4 thoughts on “Hyvät ihmiset -sarjakuva

  1. Antifa sanoo: Älä valkoisten kanssa mary mee, on väärin valkoisen kanssa olla, rasisti ym. eli kuolkaamme ja nuolkaamme sen ajan heitä.

  2. Eilen taas katselin sairaalassa noita viimeisimmillään olevia uranattaria. Niin oli värjätyt hiukset, lakatut rakennekynnet ja viimeisen päälle muotivaatteet päällä. Ei sellaiseen olisi suomalaisilla varaa. Mutta, sodan aloittaneeet näköjään saavat Suomessa erikoiskohtelun. Ja kohta niiden syntyvät lapset saavat kansalaisuudenkin.

    Olisivat vain pesseet dollareita ja eläneet niinkuin ennenkin. Mutta ei, piti aloittaa sota Venäjää vastaan.

  3. Väittäisin, että julkaistujen tekstien taso on kasvaneen määrän myötä jopa noussut. Toki sekaan mahtuu paljon huolimatonta, huonosti tuotettua ja sisällöltään mitäänsanomatonta tekstiä. Mutta myös niin loistavaa tekstiä, että se ansaitsee tulla nähdyksi ja jaetuksi.

  4. Kaikkien pelastuminen on muutenkin tavattoman kaunis idea. Miksi sitten kirkot eivät ole koskaan avoimesti opettaneet sitä? Koska Raamatun varoituksia kadotuksen mahdollisuudesta ei rohjeta ohittaa. Pahan mysteeri on todellinen, emmekä voi tietää, minkälaista vahinkoa se saa aikaan.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*