Tuleeko mitään edellä mainittua tapahtumaan? Ehkä seuraavan ”pandemian” aikaan? Tai sitä seuraavan? No, ei tietenkään eiväthän ne päättäjät voi tavallisen kansalaisten mielestä tehdä mitään väärää!

 3. No, noi jenkit aina kahkoo ”ettei ne ota jotain enää enempää”, mutta mitään ei tapahdu.

  Äänestämällä voi vaikuttaa mutta ilmeiseti vieläkään ei Suomessa tilanne ole liian paha kun vanhat porukat äänestettiin johtoon.

  1. >   Äänestämällä voi vaikuttaa

   Perustuslain kirjoittajat ymmärsivät hyvin kuinka helposti valta keskittyy yksiin käsiin.
   –    Niinpä he säätivät imperatiivisen mandaatin kiellon,
   –    joka kieltää ryhmäkurin.

  2. Purra kiinnostui politiikasta jo lapsena, ja nuorena hän koki omien sanojensa mukaan ”varsin vahvan ympäristöherätyksen”. Hän kertoo olevansa yhä ”kulutuskriittinen”. Nuorena aikuisena Purra äänesti ympäristöasioiden vuoksi vihreitä. Sittemmin hän tutustui esimerkiksi Jussi Halla-ahon maahanmuuttoa käsitteleviin verkkokirjoituksiin, kuten Scripta-blogiin, ja siirtyi perussuomalaisten kannattajaksi. Purra kertoo vastustavansa maahanmuuttoa osittain omien kokemuksiensa pohjalta, sillä hän joutui teini-ikäisenä maahanmuuttajamiesten ahdistelemaksi Tampereella.

 4. No kun munmokin äänesti aina samaa puoluetta ja vielä neuvoi, jos et löydä sopivaa ehdokasta, niin äänestä samaa kuin viimeksi! Pettämätöntä logiikkaa.

  PITÄÄ OLLA ORjAISÄNNILLE USKOLLINEN. ihan sama mitä se tulee maksamaan. ”Herrat ajattelevat aina kansan parasta ja kyllä ne herrat tietää.”. ”Kun Herra antaa viran, antaa Hän herralle älynkin virkaa hoitaa.” ”Esivaltaa pitää totella ja palvella”.

 5. Nyt PITÄISI Miesten nousta pystyyn ja ottaa yhteiskunta takasin ITSELLEEN ja KANTAA se vastuu, jota se ennen KOMMUNISMI-FEMINISMIN tunkkaisen yhteiskuntailmaston MIEHELLÄ oli. Sanottakoot sitä sitten sillä kauheimmalla sanalla: PATRIARKKAALISUUS!

  Tämä EI merkitse NAISEN alistamista tai JALKAVAIMONA pitämistä vaan palata länsimaisissa yhteiskunnissa JUURILLEEN. Ja kuinka ollakkaan. Edes naiset eivät ole ONNELLISIA ollessaan ”miehiä”, siilä miksi sitten he ovat yhä vain VIHAISEMPIA ja VÄKIVALTAISIMPIA kuin demonien riivaamina. Jo NYT pojat ovat vuosikymmeniä saastutettu TOKSISELLA FEMINISMILLÄ niin, ettei heistä enää ”asetta saa”, Tämä näkyy feminiineinä poikina ja miehinä, joista EI ole edes enää länsimaalaisiin armeijoihin muuta kuin kekkaloimaamn homolippujen kanssa! Ja tuollainenko sekasikiö lauma muka VALTAA koko MAAILMAN sen surkean RAPPIOKULTUURIN levittämiseksi, joka on jo PILANNUT heidät ITSENSÄ läpi Rooman Valtakunnan loppuaikoijen PERVERSIOIDEN eli ”korkeakulttuurin” airueiksi Keisarin elostellessa mukana viinipäissään.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*